Ideoita polttareihin Turussa??

Bestman

Olen saanut kunniatehtävän toimia kaverini bestmanina, ja tähän kuuluu tottakai myös se että pitäisi järjestää polttarit.

Nyt tarvitsisin apua ja ideoita polttareiden järjestämisessä sillä työt painaa päälle eikä ole paljon aikaa miettiä polttariohjelmaa.

Sulhanen on futista pelaava 3-kymppinen Turussa asuva kaveri. Itse asun toisella paikkakunnalla enkä siis tunne Turkua ja kaikkia mahdollisuuksia niin hyvin.

Olisin kiitollinen jos kertoisitte polttarikokemuksista tai ohjelmaideoista.

Polttarit pidetään todennäköisesti 29.7 ja porukka on pienehkö, 7 kaveria.

Kaikki ehdotukset ovat hyviä.

Olette toivoni.

28

11934

  Vastaukset

  • pidät polttarit turussa?
   Pidä paikkakunnalla minkä itse tunnet

   • Tuolla löytyy vesihiihtoa Turun Hirvensalossa kaikilla välineillä, vesisukset, pujottelusuksi, wake-board, polvilauta, vetotuubit, myös ensikertalaisille
    http://www.juuei.net/vesikissat/Vesihiihtopolttarit-2010.pdf

    Henkilöautokortilla ajettavan ilmastoidun 9 hengen minibussin polttariporukalle voi vuokrata
    050 5565 178 A B Minibussi ja pakettiautovuokraus


  • Heippa,

   Olen juuri järkkäämässä kaverini kanssa (toinen kaaso) polttareita Turkuun 29.7! Tulemme täältä etelästä ja vähän on samanlaiset fiilikset ohjelman keksimiseksi... Kun ei nyt niin hyvin Turkua tunneta. Meitäkin lähtee täältä pieni porukka, alle kymmenen. Matkalla täältä Turkuun morsiammen tulee kirjoittaa miehelleen kirje, jonka hän antaa huomenlahjan kanssa. Lisäksi pysähdymme kerran ja siinä morsian kerää kesäturisteilta vinkkejä avioliittoa varten. Tietenkin alusta asti on mukana jonkin sortin "retki-eväät". Turkuun kun saavumme laitamme juhlakalun hienoksi ja suuntaamme ravinlolaan syömään. Ja sitten sen jälkeen on tarkoitus hengailla ympäriinsä ja tehdä jotain kivoja juttuja. Ollaan morsiammen kanssa jo puhuttu et polttareiden syvin tarkoitus on olla yhdessä ja pitää hauskaa, niin ohjelman tarkoitus on tässä tapauksessa tuoda päivää jotain pieniä extroja.

   Mieleeni heräsi, että olisiko mahdoton idea jos yhtenä ohjelmanumerona teidän sulho ja meidän morsian harjoittelisivat häävalssia yhdessä? Ja toinen juttu voisi olla heille tietovisa. Eli te keksisitte morsiammelle 10 kysymystä miesten maailmasta ja me vastaavasti toisinpäin sulhaselle, palkintoja unohtamatta:) Tai olisiko joitain muita ideoita?


   • Heippa. Jos olisi mahdollista saada nuo (10kpl) kysymykset tänne, olisin hyvin kiitollinen. :)


   • titsu11111 kirjoitti:

    Heippa. Jos olisi mahdollista saada nuo (10kpl) kysymykset tänne, olisin hyvin kiitollinen. :)

    (tänne)?


  • Tämä on ihan mahtava paikka...täällä on kaikki ja vähän enemmänkin...suosittelen.

   http://www.saunaparoni.fi/paroni/Etusivu.html

   Jos taas haluatte lähelle turkua niin suosittelen

   http://www.nummensauna.fi/

   Täällä taas on iso sauna, hyvin varustetu keittiö...palju pihassa ja karaoke laitteet, tämä on
   todella edullinen paikka

   http://www.karaokefinland.fi/

   sitten tällähän on sitä mitä kaikki miehet rakastavat

   http://www.paintball.fi/page.php?al=vuokraamot

   Tai sitten otatte aamulla laivan satamasta ja käytte maarianhaminen kautta ja saavutte illaksi takaisin Turkuun, noin 15 e per nenä.

   Toivottavsti löydät jonkun joka sopii teille, hauskoja polttareita.

   • Uutena paikkana avattu myös jukupark!


  • Puette sille kilpailevan futisseuran pelipaidan ja maskeeraatte jotenkin pelleksi. Sitten vain kaupungille myymään kortonkeja, pusuja tai puudildoja yms. Saatte kaljarahat kasaan ja on kivaa.

   • Miksi pitää laittaa tommosia tyhmiä edellisen kaltaisia lässytyksiä ja patoumia tänne, kun toinen selvästi ja asiallisesti on kysynyt ihan kunnon vinkkejä. En tajuu.

    Aloittajan viestistä on jo vuosia aikaa, mutta jatketaan nyt kuitenkin ketjua, jos täältä joku muu etsii vinkkejä vaikka vielä tälle kesälle.

    http://www.flowpark.fi/ Flowparkkaamista Skanssin kupeessa eli kiipeilyä ja ramboilua köysiratoja pitkin Tarzanin lailla. Sopii sekä miehille että naisille. Hinta 18 €/hlö.

    http://www.mccaction.com/turku/index.html Mäkiautoilua Hirvensalossa eli talvella toimiva laskettelurinne toimii kesäisin autoratana. Mäkeä vaan alas niin kovaa kun uskaltaa autolla kiemurrellen. Hinta 5 laskua eli n. 20 minuuttia 15 € tai 10 laskua eli n. 35 minuuttia 25 €


   • - kirjoitti:

    Miksi pitää laittaa tommosia tyhmiä edellisen kaltaisia lässytyksiä ja patoumia tänne, kun toinen selvästi ja asiallisesti on kysynyt ihan kunnon vinkkejä. En tajuu.

    Aloittajan viestistä on jo vuosia aikaa, mutta jatketaan nyt kuitenkin ketjua, jos täältä joku muu etsii vinkkejä vaikka vielä tälle kesälle.

    http://www.flowpark.fi/ Flowparkkaamista Skanssin kupeessa eli kiipeilyä ja ramboilua köysiratoja pitkin Tarzanin lailla. Sopii sekä miehille että naisille. Hinta 18 €/hlö.

    http://www.mccaction.com/turku/index.html Mäkiautoilua Hirvensalossa eli talvella toimiva laskettelurinne toimii kesäisin autoratana. Mäkeä vaan alas niin kovaa kun uskaltaa autolla kiemurrellen. Hinta 5 laskua eli n. 20 minuuttia 15 € tai 10 laskua eli n. 35 minuuttia 25 €

    Ettei totuus unohtuisi.


   • ölasdjkö kirjoitti:

    Ettei totuus unohtuisi.

    turun nummeen on avattu uus kiipeilymesta bouldertehdas. kiivetään matalalla ja pudotaaan patjoille. meijän porukalle oli tosi hyvä vaihtoehto kun osa pelkäs korkeita ja osa jo oli ähän ehtinyt aloittelemaan...kun ei köysiä ei niin tarkkaa alkon kanssa. siitä sit oli hyvä jatkaa kaupungille..


   • bestM kirjoitti:

    turun nummeen on avattu uus kiipeilymesta bouldertehdas. kiivetään matalalla ja pudotaaan patjoille. meijän porukalle oli tosi hyvä vaihtoehto kun osa pelkäs korkeita ja osa jo oli ähän ehtinyt aloittelemaan...kun ei köysiä ei niin tarkkaa alkon kanssa. siitä sit oli hyvä jatkaa kaupungille..

    Tuolta saa vähän erilaisemman auton polttareihin tai häihin .
    WWW.LANSSI.COM


  • VOI HYVÄ LUOJA!!!!!!!!!!! ÄLKÄÄ JÄRJESTÄKÖ POLTTAREITA! NIISTÄ EI OLE KUIN HARMIA JA RAHANMENOA. TURHEMPAA EI VOI OLLA.

   • ÄLKÄÄ IHMISET TEHKÖ IKIN MITÄÄN!!!!!! KAIKKI ON TURHAA JA KAMALAA RAHANMENOA!!!!


  • Yksi vaihtoehto on ottaa yhteyttä Raisiolaiseen hyvän olon hoitola BES:siin!! Siellä järjestetään juuri asiakkaiden toivomuksen mukaisia polttareita ja muita juhlia. Erikoisuutena on laavulla järjestettävät polttarit taikoineen ja ruokineen...

  • tuo mies "huomenlahjakuvauksiin" loistavaa palvelua www.studiodifferent.fi

  • Ei ny oo Turussa tämä idea, mutta eipä tänne E-Pohjanmaalle kovin pitkä ole :)
   Idea on siis seuraava:

   "Polttari Extreme on täynnä vauhtia ja vaarallisia tilanteita! Lähde mukaan viettämään ikimuistoista Polttarijuhlaa Haku Päällä -festareille Kurikkaan lauantaina 11.6.2011 klo 20.30. Ilmoita polttarisankari kisaan mukaan ja kokoa kannustusjoukout nostamaan tunnelmaa!

   Hulvattoman hauskan kisan juontaa DJ Jaba Suksee Areenalla. Pääpalkintonnoksi Polttarisankari saa kahdelle hengelle Viking Linen risteilyn Turku-Tukholma Lyx-luokassa!

   Lisätiedot: Jouni Mäki-Paavola p. 0400 562 866
   Ilmoittautumiset: hakupaalla(a)hakupaalla.com

  • Edellä mainitut on kyllä hyviä. Meillä oli ohjelmassa myös Klaffi-elokuvatyöpaja (http://www.klaffi.fi/), jossa kehiteltiin ja kuvattiin oma lyhytelokuva. Rento meininki ja jotain uuttakin oppi leffojen tekemisestä.

   Plussat:
   kesto 3 tuntia (ehtii muutakin)
   dvd jokaiselle valmiista leffasta (saatiin bonus-ohjelmaa häihin)
   Sijainti on kyllä mitä parhain, jos meinaa keskustassa pottareita viettää

   Miinukset:
   - Ei sillä meidän leffalla mitään Cannesia voiteta, mutta kolmessa tunnissa tehdyksi se oli ihan kelpo.

  • www.polttari.fi
   Polttari.fi lyhyesti:
   Järjestämme tapahtumia Turussa, Helsingissä ja muualla suomessa, vuokraamme myös hassunhauskoja tarvikkeita ja laitteita Sinun käyttöösi.

   Turku polttari@polttari.fi
   Helsinki matias@polttari.fi
   Tampere juha@polttari.fi

  • Teen syväpuhdistavia ja rentouttavia kasvohoitoja Turun alueella edullisesti ja ympäristöystävällisillä tuotteilla. Mahdollista on myös koko polttariporukan kasvoklinikka tai kasvohoitokutsut, ota reippaasti yhteyttä marika.hillgren@turku.fi

  • Turussa toimiva Talent&Style mainostaa sivuillaan burleski tanssistudiota, mutta todellisuudessa viedessäni morsiamen ja polttariporukan paikanpäälle. saimme järkytykseksemme huomata, että tanssistudiona toimii naisen oma koti! Hänen selityksenään sivuilla olevat kuvat ovat hänen toisesta isommasta tanssistudiostaan ja hän on muuttamassa pois keskustan studiosta jossa olimme. Olisi voinut meille kuitenkin kertoa.. En myöskään usko hänen maksavan veroja, sillä antoi minulle ulkomaalaisen miehen nimellä olevan tilinumeron.Tanssi tapahtui olohuoneessa, jossa kalusteet oli siiretty seinien viereen. Meille luvattiin varatessamme paikkaa käyttöömme myös keittiö, joka olikin keittokomero., täynnä kaikenlaista krääsää. Laskutilaa ei ollut, joten skumpat ja ruuat piti syödä lattialla. Suihku oli pieni koppi ja se oli täynnä naisen (ja tämän kumppanin) omia tuotteita. Morsian ei suihkuun iljennyt mennä ja hävetti oikein viedä hänet sellaiseen epäilyttävään paikkaan. Pukuhuoneena toimi pariskunnan makuuhuone..Hyvin epäammattimaista kaikenkaikkiaan! Hinta oli 150€/tanssitunti, ja maksoimme lisäksi 50€ 3 tunnin vuokrasta jotta voisimme syödä ja laittautua paikanpäällä ennen iltamme jatkamista kaupungille. Nainen mainosti että hänellä on meikkipöytiä, mutta nekin olivat täynnä hänen tavaroita joten meikkasimme lattialla..Joku saattaa tykätä tuollaisesta, mutta tanssistudioksi en paikkaa kutsuisi! En kehdannut nostaa meteliä paikanpäällä, etten olisi pilannut morsiamen fiilistä, mutta jälkeenpäin kun valitin naiselle, hän ei suostunut mihinkään hyvityksiin. Nainen vaikutti mukavalta, mutta hieman outo meininki..Että tiedoksi vaan kaikille jotka harkitsee kyseistä paikkaa.

  • ensinnäkin henkka älä levittele tätä polttarijuttua,kaikis mediois ja meitä varmasti tulee enemmän kuin 7 ja ideoita löytyy muiltakin,eikä se oo yksin sun asia.terv.pauliinan äiti ja yksi kaasoista.

  • Hei,

   voin sanoa, että itse valitsen polttaripaikaksi Turun lähellä Maskussa sijaitsevan saunaparonin, jonka saunatiloissa on ennenkin viihdytty: www.saunaparoni.fi. Lisäksi tod. näk kevyttä ohjelmaa www.x-perience.fi :stä. Muita paikkoja on sit lähellä Turun keskustaa, kuten www.nummensauna.fi tai www.urheilusauna.fi.

  • Järjestämme Turun seudulla herkuttelupolttareita, joissa ohjelmana voi olla esimerkiksi kokkikoulu ja viininmaistajaiset – myös upea brunssi, lounas tai illallinen oman hovi- ja keittiömestarin johdolla onnistuu! Lisätietoja: http://www.herkkukasari.fi/polttarit/
   - Merle

   • Tai vaikka teatteriin porukalla? Esim. Turussa Linnateatteri ja kaupunginteatteri, on toki muitakin mutta näissä mun mielestä laajin (ja Linnateatterissa paras ♡) palvelu ja tarjonta. Ruokaa, juomaa ja huolenpitoa ja joku hauska esitys, komediaa, stand uppia... On toiminut esim. synttärikemuissa, joten miksei polttareissa ;)


  • Pitkään Helsingissä toiminut valokuvausstudio on muuttanut Saloon (ent. Pinupstudio). Polttari valokuvaus pin up-tyyliin saa nykyään tilattuna Turkuun: www.marikakiviharju.com

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Korona: Kunta jätti sairaat vanhukset heitteille TAAS!!!

   Kuusamon kunta on ilmeisesti päättänyt jättää koronakriisissä riskiryhmään kuuluvat liikuntarajoitteiset vanhukset ilman ruokaa. Kunta on sopinut ett
   Kuusamo
   31
   1691
  2. Ihmisjahti Kotkassa

   Mitä ammuskelua enkeleiden kerholla oli? Villikka ja Kasila etsinnässä?
   Kotka
   22
   835