luottokortti hotelliin?

katka

Olen pian lähdössä Ottawaan ja joudun yöpymään yhden yön jossain hotellissa lentokentän lähellä. Mietityttää vain, että onko hotellihuoneen mahdollista saada ilman luottokorttia, siis käteisellä maksamalla? Olin viime keväänä San Franciscossa ja hotellissani pyydettiin luottokorttia, jotta sai huoneen (itse huoneen maksun sai sitten hoitaa käteisellä). Onneksi silloin oli kaveri mukana luottokorttinsa kanssa, mutta nyt olen menossa yksin.
Onko teillä kellään tietoa miten systeemi toimii; tarvitsenko luottokortin vai pärjäänkö käteisellä? -Kiitokset vastanneille!

10

1695

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kortilla

      Joku räkäinen tuntihotelli hyväksyy pelkän käteisen
      mutta jokainen kunnon hotelli vaatii luottokortin
      vakuudeksi.
      Ellei sinulla ole luottokorttia=luottokelvoton=
      epätoivottu asukas

      • ei noin

        maailmalla miljoonia luottokortteja varastettu kiertää ei se mitään todista luotettavuudesta että sellainen taskusta löytyy. Täytyy aika onneton hotelli olla jolle riittää muoviläpyskä tuohon kun henkkaritkin on keksitty mutta jenkeissä ilmeisesti luottokrotti on henkkarit


    • tähän menty

      vaaditaan nykyään luottokortti kun varaat ja otat huoneen kun menet hotelliin. ILman luottokorttia voi jäädä oven taakse.

    • maksavaa

      Luullan yleisesti sellaiseksi joka ansaitsee kateisella = pimps, whores, drugdealers and other criminals. Jokaisella kunnon kansalaisella on luottokortti.

    • anna korttia

      Luottokortin numero halutaan siltä varalta, että heti lähdettyäsi huomataan sinun varastaneen tai rikkoneen jotakin huoneesta. Näin ei kovin herkästi tapahdu, kun hotelli tietää korttisi numeron lähdettyäsikin. Älä anna itse korttia hotellille! Vain sen numero, jos pyydetään.

      • naurattaa

        ne kuittaa sitten maksun jos et anna korttia? hih hih kun taitaa lentää ulos koko hotellista jos sinua on uskominen ja kerrotko miksi ei korttia pidä antaa ? ja muka ölasku jälkeenpäin? ei tietenkään jos et päissäsi säre mitään ja ei löydy sinun allekirjoitusta, ei todellekaan. Ja esim. Visa on maailman eniten käytetty kortti, että älä puhu puuta heinää eli paskaa.


    • Me2007

      Siis täytyykö vai eikö Jenkeissä (Florida) jättää luottokortti/tietoja siitä hotellin respaan kun sisäänkirjottautuu? Ja jos täytyy koko kortti jättää, kuinka pitkäksi aikaa ja laittaakos ne se jonnekin tallelokeroon; miten sitten voi visaa vinguttaa ostoksilla jos kortti on respalla? Passit ne yleensä haluaa esim. tulo päiväksi/vuorokaudeksi...
      ASIALLISIA vastauksia, KIITOS;)

      • kukaan ota

        se skannataan kun rekisteroit ja annetaan sinulle takaisin. Tama silta varalta, etta lahtisit hotellista laskua maksamatta.


      • -H-

        Hotelleissa varmaan käytännöt vaihtelee, mut tässä yksi Miami Beachiltä:

        Sisäänkirjautuessa luottokortille tehtiin katevaraus 20 taalaa per vuorokausi. Lähtiessä tästä veloitettiin sitten ne palvelut mitä oli käyttänyt (omalla kohdalla pelkkä safety box, mutta voi olla esim. puhelut, valet parking ym. hotellin palvelut) ja loput katevarauksesta purettiin. Hyvin sujui. Kortti oli toki kokoajan itselläni hallussa ja käytettävissä.

        Itse olin maksanut hotellin jo etukäteen eli siitä puolesta en tiedä. Varaudu kuitenkin siihen, että jos aiot maksaa lähtiessäsi vaikka käteiselläkin niin huolehdi että kortillasi on riittävästi katetta ettei hotellin mahdollisesti tekemä katevaraus turhaan pienennä katetta liikaa muita menoja ajatellen. En sitten tiedä olisiko tuon "katevarauksen" voinut tallettaa respaan ihan selvänä setelirahana.


    • September

      Hotellia varatessa sulla taytyy periaatteessa olla luottokortti. Nain koska muutenhan joka John Thomas varailis huoneita joka hotellista eika koskaan saapuis paikalle. Muitakin vaihtoehtoja varaukseen tekoon on, mutta ei niin suositeltavia koska silloin joudut antamaan takuumaksun tms.

      Reception myoskin pyytaa kortin kun saavut, ettet haivy maksamatta, niinkuin muut jo ovat sanoneet. Tassakin tilanteessa voit ehkaa kayttaa muuta maksuvalinetta, mutta luottokortti on helpoin.

      Lopuksi voit sitten maksaa ihan kateisella, jos niin valttamatta haluat tehda.

      When in Rome...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4135
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      124
      1620
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      70
      1416
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1402
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1274
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      48
      1140
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1131
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1096
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1081
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      61
      1050
    Aihe