Heidi yleislääkärillä

Helmut

”Onko sinulla mukava asento?” kyseli paikallisen terveyskeskuksen yleislääkärinä toimiva Pekka, jonka vastaanotolla 22-vuotias, vaaleaverikkö Heidi oli juuri asettautunut gynekologiseen tutkimusasentoon. Ilmassa väreili jännityksen tuoksua. Heidi tunsi Pekan ajalta, jolloin tämä oli vielä pelannut jalkapalloa Heidin kuuluessa samaan aikaan joukkueen cheerleader-ryhmään. Jo silloin oli ollut puhetta siitä, että yksi joukkueen pelaajista opiskeli lääketieteellisessä, mitä pidettiin hyvänä ja jossain määrin jopa epätavallisena asiana, sillä yleensä jalkapalloilijat eivät olleet kovinkaan kiinnostuneita hankkimaan itselleen ammattia tai koulutusta peliuransa aikana. Pekka oli nyt kolmekymmentävuotias ja työskenteli valmistumisensa jälkeen toista viikkoa paikallisen terveyskeskuksen yleislääkärinä. Hänen urheilu-uransa oli päättynyt runsas vuosi sitten vakavaan polvivammaan, minkä vuoksi Pekka olikin päässyt harjoittamaan tulevaisuuden ammattiaan jo paljon aiemmin kuin mitä oli ollut hänen alkuperäisissä suunnitelmissaan.

Nyt hänen vastaanotolleen oli tupsahtanut joukkueen ex-cheerleader, Heidi, joka oli selvästikin hämmentynyt heidän kohdatessaan tällaisissa merkeissä.

Mutta palataanpa ajassa vähän taaksepäin ja selvitetään, miksi Heidi oli ylipäänsä tullut Pekan vastaanotolle.

Heidin alavatsaa oli pistellyt eilisestä asti ja hän epäili itsellään olevan virtsatietulehduksen. Heti aamulla hän oli lähtenyt paikalliseen terveyskeskukseen diagnosoitavaksi ja hakemaan antibioottikuuria. Heidi selitti vastaanotossa, mikä häntä oikein vaivasi ja millaiset oireet hänellä olivat, minkä jälkeen häntä oli pyydetty käymään vessassa antamassa virtsanäyte. Heidi palasi pian näyte mukanaan, mitä vastaanottoapulainen lähti kiiruhtaen viemään analysoitavaksi. Analyysi oli selvä: virtsatietulehdus, aivan kuten Heidi itse oli arvellutkin. Vastaanottoapulainen ehdotti, että Heidin olisi kuitenkin parasta käydä lääkärin luona kaiken varalta. Heidi suhtautui ajatukseen ensin hieman vastahakoisesti. Hän piti lääkärille menoa tarpeettomana nyt kun hänen ongelmansa ja lääke siihen oli jo tiedossa, mutta suostui lopulta. Hetken odottelun jälkeen erään tutkimushuoneen ovi avautui ja Heidi huudettiin sisään.

Heidi yllättyi melkoisesti nähdessään Pekan. He tervehtivät ja vaihtoivat kohteliaasti muutaman sanan liittyen Pekan jalkapallouraan ja Heidin cheerleader-aikoihin. Heidi selosti, miksi hän oli tullut käymään terveyskeskuksessa ja että hänellä oli todettu olevan virtsatietulehdus. Pekka oikaisi ryhtiään ja totesi Heidin varmaankin haluavan reseptin antibioottikuuriin. Heidi nyökkäsi tietäen sen olevan tässä tilanteessa välttämätöntä.

”Nyt kun olet kerran täällä, niin haluan katsoa, ettei mitään muuta ole vialla. Se sopii varmaan sinullekin”, Pekka kysäisi varovasti.

”Niin, miksei”, vastasi Heidi hieman epäröiden miettien koko ajan, mitä Pekka mahtoi tuolla edellisellä oikein tarkoittaa.

”Milloin olet viimeksi käynyt gynekologilla?”

”Noin vuosi sitten”.

”Okei, sitten voikin olla ihan paikallaan, jos tehdään ihan nopea katsaus. Riisu alaosa paljaaksi, niin tarkistetaan nopeasti”.

Heidi nieleskeli eikä tahtonut saada sanoja suustaan. Hän ei ollut osannut lainkaan odottaa, että Pekka ehdottaisi moista tutkimusta. Häntä ujostutti riisuutua puolitutun ja muutenkin lähes ventovieraan miehen edessä.

Heidi punasteli, mutta nousi kuitenkin ylös tuolilta ja ryhtyi riisumaan alaosaansa paljaaksi aivan kuten Pekka oli häntä kehottanut tekemään.

Heidi riisui aluksi vaaleanpunaiset, pistokasmalliset kesäkenkänsä asettaen ne puoliksi tuolin alle, jolla hän vielä hetki sitten oli istunut. Hän avasi farkkujensa napin, veti vetoketjun alas ja ryhtyi laskemaan housujaan paljastaen samalla paljaan ihonsa reisistään ja sääristään. Heidin operoidessa housujensa kanssa Pekka oli siirtynyt tutkimuspöydän viereen ja ryhtynyt asettamaan seuraavassa tutkimuksessa välttämättömiä jalkatukia paikoilleen. Heidi ei tiennyt varmasti, seuraisiko Pekka sivusilmällä hänen riisuutumistaan ollessaan vain muutaman metrin päässä. Heidi lähestyi jo finaalia. Hän pujotti peukalonsa valkoisten pikkuhousujensa vyötärönauhan alle ja laski niitä pitkin paljaita reisiään aina nilkkoihin asti. Hän tiesi paljaan peppuvakonsa paljastuvan näkyville. Heidi jatkoi epäröimättä sen enempää ja nosti vuoronperään kummankin jalkoteränsä ulos pöksyistä ja kumartui nostamaan ja asettamaan ne farkkujensa päälle tuolille. Heidillä oli puolialastomampi olo kuin mitä todellisuudessa oli. Hänellä oli sentään vaatekappaleista vielä rintaliivit ja vaaleanvihreä t-paita yllään. Onneksi Pekka ei ollut pyytänyt häntä riisuutumaan kokonaan.

Heidi kääntyi nyt lääkäriin päin ja asteli tutkimuspöydän viereen. Pekka seurasi häntä katsellaan. Eipä ihme, että pelaajat olivat aikoinaan puhuneet keskenään juuri Heidin olevan ryhmän seksikkäin cheerleader. Tämän kiinteät reidet ja tiukka takamus sai varmasti aikoinaan paljon katseita. Tiesiköhän tyttö tämän itse?

Heidi istuutui tutkimuspöydän päähän sen reunalle, laski ylävartaloaan alas ja asetti jalkoteränsä metallisiin jalkatukiin, jotka Pekka hetkeä aiemmin oli vetänyt esiin pöydän alta. Heidiä jännitti nyt enemmän kuin koskaan aiemmin vastaavassa tilanteessa.

Pekka veti pyörillä liikkuvan jakkaran tutkimuspöydän päähän ja istuutui siihen kohdentaen samalla katseensa ensi kertaan Heidin reisien väliin. Heidi tuntui hakevan vielä sopivaa asentoa kiemurrellen ja liikauttaen takamustaan aivan pöydän reunalle.

”Vielä vähän enemmän”, totesi Pekka erottaessaan kädellään Heidin reisiä yhä kauemmaksi toisistaan. Heidi tunsi samalla uloimmaisten häpyhuuliensa hieman avautuvan ja tiesi kaiken olevan nyt selvästi näkyvillä. Pekka napsautti pienestä rasiasta poimimansa tutkimushansikkaat käsiinsä ja suuntasi kohdevalon Heidin jalkoväliin. Se melkeinpä lämmitti kuten niin monesti aiemminkin.

”Sitten vaan ihan rentona…”

Heidi hengitti syvään ja yritti rentoutua tietäen kyllä sen olevan aika vaikeaa jos ei mahdotonta. Pekka levitti varovasti Heidin uloimpia häpyhuulia paljastaen tämän emätinaukkoa yhä enemmän. Heidi yritti keskittää ajatuksensa rentoutumiseen, mutta se ei tahtonut onnistua ei sitten millään.

Pekka levitti Heidin häpyhuulia nyt yhä enemmän ja työnsi etusormensa hitaasti melkein kokonaan Heidin emättimeen vetäen sen myös melkeinpä heti ulos. Hän poimi apupöydältä ankannokkaa muistuttavan metallisen spekulan ja pyysi Heidiä rentoutumaan jälleen kerran.

Hän asetti spekulan kärjen vasten Heidin emätinaukkoa ja työnsi sitä hitaasti paikoilleen. Heidi päästi pienen äännähdyksen, kun kylmä spekula työntyi hänen sisäänsä.

”Tiedän, että se on vähän kylmä”, Pekka vastasi Heidin reaktioon.

Kun spekula oli paikoillaan, Pekka käänsi sitä 90 astetta myötäpäivään ja ryhtyi varovasti ruuvaamaan sen nokkaa auki. Spekula avautui, mikä tuntui hiukkasena paineena Heidin sisällä. Heidi hengitti raskaammin, mutta tasaisesti. Hän yritti rentouttaa itsensä äärimmilleen.

”Näyttää ihan hyvältä. Vedän nyt tämän ulos. Pysy vaan rentona”.

Pekka sulki spekulan nokan ja veti sen hitaasti ulos. Heidi huokaisi syvään ties monennenko kerran.

”Tutkin nyt pikaisesti sormilla”.

Pekka lipaisi etu- ja keskisormensa päähän hieman liukastetta. Enempää ei tarvinnut, sillä hän oli havainnut spekulasta Heidin olevan sisältä riittävän kostea. Hän erotti jälleen kerran Heidin häpyhuulia ja ryhtyi työntämään etu- ja keskisormeaan sisälle Heidin emättimeen painaen samalla toisella kädellään kevyesti tämän alavatsaa aivan tumman ja siistiksi trimmatun häpykarvoituksen kohdalta. Hän painoi Heidin alavatsaa koko ajan voimakkaammin. Heidi tunsi lääkärin sormien työskentelevän samanaikaisesti hänen sisällään. Se sai hänet melkeinpä liikahtelemaan pöydällä. Pekka kehotti aika ajoin Heidiä rentoutumaan, mikä sai aina hetkiseksi pientä helpotusta aikaan.

Pekka työskenteli määrätietoisesti ja kyseli silloin tällöin Heidiltä, sattuiko jokin painallus normaalia enemmän. Heidi pudisteli päätään tai vastasi muuten hyvin lyhyesti. Häneen ei sattunut, joskin olotila oli muuten vaan vähän epämääräinen. Pekka veti sormensa pienellä kiertoliikkeellä ulos Heidin sisältä, mikä sai tämän jälleen huokaisemaan syvään.

Vetäessään tutkimushansikkaita pois käsistään Pekka huomasi miten kostuneet ne todellisuudessa olivatkaan. Vaikkei hänellä ollut vankkaa kokemusta gynekologisesta tutkimuksesta, hän saattoi kuitenkin tehdä sen johtopäätöksen, että tällä hetkellä hänen tutkimuspöydällään oleva neitokainen reagoi jo melkoisen voimakkaasti. Oliko Heidi kenties kokenut tutkimuksen aikana seksuaalista nautintoa, mikä oli saanut näin voimakasta kostumista aikaan? Pekka olisi pettynyt, ellei näin olisi ollut. Siitäpä hänelle juolahtikin mieleen.

”Teen tähän loppuun vielä yhden toimenpiteen. Se kestää ihan vähän aikaa”, sanoi Pekka vetäessään uudet tutkimushansikkaat käsiinsä.

”Mikä se on?” kysyi Heidi välittömästi.

”Kun sinulla oli kerran kipuja alavatsassa, niin minun täytyy varmuuden vuoksi tunnustella vielä peräaukonkin kautta. Älä huoli, monet kyllä jännittävät sitä, mutta loppujen lopuksi se ei ole yhtään mitään”.

Heidi ei ollut varma, oliko hän edes kuullut oikein, mutta vaistomaisesti jännitti peräsuolen sulkijalihastaan kireäksi.

Pekka levitti liukastetta jälleen sekä etu- että keskisormeensa. Hän levitti toisen käden peukalollaan ja etusormellaan Heidin pakaravakoa paljastaen näkyviin pienen peräaukon suun. Hän levitti huolellisesti liukastetta peräaukon ympärille ja painoi keskisormensa Heidin peräaukon suulle. Hänen etusormensa oli valmiina emättimen suulla.

”Nyt sitten rentona”, hän neuvoi melkein kauhusta kankeana olevaa Heidiä työntäen sormensa pyörivällä liikkeellä vastustamattomasti tämän peräaukkoon.

Heidi voihkaisi kuuluvasti.

”Rentona. Ihan rentona”, muistutti Pekka koko ajan.

Hän odotti, kunnes Heidi rauhoittui ja työnsi sitten sormiaan syvemmälle. Etusormi työntyi emättimeen samalla kun keskisormi peräaukkoon.

”Sattuuko tämä?” Pekka kysyi.

”No, ei oikeastaan. Mutta tuntuu vähän oudolta”.

Pekka työnsi sormiaan vielä vähän syvemmälle, veti niitä sitten hieman takaisin ja työnsi taas syvemmälle. Hän toisti tämän muutamaan kertaan. Tai ehkäpä ei ihan muutamaan, vaan kenties jopa useampaan. Edestakainen liike sai Heidin kiemurtelemaan. Aina kun Pekka käänsi sormiaan, Heidi voihkaisi. Milloin hiljaisemmin, milloin äänekkäämmin.

”Rentoudu. Hengitä syvään. Pian valmista”.

Heidin peräsuolen lihakset supistelivat Pekan sormen ympärillä. Ne puristuivat siihen tiukasti. Heidin vagina reagoi samalla tavalla. Pekalla ei ollut tuolloin mitään mahdollisuuksia työntää sormiaan syvemmälle tai ylipäätään liikutella niitä ollenkaan. Kun Heidi rentoutti lihaksiaan, Pekka kykeni taas liikuttamaan sormiaan.

Heidin mielestä kysymys ei ollut enää pikaisesta, vaan hyvinkin perusteellisesta tarkastuksesta. Lääkärin sormi työskenteli hänen peräaukossaan varmaankin muutaman minuutin. Ja se toinen sormi saman ajan emättimen puolella. Se tuntui oudolta, muttei sattunut. Heidi havaitsi selvästi, miten herkkä tuntoaisti hänellä oikein olikaan peräsuolen alueella. Se aistimus säteili myös emättimen puolelle. Hän ei nähnyt eikä tiennyt varmasti, mutta todennäköisesti hänen klitoriksensa oli herännyt myös henkiin. Jos Heidi olisi ollut normaalissa kontaktissa poikaystävänsä kanssa, hän olisi toivonut tämän nyt hierovan hänen klitoristaan. Ehkäpä jopa nuolevan sitä. Lääkärin kosketus kiihotti häntä, vaikkakaan hän ei voinut käsittää, miten se tässä tilanteessa olisi edes mahdollista. Mielessään Heidi olisi toivonut tämän jatkuvan pitempään. Todellisuus paljastui, kun Pekka vihdoin veti sormensa ulos Heidin peräaukosta ja emättimestä. Molemmista yhtä aikaa. Oliko tämä nyt ohi?

”Kaikki kunnossa pepun puolella”, ilmoitti Pekka.

Heidillä kesti hetkisen ennen kuin hän havahtui Pekan puheisiin. Pekkakin näytti tyytyväiseltä.

”OK, siinä kaikki. Voit nyt nousta ylös ja pukea”.

Pekka kääntyi osittain selin Heidiin, joka heilautti jalkoteränsä pois jalkatuista ja kohottautui istumaan tutkimuspöydän päähän. Hän nousi varovasti ylös ja suuntasi vaatenippunsa luokse. Hän sujautti pikkuhousut nopeasti jalkaansa ja sen jälkeen farkut melkein yhtä nopeassa tahdissa.

”Onko pillerireseptisi vielä voimassa?”, kysyi Pekka kesken Heidin pukeutumisen.

”On kyllä”.

”Ok, kirjoitan sinulle sitten reseptin vain virtsatietulehdukseen”.

Heidin pukeuduttua Pekka ojensi reseptin ja sanoi antibiootin auttavan kyllä melko pikaisesti kipuihin. Hän lisäksi, että jos oireet jatkuisivat vielä senkin jälkeen, olisi Heidin hyvä tulla tarkempiin tutkimuksiin. Mutta todennäköistä kuitenkin olisi, että kysymys oli tällä kertaa vain pelkästä tulehduksesta, johon antibiootti purisi kyllä.

Pekka saatteli Heidin ovelle ja toivotti pikaista paranemista. Heidi ei tiennyt olisiko hänen pitänyt kiittää lääkäriä vai sanoa jotain muuta. Kokemus oli ollut hänelle kuitenkin melkoisen kiusallinen, kun sen oli tehnyt vieläpä puolituttu ihminen. Lopulta hän luiskautti kuitenkin suustaan kiitoksen ja poistui huoneesta.

Pekka tunnusteli peukaloaan. Sekin oli osallistunut tähän.

***

Jos aihe kiinnostaa, voit lähettää postia osoitteeseen [email protected]

Myös muut kommentit ja palautteet mukaan lukien tarinaehdotukset ovat tervetulleita.

-Helmut

28

32762

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tuonlaisia lisää!

      nainen tekee tuon toimenpiteen miehelle!.

      • onnistu toisin

        koska miehellä ei ole pimppiä


      • peppuman
        onnistu toisin kirjoitti:

        koska miehellä ei ole pimppiä

        samanlainen tarina miehestä,joka menee naisen tutkittavaksi,kiitos!.
        ;)


    • Loistonovelleja kaipaava

      Hienoa taas lukea Helmutin huippunovelli, tunnelma oli koko ajan tiivis. Olen ekan kirjoittajan kanssa samalla kannalla, kiihottavaa vaihtelua olisi lukea tarina miehen joutumisesta naisten tarkastukseen. Voisi olla tohtori ja pari apulaista, jotka katsoisivat perusteellisesti miehen kunnon. Spermanaytekin tarvittaisiin. Nuorten naisten tarkastukset aina hauskoja lukea, vaihtelua olisi useampi tutkija ja pelokas nainen.

    • Susa

      Olipas taas kerran mahtava novelli Helmutilta, mikä piti otteessaan koko ajan. Kirjoitustaitosi on kyllä sanalla sanoen mahtava. Kun sen yhdistää vieläpä näinkin jännään aiheeseen, niin tuloksena on jotain loistavaa.

      Jos saa toivoa, niin minua kiinnostaisi lukea kirjoittamanasi sellainen novelli, jossa nuori nainen tulee usean miehen (lääkärin ja hoitajien) tekemään lääketieteelliseen tutkimukseen.

    • !!!

      Hyvin kirjoitettu, selkeä, helppolukuinen ja kiva juoni.

    • -lukija-

      Priimalaatua taas Helmutilta. Täysi kymppi täältä.

      • sädetyttö

        Kiihottavaa luettavaa. Olisipa lääkärikäynnit tällaisia. :D


    • _uneksija_

      Hui, mikä juttu. Lisää tällaista.

    • Ann-girl

      Mielettömän hyvä visuaalinen stoori. Juttu eteni koko ajan jännitystä tihentäen. Oletko sä Helmut lääkäri,kun kirjoittelet niin hyvin tällaisia juttuja?

    • Helmut

      Kiitos palautteesta, jota on tullut runsaasti myös sähköpostin puolelle. Valitettavasti kaikille ei heti ehdi vastaamaan, joten briiffaan lyhyesti täällä, vaikka se ei yleensä tapoihini kuulukaan.

      Uusia novelleja on kehitteillä puolisen tusinaa; potilaina sekä miehiä että naisia, joita tutkivat yksi tai useampi lääkäri/hoitaja.

      Monet toivoivat myös ns. naisten ryhmätarkastuksia, joissa useampaa naista tutkittaisiin samassa yhteydessä. Sellainenkin tarina on kehitteillä.

      Kuten olette varmasti jo huomanneetkin, vaikka tämä on seksinovellit-palsta, niin kaikissa kirjoittamissani tarinoissa seksi ei ilmene suoraan tekstistä, vaan jokainen lukija saa antaa mielikuvituksensa laukata vapaasti. Se, mitä teiltä toivoisin, olisikin, että haluaisitteko novelleissa tutkimuksen etenevän useammin osapuolten väliseen seksisessioon vai pitäydyttävän nykyisellä linjalla. Monien palautteita antaneiden mielipiteet eroavat tässä suhteessa paljonkin toisistaan.

      Mukavaa kesänjatkoa!

      Helmut

      • Vic

        Asiaa!! tarinoita on siis tulossa lisää. Voitko jo sanoa milloin seuraava on täällä?


      • ---

        Nykyinen linja on täydellinen, mielikuvitus kunniaan.


      • zarah
        --- kirjoitti:

        Nykyinen linja on täydellinen, mielikuvitus kunniaan.

        helmut, milloin tulee uusia novelleja? nyt on menny jo pitkään ettet oo kirjottanu mitään.


    • MiaSirpaSannaMinnaJennaJonna

      Hmm.. tarinan tavanomaisuus huomioon ottaen ylitsevuotavat kehut lukuisilta eri 'naisnimimerkeiltä' tuntuvat hieman epäilyttäviltä. Mutta ehkä olen vain liian skeptinen enkä ymmärtänyt, miksi tarina oli niin briljantti.

    • N 30v

      Uskottavasti kirjoitettu, todellisuus pätkii.

      • Lääkäri____

        Todellakin, en löytänyt varsinaisesti mitään suurempaa mokaa tarinasta kuten yleensä aina näissä tämän palstan tarinoissa on. En tiedä, liekö lääkäri kirjoittajana....todella uskottava ja todenmukainen tarina. Tosin siis seksuaalista viritystä hyvin harvoin on vastaanotolla, vaikka siltä ei täysin ole potilaiden puolelta uran aikana välttynyt...


      • Pelkkänä lukijana
        Lääkäri____ kirjoitti:

        Todellakin, en löytänyt varsinaisesti mitään suurempaa mokaa tarinasta kuten yleensä aina näissä tämän palstan tarinoissa on. En tiedä, liekö lääkäri kirjoittajana....todella uskottava ja todenmukainen tarina. Tosin siis seksuaalista viritystä hyvin harvoin on vastaanotolla, vaikka siltä ei täysin ole potilaiden puolelta uran aikana välttynyt...

        Miksi näistä tarinoista pitää aina yrittää etsiä virheitä jne.? Tämähän on fantasiapalsta.


      • tydtdytd
        Pelkkänä lukijana kirjoitti:

        Miksi näistä tarinoista pitää aina yrittää etsiä virheitä jne.? Tämähän on fantasiapalsta.

        please, lopeta jo


    • ihmettelee.

      Miksi Pekka työnsi keskisormea Heidin peräsuoleen,etusormella se yleensä tehdään?.

      • faktaa tietoa

        Gynekologi työntää tavallisesti etusormen emätinaukkoon ja samalla keskisormen peräsuoleen ja tunnustelee sormet molemmissa aukoissa yhtäaikaa. Ihan oikein tuo toimenpide oli kuvattu.

        Miehillä peräsuolen tunnustelu tapahtuu etusormella.


      • jaa.
        faktaa tietoa kirjoitti:

        Gynekologi työntää tavallisesti etusormen emätinaukkoon ja samalla keskisormen peräsuoleen ja tunnustelee sormet molemmissa aukoissa yhtäaikaa. Ihan oikein tuo toimenpide oli kuvattu.

        Miehillä peräsuolen tunnustelu tapahtuu etusormella.

        kertakäyttökäsineillä,muovikäsineillä?.


      • #¤%&½?*
        jaa. kirjoitti:

        kertakäyttökäsineillä,muovikäsineillä?.

        Lopeta jo tuo itsehäpäisy, kiusallista alkaa olla lukijankin kannalta. Et kai kuvittele jonkun uskovan, että tuollainen 'keskustelu' on ihan aito..


      • kokenut
        faktaa tietoa kirjoitti:

        Gynekologi työntää tavallisesti etusormen emätinaukkoon ja samalla keskisormen peräsuoleen ja tunnustelee sormet molemmissa aukoissa yhtäaikaa. Ihan oikein tuo toimenpide oli kuvattu.

        Miehillä peräsuolen tunnustelu tapahtuu etusormella.

        Olen synnyttänyt, lievän solumuutoksen sairastanut yli 35 -vuotias nainen, joten olen ollut gynekologisessa tutkimuksessa noin 30 kertaa. Yhtään ainoo kertaa ei vaginaa ja peräsuolta ole tutkittu samanaikaisesti, eli ei ole ollut sormea yhtäaikaa sekä vaginassa että peräsuolessa. Kaikilla kerroilla on kuitenkin tutkittu molemmat.


      • myös kokenut
        kokenut kirjoitti:

        Olen synnyttänyt, lievän solumuutoksen sairastanut yli 35 -vuotias nainen, joten olen ollut gynekologisessa tutkimuksessa noin 30 kertaa. Yhtään ainoo kertaa ei vaginaa ja peräsuolta ole tutkittu samanaikaisesti, eli ei ole ollut sormea yhtäaikaa sekä vaginassa että peräsuolessa. Kaikilla kerroilla on kuitenkin tutkittu molemmat.

        Mulla on tutkittu kolmesti sillä tapaa, että sormet ovat olleet vaginassa ja peräsuolessa yhtä aikaa. Se on muuten oikeasti se oikea tapa tehdä tutkimus, jos esimerkiksi lääketieteellisiä opuksia vähän tutkii.


      • lekuri31
        myös kokenut kirjoitti:

        Mulla on tutkittu kolmesti sillä tapaa, että sormet ovat olleet vaginassa ja peräsuolessa yhtä aikaa. Se on muuten oikeasti se oikea tapa tehdä tutkimus, jos esimerkiksi lääketieteellisiä opuksia vähän tutkii.

        Tätä kutsutaan myös rekto-vaginaaliseksi tutkimukseksi.


    • paukkuliina

      Loistava tuotos kerta kaikkiaan. Olipa hyvä, että päädyin tuonne arkiston puolelle. Täältä löytyy aivan taivaallisia tarinoita. :) Onko tämä sama henkilö joka näitä on aiemmin raapustanut? :)

      • -Helmut-

        Kiva että pidit tarinasta. :)

        Osa näistä on kyllä on saman kirjoittajan. ;)

        -Helmut-


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      378
      3794
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      210
      1871
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      67
      1414
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      152
      1285
    5. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      961
    6. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      58
      910
    7. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      903
    8. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      117
      880
    9. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      51
      858
    10. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      849
    Aihe