Kummittelu palstan henkilö.

OneOldSoulFromSomewhere

Siirsin tämän kummittelu palsalta tänne tuosta arkki-enkelin viestistä. Kun tässä voi olla mielenkiintoista teillekkin, koska tuonne kummittelu palstalla yleensä nämä menevät hukkaan niin laitoin tänne palstalle johon ei lähetetä niin useasti viestejä. Tässä voi olla jotakin kysymyksiä arkkienkelille, ja muuta, kun se on sen keskustelusta siirretty, niin älkää ihmetelkö kenelle ne kysymykset on tarkotettu. Siellä on kaikille lukemista. Joten tässä se sitten on. Siinä kerron vähän omasta sielustani, joten mielenkiintoista löytyy varmasti, ehkäpä.
-------------------------------------------------
-------------------------------------------------
Kuulutko omasta mielestäsi vanhoihin sieluihin. Tämä valaisisi vähän enemmän kyvyistäsi asiaa. Ja kun eri sielutyypeillä on eri voimakyvyt, eli toinen sielu on voimakas, toinen heikko, kolmas vaikkapa normaali. Jos olet heikko sielutyypiltään, olet todellakin heikko myöskin henkiasioissa, eli kuka tahansa pääsee kehoosi jos olet heikko. Mutta jos olet vahva, kukaan toinen sielu ei pääsee sinun kehoosi, ilman sinun lupaasi. Ja kun on vahva sielutyypiltään, myös energiaa on enemmän. Toiset ovat yökulkijoita, toiset aamukulkijoita. Eli yökulkijat - Voimakkaina aina pimeän aikaan. Aamukulkijat - Voimakkaina aina valosan aikaan.

Eli kysyn sinun sieluntyypistäsi, ja sielunvanhuudestasi, eli oletko vanha sielu ja minkä tehoinen sielu. Vaikka vastasin tähän viestiin, en kuitenkaan halua silti oppia mitään näistä henkiopeista, koska olen tiennyt jo niistä kauan.

Se on vaikeaa elää kun tuntee oman ikäistensä kanssa itsensä vanhemmaksi. En ole satanisti, en ole eronnut kirkosta. Tunnen silti itseni vanhaksi sieluksi, eri voimakkuuksien takia, ja hyvin voimakkaan tunteen kautta, joka käy aina välissä kuvana mielessäni. Seison jollakin pimeällä taustalla, olen kuuro, ihmiset juoksevat ohi, kaadun. Joskus jotakin muutakin, että ei vain samaa. Luulen että vanha sieluni tiedostaa tätä kehoa missä sieluni on. Mutta kun ne kuvat käy mielessä, katoavat myös samantien pois.

Mutta luulen sinun kertomuksiesi kautta, että et olet vielä nuorempi sielu kuin minä. Joten maailmankuvasi oikeasta maailmasta ei ole vielä täysin mielessäsi. Olen hyvä ihminen, enkä halua koskaan vahingoittaa ketään, mutta aina kun menen kouluun, tai jonnekkin paikkaan, missä on vanhempia tai samanikäisiä kuin minä olevia henkilöitä, aina tulee tunne siitä että tunnen olevani vanha näiden seurassa. Oli aikuinen, lapsi tai kuka tahansa, jopa tällä palstalla olevat henkilöt, tunnen olevani aina vanhempi.

Tiedän paljon henkimaailmasta, mutta en jaa oikein tietoa kaikkia siitäkään, koska ihmisten ei ole tarkoitus tietää kaikkea. Olenkin joskus kirjoitellutkin eri nimillä tänne, mutta en paljasta millä nimellä. Kun kuuntelen eri ihmisiäkin, vaikkapa tosiuskovaisia, tuntuvat ne asiat oudoilta, ja ajattelen että miksi ihmiset ajattelevat eritavoin kuin minä. Eli ihmettelen että miksi pitää mennä kirjantavoin elämässä, koska itsehän elämässä pitää päättää mitä tekee. En tiedä sitten heitä, kyllä nekin oppivat mitä kuoleman jälkeen tapahtuu kun kuolevat.

Joskus voin ehkä puhua oman ikäiseni kielellä, eli ei tällä tavoin. Mutta yleensä kieleni voi taipua vanhemman ihmisen kielelle, että kun luette tätäkin, voi tämä juttu vähän olla erikoista luettavaa. En tiedä miksi kirjoitin tännekkin tämän, no ei se minua haittaa oikeastaan jos kirjoitan tänne, saavat muutkin tietää erilaisuudestani. Onneksi on henkiä ja muita olentoja jotka suojelevat minua, jos minua vastaan käydään taistelemaan. En tiedä miksi, mutta tunnen aina sellaisen voiman että kukaan ei päihitä minua koskaan, vaikka millätavoin kävisi minua vastaan.

Jotenkin tämä ihmiskehokin tuntuu oudolta aina välissä, katson kämmeniäni, ja muita kohtia. Ajattelen yleensä kun katson kämmeniä, että miksi minä synnyin tälläiseksi, missä olin ennen, tunteekohan kukaan minua enään. En tiedä sitten muistaako enää kukaan olento, jonka kanssa elin viime elämässäni, niin muistaako se enää minua. Minä en muista oikein paljoa ketä minä tunsin viime elämässäni. Puhuin tuosta erilaisuudestani, että tunnen itseni vanhemmaksi muiden seurassa, ja puhun monesti vanhemman ihmisen kielellä, niin näiden takia minä olen joutunut kiusatuksi, kouluissa.

Ala-asteen sain olla ihan normaalisti, koska silloin vanha sieluni ei alkanut tiedostamaan minua. Uskoin silloin 100% jumalaan, enkeleihin, ja ymmärsin ne silloin uskonnollisina asioina. Mutta silloin kun yläaste koitti, alkoi vanha sieluni tiedostamaan minua, ensin tuli ajatukset mieleen ufoista, hengistä, ja muista oudoista jutuista. En ollut koskaan tutkinut niitä, ne vain tulivat ajatuksiini. Sitten katsoin netistä asiaa niistä, löytyi jotakin. Mutta yleensä kun tutkin jotakin asiaa, ajattelen itse sen täysin mielessäni.

Onko henkiä olemassani, ketkä käsittää väärin mitkä asiat, ja niin edelleen. Huomasin senkin asian tuosta uskosta, että en ollut lukenut raamatustakaan mitään, ja kouluissakin oli vain vähän kerrottu raamatusta, ja en ole lukenut koskaan paljoa raamatusta, silti tiedän ja tunnen että tiedän melkein joka sanan raamatusta. Tässä kun nämä asiat tulivat mieleeni, tuli ajatus siitä että todellakin kuulun vanhempien sielujen joukkoon. En siis ole todellakaan koskaan tutkinut näitä henkiasioita, ufoasioita, tai muita outoja asioita silloin kun nämä asiat tulivat mieleeni.

Huomasin jopa että enkelitkin ovat oikeasti vain henkiä, samanlaisesti kuin ihmisetkin kuoleman jälkeen huomaavat kehonsa olevan erilainen, eli henkinen. Tässä nyt istun ja lueskelen muiden asioita täältä, katson mitä muut ajattelevat, ja vastaan joidenkin kokemuksiin, eri tavoin.

"Opetan hänelle miten teen asioita ja kuinka tehdä suojaukset,katsoa aurat,katsoa entiset elämät,kuinka ottaa yhteys henkimaailmaan ja jos vain taitoa ja energiaa riittää"

Voin vastata tuohon, että ennen kuin aloitat kenenkään opettamisen ja tutustumisen henkimaailmaan, muista ensin aina kysyä sieluntyypin henkilöltä, onko vahva vai heikko. Sieltä se jokaiselta lähtee se voima, koska keho on vain kotelo, mitä henki asuttaa, niin voima ei tule kehosta, vaan siitä sielusta, joka sitä asuttaa. Muista että joku voi olla utelias täällä, ja voi valehdella sinulle että osaa sen ja sen. Mutta oikeasti hän ei olekaan sellainen, lähetät opetuksia sähköpostin kautta hänelle, hän kokeilee niitä, seuraavana päivänä hän ei vastaakaan sinulle, ja mietit että minnekkäs se innokas oppilaani hävisi, jätät asian siihen hänen kohdaltaan. Että katso aina oppilaittesi turvallisuus joita opetat.

Kuka tahansa voi olla kuka tahansa milloin tahansa, joten katso tarkasti ketä opetat ja niin. Henkimaailmassakin saa olla heikot sielut varuillaan, koska vanhemmat voimakkaat ja pahat sielut voivat heikot sielut omia itselleen. En tiedä maapallon sielunmaailmasta niin paljon, kun luulenpa että tähän kehoon tullessani on ensimmäinen elämänkerta tällä maapallolla. Mutta arvelen kyllä että minä itse valitsin että tulen tänne, ja tiedostan kehoa missä nyt asun, niin vanhempana. Olen ajatellut että itse olen antanut itselleni tehtävän tällä maapallolla, jonka toteutan sitten joskus.

Kirjoitin tämän nyt tänne, koska tässä tuli useita asioita jotka liittyvät tänne. Tähänkään ei ole pakko uskoa jos ei halua, koska en halua pakottaa ketään uskomaan siihen jos ei halua, koska jotkut pelkäävät joitakin asioita, ja siksi eivät halua uskoa johonkin. Tai jotkut vain eivät ymmärrä, niin siksi puhuvat toisin näistä asioista. Mutta on minullakin vielä oppimista paljon tästä maailmasta, että kukaan ei ole täysin oppinut kaikkea vaikka olisi kuinka vanha sielu. Aina on jotakin uutta opittavaa, ja sen on jokaisen muistettava.

22

1476

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Noita-Nainen.

      Vanhan sielun tunnusmerkkeja ovat kuulemma:

      - "Olen tehnyt taman aikaisemminkin" -tunne

      - Materia ei enaa merkitse niin paljon, vaan henkiset asiat.

      - Tuntemus siita, ettei oikein "kuulu joukkoon".

      - Monasti vasta n. 35-vuotiaana vanhalle sielulle alkaa hahmottua, mita han haluaa tehda elamallaan.

      • OneOldSoulFromSomewhere

        Kun puhuit tuosta vanhan sielun tunnusmerkeistä.

        Olen tehnyt tämän aikaisemminkin. En ole varma mistä alunperin olen kotoisin, mutta täällä kaikki näyttävät oudoilta asioilta. Olen tottunut enemmän käyttämään varmaankin viime elämässäni kehittyneempää teknologiaa. Siksi tuntuu että en ole koskaan ollutkaan täällä.

        Materia ei enää merkitse niin paljon, vaan henkiset asiat. Jos tarkoitat henkisillä asioilla niitä asioita, jotka kuuluvat henkimaailmaan ja muuhun. Minua tällä hetkellä kiinnostaa oma itseni, koska en muista muutakuin välissä olevia kuvia viime elämästäni. Olen aina melkein eri paikassa. Niityllä, keskiajalla, ties missä. Ja aina jokainen asia mitä muistelen, joka oli minkälainen tahansa asia, sattuu. Jos pyörin sängyssäni, koska ne asiat sattuu. Ja koskaan en ole tiennyt henkimaailmasta, enkä myöskään ufoista, paitsi muutakuin pikkuisen kirjoista.

        Joskus ala-asteella minulle tuli kirjoja Merkurius Kirjakerhosta, mutta nyt meille ei ole tullut niitä ehkä 10 vuoteen. Siinä samalla tuli kirja ufoista. Mielenkiinnoksi lukaisin kirjasen, mutta kun katselin kirjaa, huomasin hyvin mielenkiintoisia asioita. Sitten yläaste koitti, mieleeni alkoi tulla asioita, joita en ole edes ajatellutkaan. Jokainen raamatun sana tuli mieleen, jokainen asia mitä en ollut ajatellutkaan tuli mieleen. Asioita jotka tulivat, olivat henkimaailman asiat, ufot ja muukalaset. Monta asiaa yhdellä kerralla.

        Tässä tuli ajatus minulle, kuka minä olen, mihin minä kuulun. Outo voimakin on minulle kasvanut, mutta en tiedä mistä se on kasvanut, mutta se auttaa minua pysymään vahvana, ja katsomaan, keneen minä luotan ja keneen en. Kenelle pystyn puhumaan vaikka henkimaailman asioista, tai ufoista, tai muukalaisista, tai kaikesta. Kyky on hyvin arvokas minulle, ja pidän siitä. Ja tuosta iästä, olen vielä alle 20 vuotta, joten se on aika outoa, että minulle tuli nämä jo näin äkkiä mieleen.

        Yksi asia joka on vaivannut mieltäni aina, on minun kiusaamiseni. Minua kiusataan erilaisuuteni vuoksi, ja kukaan ei halua puuttua siihen. Jos sinä Noita Nainen olisit samassa tilanteessa kuin minä, et ehkä kestäisi sitä. Mutta ei vanhakaan sielu jaksa jokakerta tulla kiusatuksi. Esimerkiksi minä elin ennen rauhallisissa ympäristöissä, mutta en tiedä mikä minut johdatti planeetalle maa. Mutta se vaivaakin mieltä, koska täällä on niin rajut lait, eikä mitään kontrolloida, eli katsota onko jollakin hyvä olla vai paha olla. Kaikilla pitäisi hyvä olla täällä.

        Olen nähnyt uutisia, videoita maapallon tapahtumista, ovat ne hyvin paljon olleet raakamaisia, inhottavia, ja surullisia. Mutta tiedän henkilöitä jotka tekevät tästä maapallosta onnellisemman paikan, jossa kaikki ovat ystäviä. Ne eivät vielä ole saapuneet, mutta saapuvat lähiaikoina, jos ovat saaneet tarpeeksi informaatiota tästä planeetasta. Informaatio on aina tärkeämpi ensin saada, sen kautta he voivat oppia sen mitä ihmiset ovat. Mitä ihminen rakastaa, pitää hyvänä, mikä on onnellinen elämä. Tähän he pyrkivät.

        Mutta me osa meistä, kertovat joillakin palstalla jotakin jota kukaan ei ymmärrä. Yleensä he sanovat meille vain - Tuo nyt on ihan sairasta, painu vittuun niiden vanhojen sielujes kaas, tääl ei tollasia tarvita. Olen minäkin huomannut, että jos kerran heille sanoo yksinkertaisen sanan "Vanha sielu", heti alkaa kauhea älämölö asiasta. Jos joku on vanha sielu, mitä sille se voi. Mutta tämä perustuu siihen tämä asia, eli nuoret sielut eivät ymmärrä vielä erilaisuutta, siksi he ehkäpä kiusaavat, ja syrjivät toista joka on heitä parempi.

        Yleensä nuoriso on kasvanut niin suureksi uhaksi vanhoille sieluille, että jokainen joka mainitsee olevansa vanha sielu, joutaa härnääjien ja kiusaajien loukkuun. Itse en ole vielä sanonut kenellekkään olevani vanha sielu muutakuin täällä. Koska kukaan ei tunne minua, siksi onkin helpompi puhua, koska jos tunteville sanoisin tämän, he ehkä alkaisivat kiusaamaan ja härnäämään minua kun löytäisivät minut tältä palstalta. Kertoisivat kavereille minusta, ja kun seuraavan kerran astuisin jalallani kouluun tai työpaikkaan, alkaisi kauhea kiusaaminen ja syrjiminen.

        Sipistäisiin toisille - Tuolla taas tuo yks sairas tyyppi on, tarttis varmaan hoitoo. Minun juttujani ei enää kuunneltaisi. Minua ehkäpä pelättäisiin sen jälkeen. Olen huomannutkin että olen vähän synkkä, mutta silti hyvä ihminen. Pukeudun mustaan, hiukseni ovat olleet ruskeat, mutta ovat iän noustessa alkaneet mustua, silmät vihertävät joskus yöllä. Puhun vähän niinkuin vanhempi ihminen joskus. Silloin kun mieleeni tulee pahoja asioita, mitä en halua edes muistella, eli niitä asioita jota on käynyt minulle, useasti päästän niiden takia outoja sanoja, joita en ymmärrä.

        Noita-Nainen, miltä minä sinusta tunnun. Vaikka pukeudun mustaan, olen hiljainen, katson kummasti, mutta olen silti hyvä ja tutustumisen arvoinen ihminen. Miltä minä sinusta tunnun, olenko sinusta hyvä vai paha? En koskaan halua vahingoittaa ketään, enkä koskaan halua pahaa toiselle, haluan vain hyvän elämän, toisille, ja minulle. Haluan jakaa myös tiedon mikä minulla on, että kaikki jokainen tässä maailmassa ymmärtäisi minua ja toisia erilaisia olentoja, koska en halua elää yksin, koska kukaan ei pärjää ilman ystävää. Haluan myös sanoa kiusaajille tähän loppuun yhden tärkeän asian minkä jokainen pitäisi ymmärtää. Paha ei tuo koskaan mitään elämääsi, se vain murentaa tahtosi olla sellainen kuin olet, jos olet hyvä, se tuo rakkautta ja onnellisuutta elämääsi, järjenkäyttö on sallittua, ja käytä sitä viisaasti, älä koskaan käytä järkeäsi vahingoittaaksesi jotakuta toista, koska se murentaa sinua, ja hänen elämääsi.

        Kirjoitan seuraavalla kerralla lisää, hei hei taas tällä kertaa.


      • Noita-Nainen.
        OneOldSoulFromSomewhere kirjoitti:

        Kun puhuit tuosta vanhan sielun tunnusmerkeistä.

        Olen tehnyt tämän aikaisemminkin. En ole varma mistä alunperin olen kotoisin, mutta täällä kaikki näyttävät oudoilta asioilta. Olen tottunut enemmän käyttämään varmaankin viime elämässäni kehittyneempää teknologiaa. Siksi tuntuu että en ole koskaan ollutkaan täällä.

        Materia ei enää merkitse niin paljon, vaan henkiset asiat. Jos tarkoitat henkisillä asioilla niitä asioita, jotka kuuluvat henkimaailmaan ja muuhun. Minua tällä hetkellä kiinnostaa oma itseni, koska en muista muutakuin välissä olevia kuvia viime elämästäni. Olen aina melkein eri paikassa. Niityllä, keskiajalla, ties missä. Ja aina jokainen asia mitä muistelen, joka oli minkälainen tahansa asia, sattuu. Jos pyörin sängyssäni, koska ne asiat sattuu. Ja koskaan en ole tiennyt henkimaailmasta, enkä myöskään ufoista, paitsi muutakuin pikkuisen kirjoista.

        Joskus ala-asteella minulle tuli kirjoja Merkurius Kirjakerhosta, mutta nyt meille ei ole tullut niitä ehkä 10 vuoteen. Siinä samalla tuli kirja ufoista. Mielenkiinnoksi lukaisin kirjasen, mutta kun katselin kirjaa, huomasin hyvin mielenkiintoisia asioita. Sitten yläaste koitti, mieleeni alkoi tulla asioita, joita en ole edes ajatellutkaan. Jokainen raamatun sana tuli mieleen, jokainen asia mitä en ollut ajatellutkaan tuli mieleen. Asioita jotka tulivat, olivat henkimaailman asiat, ufot ja muukalaset. Monta asiaa yhdellä kerralla.

        Tässä tuli ajatus minulle, kuka minä olen, mihin minä kuulun. Outo voimakin on minulle kasvanut, mutta en tiedä mistä se on kasvanut, mutta se auttaa minua pysymään vahvana, ja katsomaan, keneen minä luotan ja keneen en. Kenelle pystyn puhumaan vaikka henkimaailman asioista, tai ufoista, tai muukalaisista, tai kaikesta. Kyky on hyvin arvokas minulle, ja pidän siitä. Ja tuosta iästä, olen vielä alle 20 vuotta, joten se on aika outoa, että minulle tuli nämä jo näin äkkiä mieleen.

        Yksi asia joka on vaivannut mieltäni aina, on minun kiusaamiseni. Minua kiusataan erilaisuuteni vuoksi, ja kukaan ei halua puuttua siihen. Jos sinä Noita Nainen olisit samassa tilanteessa kuin minä, et ehkä kestäisi sitä. Mutta ei vanhakaan sielu jaksa jokakerta tulla kiusatuksi. Esimerkiksi minä elin ennen rauhallisissa ympäristöissä, mutta en tiedä mikä minut johdatti planeetalle maa. Mutta se vaivaakin mieltä, koska täällä on niin rajut lait, eikä mitään kontrolloida, eli katsota onko jollakin hyvä olla vai paha olla. Kaikilla pitäisi hyvä olla täällä.

        Olen nähnyt uutisia, videoita maapallon tapahtumista, ovat ne hyvin paljon olleet raakamaisia, inhottavia, ja surullisia. Mutta tiedän henkilöitä jotka tekevät tästä maapallosta onnellisemman paikan, jossa kaikki ovat ystäviä. Ne eivät vielä ole saapuneet, mutta saapuvat lähiaikoina, jos ovat saaneet tarpeeksi informaatiota tästä planeetasta. Informaatio on aina tärkeämpi ensin saada, sen kautta he voivat oppia sen mitä ihmiset ovat. Mitä ihminen rakastaa, pitää hyvänä, mikä on onnellinen elämä. Tähän he pyrkivät.

        Mutta me osa meistä, kertovat joillakin palstalla jotakin jota kukaan ei ymmärrä. Yleensä he sanovat meille vain - Tuo nyt on ihan sairasta, painu vittuun niiden vanhojen sielujes kaas, tääl ei tollasia tarvita. Olen minäkin huomannut, että jos kerran heille sanoo yksinkertaisen sanan "Vanha sielu", heti alkaa kauhea älämölö asiasta. Jos joku on vanha sielu, mitä sille se voi. Mutta tämä perustuu siihen tämä asia, eli nuoret sielut eivät ymmärrä vielä erilaisuutta, siksi he ehkäpä kiusaavat, ja syrjivät toista joka on heitä parempi.

        Yleensä nuoriso on kasvanut niin suureksi uhaksi vanhoille sieluille, että jokainen joka mainitsee olevansa vanha sielu, joutaa härnääjien ja kiusaajien loukkuun. Itse en ole vielä sanonut kenellekkään olevani vanha sielu muutakuin täällä. Koska kukaan ei tunne minua, siksi onkin helpompi puhua, koska jos tunteville sanoisin tämän, he ehkä alkaisivat kiusaamaan ja härnäämään minua kun löytäisivät minut tältä palstalta. Kertoisivat kavereille minusta, ja kun seuraavan kerran astuisin jalallani kouluun tai työpaikkaan, alkaisi kauhea kiusaaminen ja syrjiminen.

        Sipistäisiin toisille - Tuolla taas tuo yks sairas tyyppi on, tarttis varmaan hoitoo. Minun juttujani ei enää kuunneltaisi. Minua ehkäpä pelättäisiin sen jälkeen. Olen huomannutkin että olen vähän synkkä, mutta silti hyvä ihminen. Pukeudun mustaan, hiukseni ovat olleet ruskeat, mutta ovat iän noustessa alkaneet mustua, silmät vihertävät joskus yöllä. Puhun vähän niinkuin vanhempi ihminen joskus. Silloin kun mieleeni tulee pahoja asioita, mitä en halua edes muistella, eli niitä asioita jota on käynyt minulle, useasti päästän niiden takia outoja sanoja, joita en ymmärrä.

        Noita-Nainen, miltä minä sinusta tunnun. Vaikka pukeudun mustaan, olen hiljainen, katson kummasti, mutta olen silti hyvä ja tutustumisen arvoinen ihminen. Miltä minä sinusta tunnun, olenko sinusta hyvä vai paha? En koskaan halua vahingoittaa ketään, enkä koskaan halua pahaa toiselle, haluan vain hyvän elämän, toisille, ja minulle. Haluan jakaa myös tiedon mikä minulla on, että kaikki jokainen tässä maailmassa ymmärtäisi minua ja toisia erilaisia olentoja, koska en halua elää yksin, koska kukaan ei pärjää ilman ystävää. Haluan myös sanoa kiusaajille tähän loppuun yhden tärkeän asian minkä jokainen pitäisi ymmärtää. Paha ei tuo koskaan mitään elämääsi, se vain murentaa tahtosi olla sellainen kuin olet, jos olet hyvä, se tuo rakkautta ja onnellisuutta elämääsi, järjenkäyttö on sallittua, ja käytä sitä viisaasti, älä koskaan käytä järkeäsi vahingoittaaksesi jotakuta toista, koska se murentaa sinua, ja hänen elämääsi.

        Kirjoitan seuraavalla kerralla lisää, hei hei taas tällä kertaa.

        Vaikutat oikein mielenkiintoiselta tyypilta minusta.:)

        Ja tassa on muutama luokitus sielun eri kehitysvaiheista, jos haluat lukea:

        xxxxxxxxxxx


        On olemassa viisi melko selkeää tasoa, joiden läpi sielu kulkee pitkällä kypsymismatkallaan. Mikään taso ei ole parempi tai huonompi kuin toinen, vaan jokaisella tasolla on hyvät ja huonot puolensa. Jokainen viidestä tasosta kestää tavallisesti 20-40 elämää riippuen siitä, haluaako sielu liikkua nopeasti, vai rentoutuneesti ja verkkaisemmin.

        Vastasyntyneen sielu:
        Vastasyntyneen elämät ovat kaikkein alkeellisimpia ja niissä yksilön oppiminen keskittyy pääasiassa fyysisen henkiinjäämisen ympärille. Vastasyntyneen älyperäinen keskus ei ole vielä täysin avautunut. Luottamus puuttuu, koska ei ole helppoa ymmärtää, mikä saisi asiat toimiaan, tai mitä seurauksia eri teoilla on. Vain hyvin pieni osa vastasyntyneistä valitsee syntyvänsä monimuotoisiin länsimaisiin yhteiskuntiin. On ymmärrettävää, että he elävät mieluummin yksinkertaisempaa elämää peruskulttuureissa ilman shekkivihkoja ja sähkölaskuja. He viihtyvät heimoissa. Maa-planeetta on tällä hetkellä hyväksymässä viimeisiä vastasyntyneitä sielujen ryhmiä.
        USA:n väestöstä vastasyntyneitä sieluja on n.5% ja Euroopan teollistuneilla alueilla hieman vähemmän. Monissa alikehittyneissä maissa 25-40% väestöstä on vastasyntyneitä sieluja.

        Lapsi sielu:
        Tässä vaihessa sielu jo toivoo pääsevänsä eroon vuotavista hökkeleistä ja alkeellisesta elämänmuodosta. Tämän ikävaiheen päämäärä on kehittyä ja ylläpitää järjestystä niin paljon kuin mahdollista. He kehittävät ja noudattavat tarkoin sääntöjä. Lapsisielu valitsee usein syntyvänsä auktoriteettien johtamaan yhteiskuntaan, tai hakeutuu työhön, joka on hyvin selkeästä jäsenneltyä voidakseen totella sitä yhtä oikeaa sääntöä, joka edustaa sosiaalisesti hyväksyttyä käytöstä. Tälläinen "kunnon kansalainen" toivoo myös muiden noudattavan sääntöjä tarkasti. He ovat joustamattomia ja suvaitsemattomia. He voivat käydä säännöllisesti kirkossa, ja ovat isänmaallisia ja sotahulluja. USA:n väestöstä n.20% on lapsisieluja, vanhoihin perinteisiin perustuvissa yhteiskunnissa, kuten Saksa, Espanja, Portugali ja Kreikka, on lapsisieluja 30-40%, Englannissa, Hollannissa, Ruotsissa ja Ranskassa 20% tai vähemmän. Japanissa heitä on n.35%.

        Nuori sielu:
        Seikkailunhaluinen nuori sielu riistäytyy irti lapsisielun varovaisesta ryhmäajattelusta. He haluavat rikkoa sääntöjä. He ovat kunnianhimoisia ja kilpailunhaluisia. He haluavat olla nopeimpia ja parhaimpia. He ovat pelottomia ja päättäväisyyttä pursuten he muokkaavat elämää omia tarkoitusperiään varten. He ovat tehokkaita ja tunteettomia. He ovat älykkäitä ja tekevät kovasti töitä. He kokeilevat miltä valta maistuu. Heidän on vaikeaa käsitellä tunteita tai kunnioittaa toisten oikeuksia. Tämä voimakas suuntautuminen aineellisiin asioihin luo kestokykyä, selkärankaa, rohkeutta, terävyyttä ja kykyä johtaa- Käteviä ominaisuuksia kenelle tahansa näin fyysisellä planeetalla kuin Maapallo.

        Kypsä sielu:
        Kun tämä vaihe alkaa, niin pyrkimystä kohti ulkoista menestystä tulee hillitsemään uusi, usein pakottava halu antaa enemmän aikaa ja painoarvoa henkilökohtaisille ja läheisille ihmissuhteille. He ovat tunneperäisesti avoimia, tasa-arvoa vaativia ja yhteistyöhalusia. Nyt alkavat merkitä sisäinen luovuus, tunteet ja muut ihmiset. He haluavat tarkoitusta ja kauneutta. Tässä vaihessa kehitetään herkkyyttä ja ja voidaan tuntea omien tekojen vaikutus muuhun maailmaan. Tällöin voi tuntea olevansa niin syvässä yhteydessä kaikkeen elämään, ettei voisi mitenkään kuvitella pudottelevansa pommeja, nujertavansa toisia, metsästävänsä urheilumielessä, tai käyttävänsä turkiksia.
        USA:ssa ja koko maailmassa alkaa olla yhä enemmän kypsiä sieluja. Heitä alkaa nyt olla enemmän kuin mitään muuta sielun ikää.


        Vanha sielu:
        Viimeinen vaihe maalisessa kehityksessä on vanha sielunikä, ja se saa henkilön huomion kiinnittymään tarkoituksen etsimiseen ja siihen, että hän löytää keinon hyväksyä ja nauttia elämästä sellaisena kuin se on. Aineelliset tarpeet saavat vähemmän huomiota. He ovat vapaamielisiä, eivätkä tuomitse. Sitä seuraava filosofinen puolueettomuus ja ennakkoluuloton suhtautuminen on perusta melko herkälle elämän humorististen puolien aistimiselle.
        Koska he ovat jo rikkaita ja viisaita sisäisesti, niin toimintaan suuntautunut aineellinen maailma ei arvosta heitä paljoakaan. Heillä on myös taipumusta laiskotteluun, vanha sielu on jo tehnyt kaiken aijemmin. Vanha sielu kasvaa myöhään ja onnistuu yleensä vasta 35-vuotispäiviensä jälkeen saamaan eläämänsä järjestykseen. Kestää oman aikansa suunnitella sitä, miten haluaa ilmaista itsensä tässä maailmassa, jonka kanssa ei tunne olevansa samalla aaltopituudella. Koska nyt kiinnitetään vähemmän huomiota aineelliseen elämää, ei todennäköisesti myöskään koe taloudellista menestystä, ja sen myötä myös status katoaa. Kaikista näistä syistä johtuen, vanhoilla sieluilla on usein itsetunto-ongelmia. Monet kokevat vaikeata itsensä aliarvioimista. Mutta hankaluuksista huolimatta vanha sielu pääsee melko nopeasti kosketuksiin suuren kokonaisuuden kanssa ja hänellä on kyky keskittyä ja olla objektiivinen silloin, kun se ei muilta onnistu. Monet vanhat sielut ovat hieman huolimattomia, eivätkä kunnoita fyysistä tasoa. Se tekee tietysti elämästä epämukavan ja vähemmän nautittavan. Tarkoitus olisi pystyä käsittelemään fyysistä tasoa niin, että siihen kiinnitetään tarpeeksi huomiota. Näin elämä sujuu tasaisesti ja antaa mahdollisuuden toteuttaa hengellisiä ja filosofisia harrastuksia.
        On todellakin harvinaista valmistua jälleensyntymiskierrosta ennenkuin oppii käsittelemään elämää lämmöllä ja löytää kestävää nautintoa ja mielihyvää fyysisestä olemassaolosta.


        Loysitko itsesi tuolta "vanhan sielun" kuvauksesta..?


      • OneOldSoulFromSomewhere
        Noita-Nainen. kirjoitti:

        Vaikutat oikein mielenkiintoiselta tyypilta minusta.:)

        Ja tassa on muutama luokitus sielun eri kehitysvaiheista, jos haluat lukea:

        xxxxxxxxxxx


        On olemassa viisi melko selkeää tasoa, joiden läpi sielu kulkee pitkällä kypsymismatkallaan. Mikään taso ei ole parempi tai huonompi kuin toinen, vaan jokaisella tasolla on hyvät ja huonot puolensa. Jokainen viidestä tasosta kestää tavallisesti 20-40 elämää riippuen siitä, haluaako sielu liikkua nopeasti, vai rentoutuneesti ja verkkaisemmin.

        Vastasyntyneen sielu:
        Vastasyntyneen elämät ovat kaikkein alkeellisimpia ja niissä yksilön oppiminen keskittyy pääasiassa fyysisen henkiinjäämisen ympärille. Vastasyntyneen älyperäinen keskus ei ole vielä täysin avautunut. Luottamus puuttuu, koska ei ole helppoa ymmärtää, mikä saisi asiat toimiaan, tai mitä seurauksia eri teoilla on. Vain hyvin pieni osa vastasyntyneistä valitsee syntyvänsä monimuotoisiin länsimaisiin yhteiskuntiin. On ymmärrettävää, että he elävät mieluummin yksinkertaisempaa elämää peruskulttuureissa ilman shekkivihkoja ja sähkölaskuja. He viihtyvät heimoissa. Maa-planeetta on tällä hetkellä hyväksymässä viimeisiä vastasyntyneitä sielujen ryhmiä.
        USA:n väestöstä vastasyntyneitä sieluja on n.5% ja Euroopan teollistuneilla alueilla hieman vähemmän. Monissa alikehittyneissä maissa 25-40% väestöstä on vastasyntyneitä sieluja.

        Lapsi sielu:
        Tässä vaihessa sielu jo toivoo pääsevänsä eroon vuotavista hökkeleistä ja alkeellisesta elämänmuodosta. Tämän ikävaiheen päämäärä on kehittyä ja ylläpitää järjestystä niin paljon kuin mahdollista. He kehittävät ja noudattavat tarkoin sääntöjä. Lapsisielu valitsee usein syntyvänsä auktoriteettien johtamaan yhteiskuntaan, tai hakeutuu työhön, joka on hyvin selkeästä jäsenneltyä voidakseen totella sitä yhtä oikeaa sääntöä, joka edustaa sosiaalisesti hyväksyttyä käytöstä. Tälläinen "kunnon kansalainen" toivoo myös muiden noudattavan sääntöjä tarkasti. He ovat joustamattomia ja suvaitsemattomia. He voivat käydä säännöllisesti kirkossa, ja ovat isänmaallisia ja sotahulluja. USA:n väestöstä n.20% on lapsisieluja, vanhoihin perinteisiin perustuvissa yhteiskunnissa, kuten Saksa, Espanja, Portugali ja Kreikka, on lapsisieluja 30-40%, Englannissa, Hollannissa, Ruotsissa ja Ranskassa 20% tai vähemmän. Japanissa heitä on n.35%.

        Nuori sielu:
        Seikkailunhaluinen nuori sielu riistäytyy irti lapsisielun varovaisesta ryhmäajattelusta. He haluavat rikkoa sääntöjä. He ovat kunnianhimoisia ja kilpailunhaluisia. He haluavat olla nopeimpia ja parhaimpia. He ovat pelottomia ja päättäväisyyttä pursuten he muokkaavat elämää omia tarkoitusperiään varten. He ovat tehokkaita ja tunteettomia. He ovat älykkäitä ja tekevät kovasti töitä. He kokeilevat miltä valta maistuu. Heidän on vaikeaa käsitellä tunteita tai kunnioittaa toisten oikeuksia. Tämä voimakas suuntautuminen aineellisiin asioihin luo kestokykyä, selkärankaa, rohkeutta, terävyyttä ja kykyä johtaa- Käteviä ominaisuuksia kenelle tahansa näin fyysisellä planeetalla kuin Maapallo.

        Kypsä sielu:
        Kun tämä vaihe alkaa, niin pyrkimystä kohti ulkoista menestystä tulee hillitsemään uusi, usein pakottava halu antaa enemmän aikaa ja painoarvoa henkilökohtaisille ja läheisille ihmissuhteille. He ovat tunneperäisesti avoimia, tasa-arvoa vaativia ja yhteistyöhalusia. Nyt alkavat merkitä sisäinen luovuus, tunteet ja muut ihmiset. He haluavat tarkoitusta ja kauneutta. Tässä vaihessa kehitetään herkkyyttä ja ja voidaan tuntea omien tekojen vaikutus muuhun maailmaan. Tällöin voi tuntea olevansa niin syvässä yhteydessä kaikkeen elämään, ettei voisi mitenkään kuvitella pudottelevansa pommeja, nujertavansa toisia, metsästävänsä urheilumielessä, tai käyttävänsä turkiksia.
        USA:ssa ja koko maailmassa alkaa olla yhä enemmän kypsiä sieluja. Heitä alkaa nyt olla enemmän kuin mitään muuta sielun ikää.


        Vanha sielu:
        Viimeinen vaihe maalisessa kehityksessä on vanha sielunikä, ja se saa henkilön huomion kiinnittymään tarkoituksen etsimiseen ja siihen, että hän löytää keinon hyväksyä ja nauttia elämästä sellaisena kuin se on. Aineelliset tarpeet saavat vähemmän huomiota. He ovat vapaamielisiä, eivätkä tuomitse. Sitä seuraava filosofinen puolueettomuus ja ennakkoluuloton suhtautuminen on perusta melko herkälle elämän humorististen puolien aistimiselle.
        Koska he ovat jo rikkaita ja viisaita sisäisesti, niin toimintaan suuntautunut aineellinen maailma ei arvosta heitä paljoakaan. Heillä on myös taipumusta laiskotteluun, vanha sielu on jo tehnyt kaiken aijemmin. Vanha sielu kasvaa myöhään ja onnistuu yleensä vasta 35-vuotispäiviensä jälkeen saamaan eläämänsä järjestykseen. Kestää oman aikansa suunnitella sitä, miten haluaa ilmaista itsensä tässä maailmassa, jonka kanssa ei tunne olevansa samalla aaltopituudella. Koska nyt kiinnitetään vähemmän huomiota aineelliseen elämää, ei todennäköisesti myöskään koe taloudellista menestystä, ja sen myötä myös status katoaa. Kaikista näistä syistä johtuen, vanhoilla sieluilla on usein itsetunto-ongelmia. Monet kokevat vaikeata itsensä aliarvioimista. Mutta hankaluuksista huolimatta vanha sielu pääsee melko nopeasti kosketuksiin suuren kokonaisuuden kanssa ja hänellä on kyky keskittyä ja olla objektiivinen silloin, kun se ei muilta onnistu. Monet vanhat sielut ovat hieman huolimattomia, eivätkä kunnoita fyysistä tasoa. Se tekee tietysti elämästä epämukavan ja vähemmän nautittavan. Tarkoitus olisi pystyä käsittelemään fyysistä tasoa niin, että siihen kiinnitetään tarpeeksi huomiota. Näin elämä sujuu tasaisesti ja antaa mahdollisuuden toteuttaa hengellisiä ja filosofisia harrastuksia.
        On todellakin harvinaista valmistua jälleensyntymiskierrosta ennenkuin oppii käsittelemään elämää lämmöllä ja löytää kestävää nautintoa ja mielihyvää fyysisestä olemassaolosta.


        Loysitko itsesi tuolta "vanhan sielun" kuvauksesta..?

        Löysin itseni todellakin tuolta vanhan sielun jutusta. No olen aika laiska, paitsi harjoittelen aina välissä ulkona eri iskutyyppejä harjanvarrella, ja joskus harjoitan omaa energiaisku tyyppiäkin. Joskus harjoittelen energian hallintaa, joskus yritän telepatiaa, mutta se vie melkeimpä kaikki voimat, mutta ne palautuvat alle 10 sekunnissa takaisin. En ole vielä kuitenkaan onnistunut telepatialla nostamaan esinettä ylös, olen vain onnistunut taittamaan seteliä. Tiedän jo miten saan elämäni näyttämään täällä onnelliselta. Kaikki suunniteltu valmiiksi tulevaisuudelleni.

        Aina yleensä kun olen sanonut jollekkin että tulen rikkaaksi, ovat jotku heistä nauraneet minulle koulussa. Onhan ne arvosanat huonohkoja minulla, mutta en ole vielä kertonut yhtä salaisuutta heille. :P Rikastumisen salaisuutta, mutta en kuitenkaan käytä rikkauksiani vääriin asioihin, vaan hyviin asioihin, joista on hyötyä ja ehkäpä iloa.

        Oletko Noita-Nainen koskaan ajatellut samoja asioita kuin minä. Joskus kun katsoo omaa kehoaan, ajattelee että miksi minä olen tälläinen nyt. Minkälainen olin ennen. Tunnut olevan hyvä palsta keskustelu kaveri, kun et ota näitä asioita niin kuin jotkut nuilla palstoilla. Jotkut ottaa vähän negatiivisemmin nämä vanhan sielun asiat. Haukkuu, ja tahallaan ärsyttää muita että pinna palaa loppuun. Yleensä joskus koulussa jotkut tyypit härnäävät ja kiusaavat ehkäpä siksi myös kun olen laiska. Istun yleensä koneella useasti ja pelaan pelejä kuluttaakseni aikaa. ^^

        Kun en jaksa lähteä minnekkään kaupungille kuljeskelamaan jonkun jengi porukan kanssa. Yleensä lähellä olevat kaupungin nuorisot ovat sellaista väkeä, että ryyppäävät, polttelevat sätkää, ja käyttäytyvät humalapäissään agressiivisesti. Mutta joitakin kavereitani asuu lähikaupungissa. Yksi kaverini istuu koneella useasti ja pelaa, ja hän asuu lähikaupungissa. ^^ Ehkäpä hänkin on vanha sielu. Heh. ^^

        Mitä sille voi jos ympärillä olevat jutut ei kiinnosta pätkääkään, kun ne näyttävät niin tylsiltä asioilta. Enkä voi mitään sille, tuntuu kuin kaikki olisi jo käyty läpi. Voiko olla mahdollista että minä voisin siirtyä tulevaisuudesta menneisyyteen. Ainakin sielut minun mielestäni voivat siirtyä myös ajassa taaksepäin, tai eteenpäin. Mutta tulevaisuudessa yritän ottaa sieluntyyppini esille, että olenko vahva vai heikko sielu. En ole varma, mutta voiko itse hypnoosissa tai hypnoosissa viedä itsensä aikaan, missä oli ehkä lapsisieluna, nuorena sieluna jne, jne.

        Jos minut hypnotatioitaisiin niin saisikohan joku selville, mistä tulen ja miksi. No kirjoitan huomenna lisää. Olet mukava keskustelu kaveri, et ole sellainen kusipää joka haukkuu ja kiusaa kun puhuu näistä asioista. Joillekkin tämäkin asia kuullostaa yliluonnolliselta, koska eivät ymmärrä vielä mitä tarkoittaa vanha sielu. Oli hyvä että löytyi rajatiedon palsta suomi24.fi sivulta, koska tämä todellakin avasi mielenkiintoni enemmän näihin asioihin, koska täällä sai vapaata keskustelua asiasta.

        Ensin kuitenkin aloitin ufo-palstasta, siellä oli ihan hauska keskustella asioista, koska muut kuunteli. Mutta sielläkin kävi porukkaa jotka sanoivat koko ufo-asian mielikuvitukseksi. Mutta niinkuin jokaisella palstalla, eli jokaisella palstalla on aina näitä skeptikkoja ja huuhaa väkeä, jotka käyvät vain palstoilla kuluttaakseen aikaa, tai ärsyttääkseen muita. Aloin tutkimaan ufo-palstan jälkeen huvikseen new agen palstaa ja kummitus palstaa. No, ajattelin ensin new agen palstasta, että täällä on vain tylsiä juttuja, mutta kun huomasin jutun vanhasta sielusta, mielessäni kävi - Tuolla voisin käydä.

        Huomasin että joku puhuu samoista jutuista kuin minä, että olen kuullut tällä palstalla monen sanovan että olen vanha sielu. No olen kirjoittanut jonkin verran eri nimillä vanhasta sielustani tälle palstalle. En paljasta nimiä, mutta ehkäpä löydät ne joskus. Mutta ne eivät ole kuitenkaan samanlaisesti kirjoitettuja kuin nämä, niissä on ehkä vanhaa tietoa, tai samaa tietoa mitä on tässäkin. No mutta kun puhuin tuosta kummitus palstasta, huomasin että siellä he puhuvat melkein samaa kuin minä.

        Elikkä henkimaailmasta, katselin vähän aikaa niitä juttuja, ja näyttivät mielenkiintoisilta. Osa tietenkin kirjoittaa omia tarinoitaan kummitus palstalla, mutta osa kirjoittaa aitoja oikeita tapauksia. Minä yleensä pystyn kaapimaan ne oikeat ja väärät jutut. Elikkä mitkä ovat niistä totta ja mitkä eivät. Ohops, tuolla ylempänä oli kirjoitan huomenna lisää, mutta aloinkin kirjoittamaan enemmän. ^^ Noh, ei se mitään, kyllä mulla asiaa riittä jos joku sitä kyselee. Huomaat varmaan että nämä ovat pitkiä juttuja mitä kerron. Paitsi joskus kirjoitan lyhyemmästi, riippuu päivästä ja ajasta, ja mitä viime viestissä oli.

        No yleensä asia kiertää asiasta toiseen, niinkuin jos jänis syö ruohon, kettu tulee ja syö jäniksen, susi tulee ja syö ketun, ja susi kuolee, ja siitä kasvaa ruoho. Ketjureaktioksikohan sitä sanottiin, en muista tarkalleen, kun siitä on aikaa kun viimeksi biologiaa opiskelin. Pyrin kuitenkin aina siihen etten pistä samaa juttua toista kertaa, mutta joskus tapahtuu sekin. ^^ No mutta nyt lähden nukkumaan, kohta kello on 5:00. Oli kiva puhua näistä asioista, ja jutella sinullekkin Noita-Nainen.


      • Noita-Nainen.
        OneOldSoulFromSomewhere kirjoitti:

        Löysin itseni todellakin tuolta vanhan sielun jutusta. No olen aika laiska, paitsi harjoittelen aina välissä ulkona eri iskutyyppejä harjanvarrella, ja joskus harjoitan omaa energiaisku tyyppiäkin. Joskus harjoittelen energian hallintaa, joskus yritän telepatiaa, mutta se vie melkeimpä kaikki voimat, mutta ne palautuvat alle 10 sekunnissa takaisin. En ole vielä kuitenkaan onnistunut telepatialla nostamaan esinettä ylös, olen vain onnistunut taittamaan seteliä. Tiedän jo miten saan elämäni näyttämään täällä onnelliselta. Kaikki suunniteltu valmiiksi tulevaisuudelleni.

        Aina yleensä kun olen sanonut jollekkin että tulen rikkaaksi, ovat jotku heistä nauraneet minulle koulussa. Onhan ne arvosanat huonohkoja minulla, mutta en ole vielä kertonut yhtä salaisuutta heille. :P Rikastumisen salaisuutta, mutta en kuitenkaan käytä rikkauksiani vääriin asioihin, vaan hyviin asioihin, joista on hyötyä ja ehkäpä iloa.

        Oletko Noita-Nainen koskaan ajatellut samoja asioita kuin minä. Joskus kun katsoo omaa kehoaan, ajattelee että miksi minä olen tälläinen nyt. Minkälainen olin ennen. Tunnut olevan hyvä palsta keskustelu kaveri, kun et ota näitä asioita niin kuin jotkut nuilla palstoilla. Jotkut ottaa vähän negatiivisemmin nämä vanhan sielun asiat. Haukkuu, ja tahallaan ärsyttää muita että pinna palaa loppuun. Yleensä joskus koulussa jotkut tyypit härnäävät ja kiusaavat ehkäpä siksi myös kun olen laiska. Istun yleensä koneella useasti ja pelaan pelejä kuluttaakseni aikaa. ^^

        Kun en jaksa lähteä minnekkään kaupungille kuljeskelamaan jonkun jengi porukan kanssa. Yleensä lähellä olevat kaupungin nuorisot ovat sellaista väkeä, että ryyppäävät, polttelevat sätkää, ja käyttäytyvät humalapäissään agressiivisesti. Mutta joitakin kavereitani asuu lähikaupungissa. Yksi kaverini istuu koneella useasti ja pelaa, ja hän asuu lähikaupungissa. ^^ Ehkäpä hänkin on vanha sielu. Heh. ^^

        Mitä sille voi jos ympärillä olevat jutut ei kiinnosta pätkääkään, kun ne näyttävät niin tylsiltä asioilta. Enkä voi mitään sille, tuntuu kuin kaikki olisi jo käyty läpi. Voiko olla mahdollista että minä voisin siirtyä tulevaisuudesta menneisyyteen. Ainakin sielut minun mielestäni voivat siirtyä myös ajassa taaksepäin, tai eteenpäin. Mutta tulevaisuudessa yritän ottaa sieluntyyppini esille, että olenko vahva vai heikko sielu. En ole varma, mutta voiko itse hypnoosissa tai hypnoosissa viedä itsensä aikaan, missä oli ehkä lapsisieluna, nuorena sieluna jne, jne.

        Jos minut hypnotatioitaisiin niin saisikohan joku selville, mistä tulen ja miksi. No kirjoitan huomenna lisää. Olet mukava keskustelu kaveri, et ole sellainen kusipää joka haukkuu ja kiusaa kun puhuu näistä asioista. Joillekkin tämäkin asia kuullostaa yliluonnolliselta, koska eivät ymmärrä vielä mitä tarkoittaa vanha sielu. Oli hyvä että löytyi rajatiedon palsta suomi24.fi sivulta, koska tämä todellakin avasi mielenkiintoni enemmän näihin asioihin, koska täällä sai vapaata keskustelua asiasta.

        Ensin kuitenkin aloitin ufo-palstasta, siellä oli ihan hauska keskustella asioista, koska muut kuunteli. Mutta sielläkin kävi porukkaa jotka sanoivat koko ufo-asian mielikuvitukseksi. Mutta niinkuin jokaisella palstalla, eli jokaisella palstalla on aina näitä skeptikkoja ja huuhaa väkeä, jotka käyvät vain palstoilla kuluttaakseen aikaa, tai ärsyttääkseen muita. Aloin tutkimaan ufo-palstan jälkeen huvikseen new agen palstaa ja kummitus palstaa. No, ajattelin ensin new agen palstasta, että täällä on vain tylsiä juttuja, mutta kun huomasin jutun vanhasta sielusta, mielessäni kävi - Tuolla voisin käydä.

        Huomasin että joku puhuu samoista jutuista kuin minä, että olen kuullut tällä palstalla monen sanovan että olen vanha sielu. No olen kirjoittanut jonkin verran eri nimillä vanhasta sielustani tälle palstalle. En paljasta nimiä, mutta ehkäpä löydät ne joskus. Mutta ne eivät ole kuitenkaan samanlaisesti kirjoitettuja kuin nämä, niissä on ehkä vanhaa tietoa, tai samaa tietoa mitä on tässäkin. No mutta kun puhuin tuosta kummitus palstasta, huomasin että siellä he puhuvat melkein samaa kuin minä.

        Elikkä henkimaailmasta, katselin vähän aikaa niitä juttuja, ja näyttivät mielenkiintoisilta. Osa tietenkin kirjoittaa omia tarinoitaan kummitus palstalla, mutta osa kirjoittaa aitoja oikeita tapauksia. Minä yleensä pystyn kaapimaan ne oikeat ja väärät jutut. Elikkä mitkä ovat niistä totta ja mitkä eivät. Ohops, tuolla ylempänä oli kirjoitan huomenna lisää, mutta aloinkin kirjoittamaan enemmän. ^^ Noh, ei se mitään, kyllä mulla asiaa riittä jos joku sitä kyselee. Huomaat varmaan että nämä ovat pitkiä juttuja mitä kerron. Paitsi joskus kirjoitan lyhyemmästi, riippuu päivästä ja ajasta, ja mitä viime viestissä oli.

        No yleensä asia kiertää asiasta toiseen, niinkuin jos jänis syö ruohon, kettu tulee ja syö jäniksen, susi tulee ja syö ketun, ja susi kuolee, ja siitä kasvaa ruoho. Ketjureaktioksikohan sitä sanottiin, en muista tarkalleen, kun siitä on aikaa kun viimeksi biologiaa opiskelin. Pyrin kuitenkin aina siihen etten pistä samaa juttua toista kertaa, mutta joskus tapahtuu sekin. ^^ No mutta nyt lähden nukkumaan, kohta kello on 5:00. Oli kiva puhua näistä asioista, ja jutella sinullekkin Noita-Nainen.

        No vastasithan sinä.;) Odotinkin jo vastaustasi.:)

        Jep, noista "energiaiskuista" ja setelin taivuttelusta olet puhunut aikaisemmin ja uskon sinua taysin.

        Ymparillamme on jatkuvasti energiaa ja mina jopa naen sita paljaalla silmalla.:)


      • OneOldSoulFromSomewhere
        Noita-Nainen. kirjoitti:

        No vastasithan sinä.;) Odotinkin jo vastaustasi.:)

        Jep, noista "energiaiskuista" ja setelin taivuttelusta olet puhunut aikaisemmin ja uskon sinua taysin.

        Ymparillamme on jatkuvasti energiaa ja mina jopa naen sita paljaalla silmalla.:)

        Minä sieluna löysit itsesi tuolta. Olitko kenties vanha sielu. ^^ Mutta kun puhuit tuosta kerran että henki oli ominut kehosi, ja jotakin sitten oli tapahtunut, en muista tarkalleen. Niin luulen että kuulut sieluntyypissä keskivoimaisiin tai heikkoihin sieluihin. Vahvoilla sieluilla on aina voimakas energiamäärä ympärillään. Kuten olen joskus testannut että minkälainen energiamäärä minulla on itselläni kehossa kiinni, tai tuottaako se kuinka paljon energiaa. Testasin tätä nostamalla käden ylös, ja keskittymällä siihen käteen.

        No, tunsin sellaisen voimakkaan keskilämpöisen energian kulkeutuvan kädestäni nopeasti. Että minulla taitaa olla aika vahva sielu omasta mielestäni. Että jos joku pystyy näkemään energiaa paljaalla silmällä, niin ehkä he pystyvät näkemään myös minun energiani. Joskus olen yrittänyt levitoida, mutta sekin on vaikeaa, kun en tiedä mitä siinä pitäisi tehdä. Kun kaikki mitä opettelen, teen valkoisen magian kautta, eli puhtaan opettelun kautta. Tiedät varmaan magioista, että on musta ja valkoinen magia.

        Jotkut ehkä käyttävät kumpaakin magiaa, mutta mustalla magialla on aina uhrinsa jos jotakin haluaa. Vaikkapa jokin kehosi elin heikkenee kun otat jonkin mustan magian taian itsellesi. Musta magia tahraa sielun ja kehon aina. Joten koskaan ei mustaa magiaa kannata harrastaa. Kaikki kannattaa opetella valkoisen magian kautta jos haluaa jotakin oppia. Olen huomannutkin että joku haluaa opettaa joillekkin useasti jo näin alkuvaiheissa heti miten ottaa henkimaailmaan yhteys.

        Kukaan ei ole oikeasti vielä valmis ottaamaan henkimaailmaan yhteyttä, koska tiedät mitä spiritismin ja muun kautta tapahtuu. Kun jotkut pelaavat spiritismiä useasti, ja käskevät henkiä kotiinsa, niin arvaappa kuinka moni henki ärsyyntyy tälläisistä spiritismin peluista. Että spiritismin pelaaminen on henkien elämän häiritsemistä, kun henki tulee sinne minne käsketään, ja sitten siellä onkin jokin teinipoppoo joka lähtee juoksemaan karkuun. Seuraavana päivänä joku toinen teinipoppoo käskee saman hengen eri paikkaan, ja taas sama homma, seuraavana päivänä siitä taas joku käskee saman hengen samaan paikkaan.

        Eli jumalauta sanon minä, kun niitä henkiä tahallaan kiusataan näin. Siksi spiritismistä on sanottu että se on vaarallinen, ja sitä ei saisi pelata. Ja juuri sen takia koska sillä häiritään henkiä. Ajattele itsesi henkenä, joka viettää rauhallista yötä kävelemällä kauniita katuja pitkin, ja kun huomaat jotakin kaunista jossakin, lähdet juoksemaan sitä kohti, mutta et saavuta sitä, vaan yhtäkkiä oletkin joidenkin ihmisten ympärillä jossakin huoneessa. Ihmiset ovat vaikkapa teinipoppoota jotka halusivat vain kokeilla spiritismiä että toimiiko se.

        No sitten sinä alat liikkumaan niitä kohti, ja kysyt että missä olen, mutta koko teinipoppoo on juoksenut karkuun heti kun sinä ilmestyit siihen. No alan heittelemään siellä talossa tavaroita ja muita hermostuksissasi. Ja sitten kun siellä on yksi henkilö teinipoppoosta, menet tahallaan sen kehoon ja kiusaat sitä. No sitten se lähtee juoksemaan kirkkoa kohti peloissaan kun on muka riivattu, ja huutaa että saatana minun kehoni on kaapannut. No sitten kun se on kirkossa, papit kerääntyvät ympärille ja rupeavat ölisemään jotakin manaus sanoja.

        Ajattelet että kuulostavat tylsältä niitten puheet, ja ihmettelet että miksi ne nuita ristejä päähän pistää kiinni. No leikit mukana, rupeat puhumaan hölmöjä kehon kautta ja sanot aina arghh... kun risti koskettaa sinua. No leikki alkaa tuntua tylsältä ja annoit opetuksen sille tyypille joka oli niistä teinipoppoista yksi joka käski sinut sinne. Lähdet pois kehosta ja se teinipoppoon tyyppi huutaa, olen parantunut, demoni on poissa. Ajattelet että mitä se jostakin demonista puhuu, ja sellaista.

        No seuraavana päivänä vaikka sama homma tapahtuisi, mutta tällä kertaa et kuitenkaan ottaisi kenenkään kehoa vaan pelottelisit väkeä. Ja et päästäisi heitä talosta ulos jos he yrittävät päästä. Niin tuosta kun sinun kehoosi meni spiritismin vuoksi henki, niin se oli varmaan usein käsketty henki, niin se antoi sitten sinulle opetuksen, että näin käy kun pelaat spiritismiä. Ja pelotteli sinua että et varmasti enään pelaa spiritismiä. Yleensä spirtismi on peli jossa henkiä häiritään tahallaan tai tietämättä, kun ne tyypit jotka eivät tiedä spiritismistä mitään.

        Yleensä ne tyypit jotka eivät siitä tiedä yhtään, niin ajattelevat että voisinpa kokeilla. No se sitten kokeilee, ja se ei tiedä yhtään siitä että sillä häiritään henkiä, niin se sitten käskee vahingossa joukon henkiä huoneeseensa. No ne henget antavat opetuksen sille tyypille sitten, tahallaan tekevät hallusinaatioita sille tyypille, ja pelottelevat kaikin tavoin ettei hän pelaa enää spiritismi peliä. Ja sitten joku henki ehkä voi tyypin kehoonkin mennä ja pelotella sitä eri näyillä.

        No kuitenkin, tässä oli jotakin spiritismistä, mikä se on. Se ei ole vain peli, vaan siinä on se kuvio, mikä käskee jokaisen hengen jonka haluat niin luoksesi. Ja spiritismillä yleensä häiritään henkiä, että en suosittele että pelaisitte spiritismiä, koska jotkut henget voivat käyttäytyä jo muutenkin ärhäkkäästi.

        No kirjoitin kivan jutun spiritismistä, että tälläistä. Ainakin minun mielestäni sillä häiritään henkiä, mutta osa hengistä voi tietenkin olla kiinnostunut eri yhteyksistä. Mutta yleensä nuoriso joka ei tiedä spiritismistä mitään ja kokeilee, niin juoksevat peloissaan karkuun ja jättävät hengen sinne mihin se on käsketty, eikä palauteta sinne missä se oli ollut alunperin. Ja vaikka tietäisi kaikki lopetukset jne spirtismissä. Silti sitä on vaarallista pelata, koska jotkut henget tosissaankin ärsyyntyvät pahaisesti.

        No tässä oli jotakin, seuraavaan kertaan sitten. Moi moi.


      • Noita-Nainen.
        OneOldSoulFromSomewhere kirjoitti:

        Minä sieluna löysit itsesi tuolta. Olitko kenties vanha sielu. ^^ Mutta kun puhuit tuosta kerran että henki oli ominut kehosi, ja jotakin sitten oli tapahtunut, en muista tarkalleen. Niin luulen että kuulut sieluntyypissä keskivoimaisiin tai heikkoihin sieluihin. Vahvoilla sieluilla on aina voimakas energiamäärä ympärillään. Kuten olen joskus testannut että minkälainen energiamäärä minulla on itselläni kehossa kiinni, tai tuottaako se kuinka paljon energiaa. Testasin tätä nostamalla käden ylös, ja keskittymällä siihen käteen.

        No, tunsin sellaisen voimakkaan keskilämpöisen energian kulkeutuvan kädestäni nopeasti. Että minulla taitaa olla aika vahva sielu omasta mielestäni. Että jos joku pystyy näkemään energiaa paljaalla silmällä, niin ehkä he pystyvät näkemään myös minun energiani. Joskus olen yrittänyt levitoida, mutta sekin on vaikeaa, kun en tiedä mitä siinä pitäisi tehdä. Kun kaikki mitä opettelen, teen valkoisen magian kautta, eli puhtaan opettelun kautta. Tiedät varmaan magioista, että on musta ja valkoinen magia.

        Jotkut ehkä käyttävät kumpaakin magiaa, mutta mustalla magialla on aina uhrinsa jos jotakin haluaa. Vaikkapa jokin kehosi elin heikkenee kun otat jonkin mustan magian taian itsellesi. Musta magia tahraa sielun ja kehon aina. Joten koskaan ei mustaa magiaa kannata harrastaa. Kaikki kannattaa opetella valkoisen magian kautta jos haluaa jotakin oppia. Olen huomannutkin että joku haluaa opettaa joillekkin useasti jo näin alkuvaiheissa heti miten ottaa henkimaailmaan yhteys.

        Kukaan ei ole oikeasti vielä valmis ottaamaan henkimaailmaan yhteyttä, koska tiedät mitä spiritismin ja muun kautta tapahtuu. Kun jotkut pelaavat spiritismiä useasti, ja käskevät henkiä kotiinsa, niin arvaappa kuinka moni henki ärsyyntyy tälläisistä spiritismin peluista. Että spiritismin pelaaminen on henkien elämän häiritsemistä, kun henki tulee sinne minne käsketään, ja sitten siellä onkin jokin teinipoppoo joka lähtee juoksemaan karkuun. Seuraavana päivänä joku toinen teinipoppoo käskee saman hengen eri paikkaan, ja taas sama homma, seuraavana päivänä siitä taas joku käskee saman hengen samaan paikkaan.

        Eli jumalauta sanon minä, kun niitä henkiä tahallaan kiusataan näin. Siksi spiritismistä on sanottu että se on vaarallinen, ja sitä ei saisi pelata. Ja juuri sen takia koska sillä häiritään henkiä. Ajattele itsesi henkenä, joka viettää rauhallista yötä kävelemällä kauniita katuja pitkin, ja kun huomaat jotakin kaunista jossakin, lähdet juoksemaan sitä kohti, mutta et saavuta sitä, vaan yhtäkkiä oletkin joidenkin ihmisten ympärillä jossakin huoneessa. Ihmiset ovat vaikkapa teinipoppoota jotka halusivat vain kokeilla spiritismiä että toimiiko se.

        No sitten sinä alat liikkumaan niitä kohti, ja kysyt että missä olen, mutta koko teinipoppoo on juoksenut karkuun heti kun sinä ilmestyit siihen. No alan heittelemään siellä talossa tavaroita ja muita hermostuksissasi. Ja sitten kun siellä on yksi henkilö teinipoppoosta, menet tahallaan sen kehoon ja kiusaat sitä. No sitten se lähtee juoksemaan kirkkoa kohti peloissaan kun on muka riivattu, ja huutaa että saatana minun kehoni on kaapannut. No sitten kun se on kirkossa, papit kerääntyvät ympärille ja rupeavat ölisemään jotakin manaus sanoja.

        Ajattelet että kuulostavat tylsältä niitten puheet, ja ihmettelet että miksi ne nuita ristejä päähän pistää kiinni. No leikit mukana, rupeat puhumaan hölmöjä kehon kautta ja sanot aina arghh... kun risti koskettaa sinua. No leikki alkaa tuntua tylsältä ja annoit opetuksen sille tyypille joka oli niistä teinipoppoista yksi joka käski sinut sinne. Lähdet pois kehosta ja se teinipoppoon tyyppi huutaa, olen parantunut, demoni on poissa. Ajattelet että mitä se jostakin demonista puhuu, ja sellaista.

        No seuraavana päivänä vaikka sama homma tapahtuisi, mutta tällä kertaa et kuitenkaan ottaisi kenenkään kehoa vaan pelottelisit väkeä. Ja et päästäisi heitä talosta ulos jos he yrittävät päästä. Niin tuosta kun sinun kehoosi meni spiritismin vuoksi henki, niin se oli varmaan usein käsketty henki, niin se antoi sitten sinulle opetuksen, että näin käy kun pelaat spiritismiä. Ja pelotteli sinua että et varmasti enään pelaa spiritismiä. Yleensä spirtismi on peli jossa henkiä häiritään tahallaan tai tietämättä, kun ne tyypit jotka eivät tiedä spiritismistä mitään.

        Yleensä ne tyypit jotka eivät siitä tiedä yhtään, niin ajattelevat että voisinpa kokeilla. No se sitten kokeilee, ja se ei tiedä yhtään siitä että sillä häiritään henkiä, niin se sitten käskee vahingossa joukon henkiä huoneeseensa. No ne henget antavat opetuksen sille tyypille sitten, tahallaan tekevät hallusinaatioita sille tyypille, ja pelottelevat kaikin tavoin ettei hän pelaa enää spiritismi peliä. Ja sitten joku henki ehkä voi tyypin kehoonkin mennä ja pelotella sitä eri näyillä.

        No kuitenkin, tässä oli jotakin spiritismistä, mikä se on. Se ei ole vain peli, vaan siinä on se kuvio, mikä käskee jokaisen hengen jonka haluat niin luoksesi. Ja spiritismillä yleensä häiritään henkiä, että en suosittele että pelaisitte spiritismiä, koska jotkut henget voivat käyttäytyä jo muutenkin ärhäkkäästi.

        No kirjoitin kivan jutun spiritismistä, että tälläistä. Ainakin minun mielestäni sillä häiritään henkiä, mutta osa hengistä voi tietenkin olla kiinnostunut eri yhteyksistä. Mutta yleensä nuoriso joka ei tiedä spiritismistä mitään ja kokeilee, niin juoksevat peloissaan karkuun ja jättävät hengen sinne mihin se on käsketty, eikä palauteta sinne missä se oli ollut alunperin. Ja vaikka tietäisi kaikki lopetukset jne spirtismissä. Silti sitä on vaarallista pelata, koska jotkut henget tosissaankin ärsyyntyvät pahaisesti.

        No tässä oli jotakin, seuraavaan kertaan sitten. Moi moi.

        Wanha, wanha....eli vanha sielu koen olevani.:)

        "Vahvoilla sieluilla on aina voimakas energiamäärä ympärillään. Kuten olen joskus testannut että minkälainen energiamäärä minulla on itselläni kehossa kiinni, tai tuottaako se kuinka paljon energiaa. Testasin tätä nostamalla käden ylös, ja keskittymällä siihen käteen."

        Niinpas nakyisi olevan - siis voimakas energiamaara ymparillaan.:) Itse pystyn aiheuttamaan reaktioita esim. katulampuissa ja lukulampuissa. (kun lamppujen ja minun energiankenttani kohtaavat)

        Lisaksi tunnen valilla raajoissani suoranaista "poltetta", kun ohjaan liikaa lampoenergiaa paikasta toiseen ja kaannan sita joskus liikaa itseeni.


      • OneOldSoulFromSomewhere
        Noita-Nainen. kirjoitti:

        Wanha, wanha....eli vanha sielu koen olevani.:)

        "Vahvoilla sieluilla on aina voimakas energiamäärä ympärillään. Kuten olen joskus testannut että minkälainen energiamäärä minulla on itselläni kehossa kiinni, tai tuottaako se kuinka paljon energiaa. Testasin tätä nostamalla käden ylös, ja keskittymällä siihen käteen."

        Niinpas nakyisi olevan - siis voimakas energiamaara ymparillaan.:) Itse pystyn aiheuttamaan reaktioita esim. katulampuissa ja lukulampuissa. (kun lamppujen ja minun energiankenttani kohtaavat)

        Lisaksi tunnen valilla raajoissani suoranaista "poltetta", kun ohjaan liikaa lampoenergiaa paikasta toiseen ja kaannan sita joskus liikaa itseeni.

        Voisikohan energiasta tuottaa erilaisia taikamuotoja, esimerkiksi tulipalloja energiasta, tai jääsädettä, tai näkymättömiä energianaruja, joita voi ohjailla. Mitäkähän kaikkea energialla voisi tehdä, siinä voisi olla kaikille miettimistä. En vain osaa vielä oikein hyvin sitä energianhallintaa täydellisesti, mutta melkein täydellisesti osaan. Kehittyyköhän geenini paremmiksi tulevaisuudessa, että 10 vuoden päästä olisin ehkäpä voimakkaampi. No se jää nähtäväksi. ^^

        Ehkä näky keskiajalta, jossakin linnassa olin seisomassa, keskellä sitä paikkaa. Ja näin huonohkosti, eli pehmennettynä kuvan jossa olin jokin pieni lapsi. Seisoin ja katselin jotakin aluetta josta ihmisiä juoksi ohitseni. Tai en ole varma, mutta se kuva on jäänyt mieleeni, mistä se paikka on. Silloin oli jokin yö, mutta silti näkyi harmahtavat pilvet hyvin. Ainakun olen siinä kohdin missä se yksi nainen juoksee ohitseni, aina siinä kohdin se kuva loppuu. En ole sitten varma olinko siinä lapsi, ehkäpä jokin vanhempi, joka oli polvillaan. Eikä yleensä siinä kuulu mitään ääntäkään.

        Ehkäpä se en ollut minä, tai sitten olin minä. Joka ehkä kuoli silloin kun kuva katosi mitä siinä tapahtui. Ehkä joku iski miekalla minut kuoliaaksi. Se oli kivirakenteinen linna, josta oli hajonnut portin puoli. Ehkä olin ennen kuulunut kuninkaan sukuun, kuten tunnenkin jotakin sellaista että elin ennen kuninkaitten suvussa. Tai sitten olin sotilas, tai kyläläinen. En tiedä, joskus pitää ottaa selkoa, mitä sieluni oikein tietää tästä maailmasta. Enkä tiedä miksi se kuva on jäänyt muistoihin niin selvästi.

        No tässä oli aika selvästi näystäni, jonka näin. Näin sumeasti rakenteet ja muut, mutta jotkut henkilöt näin selvästi. Sillä naisella joka juoksi ohitseni oli harmaahiuksinen. Ehkä se oli kuningatar tai joku. En itse tiedä, katsoin vain suoraan. Ja tämä näkyi yhtenä päivänä kun näin kauheasti eri kuvia niin menin sängyllä vaikeroimaan ja pyöriskelemään, ja samalla näin tämänkin näyn. Silloin kun näen niitä, yleensä kummallakin käsillä pidän päästä kiinni ja ne kuvat tosiaankin sattuu. Mutta ne katoaa samalla tavalla kuin olivat tulleet. Mutta jotenkin tämä kuva on jäänyt mieleen mutta en tiedä miksi ei muut.


      • Cyberanimal
        Noita-Nainen. kirjoitti:

        Vaikutat oikein mielenkiintoiselta tyypilta minusta.:)

        Ja tassa on muutama luokitus sielun eri kehitysvaiheista, jos haluat lukea:

        xxxxxxxxxxx


        On olemassa viisi melko selkeää tasoa, joiden läpi sielu kulkee pitkällä kypsymismatkallaan. Mikään taso ei ole parempi tai huonompi kuin toinen, vaan jokaisella tasolla on hyvät ja huonot puolensa. Jokainen viidestä tasosta kestää tavallisesti 20-40 elämää riippuen siitä, haluaako sielu liikkua nopeasti, vai rentoutuneesti ja verkkaisemmin.

        Vastasyntyneen sielu:
        Vastasyntyneen elämät ovat kaikkein alkeellisimpia ja niissä yksilön oppiminen keskittyy pääasiassa fyysisen henkiinjäämisen ympärille. Vastasyntyneen älyperäinen keskus ei ole vielä täysin avautunut. Luottamus puuttuu, koska ei ole helppoa ymmärtää, mikä saisi asiat toimiaan, tai mitä seurauksia eri teoilla on. Vain hyvin pieni osa vastasyntyneistä valitsee syntyvänsä monimuotoisiin länsimaisiin yhteiskuntiin. On ymmärrettävää, että he elävät mieluummin yksinkertaisempaa elämää peruskulttuureissa ilman shekkivihkoja ja sähkölaskuja. He viihtyvät heimoissa. Maa-planeetta on tällä hetkellä hyväksymässä viimeisiä vastasyntyneitä sielujen ryhmiä.
        USA:n väestöstä vastasyntyneitä sieluja on n.5% ja Euroopan teollistuneilla alueilla hieman vähemmän. Monissa alikehittyneissä maissa 25-40% väestöstä on vastasyntyneitä sieluja.

        Lapsi sielu:
        Tässä vaihessa sielu jo toivoo pääsevänsä eroon vuotavista hökkeleistä ja alkeellisesta elämänmuodosta. Tämän ikävaiheen päämäärä on kehittyä ja ylläpitää järjestystä niin paljon kuin mahdollista. He kehittävät ja noudattavat tarkoin sääntöjä. Lapsisielu valitsee usein syntyvänsä auktoriteettien johtamaan yhteiskuntaan, tai hakeutuu työhön, joka on hyvin selkeästä jäsenneltyä voidakseen totella sitä yhtä oikeaa sääntöä, joka edustaa sosiaalisesti hyväksyttyä käytöstä. Tälläinen "kunnon kansalainen" toivoo myös muiden noudattavan sääntöjä tarkasti. He ovat joustamattomia ja suvaitsemattomia. He voivat käydä säännöllisesti kirkossa, ja ovat isänmaallisia ja sotahulluja. USA:n väestöstä n.20% on lapsisieluja, vanhoihin perinteisiin perustuvissa yhteiskunnissa, kuten Saksa, Espanja, Portugali ja Kreikka, on lapsisieluja 30-40%, Englannissa, Hollannissa, Ruotsissa ja Ranskassa 20% tai vähemmän. Japanissa heitä on n.35%.

        Nuori sielu:
        Seikkailunhaluinen nuori sielu riistäytyy irti lapsisielun varovaisesta ryhmäajattelusta. He haluavat rikkoa sääntöjä. He ovat kunnianhimoisia ja kilpailunhaluisia. He haluavat olla nopeimpia ja parhaimpia. He ovat pelottomia ja päättäväisyyttä pursuten he muokkaavat elämää omia tarkoitusperiään varten. He ovat tehokkaita ja tunteettomia. He ovat älykkäitä ja tekevät kovasti töitä. He kokeilevat miltä valta maistuu. Heidän on vaikeaa käsitellä tunteita tai kunnioittaa toisten oikeuksia. Tämä voimakas suuntautuminen aineellisiin asioihin luo kestokykyä, selkärankaa, rohkeutta, terävyyttä ja kykyä johtaa- Käteviä ominaisuuksia kenelle tahansa näin fyysisellä planeetalla kuin Maapallo.

        Kypsä sielu:
        Kun tämä vaihe alkaa, niin pyrkimystä kohti ulkoista menestystä tulee hillitsemään uusi, usein pakottava halu antaa enemmän aikaa ja painoarvoa henkilökohtaisille ja läheisille ihmissuhteille. He ovat tunneperäisesti avoimia, tasa-arvoa vaativia ja yhteistyöhalusia. Nyt alkavat merkitä sisäinen luovuus, tunteet ja muut ihmiset. He haluavat tarkoitusta ja kauneutta. Tässä vaihessa kehitetään herkkyyttä ja ja voidaan tuntea omien tekojen vaikutus muuhun maailmaan. Tällöin voi tuntea olevansa niin syvässä yhteydessä kaikkeen elämään, ettei voisi mitenkään kuvitella pudottelevansa pommeja, nujertavansa toisia, metsästävänsä urheilumielessä, tai käyttävänsä turkiksia.
        USA:ssa ja koko maailmassa alkaa olla yhä enemmän kypsiä sieluja. Heitä alkaa nyt olla enemmän kuin mitään muuta sielun ikää.


        Vanha sielu:
        Viimeinen vaihe maalisessa kehityksessä on vanha sielunikä, ja se saa henkilön huomion kiinnittymään tarkoituksen etsimiseen ja siihen, että hän löytää keinon hyväksyä ja nauttia elämästä sellaisena kuin se on. Aineelliset tarpeet saavat vähemmän huomiota. He ovat vapaamielisiä, eivätkä tuomitse. Sitä seuraava filosofinen puolueettomuus ja ennakkoluuloton suhtautuminen on perusta melko herkälle elämän humorististen puolien aistimiselle.
        Koska he ovat jo rikkaita ja viisaita sisäisesti, niin toimintaan suuntautunut aineellinen maailma ei arvosta heitä paljoakaan. Heillä on myös taipumusta laiskotteluun, vanha sielu on jo tehnyt kaiken aijemmin. Vanha sielu kasvaa myöhään ja onnistuu yleensä vasta 35-vuotispäiviensä jälkeen saamaan eläämänsä järjestykseen. Kestää oman aikansa suunnitella sitä, miten haluaa ilmaista itsensä tässä maailmassa, jonka kanssa ei tunne olevansa samalla aaltopituudella. Koska nyt kiinnitetään vähemmän huomiota aineelliseen elämää, ei todennäköisesti myöskään koe taloudellista menestystä, ja sen myötä myös status katoaa. Kaikista näistä syistä johtuen, vanhoilla sieluilla on usein itsetunto-ongelmia. Monet kokevat vaikeata itsensä aliarvioimista. Mutta hankaluuksista huolimatta vanha sielu pääsee melko nopeasti kosketuksiin suuren kokonaisuuden kanssa ja hänellä on kyky keskittyä ja olla objektiivinen silloin, kun se ei muilta onnistu. Monet vanhat sielut ovat hieman huolimattomia, eivätkä kunnoita fyysistä tasoa. Se tekee tietysti elämästä epämukavan ja vähemmän nautittavan. Tarkoitus olisi pystyä käsittelemään fyysistä tasoa niin, että siihen kiinnitetään tarpeeksi huomiota. Näin elämä sujuu tasaisesti ja antaa mahdollisuuden toteuttaa hengellisiä ja filosofisia harrastuksia.
        On todellakin harvinaista valmistua jälleensyntymiskierrosta ennenkuin oppii käsittelemään elämää lämmöllä ja löytää kestävää nautintoa ja mielihyvää fyysisestä olemassaolosta.


        Loysitko itsesi tuolta "vanhan sielun" kuvauksesta..?

        että kaikki nuo "määritä sielusi ikä" -jutut jankkaa tuota samaa syrjittyjen ja outojen persoonien glorioimista. Hei haloo, me ollaan kaikki yksilöitä, ja vanhan sielunkin pitäisi tajuta se. Ei kaikki vanhat sielut ole elämään kyllästyneitä luusereita, joilla on huono itsetunto ja likainen koti. Ennemminkin mielestäni sielun iästä kertoo se tietollinen määrä, joka henkilöllä on ja viisaus käyttää tai olla käyttämättä sitä. Samoin myös keskityykö ihminen itseensä vai muihin yms.

        Jotkut henkilökohtaiset mieltymykset, voimien kanssa tehdyt sopimukset yms. muut pikkujutut seuraavat sielua elämästä toiseen. Kukaan ei voi sanoa toiselle, että koska pidät mukavasta elämästä työntekoineen et voi olla vanha sielu, kun sinun pitäisi olla joku rauhanomainen zen-tyyppi. Luokittelu on pahasta ja lopulta jyvät erottuvat akanoista tekojen ja sanojen, ei ajatusten perusteella.


      • OneOldSoulFromSomewhere
        OneOldSoulFromSomewhere kirjoitti:

        Voisikohan energiasta tuottaa erilaisia taikamuotoja, esimerkiksi tulipalloja energiasta, tai jääsädettä, tai näkymättömiä energianaruja, joita voi ohjailla. Mitäkähän kaikkea energialla voisi tehdä, siinä voisi olla kaikille miettimistä. En vain osaa vielä oikein hyvin sitä energianhallintaa täydellisesti, mutta melkein täydellisesti osaan. Kehittyyköhän geenini paremmiksi tulevaisuudessa, että 10 vuoden päästä olisin ehkäpä voimakkaampi. No se jää nähtäväksi. ^^

        Ehkä näky keskiajalta, jossakin linnassa olin seisomassa, keskellä sitä paikkaa. Ja näin huonohkosti, eli pehmennettynä kuvan jossa olin jokin pieni lapsi. Seisoin ja katselin jotakin aluetta josta ihmisiä juoksi ohitseni. Tai en ole varma, mutta se kuva on jäänyt mieleeni, mistä se paikka on. Silloin oli jokin yö, mutta silti näkyi harmahtavat pilvet hyvin. Ainakun olen siinä kohdin missä se yksi nainen juoksee ohitseni, aina siinä kohdin se kuva loppuu. En ole sitten varma olinko siinä lapsi, ehkäpä jokin vanhempi, joka oli polvillaan. Eikä yleensä siinä kuulu mitään ääntäkään.

        Ehkäpä se en ollut minä, tai sitten olin minä. Joka ehkä kuoli silloin kun kuva katosi mitä siinä tapahtui. Ehkä joku iski miekalla minut kuoliaaksi. Se oli kivirakenteinen linna, josta oli hajonnut portin puoli. Ehkä olin ennen kuulunut kuninkaan sukuun, kuten tunnenkin jotakin sellaista että elin ennen kuninkaitten suvussa. Tai sitten olin sotilas, tai kyläläinen. En tiedä, joskus pitää ottaa selkoa, mitä sieluni oikein tietää tästä maailmasta. Enkä tiedä miksi se kuva on jäänyt muistoihin niin selvästi.

        No tässä oli aika selvästi näystäni, jonka näin. Näin sumeasti rakenteet ja muut, mutta jotkut henkilöt näin selvästi. Sillä naisella joka juoksi ohitseni oli harmaahiuksinen. Ehkä se oli kuningatar tai joku. En itse tiedä, katsoin vain suoraan. Ja tämä näkyi yhtenä päivänä kun näin kauheasti eri kuvia niin menin sängyllä vaikeroimaan ja pyöriskelemään, ja samalla näin tämänkin näyn. Silloin kun näen niitä, yleensä kummallakin käsillä pidän päästä kiinni ja ne kuvat tosiaankin sattuu. Mutta ne katoaa samalla tavalla kuin olivat tulleet. Mutta jotenkin tämä kuva on jäänyt mieleen mutta en tiedä miksi ei muut.

        Tuo näky juttu on kuuluu sitten eri asiaan kuin tuo ylempänä oleva energia juttu. Että näky keskiajalta otsikko olisi varmaan pitänyt laittaa tuohon. Mutta menköön noin, että jos olet sekoittanut nuo, että puhun samasta asiasta, niin ne on sitten eri juttuja. Eli kokonaan uusi asia on tuo näky juttu. Että sori jos menit sekaisin tuossa, että sekotit nuo 2 juttua keskenään. ^^

        Tai kenties tässä menee vielä sekasotkusemmaksi. :P


      • Noita-Nainen.
        OneOldSoulFromSomewhere kirjoitti:

        Tuo näky juttu on kuuluu sitten eri asiaan kuin tuo ylempänä oleva energia juttu. Että näky keskiajalta otsikko olisi varmaan pitänyt laittaa tuohon. Mutta menköön noin, että jos olet sekoittanut nuo, että puhun samasta asiasta, niin ne on sitten eri juttuja. Eli kokonaan uusi asia on tuo näky juttu. Että sori jos menit sekaisin tuossa, että sekotit nuo 2 juttua keskenään. ^^

        Tai kenties tässä menee vielä sekasotkusemmaksi. :P

        Joo. En mennyt "sekaisin".

        Saattaa ollakin, etta ole elanyt mm. keskiajalla. Vanhat sielut kun ovat jo yleensa ehtineet elamaan "yhtaalla sun toisaall".:)

        Minulla puolestani on vahva epailys siita, etta olen ollut miespuolinen tassa "viime aikoina", eli aikaisemmassa/aikaisemmissa elamissani ja jonkin sortin sotilas...


      • Noita-Nainen.
        Noita-Nainen. kirjoitti:

        Joo. En mennyt "sekaisin".

        Saattaa ollakin, etta ole elanyt mm. keskiajalla. Vanhat sielut kun ovat jo yleensa ehtineet elamaan "yhtaalla sun toisaall".:)

        Minulla puolestani on vahva epailys siita, etta olen ollut miespuolinen tassa "viime aikoina", eli aikaisemmassa/aikaisemmissa elamissani ja jonkin sortin sotilas...

        Ja jos joskus haluat "heittaa mailia", niin anna yhteystietosi, eli siis sahkopostiosoitteesi.:)


      • Kristallikuu

        Sounds veeery familiar...


      • hulluja
        Noita-Nainen. kirjoitti:

        Vaikutat oikein mielenkiintoiselta tyypilta minusta.:)

        Ja tassa on muutama luokitus sielun eri kehitysvaiheista, jos haluat lukea:

        xxxxxxxxxxx


        On olemassa viisi melko selkeää tasoa, joiden läpi sielu kulkee pitkällä kypsymismatkallaan. Mikään taso ei ole parempi tai huonompi kuin toinen, vaan jokaisella tasolla on hyvät ja huonot puolensa. Jokainen viidestä tasosta kestää tavallisesti 20-40 elämää riippuen siitä, haluaako sielu liikkua nopeasti, vai rentoutuneesti ja verkkaisemmin.

        Vastasyntyneen sielu:
        Vastasyntyneen elämät ovat kaikkein alkeellisimpia ja niissä yksilön oppiminen keskittyy pääasiassa fyysisen henkiinjäämisen ympärille. Vastasyntyneen älyperäinen keskus ei ole vielä täysin avautunut. Luottamus puuttuu, koska ei ole helppoa ymmärtää, mikä saisi asiat toimiaan, tai mitä seurauksia eri teoilla on. Vain hyvin pieni osa vastasyntyneistä valitsee syntyvänsä monimuotoisiin länsimaisiin yhteiskuntiin. On ymmärrettävää, että he elävät mieluummin yksinkertaisempaa elämää peruskulttuureissa ilman shekkivihkoja ja sähkölaskuja. He viihtyvät heimoissa. Maa-planeetta on tällä hetkellä hyväksymässä viimeisiä vastasyntyneitä sielujen ryhmiä.
        USA:n väestöstä vastasyntyneitä sieluja on n.5% ja Euroopan teollistuneilla alueilla hieman vähemmän. Monissa alikehittyneissä maissa 25-40% väestöstä on vastasyntyneitä sieluja.

        Lapsi sielu:
        Tässä vaihessa sielu jo toivoo pääsevänsä eroon vuotavista hökkeleistä ja alkeellisesta elämänmuodosta. Tämän ikävaiheen päämäärä on kehittyä ja ylläpitää järjestystä niin paljon kuin mahdollista. He kehittävät ja noudattavat tarkoin sääntöjä. Lapsisielu valitsee usein syntyvänsä auktoriteettien johtamaan yhteiskuntaan, tai hakeutuu työhön, joka on hyvin selkeästä jäsenneltyä voidakseen totella sitä yhtä oikeaa sääntöä, joka edustaa sosiaalisesti hyväksyttyä käytöstä. Tälläinen "kunnon kansalainen" toivoo myös muiden noudattavan sääntöjä tarkasti. He ovat joustamattomia ja suvaitsemattomia. He voivat käydä säännöllisesti kirkossa, ja ovat isänmaallisia ja sotahulluja. USA:n väestöstä n.20% on lapsisieluja, vanhoihin perinteisiin perustuvissa yhteiskunnissa, kuten Saksa, Espanja, Portugali ja Kreikka, on lapsisieluja 30-40%, Englannissa, Hollannissa, Ruotsissa ja Ranskassa 20% tai vähemmän. Japanissa heitä on n.35%.

        Nuori sielu:
        Seikkailunhaluinen nuori sielu riistäytyy irti lapsisielun varovaisesta ryhmäajattelusta. He haluavat rikkoa sääntöjä. He ovat kunnianhimoisia ja kilpailunhaluisia. He haluavat olla nopeimpia ja parhaimpia. He ovat pelottomia ja päättäväisyyttä pursuten he muokkaavat elämää omia tarkoitusperiään varten. He ovat tehokkaita ja tunteettomia. He ovat älykkäitä ja tekevät kovasti töitä. He kokeilevat miltä valta maistuu. Heidän on vaikeaa käsitellä tunteita tai kunnioittaa toisten oikeuksia. Tämä voimakas suuntautuminen aineellisiin asioihin luo kestokykyä, selkärankaa, rohkeutta, terävyyttä ja kykyä johtaa- Käteviä ominaisuuksia kenelle tahansa näin fyysisellä planeetalla kuin Maapallo.

        Kypsä sielu:
        Kun tämä vaihe alkaa, niin pyrkimystä kohti ulkoista menestystä tulee hillitsemään uusi, usein pakottava halu antaa enemmän aikaa ja painoarvoa henkilökohtaisille ja läheisille ihmissuhteille. He ovat tunneperäisesti avoimia, tasa-arvoa vaativia ja yhteistyöhalusia. Nyt alkavat merkitä sisäinen luovuus, tunteet ja muut ihmiset. He haluavat tarkoitusta ja kauneutta. Tässä vaihessa kehitetään herkkyyttä ja ja voidaan tuntea omien tekojen vaikutus muuhun maailmaan. Tällöin voi tuntea olevansa niin syvässä yhteydessä kaikkeen elämään, ettei voisi mitenkään kuvitella pudottelevansa pommeja, nujertavansa toisia, metsästävänsä urheilumielessä, tai käyttävänsä turkiksia.
        USA:ssa ja koko maailmassa alkaa olla yhä enemmän kypsiä sieluja. Heitä alkaa nyt olla enemmän kuin mitään muuta sielun ikää.


        Vanha sielu:
        Viimeinen vaihe maalisessa kehityksessä on vanha sielunikä, ja se saa henkilön huomion kiinnittymään tarkoituksen etsimiseen ja siihen, että hän löytää keinon hyväksyä ja nauttia elämästä sellaisena kuin se on. Aineelliset tarpeet saavat vähemmän huomiota. He ovat vapaamielisiä, eivätkä tuomitse. Sitä seuraava filosofinen puolueettomuus ja ennakkoluuloton suhtautuminen on perusta melko herkälle elämän humorististen puolien aistimiselle.
        Koska he ovat jo rikkaita ja viisaita sisäisesti, niin toimintaan suuntautunut aineellinen maailma ei arvosta heitä paljoakaan. Heillä on myös taipumusta laiskotteluun, vanha sielu on jo tehnyt kaiken aijemmin. Vanha sielu kasvaa myöhään ja onnistuu yleensä vasta 35-vuotispäiviensä jälkeen saamaan eläämänsä järjestykseen. Kestää oman aikansa suunnitella sitä, miten haluaa ilmaista itsensä tässä maailmassa, jonka kanssa ei tunne olevansa samalla aaltopituudella. Koska nyt kiinnitetään vähemmän huomiota aineelliseen elämää, ei todennäköisesti myöskään koe taloudellista menestystä, ja sen myötä myös status katoaa. Kaikista näistä syistä johtuen, vanhoilla sieluilla on usein itsetunto-ongelmia. Monet kokevat vaikeata itsensä aliarvioimista. Mutta hankaluuksista huolimatta vanha sielu pääsee melko nopeasti kosketuksiin suuren kokonaisuuden kanssa ja hänellä on kyky keskittyä ja olla objektiivinen silloin, kun se ei muilta onnistu. Monet vanhat sielut ovat hieman huolimattomia, eivätkä kunnoita fyysistä tasoa. Se tekee tietysti elämästä epämukavan ja vähemmän nautittavan. Tarkoitus olisi pystyä käsittelemään fyysistä tasoa niin, että siihen kiinnitetään tarpeeksi huomiota. Näin elämä sujuu tasaisesti ja antaa mahdollisuuden toteuttaa hengellisiä ja filosofisia harrastuksia.
        On todellakin harvinaista valmistua jälleensyntymiskierrosta ennenkuin oppii käsittelemään elämää lämmöllä ja löytää kestävää nautintoa ja mielihyvää fyysisestä olemassaolosta.


        Loysitko itsesi tuolta "vanhan sielun" kuvauksesta..?

        AIKA SAIRAAN ITSEKÄSTÄ...kehitysmaissa suurin osa on vastasyntyneitä...just joo. Selitys tuokin maailman nälänhädälle ja kurjuudelle. Ja itse varmaan näine viisainen puheinesi olet vanha sielu...mieti vähän!

        Sanotaanko näin, että olen suorastaan raivoissani lukiessani näitä juttuja. Jos olet erilainen ja kiusattu, ehkä järkevämpää olisi ottaa itteäsi niskasta kiinni ja katsoa peiliin eikä alkaa kuvitella olevansa joku "vanha sielu" ja siksi niin väärin ymmärretty.

        Ei hemmetin hemmetti. No koska yhteiskunta on mikä on ei ihmekään että ihmiset menevät sekaisin etsiessään omaa paikkaansa mitä ei tunnu löytyvän jos ei koe menevänsä siihen median antamaan muottiin. Surullista.

        P.S Tiedän kyllä että toiveajattelu omasta erikoisuudestanne on iskostunut niin lujaan päähänne, että tällä kirjoituksellani ei ole teille mitään merkitystä. Kirjoitinpahan kuitenkin.


      • murrosikä
        OneOldSoulFromSomewhere kirjoitti:

        Voisikohan energiasta tuottaa erilaisia taikamuotoja, esimerkiksi tulipalloja energiasta, tai jääsädettä, tai näkymättömiä energianaruja, joita voi ohjailla. Mitäkähän kaikkea energialla voisi tehdä, siinä voisi olla kaikille miettimistä. En vain osaa vielä oikein hyvin sitä energianhallintaa täydellisesti, mutta melkein täydellisesti osaan. Kehittyyköhän geenini paremmiksi tulevaisuudessa, että 10 vuoden päästä olisin ehkäpä voimakkaampi. No se jää nähtäväksi. ^^

        Ehkä näky keskiajalta, jossakin linnassa olin seisomassa, keskellä sitä paikkaa. Ja näin huonohkosti, eli pehmennettynä kuvan jossa olin jokin pieni lapsi. Seisoin ja katselin jotakin aluetta josta ihmisiä juoksi ohitseni. Tai en ole varma, mutta se kuva on jäänyt mieleeni, mistä se paikka on. Silloin oli jokin yö, mutta silti näkyi harmahtavat pilvet hyvin. Ainakun olen siinä kohdin missä se yksi nainen juoksee ohitseni, aina siinä kohdin se kuva loppuu. En ole sitten varma olinko siinä lapsi, ehkäpä jokin vanhempi, joka oli polvillaan. Eikä yleensä siinä kuulu mitään ääntäkään.

        Ehkäpä se en ollut minä, tai sitten olin minä. Joka ehkä kuoli silloin kun kuva katosi mitä siinä tapahtui. Ehkä joku iski miekalla minut kuoliaaksi. Se oli kivirakenteinen linna, josta oli hajonnut portin puoli. Ehkä olin ennen kuulunut kuninkaan sukuun, kuten tunnenkin jotakin sellaista että elin ennen kuninkaitten suvussa. Tai sitten olin sotilas, tai kyläläinen. En tiedä, joskus pitää ottaa selkoa, mitä sieluni oikein tietää tästä maailmasta. Enkä tiedä miksi se kuva on jäänyt muistoihin niin selvästi.

        No tässä oli aika selvästi näystäni, jonka näin. Näin sumeasti rakenteet ja muut, mutta jotkut henkilöt näin selvästi. Sillä naisella joka juoksi ohitseni oli harmaahiuksinen. Ehkä se oli kuningatar tai joku. En itse tiedä, katsoin vain suoraan. Ja tämä näkyi yhtenä päivänä kun näin kauheasti eri kuvia niin menin sängyllä vaikeroimaan ja pyöriskelemään, ja samalla näin tämänkin näyn. Silloin kun näen niitä, yleensä kummallakin käsillä pidän päästä kiinni ja ne kuvat tosiaankin sattuu. Mutta ne katoaa samalla tavalla kuin olivat tulleet. Mutta jotenkin tämä kuva on jäänyt mieleen mutta en tiedä miksi ei muut.

        Huvittavaa että kaikki ovat aina entisessä elämässään kuuluneet kuningaan sukuun tai olleet muuten vaan merkittäviä henkilöitä tai merkittävässä asemassa. Kuulostaahan se tietty kivalta.

        Kumma ettei ketään kiinnosta olla joku kuppainen vanha kiukkuinen ämmä jostain pienestä mökinpahasesta.


      • Tosi vanha pieru
        hulluja kirjoitti:

        AIKA SAIRAAN ITSEKÄSTÄ...kehitysmaissa suurin osa on vastasyntyneitä...just joo. Selitys tuokin maailman nälänhädälle ja kurjuudelle. Ja itse varmaan näine viisainen puheinesi olet vanha sielu...mieti vähän!

        Sanotaanko näin, että olen suorastaan raivoissani lukiessani näitä juttuja. Jos olet erilainen ja kiusattu, ehkä järkevämpää olisi ottaa itteäsi niskasta kiinni ja katsoa peiliin eikä alkaa kuvitella olevansa joku "vanha sielu" ja siksi niin väärin ymmärretty.

        Ei hemmetin hemmetti. No koska yhteiskunta on mikä on ei ihmekään että ihmiset menevät sekaisin etsiessään omaa paikkaansa mitä ei tunnu löytyvän jos ei koe menevänsä siihen median antamaan muottiin. Surullista.

        P.S Tiedän kyllä että toiveajattelu omasta erikoisuudestanne on iskostunut niin lujaan päähänne, että tällä kirjoituksellani ei ole teille mitään merkitystä. Kirjoitinpahan kuitenkin.

        >>AIKA SAIRAAN ITSEKÄSTÄ...kehitysmaissa suurin osa on vastasyntyneitä...just joo


    • OneOldSoulFromSomewhere

      "Mutta luulen sinun kertomuksiesi kautta, että et olet vielä nuorempi sielu kuin minä."

      Korjaan - Mutta luulen sinun kertomuksiesi kautta, että olet vielä nuorempi sielu kuin minä. Jokainen tekee virheitä, mutta aina virheiden kautta voi oppia.

    • Strain

      hmm tulipa sellainen olo että kirjoitampa jotain...vähän omista kokemuksistani..

      sain sellaisen vaikutelman, että olet viimeaikoina ruvennut tiedostamaan sieluasi.
      itselläni se alkoi suurinpiirtein samaan aikaan kun sulla (jos muistan oikein oot vähän alle 20?)

      se on alussa melko voimakasta aaltoilua ja sitä ehkä ajattelee liikaa. kun alkaa oppimaan siitä, eikä ihan täysin pysty vielä sisäistämään kaikkea.

      kaikille ihmisille ei kannata vanhoista sieluista puhua. itselläni on jo vähän oudon ja epätasapainoisen tyypin leima joten tiedän että puhumalla näistä ystävilleni tai vanhemmilleni ruokkisin vaan tuota ihmisten pelkoa.

      kerran yhdelle ystävälleni vähän koitin jutella näitä spirituaalisia ja sielun asioita... mutta hän vaan vähän säikähti että pitkä masennus jota sairastin 14-19 vuotiaana tavallaan 'teki tehtävänsä' eikä osannut nähdä sitä puolta asiasta, että todellisuudessa aloin ymmärtämään miksi ylipäänsä olin joskus masentunut.

      luulenpa että sinulle tulee seuraavat vuodet olemaan aika vaikuttavia. itselleni ainakin oli. ja tämä vuosi (täytin 23, eli en ole paljon sinua vanhempi) on ollut todella harmooninen, ja todella suuria palasia on loksahtanut paikalleen.

      joogaa ja meditaatiota suosittelen, ne tasapainoittavat todella paljon. vähentävät yliajattelua... niin, liika analysointi ja ajattelu on pahaksi. itselläni ainakin se oli jossain vaiheessa paha ongelma.

      itseasiassa mullakin on olo, että olen tällä planeetalla melkein ensimmäistä kertaa.. tai sitten olen palannut pitkän ajan jälkeen... koska tunnen suurta yhteyttä ja kaipuutta planeettaan mutta silti ihmisten meininki vierastuttaa mua todella paljon.

      mutta kiva huomata kun ihmiset valveutuvat... heräilevät, alkavat tiedostamaan missä ne meidän juuremme ovat :)

      jaksamista, ja kirjoita lisää. on aina mukava lukea samantyyppisen sielun juttuja... varsinkin kun meitä on melko vähän

      • OneOldSoulFromSomewhere

        Kiva puhua tälläisistä asioista jonkun kanssa. Kun ajattelit tuota ikää niin se on alle 20 vuotta. Armeijaankin kohta pitää lähteä, ei kai siinä mitään sen kummempaa. Ahdistaa vain suuresti että hyvin nuoria sieluja saapuisi sinnekkin, eli kiusaaja ja ärhentelijä porukat. Ajatus armeijasta tuli siitä kun näin ensimmäisenä tuon armeija jutun tuossa pääaiheena. Eli olen aika nuori tyyppi, mutta silti vanha sielu edelleen. Kun tuolla suosittelit jooga ja meditointia, niin ei oikein jaksa niitä harrastella oikein. ^^ Alkavat olla vähän vanhan homma kun keho pysyy muutenkin kunnossa. ^^

        Jotkut voivat ajatella näistäkin asioista että nämä olisivat puppua, mutta kaikki tulee ymmärtämään näitä asioita joskus.

        "sain sellaisen vaikutelman, että olet viimeaikoina ruvennut tiedostamaan sieluasi." Korjaan pienen juttusen tuosta. Eli sieluni tiedostaa kehoa ja sielu itseään.

        Joskus olisi kiva tehdä vanhojen sielujen kokoontuminen jossakin ja tervehtiä toisia. Katsoa että minkälaisia kuka kukin on. Tietenkin täälläkin voi olla wannabe vanhoja sieluja jotka esittävät vanhaa sielua, mutta vanhan sielun tunnistaa helposti. Minua nuoret sielut kiusaavat ja härnäävät koulussa, mutta voisin näyttää heille kyvyn millä he lopettaisivat kiusaamisen. Mutta se on kielletty ihmisten parissa, sellaista ei saa näyttää ihmisten parissa koska he rupeavat pelkäämään sitten minua. Silloin moni voisi sanoa, hirviö, hirviö, sieltä se taas hirviö tulee.

        Minkä tahansa kyvyn näyttäiset joillekkin jotka eivät ymmärrä sitä ja uskoivat sen olevan yliluonnollista juttua niin he alkavat pelkäämään sitä henkilöä sitten joka näyttää sen kyvyn. En osaa oikein selittää sitä kykyäni itsellenikään, mutta se on outo voima kumminkin jota minä hallitsen. Ja se voima on tuleva sisältäpäin. Kuulun niihin yksiin vanhoihin ja vahvoihin sieluihin joita tapaa harvoin. En tiedä sinusta, mutta luulen että elät elämäsi hyvin ja olet hyvä henkilö, mutta et ole vielä tietoinen useasta asiasta. Niinkuin moni muukin, et vain sinä ole tietämätön niistä asioista, mutta selviää ne sinullekkin sitten jonakin päivänä.

        Kaverille kertominen näistä asioista, niimpä niin, tullaan tilanteeseen jossa on nuoria sieluja ja vanhoja. Nuorikin sielu voi harrastaa henkimaailman asioita ja ottaa rennosti ne mutta yleensä kaikki nuoret sielut ottavat ne yliluonnollisina asioina. Toisesta maailmasta kertominen jollekkin vähän tietämättömämmälle henkilölle on vähän vaikeampaa. Maapallolla elää skeptikkoja, ateisteja, uskovaisia, normaaleja, erilaisia. Kaikki niistä melkein ovat maapallolla ihmisiä.

        Kun ajatellaan maailmoja, mitä on ja miksi. Kertoo maailmat eri ajoista mitä on eletty. On menneisyys ja tulevaisuus, 2 suuntaa minne lähteä. Useat ottaa menneisyyden koska elämä ei mennyt täydellisesti, jotkut jatkavat matkaansa ja ottavat tulevaisuuden. Joillekkin on sitten ihan sama ottaako menneisyyden tulevaisuuden, koska eivät kumminkaan opi mitään uutta he ajattelevat. Jokainen oppii jokaisella matkallaan uutta. Jos valitsee menneisyyden, menneisyyskään ei ole sama missä eli, koska aika muuttaa muotoaan aina.

        Noita-Nainen kyseli sitä sähköposti osoitetta. Tuota noin, se on sellainen tilanne että en voi antaa sähköposti osoitetta, kun en halua ihan sellaista keskustelua elämään, että mielummin tapaan tyypin tai sitten keskustelen täällä. Että en ole tottunut sähköpostailemaan paljoa.

        "se on alussa melko voimakasta aaltoilua ja sitä ehkä ajattelee liikaa. kun alkaa oppimaan siitä, eikä ihan täysin pysty vielä sisäistämään kaikkea. "

        Toiset sielut ovat heikompia ja toiset vahvempia tiedostamaan kehoaan johon tieto tulee sielusta. Itselläni ei tuottanut kehon tiedostaminen vaikeuksia. Mietein itsekseni niitä juttuja mielessäni kertomatta muille ja ei kait siinä sen kummempaa. Mutta samantien se mikä olin katosi tykkänään, olin kuin eri nappula shakkilaudalla. Alkoi nuorien sielujen kiusaaminen, eli he alkoivat kiusaamaan minua. Minusta on monta pahaa huhua jotka eivät ole totta. Minua kiusataan sen takia että olen erilainen, olen varmaan maininnutkin joskus.

        Nyt olen se mikä olen, ja ymmärrän paremmin itseäni nyt. Ja jos joku sanoo toisin että et ole sinä joka olet nyt siinä. Niin olen silti edelleen minä joka olen minä, eli minä minä. ^^

        Tässä olikin tämän päivän juttunen, joskus toisella kertaa kirjoitan lisää jos on sanottavaa. Kun en osaa joka kerta vastata jos kysytäänkin. ^^ Vaikka olisi kuka tahansa ei se tiedä kaikkia siltikään, kuka nyt muistaisi jokaisen jutun. ^^ Ei se sielukaan mikään tietokone ole jossa muisti pysyy ainiaan tuoreena ja terveenä. Kyllä sielukin voi unohtaa juttuja joita ei tarvi tai ei muistele niitä paljon. Paitsi tähän asti minun sielussani on tärkeimmät asiat hyvin pysynyt muistissa. No seuraavaan kertaan sitten.

        Moi.


    • OneOldSoulFromSomewhere

      Kaikki asiat tuntuu nykyään siirtyvän hitaasti eteenpäin, jopa aikakin. Täällä tylsällä planeetalla asustella pitää vielä jonkin aikaa. Jonakin päivänä sekin päivä koittaa kun pääsen tältä planeetalta pois. Lähden tutkimusmatkailulle. Ehkäpä löydän jonkin portin täältä joka on unohdettu tai jätetty tahallaan jos joku muu löytäisi sen portin. Kaikki muuttuu jonain päivänä paremmaksi päiväksi. Ei enää sotia, ei tuhoa, ei surua, ei tappoja ei mitään pahaa. Kaikki on vain rauhallista. No jaa, en tiedä tästä planeetasta hirveästi mutta jonkin verran että ihmiset on hitaita muuttumaan.

      Otsikossakin luki hitaasta siirtymisestä ja tarkoitan sillä esim ihmisiä, planeettaa, muita olentoja. Kaikki menee hitaasti eteenpäin elämässä. Tuntuu kuin olisin jämähtänyt ajattomalle alueelle jossa aika ei kulu. No jaa, voihan se niinkin olla, en tiedä miksi tänne tulin edes, varmaan huvin vuoksi tälle planeetalle tulin hyppelemään. Hmm... ei sitä arvoitusta kukaan pysty ratkaisemaan miksi oikein tulin tänne. Kumpa tietäisin oman sieluni salaisuuden mitä se osaa. Mutta ehkäpä sielunikin tiedostaa kehoon senkin tiedon.

      Tuntuu itsestäni ainakin että joka päivä voimani kasvaa. Juuh. Ei tässä tällä kertaa ollut muuta sanottavaa. Tämä oli tällä kertaa vähän lyhyempi juttu. Mutta nyt hei hei.

    • OneOldSoulFromSomewhere

      Kaikki asiat tuntuu nykyään siirtyvän hitaasti eteenpäin, jopa aikakin. Täällä tylsällä planeetalla asustella pitää vielä jonkin aikaa. Jonakin päivänä sekin päivä koittaa kun pääsen tältä planeetalta pois. Lähden tutkimusmatkailulle. Ehkäpä löydän jonkin portin täältä joka on unohdettu tai jätetty tahallaan jos joku muu löytäisi sen portin. Kaikki muuttuu jonain päivänä paremmaksi päiväksi. Ei enää sotia, ei tuhoa, ei surua, ei tappoja ei mitään pahaa. Kaikki on vain rauhallista. No jaa, en tiedä tästä planeetasta hirveästi mutta jonkin verran että ihmiset on hitaita muuttumaan.

      Otsikossakin luki hitaasta siirtymisestä ja tarkoitan sillä esim ihmisiä, planeettaa, muita olentoja. Kaikki menee hitaasti eteenpäin elämässä. Tuntuu kuin olisin jämähtänyt ajattomalle alueelle jossa aika ei kulu. No jaa, voihan se niinkin olla, en tiedä miksi tänne tulin edes, varmaan huvin vuoksi tälle planeetalle tulin hyppelemään. Hmm... ei sitä arvoitusta kukaan pysty ratkaisemaan miksi oikein tulin tänne. Kumpa tietäisin oman sieluni salaisuuden mitä se osaa. Mutta ehkäpä sielunikin tiedostaa kehoon senkin tiedon.

      Tuntuu itsestäni ainakin että joka päivä voimani kasvaa. Juuh. Ei tässä tällä kertaa ollut muuta sanottavaa. Tämä oli tällä kertaa vähän lyhyempi juttu. Mutta nyt hei hei.

      Mitäs ihmettä, ei meinaa viesti mennä. Ei ainakaan näkynyt minun viestiäni jonka lähetin tunti sitten niin lähetän uudestaan tämän.

      • wonderer..

        Mielenkiintoinen persoonallisuus olet. Välillä tuntuu, että en saa kirjoituksistasi ihan täysin selvää, mutta saan sit kuitenkin, kun jatkan vaan lukemista. Ja tulee tosiaan semmoinen olo, että olet varmasti vanha sielu. Tunnen myös itseni vanhaksi sieluksi, mutta sinä vaikutat vielä paljon vanhemmalta!

        Joo, usein minustakin tuntuu, että tämä ihmisten maailma on aika hullu ja tylsä paikka. Jonkun jalkapallo-ottelun takia riehutaan kadulla ja ollaan surullisia, kun nahkapallo meni liian monta kertaa omaan maaliin. Eihän jalkapallossa mitään vikaa ole, mutta en pystyisi siitä kiinnostumaan itse. Tai sit ihmisillä on hirmu kivaa, kun ne pääsee kimaltelevaan discoon vetään perskännit. No, itsekin käyn discoissa ja baareissa, (enemmän kyllä semmosissa baareissa, joissa näkee omituisia, persoonallisen näköisiä hiippareita) mutta eipä niissä kovin kivaa koskaan ole. En vaan aina oikein tiedä, että mihin pitäisi mennä, että olisi kivaa. Joskus tuntuu, että pitäis ottaa ne perskännit, että loppuis vähäks aikaa tämä syvällinen pohdinta, koska kuten joku tuolla asiasta mainitsi, minä teen sitä välillä vähän liikaa. Pitäis kai koittaa enemmän sitä meditointia, mutta kuten laulu sanoo: lootusasentoon liian levoton mä oon.

        Monesti alkaa tuntua, että päänsisäiset asiat ovat jännempiä. Siksi täällä palstoillakin tutkiskelen taas kirjoituksia. Ja muutenkin keskustelut omaperäisten ihmisten kanssa syvällisistä asioista ovat jännimpiä harrastuksiani. =)
        Vaikkapa sinunkin kanssais, "OneOldSoulFromSomewhere". Vieläköhän mahdat vierailla täällä palstalla viestiäni lukemassa??


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      430
      3035
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      103
      2374
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      363
      2122
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      155
      1953
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1807
    6. 164
      1238
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1237
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1156
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1082
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      947
    Aihe