Vauvanruokaa Prahasta

Joo o

Sitä vaan, että ollaan lähdössä elokuun puolessa välissä Prahaan & Wieniin ja mukaan lähtee siinä vaiheessa n. 8 kk pikku-ukko. Tietystihän sielläkin on saman ikäluokan edustajia ja heille marketin hyllyssä omat purkkipöperönsä, mutta minkähänlainen mahtaa olla (esim. NestleBona) tarjonta?

Eli kysymys kuuluukin niin, että kannattaako kantaa sinne matkalaukullinen vauvanruokaa vai uskaltaako luottaa paikalliseen tarjontaan? Onko kellään kokemuksia aiheesta?

6

522

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • uula

      että tällaisia kysymyksiä vielä esitetään. Oisko aika avata silmät tai jotain muuta. Voi voi, kun ollaan oikein suomalaisia.

      • Joo o

        Kiitos vastauksestasi. Siitä en tosin hyötynyt hevon peetä, mutta sainpa ainakin mielesi hyväksi. Kuten kysymyksessäni totesin, TIESIN että myös Prahassa vauvanruokaa on, mutta kysyin lähinnä ihmisten kokemuksia asiasta. Ja sain todella arvokkaita tietoja ja vinkkejä (apteekki!!). Tätä asiaa en saanut sinulta tietoon, koska et todennäköisesti ole koskaan ulkomaanmatkoillasi kyennyt ajattelemaan noin monimutkaisia asioita. Sinulle on todennäköisesti riittänyt oman mahasi ja pääsi täyttäminen, joka kyllä onnistuu melkein jokaisessa maailman kolkassa, mutta on hieman eri asia alkaa täyttämään 8 kk:n ikäisen ihmisen mahaa, joka ei ole tottunut vielä ihan kaikkeen. Seuraavan kerran kun joku kysyy neuvoja ja vinkkejä liittyen asioihin johon et osaa tai et halua ylimielisyydeltäsi vastata, niin voitko olla sitten vastaamatta yhtään mitään. Nöyrin kiitos siitä sinulle, jos siihen pystyt!

        Suuri kiitos myös jäljenpänä vastanneille henkilöille, joiden vastauksista oli todella hyötyä!


    • ja parempaa kuin suomessa

      ******

    • Tsekkimatkat

      Vauvanruokaa todellakin löytyy hyvin. Apteekeista löytyy yleensä hyvä (ja terveellinenkin) valikoima erilaisia. Hinnoiltaan ovat suunnilleen samoissa hinnoissa kuin Suomessa, jopa kalliimpia. Useissa perussoseissa on vähemmän lisäaineita kuin suomalaisissa vastaavissa.

      • onko tietoa?

        Ihmettelin sitä kun kävin Prahassa joku aika sitten


      • qwerty1
        onko tietoa? kirjoitti:

        Ihmettelin sitä kun kävin Prahassa joku aika sitten

        Apteekit ovat maailmalla hieman toisenlaisia kuin Suomessa, sillä ne myyvät monenlaista muutakin tavaraa. Ne ovat Prahassakin itseasiassa aika monipuolisia terveyskauppoja. Tietty ne samat vauvanpöperöt, joita Suomessa saa, voit ostaa tavallisesta marketistakin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      54
      3683
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      166
      2297
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      2009
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      139
      1884
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      398
      1306
    6. 80
      1215
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      135
      1104
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1030
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      980
    Aihe