sukulainen varastaa kotoa

cvzvzxcvzcvz

Tilanne on tämä. Sukulainen tulee käymään kotitalossa ja "näpistää/varastaa" tavaroita ja esineitä. Katoamiset huomataan vierailun jälkeen. Eikö kyseessä olekin rikos?? Kai tästä voi tehdä rikosilmoituksen siinä kuin muistakin näpistyksistä. Esineet jotka ovat kadonneet ovat olleet yleensä joitain vanhoja koriste-esineitä tai antiikkitavaraa. Ne on vain kylmästi otettu ilman lupaa mitään kysymättä.

5

748

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • niku

      voi tehdä. Kyse on todennäköisesti varkaudesta. Se on eri asia riittääkö näytöksi asianomistajan kertomus jos ja kun epäilty kiistää.

    • oirehtii

      juuri noin. Huonomuistinen ihminen ei löydä tavaroitaan ja väittää, että joku on ne varastanut. Usein hänellä on siihen ehdokaskin: kodinhoitaja, naapuri, lapsi.

      No jos nyt olet varma, ettei kyse ole dementiasta vaan oikeasti sukulaisesi on tavarat vienyt, niin mahdollisesti kyseessä on rikos. Mikä rikos, riippuu tilanteesta.

      Kirjoitat "Sukulainen tulee käymään kotitalossa". Onko kyseessä perikunnan / kuolinpesän omistama talo, jossa tämä sukulainen on osakas? Jos on, hän on näiden tavaroiden yksi omistaja, mikä mutkistaa asiaa. Koska kukaan ei kuitenkaan voi jakaa pesää omin päin, kyseessä saattaa olla kavallus.

      Jos kyseessä on muuten vain sukulainen, jolla ei ole omistussuhdetta taloon ja sen tavaroihin, kyseessä on ilman muuta varkaus. Porttikielto tyypille ja rikosilmoitus poliisille.

    • Anonyymi

      miehen serkku ilmoitti tulevansa auttamaan kun jäin leskeksi. Hän olikin ovela .Vaihtoi mieheni painepesurin omaan risaansa .Ompelukone vaihtui , tilalle yritti tyrkyttää jotain aivan risaa konetta . Kun hän teki muuttoa otti sohvankin ei suostunut toimittamaan perille uuteen kotiin, vaikka mukamas tuli auttamaan .Erilaista risaa työkonetta vaihtui mieheni laadukkaisiin työkaluihin. kaikenlaista tavaraa lähti lapioista lähtien .Vaihtoi työkaluja risoja mieheni työkalupakkiin ja rosvosi ehjät uudehkot työkalut .Tyhjensi autoni ja vei sieltä vararenkaan .nosturin ja kaikenlaista tavaraa; Varoituskolmio on hänen aurauspelissä
      ,näköjään asentanut sen sinne ,jonka anasti autostani. Otti .metsätyövälineitä .Alussa ihmettelin ,kun kaikki pahvilaatikot oli purettu ja heitelty miesvainaan paperit ja kirjat lattialle .Niitä ei voitu pelastaa oli tallottu, ne piti viedä poltettavaksi .Hautaruukutkin kelpasi heille, ne jotka oli tarkoitus viedä omien sukulaisten haudoille .Talo kuului leskelle. ,Minulle jäi traumat mieheni serkkua kohtaan. Kukaan ei voi päätellä ,ovat niin lupsakkaita päälle päin mutta piru siellä on .Ovat myös koston haluisia .Sureva leski on vähän on täysin avuton ,kun kysymyksessä on iso maatöitä tehnyt mies.

      • Anonyymi

        Ehkä paras ratkaisu on esittää serkulle lasku ja kertoa, että ellei maksa, niin lähdetään käräjille.
        Sukulaisten väliset käräjöinnit ovat ulkopuolisille kuitenkin niitä maukkainpia seurattavia. Käräjät kun ovat julkisia kaikille.


    • Anonyymi

      Kun huomaa että on pitkäkyntinen,laita heti toppi kyläilylle.Tämä henkilö ei tule anteeksi pyytämään.Luulisi itselläänkin olevan paha mieli ,samoin kuin uhrillakin .Tsemppiä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      3791
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      593
      3585
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3522
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      53
      2209
    5. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      2201
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      321
      1957
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      123
      1937
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      180
      1728
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      27
      1403
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1342
    Aihe