Tuettu loma Ikaalisten kylpylässä

tuettu

Meidän perhe pääsi tuetulle lomalle Ikaalisiin!! Mutta onko kellään tieto tuetuista lomista millaisia ne on; ei olla ennen oltu. Ja onko paikkana hyvä Ikaalisten kylpylä?? Kovasti lapset odottaa uimaan pääsyä...

6

3740

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • köyhyyys

      Kolmesti ollaan oltu lasten kanssa tuetulla lomalla, tosin ei tuolla Ikaalisten kylpylässä. Ohjelmaa on kyllä joka lähtöön, eniten lapsille tarkoitettua ja urheilullista.
      Ruokaa saa neljästi päivässä, meillä ainakin oli aamupala, lounas, illallinen ja vielä sitten iltapala. Nälkä ei ehtinyt tulla.
      Kylpylässä saa olla niin paljon kuin haluaa. Se on kyllä lasten mieleen se.
      Ohjelmiin ei ole pakko osallistua, mutta suosittelen palautteen antamista ainakin ja onhan ne kivoja esim. yhteiset grilli-illat jne.
      Solaris-lomat on mielestäni paras järjestäjä ja reiluin!

    • Ikaalisissa asuva

      Ikaalisten kylpylä on todella hieno paikka! :) Siellä viihtyvät niin lapset kuin aikuisetkin! :) Jos haluatte niin siellä on myös mahdollisuus saada Mannerheimin lastensuojeluliiton kouluttama lapsenvahti hotellihuoneeseen muutamaksi tunniksi, jos haluatte viettää esim. hetken kahdestaan ravintolan puolella! :) Olen itsekin lastenhoitaja listoilla siellä! :) Oikein mukavaa ja rentouttavaa lomaa teille! :)

    • ompelija-äiti

      Kolme kertaa ollaan oltu tuetulla lomalla, aina eri lomakylässä. Meillä ollut oma lomamökki/huoneisto,ja vaihtelevat tosi paljon. Aina hintaan on kuulunut aamiainen ja päivällinen. Ja ohjelma, joka tosin vaihtelee huimasti. Viime kerralla kaikki retket joita etukäteen saadussa ohjelmassa oli, oli peruttu. Paha homma niille, joilla ei omaa autoa! Samoin ruokailu oli siirretty kahden kilometrin päähän. Tosin ruuan taso korvasi tämän täysin. Eli kaiken kaikkiaan vaihtelee tosi paljon paikasta riippuen. Me ollaan aina haluttu lomakeskukseen, jossa mökki tms, keitto mahdollisuuksin, kun lapset on ollut pieniä. Jos joskus vielä haetaan ja päästään, nyt voisi jo ajatella jotain muutakin.Hauskaa lomaa!

    • lomapaikka

      Meidän perhe vietti viime kesänä siellä 3pvää (ei tosin tuetulla lomalla) ja paikka oli mielestämme aivan mieletön!!! Siis ehdottomasti paras loma mitä ollaan yhdessä vietetty!!!
      Suurena plussana Ti-ti Nallen kotitalo kylpylän kupeessa- sinne suuntaamme ylihuomennakin kun lomareissun reitti kulkee Ikaalisten ohi...
      Puuhaa riittää varmasti ja lapset viihtyvät; miksei siis aikuisetkin.... :)

      IHANAA KYLPYLÄLOMAA TEILLE !!!!!!!!!!!

    • Tylsäloma

      Aika tylsää, aika pysähtynyt 80 luvulle. Murrosikäisten kanssa ei ollenkaan hyvä paikka.

    • Tulipa_poikettua

      Kun mielipidettä kysellään, niin kerronpa tässä omanikin.
      Jotenkin liian rahanahne paikka. Henkilökuntaa on varmasti kehoitettu pian sisäänkirjautumisen jälkeen varmistelemaan hotellivierailta, milloin maksat ja maksatko varmasti oleilustasi?
      Ruoka kylpylässä (maininki) on melko hintavaa, tarjonnan tasokin on tippunut roimasti entisestä, eikä ruokailun hintaan sisälly enää muita ruokajuomia, kuin vesi ja kotikalja. Ruokasalin ovellakin vahditaan haukkana, ettei vaan kukaan kävele maksamatta sisään. Muistan hotellin tökerön maineen jo noin 20 vuotta sitten, mitään hotellin aiheuttamia mokia ei anteeksi pyydelty, eikä mitään hyvitetty. Palauteita ei huomioitu, eikä niihin vastattu mitenkään.

      Hotelli ympäristöinen alkaa olemaan siinä kunnossa, että aika iso remontti olisi
      tarpeen. Se on todellakin jämähtänyt johonkin 80 luvulle. Pyörätuoleilla yksin liikkuvia ja lastenvaunujen kanssa kulkevia ei juurikaan ole huomioitu.
      Vaikka hissejä on. Mutta muualla portaita riittää, sekä liian korkeita kynnyksiä. Esim. mainingin ruokasalista ulkoterassille johtavalla ovella on tälläinen liian korkea kynnys. Rantasaunalla, eilä Riverbariin ei löytynyt minkäänlaista luiskaa, ainoastaan portaat.
      Huoneiden parvekkeet on omituisesti suunniteltu, osaa parvekeista erottaa betoninen väliseinä. Mutta toisilta parvekkeilta näköesteittä katsella toisiaan, koska välissä ei ole mitään muuta kuin metalliset ritiläkaiteet, ylemmän kerroksen parvekkeilta, näkee myös esteittä alemman kerroksen parvekkeille. Yksityisyydestä ei ole siis tietoakaan, jos sinua töllötetään suoraan muilta parvekkeilta. Vuoteissakaan ei pysy sijauspatjat paikoillaan, ne luisuu lattialle.
      Jonkinlaiset liukuesteet olisi joustinpatjan ja sijauspatjan välissä hyvä olla.

      Hevosparivaljakko kärryineen, heinäkuun helteessä, aivan maininigin ulkoterassin vieressä, ei sekään ollut hyvä idea. Siinä ne hevoset syö heinää ja pissaa ja kakkaa ja haju on sen mukainen. Lemu leijui terassilla ja sisälle baariin asti. Hevosille allergiset välttää varmasti tätä terassia. Melestäni tälläinen hevoskyytiparkki pitäisi olla siellä jossain sivummalla pääsisäänkäynnistä.
      Henkilökunta oli kyllä kaikkialla ystävällistä ja ahkeraa. Ainoat ruusut annan siis vain heille.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4255
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      125
      1661
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1477
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1422
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1294
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      49
      1185
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1116
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1091
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      63
      1071
    Aihe