Berlusconi selviää taas...

JJM

AC Milanin kanssa rikoksista vaikka ovat Serie A:n suurimmat roistot - Silvio pyörittää Serie A:ta, Italian koko mediaa.

Silvio B kuriin ja Milanon ikuinen kakkosseura (AC Milan) Serie B:hen

6

417

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SOINI

      Ei tullut tästäkään tapauksesta oikeaa tapausta. Lehtitietojen mukaan Juventus tiputetaan Serie B:hen ja se lähtee tulevaan kauteen -15 pisteellä. Juventuksen voi siis olla vaikea nousta takaisin omalle tasolleen, ainakaan lähivuosina. AC Milan, Fiorentina ja Lazio säilyttävät paikkansa Serie A:ssa, mutta Milan lähtee kauteen -9 pisteellä ja Fiorentina ja Lazio -15 pisteellä. Eli esimerkiksi Milanin kannalta tämä juttu ei ollut lainkaan niin paha kuin olisi pitänyt. -9 pistettä ei merkitse mitään; Samat pelaajat, pysyvät joukkueessa. Eikä tullut edes rahallisia korvauksia. AC Milan siis säilyttää sarjapaikkansa tämän kauden jälkeenkin. En ihmettelisi, vaikka se olisi viiden parhaan joukossa(Ei se kyllä voita). Fiorentina ja Lazio ovat molemmat myös kympin sakissa , tai ainakin välttävät sarjaputoamisen.
      Toivon sydämeni pohjasta, että Juventus ei pysty saamaan rivejään kuntoon ja pärjäämään Serie B:ssä. Sarjanousu voi olla aika vaikeaa, kun lähtee vielä niin suurilla miinuspisteillä.

      Tuomio ei ole virallinen, mutta heti sen julkistamisen jälkeen seurat aikovat valittaa tuomioista.

      • perättömiä huhuja

        Mikä lehti uutisoi noin?


      • SOINI
        perättömiä huhuja kirjoitti:

        Mikä lehti uutisoi noin?

        En tiedä mikä lehti on kyseessä, mutta ilmeisesti, joku melko suuri italialainen lehti. Tästä kerrotaan YLE:n teksti-tv ja nelosen urheilu uutisoivat tästä asiasta.


    • SOINI

      Nyt tämä juttu on kai oikeasti viimeinkin selviämässä ihan näillä hetkillä!! Jes!! Odotetaan nyt vain virallista päätöstä. Joku toinen italialainen urheilulehti nimittäin oli tänään uutisoinut, että Juventus, Fiorentina ja Lazio tiputetaan kaikki kolme Serie B:hen ja nämä aloittaisivat kautensa miinuspisteillä. Ainoastaan Milan pysyisi Serie A:ssa, mutta se joutuisi aloittamaan kautensa miinuspisteillä, eikä saisi osallistua mestareidenliigaan. Miinuspisteiden määrästä ei ole tietoa.

      • SOINI

        Näin kävi! Juventus, Fiorentina ja Lazio tiputetaan Serie B:hen ja Juventukselta riistetään kahden viime kauden Italian mestaruudet. Joten AC Milanista tulee niiden kausien Italian mestari. Tarkempi analyysi, sitten kun YLE:n teksti-tv:lle päivittyvät nämä tiedot.


      • SOINI
        SOINI kirjoitti:

        Näin kävi! Juventus, Fiorentina ja Lazio tiputetaan Serie B:hen ja Juventukselta riistetään kahden viime kauden Italian mestaruudet. Joten AC Milanista tulee niiden kausien Italian mestari. Tarkempi analyysi, sitten kun YLE:n teksti-tv:lle päivittyvät nämä tiedot.

        Eli: Juventus lähtee ens kauteen B:ssä -30 pisteellä. Lazio -7 ja Fiorentina -12. Milan A:ssa -15 pisteellä ja kerrotaan se nyt vielä, eli potkastiin ulos Mestareiden liigasta.

        Milanilla pysy sitten rivit aika hyvin kasassa. Samat pelaajat, sponsorit eikä yleisötulotkaan vähentyneet varmaankaan paljoa, kun pysyivät pääsarjassa. Tämä tarkoittaa kuitenkin sitä, että Inter(myös Milanosta) tai AS Roma voittaa Serie A:n ensi kaudella. Tuskin Milan pääsee myöskään 2. joten sen täytyy varmaankin karsia paikasta Mestareidenliigaan kahden kauden päästä.

        Lazio, Fiorentina ja Juventus, joutuvat varmasti myymään parhaita pelaajiaan, eniten tämä syö tietenkin Juventusta. Noh Lazio, -7 pistettä; nousu Serie-A:han on varmaankin mahdollista. Tuskin joukkue niin paljoa kärsii, että se joutuisi viettämään B:ssä kahta kautta. Fiorentina; noh -12 pistettä. Eroa on huomattavasti enemmän, mutta luulen, että Fiorentinakin nousee takaisin pääsarjaan. Karsintojen kautta, jos ei muuten. Voihan Laziokin tietysti joutua karsimaan noususta, mutta aika näyttää kuinka käy. Toivon, etteivät kumpikaan näistä nousisi, mutta se on aika kaukainen toive. Mutta sitten tämä Juventus. -30 pistettä!! Ainakin 8 tähteä minimissään joudutaan myymään muualle. Tietysti, saahan näistä pelaajista niin paljon rahaa, ettei jaksa edes kuvitella. Mutta psytyykö Juventus saamaan rivinsä kuntoon niin radikaaleilla kokoonpano muutoksilla. Ja kyllähän tuota -30. pistettä on aika paha katsella, kun sarja alkaa. Tulisikin heti tappioputki alkuun, niin sekasorto olisi täydellinen!! Mitä, jos Juventus tippuisi ensi kauden jälkeen Serie C:hen. Oikeasti, ei aivan mahdoton ajatus, varsinkin, jos tuollainen shokkialoitus tulisi. On -30 pistettä kuitenkin, niin paljon.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      28
      1387
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1292
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1206
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1204
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1191
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1183
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1177
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe