Eli kasasin uuden koneen (ensimmäinen)
-Asus EN7900GT TOP/2DHT/256M NVIDIA GeForce 7900GT
-Kingston 1024MB 667MHZ DDR2 NON-ECC DIMM-muistimoduli
-Asus M2V AM2 VIAK8T890 ATX -emolevy
-Antec Sonata II - ATX-kotelo, 450W ATX12V v. 2.01 virtalähde
-käyttöjärjestelmä Windows xp home
kaikki toimii muuten hyvin paitsi usean käyttäjätilin (2) kanssa ongelmia. Kun yrittää vaihtaa käyttäjää niin että ei kirjaudu omalta käyttäjä tililtä ulos niin kone buuttaa samalla hetkellä kun käy klikkaamassa toista käyttäjätili logoa. kone menee niin jumiin että käynnistyy vasta resetoinnin jälkeen. mitään bluescreeniä ei tule eikä myöskään logissa ole mitään mainintaa. olen poistanut toisen tilin ja yrittänyt uudelleen mutta ei auta.
Olisiko kenelläkään antaa neuvoja ongelman suhteen, itseltä ideat loppu.
-Asus EN7900GT TOP/2DHT/256M NVIDIA GeForce 7900GT
-Kingston 1024MB 667MHZ DDR2 NON-ECC DIMM-muistimoduli
-Asus M2V AM2 VIAK8T890 ATX -emolevy
-Antec Sonata II - ATX-kotelo, 450W ATX12V v. 2.01 virtalähde
-käyttöjärjestelmä Windows xp home
kaikki toimii muuten hyvin paitsi usean käyttäjätilin (2) kanssa ongelmia. Kun yrittää vaihtaa käyttäjää niin että ei kirjaudu omalta käyttäjä tililtä ulos niin kone buuttaa samalla hetkellä kun käy klikkaamassa toista käyttäjätili logoa. kone menee niin jumiin että käynnistyy vasta resetoinnin jälkeen. mitään bluescreeniä ei tule eikä myöskään logissa ole mitään mainintaa. olen poistanut toisen tilin ja yrittänyt uudelleen mutta ei auta.
Olisiko kenelläkään antaa neuvoja ongelman suhteen, itseltä ideat loppu.
Vastaukset 4
Vanhimmat
Koneesta näemmä puuttuu prosessori...
Oletko asentanut käyttöjärjestelmän asennuksen jälkeen oikeat ajurit tai joitain ylimääräisiä ohjelmia?
hups, tuo prosessori jäi uupumaan
-AMD Athlon 64 3500 boxed prosessori, 2.2GHz, 512KB cache
kaikki ajurit pitäisi olla asennettu ja ohjelmia on asennuttu
asennetut ohjelmat olivat vanhassa kokoonpanossa (pakettikone) ja toimivat siinä hyvin.
Ootko ladannut kaikki Xp:n päivitykset.
Kokeilisit ensin Log off ja sitten uudestaan sisään jollain tilillä.
kaikki päivitykset on ladattu ja asennettu. eli noin toimii että loggautuu ulos omalta tililtä ja menee toiselle mutta jos vain vaihtaa käyttäjää niin buuttaa.