Paras kalaöljy

muikku76886

Mikä on parasta kalaöljyä?
Onko näistä tehty joku vertailu tutkimus?

26

24158

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tapani_

      Parhaimpia on varmaankin Biovitan E-EPA, Bioteekin E-EPA E-DHA ja Reformin Extra Omega-3. Kalanmaksaöljyä suosittelen myös.

      Mitä puhtauteen tulee, luulen että nuo kaikki ovat turvallisia syötäväksi. Biovitan sivuilla on tullilaboratorion todistus valmisteen puhtaudesta. Bioteekki mainostaa tuotteensa olevan erittäin puhdas ja että sen valmistukseen on käytetty mm. syvänmeren sardiineja ja turskaa.

      Itse otan joka päivä ruokalusikallisen kalanmaksaöljyä ja yhden kalaöljykapselin. Kävin tuossa mittauttamassa verikokeella esim. EPA ja DHA tasoni. Kumpikin oli reippaasti yli viitearvojen.

      • Sinilee

        Lysi? Olen jostain sivustolta lukenut että Lysi kalaöljy alittaisi EU:n raja-arvot kymmenkertaisesti.


      • Nippelitieto
        Sinilee kirjoitti:

        Lysi? Olen jostain sivustolta lukenut että Lysi kalaöljy alittaisi EU:n raja-arvot kymmenkertaisesti.

        Oikaisu: Lysi-tuotteet alittavat EU:n ympäristöjäämille asettamat raja-arvot yli kymmenkertaisesti


    • taulukossa

      En tiedä onko tehoja verrattu tutkimuksin, mutta epa-pitoisuuksista löytyy netissä tällainen taulukko
      http://tinyurl.com/wv26
      Kala- ja kasviöljyjen vertailussa kalaöljyt ovat olleet tehokkaampia biologisesti
      http://tinyurl.com/p483d

    • Vitarmonyl

      Onko Suomessa tunnettu / saatavilla ranskalainen Vitarmonyl Omega-3 kapselit? Tuote täyttää Euroopan direktiivin mukaiset normit 2002/46/CE 10.kesäkuuta 2002.

      - http://www.vitarmonyl.com

    • leo K.

      Paras on ehdottomasti E-epa 650mg/kapseli! On täysin puhdasta kaikista jäämistä. Voi antaa vaikka pienille lapsille. Niin ja tietysti odotusaikanaE-epa on välttämätön!

      • Jokke

        Toi puhtaus on suhteellista. Olen kuullut, et moni karttaa margariineja siksi, että ne on kemiallisilla aineilla liuottuja. Myös E-EPA ja E-DHA ovat kemiallisesti liuotettuja. Se E-siinä edessä tarkoittaa ETYYLIÄ , jolla ne rasvat tislataan ja kun käytetään kemikaaleja, rasva voi olla alkuperältään vaikka mitä. Sitten ne vielä käsitellään keinotekoisesti niin, että ne ESTERÖIDÄN. Tämmöinen rasva imeytyy huonommin kuin luonnollinen rasvahappo, koska elimistön täytyy purkaa ne ylimääräiset kemikaalisidokset, jotka sitten vielä keräänty maksaan. Sukset on menneet pahasti sekaisin, jos kasvirasvaa moititaan siksi, että se on kemiallisesti käsitelytä ja sitten kuitenkin kehutaan toista rasvaa joka on tunnetusti ja julkisesti kemiallista ja keinotekoisesti käsiteltyä. En antaisi E-esteröityjä kemikaaliöljyjä lapsilleni. Enkä muuten käytä margariinejakaan - samasta syystä!

        Luontaistuotekaupastahab saa myös oikeasti puhdasta, luonollisesessa muodossa olevia rasvahappoja, esim NaturaMedian Omega-3 Plus, jota voi antaa laspille, koska sen rasvahapot on täysin luonollisessa muodossa. Sitä tosin täytyy pyytää erikseen, koska kauppiaat tarjoaa ensiksi nitä kemikaali-EPOja, koska niissä on suuret mainosrahat mukana ja ne saa niistä siten paremmat prosentit.


    • Linkkimies

      No paras on tietenkin se, joka antaa Omega-3:sta, DHA:ta dokosaheksaeenihappoa ja EPA:aa eli eikosapentaeenihappoa eniten suhteessa tuotteen hintaan.

      Ohessa hieman pitkä linkkiosoite, mutta sillä voi etsiä itselleen sopivan tuotteen...

      http://www.ravintoaineopas.fi/tuotteet?Compare=Supplement/279/38/141/140/280/357/369/13/417/39/40/281/223/224/402/139/98/416/414/415/52/50/51/311/440/349/350/271/424/425/426/169/270/398/170/438/272/250/33/34/234/9/400/5/401/336/6/7/8/335/375/374/41/325/276/321/322/16/19/288/287/331/412/370/371/165/171/83/388/43/285/283/284/190/191/278/125/126/127/373/242/246

      • prian

        minkä takia tilastot ilmoittaa,et ruotsalaiset syö eniten lohta ja heillä myöskin on eniten osteoporosin,,,,onks se totta??????????????


    • näin on
      • eskimo brainsharp

    • kalaöljy
    • näin meillä

      Möller.

      Vanhin ja tunnetuin ja laadukkain ja suomalainen.

    • juu näin

      Onko möllerin markkinointiosasto täällä - avaatko hieman miten möller on mitenkään "suomalainen" - ja laadukkain -millä kriteereillä?

      faktoja peliin

      • näin meillä

        On kauan sitä tehnyt.

        Luotan siihen firmaan.

        Muut syökööt, mitä haluaa.

        Aivan oma valinta.


    • tiedän.

      Möllerin kalanmaksa öljy on paras ja sitä ruokalusikallinen päivässä niinkuin ennenvanhaan.

    • näin meillä

      Oon tarjouksesta ostanut möllerin tuplaa

      kesällä syön pullosta kalanmaksaöljyä

      D-vitamiinia 100µg talvella ja kesällä auringossa ja pullosta kalanmaksaöljyä

    • mututuntuma

      Möller tuplaa syödään meillä.

    • Ykä111

      EyeQ on paras. Kallista kylläkin

    • maisa6

      se lohen hyvä rasva on niissä norjalaisissa lohissa jotka on kasvaneet meressä, jotka syövät niitä leviä ja planktonia ravinnokseen, se on siis aivan yhtä tyhjän kanssa syödä kasvatettua lohta joka on kasvatettu gm-rehulla...
      Lysin öljy on puhtainta. kalan MAKSAöljyä kannattaa välttää ja syödä kalaöljyä. Paras ja puhtain valmiste on zinon kalaöljy joka on verkostomarkkinoinnissa sen parhautensa vuoksi.
      Eli kannattaa tuohon laatuun panostaa, ei se halvin ole laadukkain. Tutkikaa ihmiset epa ja dha-arvot ennenkuin ostelette öljyä.

      Itse söin montavuotta kalaöljy kapseleita, sitten kiinnostuin vyöhyketerapiasta ja sen myötä sellaiseen ihmiseen jioka pitää Iisi Fiilis nimistä toiminimeä,

      Tilasin balanceoilia tuolta firmalta, Enkä ole katunut päätöstäni. Minut vakuutti tuo testin tulokset jotka näyttivät punaista, vaikka olin jo monta vuotta syönyt kalaöljykapseleita. neljän kuukauden käytön jälkeen näytti tulokset jo vihreää. aika huikea juttu, enkä ruokavaliotani muuten muuttanut enkä muitakaan elintapojani.


      http://iisifiilis.suntuubi.com/ Sieltä siis löytyy ihminen jonka kautta tuota öljyä voipi tilata. On hintansa arvoista, maksaa itseasiassa saman kuin tuo eskimo-kalaöljytkin. ja voi vielä testata oman öljytasapainonsa.

      ja mitä karoteeniin tulee, niin eikös jokainen kalaöljy sisällä d-vitamiinia ja sitä myöden karoteeniakin, se kun on d-vitamiinin esiaste.

      Itse en ainakaan ole palanut auringossa, vaikka en ole aurinkorasvankanssa lotrannut, enkä ikinä ole näin ruskettunutkaan ennen kun aloin tuota öljyä käyttämään.

      • verkostovedätykset.

        -Paras ja puhtain valmiste on zinon kalaöljy joka on verkostomarkkinoinnissa sen parhautensa vuoksi.--

        Sinulla lienee esittää tutkimukset asiasta, voit laittaa linkit tutkimuksiin.
        Mikäli tutkimuksia asiasta ei löydy voidaan tuollaisia väitteitä esittävää myyjää syyttää petoksesta.

        Verkostomarkkinointituoteet ovat yleensä huijausta tavalla tai toisella, lisäksi myynti perustuu pyramidirakenteiseen markkinointiin.


      • Pyramiidi

        Voi taivas, kerro sinä mr. Dr, MIKÄ vahva organisaatiorakennetta EI ole pyramidi ..ja jonka huipulla olija ei tienaa eniten ja ole joku CEO


    • Paint

      Aloitin pari kuukautta sitten Vitamar1000 kapseleiden syönnin ja ensimmäien purkki tuntui hyvälaatuiselta. Aloin muutenkin keskittymään enemmän hyvien rasvojen saantiin, koska mielialaoireet olleet liiiankin vakavia. 3-4 viikon jälkeen huomasin, että pystyin lukemaan tuntikausia ja olo oli tasaisempi. Käytin alussa 3-4 tablettia päivässä, jotta saisin rasvahappotasapainoa kuntoon kun rasvaista kalaa ei tule säännöllisesti syötyä. Kävin ostamassa toisen Vitamar1000 purkin ja avatessani sen huomasin, että nämä ovat paljon tummempia väriltään kun ensimmäinen ostamani. Purin kapselin varmistaakseni onko maku yhtä hyvä kuin ennen. Maku oli jotain aivan hirveää. Muovisen,-sekä eräänlaisen kemikaalin maku. Otin vielä seuraavana päivänä yhden ja tulos oli sama. Roskiin meni tuo satsi (21,90). Kokeilussa nyt lysi nestemäisenä. Aina on tökkinyt tuo epätasalaatuisuus näissä valmisteissa. Möller on ollut usein luotettavin, kunhan käyttää sen kuukauden sisällä. Muihin lisäravinteisiin suhtaudun kriittisesti, koska koskaan ei tiedä onko tuote edes turvallinen. Tarkasti valvotussa lääketeollisuudessakin tulee virheitä ja tuoteväärennöksiä, niin miksei myös kaikessa muussa.

    • HuolestuttavaMuisti

      Omalla kokemuksellani Bioteekin Omega Duo on parasta. Huomaa aina kun sitä kuuria vetää, niin muisti-ongelmat vähenevät, muissa käyttämissäni kalaöljyissä en ole huomannut niin selvää apua.

      • ottakaaselvääasioista

        Omega 3 lämpimissä vesissä kasvavissa kaloissa,erittäin vähän,pitää olla kylmienvesien kaloja.Ciileläiset tuotetut omegat täyttä paskaa.


    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1645
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      16
      1509
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      68
      1419
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      38
      1373
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      49
      1314
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1248
    7. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1136
    8. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1126
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1104
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1092
    Aihe