Lääkärikäynti

Make

Tämä tapahtui aiemmin tänä kesänä. En tiedä kiinnostaako muita, mutta itselleni tämä oli mieleenpainuva kokemus.

Olin kesäloman aluksi pari viikkoa mökillä. Loman toisella viikolla aloin tuntemaan epämääräistä jomotusta kiveksisssä joka loppuviikkoa kohden yltyi aikamoiseksi säryksi. Kun olin muutenkin menossa kaupunkiin tilasin paikallisesta lääkärikeskuksesta ajan, sunnuntai kun oli ei ollut kuin yleislääkärin vastaanottoaikoja. En ajatellut asiaa sen enempää vaan menin varaamani aikana lääkärikeskukseen, ilmoittauduin ja jä jäin odottamaan lääkärin huoneen oven viereen. Varaamani aika oli naispuoliselle lääkärille, mutta en ennakolta ajatellut siinä olevan mitään erikoista. Minua ennen oli vielä pari jonossa ja lääkäri kävi huutelemassa potilaita sisään. Huomasin hänen olevan n. 30-35 vuotias ja ihan hauskan näköinen. Vuoroni tuli viimein ja lääkäri kutsui minut sisään, kätteli ja pyysi istumaan alas ja kertomaan vaivani. Kerroin särystä kiveksissä ja lievästä turvotuksesta. Lääkäri totesi, että kysymys voi olla kives- tai eturauhastulehduksesta ja pyysi minua riisumaan alaruumiini paljaaksi. Riisuin sortsini ja alushousuni ja lääkäri pyysi minua seisomaan eteensä jalat vähän harallaan. Lääkäri nosti kiveksiäni ja tutki niitä eri puolilta. Lääkäri istui tuolillaan ja nojasi eteenpäin niin että pää oli aika lähellä alapäätäni. Vaikka en pitänyt tutkimusta edelleenkään mitenkään kiihottavana ja kiveksienkin painelu sattui penikseni kuitenkin vähän reagoi kosketteluun. Tämä on itse asiassa minulle ongelma, sillä kaikissa lääkärintutkimuksissa saan helposti erektion riippumatta siitä onko lääkäri nais vai miespuolinen. Lääkärit eivät yleensä kuitenkaan tunnu kiinnittävän asiaan sen enempää huomiota.

Lääkäri lopetti tutkimuksen ja pyysi minua käymään tutkimuspöydälle kyljelleni jalat koukussa koska hän halusi vielä tunnustella peräaukkoni kautta eturauhaseni. Kävin pyydettyyn asentoon ja vahingossa penikseni ja kivekseni jäivät reisien väliin siten että ne olivat lääkärin näkyvissä. Lääkäri voiteli peräaukkoni vaseliinilla ja työnsi etusormensä peräsuoleeni niin syvälle että kykeni painelemaan eturauhasta. Vaikka sormi peräsuolessa tuntui epämiellyttävältä sai eturauhasen painelu aikaan penikseni jäykistymisen reisien välissä mikä oli noloa koska sen turpoava pää oli lääkärin silmien edessä. Tutkimus päättyi ja oletin että voin nousta ylös ja pukeutua. Lääkäri kuitenkin pyysi minua kääntymään vielä selälleni. Yritin ajatella jotakin kurjaa saadakseni erektioni laskemaan huonolla menestyksellä. Minun oli pakko kierähtää selälleni ja penikseni sojotti kattoa kohden. Vilkaisin lääkäriä ja mielestäni hänen poskensa olivat vähän punaiset ja ilmeisesti hän piti tilannetta yhtä kiusallisena kuin minäkin. Lääkäri paineli vatsaani, tunnusteli nivusiani ja lopulta veti vielä esinahkani alas joka vain pahensi tilannetta. Lopulta lääkäri kuitenkin pyysi minua pukeutumaan ja kertoi lähettävänsä minut laboratorioon missä veri- ja virtsakokeiden ohella hän halusi että minulta otetaan myös näyte ns. eturauhaseritteestä. Lääkäri kertoi että näyte otetaan hieromalla eturauhasta ja painelemalla virtsaputkea siten että talteen saadaan muutama tippa tihkuvaa eritettä. Menin laboratorioon ja ilmoittautumisen jälkeen odotellessa pohdin odottavaa nöyryyttävältä tuntuvaa näytteenottoa. Pian labran hoitaja huusi minua nimeltä ja pyysi seuraamaan toimenpidehuoneeseen. Hoitaja otti verinäytteen ja antoi minulla muovikupin virtsanäytteen antamista varten viereisessä WC:ssä. Palasin toimenpidehuoneeseen ja hoitaja pyysi minua riisumaan housuni ja asettumaan selälleni tutkimuspöydälle, joka silmissäni näytti samanlaiselta kuin gynekologin tutkimuspöytä ja myös jalat asetettiin levälleen telineisiin. Hoitaja totesi tässä vaiheessa, että hän ei ollut koskaan itse ottanut eturauhasnäytettä ja sopiiko että vanhempi kolleega avustaa asiassa. Kun en voinut asiaa oikein vastustaakaan hoitaja soitti paikalle kolleegansa, joka oli vähän vanhempi n. 50 vuotias. Makasin siinä hoitajien edessä reidet levällään takapuoli pöydän reunalla, tilanne oli niin nolo että kaluni pikemminkin tuntui kutistuvan kuin jäykistyvän, onneksi.

Vanhempi hoitaja veti tutkimuskäsineen käteensä ja voiteli peräaukkoni ja työnsi sormensa sisääni koko ajan selostaen mitä tuli tehdä. Tämän jälkeen hän pyysi nuorempaa hoitajaa toistamaan saman ja aloittamaan eturauhasen varovaisen painelun. tarttuen itse penikseeni vetäen esinahan taakse ja sormilla vielä levittäen virtasaputken aukkoa. En voinut mitään mutta eturauhasen painelu sai aikaan välittömän erektion mitä kiihdytti se seikka että kaluni oli vanhemman hoitajan otteessa. Nuorempi hoitaja selvästi nolostui mutta vanhempi totesi minulle ettei tilannetta tarvitse hävetä ja että reaktioni on miehille normaali. Muutaman minuutin päästä virtsaputken päästä tihkui kirkasta nestettä. jonka vanhempi hoitaja penistä puristelemalla keräsi näytelasille. Hetken päästä hoitaja totesi näytteen riittävän. Nuorempi hoitaja pyyhki puhdistusaineella peräaukkoni ja penikseni puhtaaksi. Vanhempi hoitaja pyysi viemään näytteen laboratorioon. Luulin kaiken olevan ohi, mutta huoneeseen jäänyt vanhempi hoitaja katsoi minua pilke silmäkulmassa ja totesi ymmärtävänsä näytteenoton kiihoittaneen minua. Hoitaja totesi ettei voi ammattieettisistä syistä auttaa asissa, mutta ymmärtää jos haluan helpottaa itse oloani. Hoitaja ojensi minulle pahvisen kaarimaljan mitä pidin hölmönä kädessäni. En tiennyt mitä tehdä, mutta jotenkin tilanne oli niin perverssi että aloin vetelemään esinahkaani edestakaisin ja muutaman vedon jälkeen ruiskin spermani kaarimaljaan ja vähän hoitajan hameelle. Tämän jälkeen pukeuduin nopeasti ja poistuin naama punaisena kotiin.

Vaikka minulla ei ole aikaisemmin ollut erityisiä fantasioita sairaanhoitajista tai lääkäreistä olen jälkikäteen usein käynyt tapahtumaa läpi ja myöskin masturboinut sitä muistellessa.

12

37490

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • juttusi

      myös minulla on parikin kertaa ollut kipua toisen kiveksen seudussa ja olen käynyt kerran terveyskeskus- ja kerran erikoislääkärillä, jolloin kiveksiä on samalla tavalla tunnusteltu. Mutta kun kiveksen seudussa on ollut arkuutta, tunnustelua helposti aristaa ja varoo, jolloin se ei tunnu miellyttävältä. Toisesta kerrasta, josta jo muutama vuosi aikaa, lääkäri sanoi, että miehillä aika usein esiintyy kiputiloja kivesten seudussa, jolloin kiveksen asentokin voi hieman muuttua. Minulla vaiva parani vähitellen itsestään.

      • bioanalyytikko

        mutta ei tuollaista näytettä ole olemassakaan.


      • Make2.
        bioanalyytikko kirjoitti:

        mutta ei tuollaista näytettä ole olemassakaan.

        ei se pahalta tuntunut,mitä luulin!.
        huomasin vaan että sillä naisella oli pitkät sormet,kun sillä oli ne muovikäsineet kädessä.


      • adk
        Make2. kirjoitti:

        ei se pahalta tuntunut,mitä luulin!.
        huomasin vaan että sillä naisella oli pitkät sormet,kun sillä oli ne muovikäsineet kädessä.

        siis oliko tuo maken tarina totta vai osaksi totta ja osaksi fantasiaa? ainakin kiihottavalta toimenpiteeltä kuullosti. Otetaanko lasilevylle eturauhasnesteestä näytettä noin? kertokaa lisää kokemuksia?


    • sellainen

      lääkärintarkastus, jossa varttunut 40..50v naislääkäri suorittaa nuorelle pojalle sukupuolielimien mahdollisimman perusteellisen tarkastuksen. Siinä poika pyydettäisiin riisuuntumaan kokonaan ja tulemaan ensin lääkärin eteen seisomaan, jossa asennossa sukupuolielimet ensin yleisluontoisesti katsastettaisiin. Siinä naislääkäri haluaisi nähdä, ovatko sukupuolielimet tasapainoisesti kasvaneet ja kehittyneet, ovatko kivekset hyvin laskeutuneet jne. Sitten poika pyydettäisiin tutkimuspöydälle selälleen, jossa sulupuolelimet tutkittaisiin huolellisesti. Tähän kuuluisi kivesten huolellinen tunnustelu ja sitten peniksen ja erityisesti esinahan tutkimus. Eräs tutkimusasennoista olisi selällään, polvet ylös rintaa vasten koukistettuina, jolloin kivespussit ja anus ovat hyvin esillä. Tämä olisi hyvin kiihottava tutkimus, nimenomaan kivesten ja kivespussin tunnustelu. Nehän ovat herkät ja helposti kiihottuvat. Yhtä lailla kiihottava olisi esinahan ja terskan tutkimus. Mahdollinen pitkä esinahka vedettäisiin varovasti ja hellästi mahdollsimman taakse, jotta terskan elue tulisi hyvin näkyviin. Mahdollinen ympärileikkaustarve arvioitaisiin. Koska poitilas olisi aika herkässä iässä, tutkimuksen johdosta ja aikana erektio olisi mahdollinen ja koskettelu saattaisi aikaansaada siemensyöksyn. Se kuitenkin olisi luonnollinen reaktio, johon naislääkäri olisi varautunut ja tottunut.

    • labrahoitaja

      Eturauhaseritteestä otetaan näytteitä juuri kuvatulla tavalla. Melkein aina potilas saa näytteenotossa erektion ellei kivut ole kovin kovat. Se on ihan luonnollinen refleksi eikä sitä tarvitse hävetä. Labrahoitajat on niihin tottuneet. Siis jos jomottaa alapäätä, niin on parempi vaan reippaasti mennä lääkäriin, ettei tilanne pahene.

      • matt78

        voi huhhuh, ihan oikeasti? varmaan aika noloa joutua tollaseen tilanteeseen. toisaalta kiihottavaa. eikö tuossa toimenpiteessä tule melkein siemensyöksy, kun lypsetään näytettä?


      • labrahoitaja
        matt78 kirjoitti:

        voi huhhuh, ihan oikeasti? varmaan aika noloa joutua tollaseen tilanteeseen. toisaalta kiihottavaa. eikö tuossa toimenpiteessä tule melkein siemensyöksy, kun lypsetään näytettä?

        ei siinä tule siemensyöksyä, koska siinä ei hierota eikä lypsetä penistä, vaan eturauhasta pelkästään. Koekeintaan esinahka vedetään taakse, jotta virtsaputki saadaan kunnolla näkyviin. Ainakaan minulla kukaan ei ole lauennut.


      • Surffasin
        matt78 kirjoitti:

        voi huhhuh, ihan oikeasti? varmaan aika noloa joutua tollaseen tilanteeseen. toisaalta kiihottavaa. eikö tuossa toimenpiteessä tule melkein siemensyöksy, kun lypsetään näytettä?

        Voi olla totta, mutta lähteen mukaan lääkäri tekisi toimenpiteen: http://health.yahoo.com/topic/prostatecancer/resources/article/healthwise/aa134353 Mikä ei ehkä ole yhtään vähemmän noloa, lääkäreissä on paljon miehiä.


      • matt78
        labrahoitaja kirjoitti:

        ei siinä tule siemensyöksyä, koska siinä ei hierota eikä lypsetä penistä, vaan eturauhasta pelkästään. Koekeintaan esinahka vedetään taakse, jotta virtsaputki saadaan kunnolla näkyviin. Ainakaan minulla kukaan ei ole lauennut.

        mutta erektio tulee helposti siis? onko eturauhasneste samaa kuin ns. touhutippa?


      • mkj

    • KIIHOTTAVAA!!!

      oLEN 30 NAINEN JA TÄYTYY SANOA ETTEN OLE KOSKAAN LUKENUT YHTÄ HYVIN KIRJOITETTUA TEKSTIÄ...ÄÄRETTÖMÄN KIIHOTTAVAA!!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      376
      3481
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      185
      1567
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      66
      1297
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      145
      1162
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      853
    6. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      164
      825
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      116
      794
    8. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      789
    9. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      48
      786
    10. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      782
    Aihe