Shiny pokemon

http://jasen.suomi24.fi/sis...

Eli mikä on shiny pokemon? Mistä niitä saa ja mitä erikoista niissä on?

10

527

Vastaukset

 • se on samnlainen pokemon kuin ne muutkin, paitsi eri värisiä ja paljon harvinaisempi! sulla on 10 % mahdollisuus löytää sihny pokemon ja leguista sitten 1.7 % mahdolisuutta. Ja ne on siitä erikoista että niitä ei saa niin helposti, jos niitä tulisi koko ajan, siihen kyllä kyllästyisi aika pian..itelläni oli tosi hyvä tuuri kun tuli kuoriutui crystallissa shiny pichu, mutta olin ääliö ja alotin alusta pari päivää sitten kun sain sen, sitten näin shiny zubatin, ei ollut katsos palloja niin potutti, ja se sapphairessa olvea shny zigzagoon, se nyt sentään jäi, ja shiny feebas viime tipassa kun akku oli loppu siitä pelissä, sai just ja just savettettua kun peli sammu..

  • Enpä oo aiemmin aiheeseen törmänny joten äksyile muille.


  • Kuha kysyin kirjoitti:

   Enpä oo aiemmin aiheeseen törmänny joten äksyile muille.

   yks mun kaveri on saanu siny gyaradoksen


  • poke fani95 kirjoitti:

   yks mun kaveri on saanu siny gyaradoksen

   fireredissä ja leafgreenissä on ainoastaan mahollista saada shiy gyarados..koska muissa peleissä ei gyaradosta saa..vain 1 muodossa..mulla on shiny glalie...kyllä oli tuuria että sen sain..
   ^^


  • thezerd kirjoitti:

   fireredissä ja leafgreenissä on ainoastaan mahollista saada shiy gyarados..koska muissa peleissä ei gyaradosta saa..vain 1 muodossa..mulla on shiny glalie...kyllä oli tuuria että sen sain..
   ^^

   kuule thezerd rybussa emessä ja sapphiressä SAA GYARADOSIN itse sain omani 45lv


  • thezerd kirjoitti:

   fireredissä ja leafgreenissä on ainoastaan mahollista saada shiy gyarados..koska muissa peleissä ei gyaradosta saa..vain 1 muodossa..mulla on shiny glalie...kyllä oli tuuria että sen sain..
   ^^

   Emussa Rubyssa ja Sapphiressa SAA Gyaradoksen kuhan kehittää Magikarpin lvl. 20


 • Mulla on vaan shiny minedravus

 • Shiny pokemonien näkemis aste on noin 1/8192 normaalisti, mutta Shiny Charm tavaralla saat nostettua todennäköisyyttä aika paljonkin toinen mikä nostaa saatavuus astetta lähes kaikissa peleissä on Breeding elikkä munittaminen sekin nostaa todennäköisyyksiä. Joissakin peleissä myös jos sinulla on esim japani pelistä napattu ditto ja munitat sillä eurooppa pelissä niin shiny pokemoneja alkaa tulemaan vahdikkaasti. Myös onkiminen on parempi kuin normaalisti nurmikolta saada shiny pokemoneja. Peleissä toden näköisyys saada shiny pokemon menee stat pisteiden perusteella niin toimii myös monet uusimmat ja vanhemmat pelit elikkä shiny on ylensäkkin aika hyvä yksilö kehittää.

  Näitä Shiny pokemoneja ei voi saada normaalisti tällähetkellä.

  Sukupolvi II Silver/Gold/Crystal
  Mew

  Sukupolvi III Rubu,Saphire,Emerald,FireRed ja LeafGreen
  Celebi
  Jirachi

  Sukupolvi IV Diamond,Pearl,Platinum,HeartGold ja SoulSilver
  Celebi
  Arceus
  Spiky-korvat Pichu

  Sukupolvi V Black,White,Pokémon Black 2 ja White 2
  Celebi
  Victini
  Reshiram
  Zekrom
  Kyurem
  Keldeo
  Meloetta

  Sukupolvi VI X,Y,Omega Ruby ja Alpha Sapphire
  Celebi
  Victini
  Keldeo
  Meloetta
  Zygarde
  Hoopa
  Volcanion
  Cosplay Pikachu

  Sukupolvi VII Sun,Moon,UltraSun ja UltraMoon
  Victini
  Keldeo
  Meloetta
  Hoopa
  Volcanion
  Tapu Bulu
  Tapu Fini
  Cosmog
  Cosmoem
  Solgaleo
  Lunala
  Necrozma
  Magearna
  Marshadow
  Zeraora
  lippis Pikachu

  Let's Go, Pikachu! ja Let's Go, Eevee! Sukupolvi VIII
  nappaus Combo Shiny saanti Lure kanssa Shiny Charm kanssa Lure + Shiny Charm
  0–10 1/4096 1/2048 1/1365 1/1024
  11-20 1/1024 1/819 1/682 1/585
  21-30 1/512 1/455 1/409 1/372
  31+ 1/341 1/315 1/292 1/273

  Elikkä pitää napata samaa pokemonia monta kertaa ja sitten shiny pokemoneja alkaa näkymään paremmin paljon paremmin jos olet napannut noin 100 combo stat/voima pisteet ovat silloin lähes täydellisiä ja myös shiny saanti on silloin täysin max.

  Shiny pokemonin tunnistaa yleensäkkin väristä ja tähdistä sekä saattaa olla myös vaikeampi napattava kuin normaali juuri sen takia koska stat/voima pisteet ovat korkeat.

 • Mulla ei oo yhtään shiny pokemonia
  tällä hetkellä koska multa on karannut .😭

 • EI niissä ole muuta erikoista kuin se väri ja se että niitä ei löydy kuin todella hyvällä tuurilla ja ei välttämättä edes koko pelikerran aikana.

  peleissä Gold, SIlver , Crystal sekä HEartgold ja Soulsilverissä on mahdollisuus saada ainakin yksi shiny pokemon ja se on Gyarados jonka löytää Lake of Rage nimisestä paikasta ( pitää surffata ja pyydystää että sen saa )

  Olen pelannut paljon pokemon pelejä ja ainoastaan 2 kertaa on tullut shiny vastaan ( zubat ja poochyena) , mutta ei koskaan muuten, eli se on todella tuurista kiinni löytääkö sellaisen vai ei.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  137
  2355
 2. Aamun kolari ja tienhoito

  Aamulla tapahtui kuolonkolari hiljaisten risteyksen kohdalla. Ajettiin juuri ennen kolaria Kuusamo-Suomusalmi väliä. Ehdittiin Suomussalmelle kun alk
  Suomussalmi
  60
  1504
 3. Oliko autokolarissa ollut...

  ... lapsia? Tämän aamusessa.
  Suomussalmi
  1
  739
 4. Sun katseessa on jotain mikä ei sovi sinne

  Sellaista surumielisyyttä. Vaikka muuten vaikutat olevan iloinen ja puhelias. Kerran aiemmin ajattelin, että se on voisi olla halveksuntaa mua kohtaan
  Ikävä
  39
  684
 5. Eerikäisen postaukset

  Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
  11
  408