Lontoo - Queens Hotel - 122 Church Road

Menossa...

Olemme menossa Lontooseen Queens Hotelliin (122 Church Road) elokuussa. Onko kenelläkään kokemuksia hotellista? Hinta ei ole päätähuimaava, joten minkähänlainen hotelli lie on. Toiveissa olisi että saisi rauhallisen paikan jossa voi hyvin nukkua ja käydä pesulla.

1

225

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Matkalta tyytyväisenä palannut

      Laitan tähän linkin hotellissasi vierailleiden asukkaiden arvioista ihan sen takia, että osaat asennoitua oikein ja varautua tiettyihin järjestelyihin. Minun käyttämäni brittiläiset halvat hotellit (kalliissa en ole koskaan ollutkaan) ovat kerta toisensa jälkeen tuottaneet jonkinlaisen pettymyksen ja aikaisemmin jättäneet osaltaan hieman ikävän muiston koko matkasta.

      Tällä kertaa majailimme hivenen halvemmasssa Englannin kolkasssa. Niinpä halpa hotellimme oli lähes luksusta Lontoon hotelleihin verrattuna eikä mitään sekaannuksia ollut tapahtunut varausvaiheessa esim. pari- tai erillisvuoteiden suhteen. Saimme ihan sitä mitä luvattiinkin.

      Sisäänkirjautumisajoissa oltiin todella tarkkoja, samoin aamiaisen tarjoilun suhteen joustamattomia. Joku meistä lomalaisista taisi sen väliinkin jättää, koska jo puoli yhdeksään mennessä olisi pitänyt käydä syömässä. Vastaavasti aamiaista ei saanut tarpeeksi ajoissa ennen aamuseitsemää lentoasemalle lähtiessään.

      Meille sattui todella helteiset säät, ja kyllä tuo peseytymispuoli oli kärsimystä pahalle haisevassa ja ahtaassa kylppärissä, jossa tuli vain liruttamalla vettä, joka ei missään vaiheessa ollut sopivan lämpöistä. Pyyhkeitä ei vaihdettu kertaakaan neljän päivän aikana eikä liioin lakanoita. Myöskään pesuaine- ja saippuavarastoja ei täydennetty. Mutta kaikkeahan voi ottaa mukaan tai ostaa paikanpäältä.

      Joku näistä arvionsa antavista asukkaista kertoo hotellinsa rikkinäisistä lukoista, mutta minun ymmärtääkseni meillä ne olivat kyllä ehjät, mutta todella oudot ja hankalat käyttää. Olen nähnyt Lontoon Design-keskuksessa toimivaa ja modernia brittiläistä muotoilua ja tekniikkaa, mutta näihin halpoihin hotelleihin sitä ei ole jostain syystä haluttu hankkia.

      Kahvin ja teen keittämismahdollisuus huoneissa näyttää olevan yleinen monissa hotelleissa - ja mielestäni ainoa plussa Suomeen verrattuna. Etenkin tällä kertaa, kun meidän hotellissamme ei ollut mitään ravintolaa tai edes oleskelutilaa juoma-automaatteineen, ainoastaan siis aamiaishuone, jota sitäkään ei välttämättä kaikista hotelleista löydy.

      http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g186338-d189740-Reviews-Queens_Hotel-London_England.html

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1847
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1717
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1323
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1141
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      839
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      795
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      777
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      759
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      735
    10. Mikä tekee kaivatustasi

      haluttavan?
      Ikävä
      45
      717
    Aihe