Isä vihaa

en kestä enää

Olen normaali 15-vuotias tyttö, menestyn hyvin koulussa, en polta, en juo ja minulla on läheiset suhteet perheenjäseniini. Paitsi isään. En haluaisi edes kutsua häntä isäksi. Hän vihaa minua. En ole koskaan kuullut että hän haukkuu ketään muuta. Kerran annoin vinkin ruuanlaitossa hänelle, jolloin hän suuttui ja käski minun itse tehdä ruoka, jos ei kelpaa ja että häntä v*tuttaa muutenkin tehdä aina ruokaa. Lisäksi hän on haukkunut minua paska-aivoksi, päivänpilaajaksi, rasittavaksi kakaraksi ja on kertonut minulle ettei halua minua mukaan matkoille. Hän on sanonut myös että olen pilannut oman elämäni, mutta en saa pilata muiden elämää.

En kestä tätä enää. En tiedä kenen kanssa voin asiasta puhua. Itken isäni takia todella usein, joskus myös monesti päivässä. Kaikki mitä teen on jollain lailla väärin. Haluaisin muuttaa pois kotoa, sillä kotona oleminen on kuin puukoilla makaaminen. Lisäksi ajattelen, etten voi äitini takia muuttaa. Joskus, kun isäni on todella huonolla tuulella, mietin olisiko paras vaihtoehto vain jättää tämä maailma. En kuitenkaan koskaan voi toteuttaa sitä, koska isäni ei tuntisi minkäänlaista katumusta, vaan ajattelisi että olen raukkamainen.

En haluaisi enää joka päivä miettiä sitä, miten katkaisisin suhteeni vanhempiini, muuttaisin nimeni ja muuttaisin toiseen maahan jotta he eivät löydä minua. Rakastan nimittäin vielä äitiäni senkin edestä mitä minun kuuluisi rakastaa isää.

7

2205

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Perfect Insanity

      Koska isäsi on haukkunut sinua ja satuttanut henkisesti, se on väkivaltaa. Ei fyysistä, vaan henkistä. Oletko puhunut äitisi kanssa isästäsi ja hänen käytöksestään?

      Jos et uskalla puhua asiasta äidillesi tai isällesi, sinun kannattaisi löytää joku muu luotettava aikuinen, jolle kertoa perhe-elämästäsi. Voit tämän aikuisen kanssa suunnitella, mitä teet asialle.

      Älä lopeta elämääsi. Sinulla on vielä niin paljon nähtävää ja koettavaa. Ymmärrän, että sinun suhteesi isääsi on henkisesti todella raskasta.

      Onko paikkakunnallasi mitään nuorisotiloja tai paikkaa, minne nuoret voivat mennä yöksi, jos kotona ei mene kovin hyvin? Nämä paikat ovat ilmaisia ja siellä voi hyvin viettää yön tai kaksi.

      Paljon voimia sinulle!!!

      • joku

        tiätääkö sun äitis tosta jutusta jos ei tiedä sun kannattas kertoo sille paitsi jos se ei auta ja et halua olla kotona yötä karkaan kotoa pariks päivää ja älä sano isällesi mitään ja mee vaikka kaverin luo yöks tai kysy isältäs et mikä vittu mussa on vikana kun sun pitää koko ajan vittuilla.


    • Sejokaeihaluaelää

      Mulla on myös todella huonot välit isääni hän vaan vittuilee ja huutaa mutta ei myönnä sitä että hän vihaa minua ja aina kun kysyn että vihaatko minua niin vastaus on että en tietenkään ja paskan vitut se on vale mun iskä vihaa mua yli kaiken olen miettinyt hyvin useasti itsemurhaa ja myös viillellyt lievitääkseni omaa henkistä pahaa oloa

    • Tosikivaaon

      Mulla on sama tilanne toisinpäin. Mulla on hyvät välit isääni. Äiti on mulle joskus kiva (hyvin harvoin). Mutta useimmiten kaikki mitä teen on äitini mielestä väärin tai tehty väärällä lailla, oon paska-aivo, epäsikiö, en tee ikinä mitään kotitöitä (enpä, varmaan yli puolet kaikista töistä. Veljeni ei tee mitään. Mutta kas kummaa se ei äitiäni haittaa yhtään). Ja menestyn huonosti koulussa jos saan kerran vuodessa seiskan kokeesta (ja muut on kaseja tai ysejä). Mutta toki kun saan kympin kokeesta niin äiti on vaan silleen "aha ei kiinnosta". Mutta taas jos veljeni saa kympin tai ysin niin heti hän on siinä " voi että meni hyvin, saat tästä kympin rahaa palkkioksi". Ja hän ei muutenkaa ole huono oppilas, joten sitä ei voi perustella sillä että kun kerrankin sai. Äiti on mulle useestikkin sanonut että katuu sitä että synnytti mut. Äiti oikeesti vihaa mua. Ja en uskalla sanoo sille ikinä mitään mun mielipiteitä koska se ei vaan pysty ymmärtämään et ihmisillä on omat mielipiteensä, ja jos yritän sanoo jotain niin se sanoo että turpa kiinni mä oon aikuinen ja sä tottelet mua (vaikka yrittäisin sanoo vain omaa mielipidettäni). Tai jos mä tiedän et oon oikeessa ja voin sen todistaa, niin se sanoo myös et turpa umpeen, koska ei vaan selvästikään kykene kohtaamaan sitä et hän on välillä väärässä.

    • eiookivvoo

      Voimia!jonain päivänä vielä sanot suorat sanat takaisin tuollaiset sanat loukkaa ja satuttaa syvästi.onkohan äitisi kokenut itse samanlaista kohtelua aikoinaan kun on näin tunnekylmä,ei kyl ymmärrä.Tuntuu pahalta sun puolesta mutta onneks sul on hyvät välit isään.

    • Oletarvokas

      Rakas tyttö! Isälläsi on ongelmia, ja hän purkaa ne huonolla tavalla. Muista, että sinä et ole syypää isäsi ongelmiin tai hänen sanomisiinsa, vaikka joudutkin ne kokemaan. Et koskaan. Sinä olet arvokas ja tärkeä ihminen! Löytäisitkö jonkun, jolle puhua esim. www.nuortennetti.fi? Toivon sinulle voimia ja iloa elämääsi, kaikesta huolimatta. Saman viestin haluan sanoa teille muille. Ette ole syypäitä mihinkään, eikä teidän ole vastuu ratkaista vanhempienne ongelmia. Itsensä vahingoittaminen ei asioita ratkaise ja toivonkin, ettette sitä edes mieti. Nyt on vaikeaa, mutta se ei tarkoita, etteikö tulevaisuudessa voisi olla asiat paremmin. Uskokaa ja luottakaa siihen.

    • Anonyymi

      Oi vittu mul on toi ihan sama asia ja oon jo pitkään miettinyt voisko joku täysin samaistua ja löysin sen johon samaistun niin pirskatisti

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe