sihteerin ylityöt

Zahrah

Rankka jakso oli töissä oli vihdoinkin päättynyt. Yrityksemme välitilinpäätös oli saatu valmiiksi ja tulos oli yllättänyt meidä tkaikki. Pomoni oli yhtä aurinkoa ja hän kiitteli vuolaasti ja avoimesti työpanostani sihteerinään.

Kello oli lähes kahdeksan illalla, kun työ oli valmis ja esimieheni pyysi minua huoneeseensa. Paikalla oli myös kaksi hänen kolleegaansa. Pomoni jyhkeällä puisella työpöydällä oli shampanjalasit täyteen kaadettuina ja valtava magnum-pullo aitoa shampanjaa niiden vieressä. Pomoni Jarkko ojensi yhden laseista minulle ja kehui jälleen valtavan hyvää työpanostani. "Saanhan halata sinua kiitokseksi?" Jarkko kysyi ja myöntymisen merkiksi laitoin lasin pöydälle. Jarkon vahvat käsivarret kietoutuivat ympärilleni ja tunsin hänen lihaksikkaan kropan omaani vasten. Pelottavan tutut väristykset kulkivat vartaloni lävitse, kunnes Jarkko irrotti otteensa minusta. Toisetkin esimiehet halasivat minua ja olin hyvin otettu siitä, että työtäni arvostettiin.

Hieman minua arvelutti shampanjan juominen, sillä shampanja ja kuohuviini saa minut jostakin syystä erittäin villiksi, etenkin seksuaalisesti. Oikeassa seurassa se on vain hyväksi, mutta väärässä seurassa voi aiheuttaa nolojakin tilanteita. Päätin hallita tilanteen ja olla tarkkana. Kohotimme maljat ja parilla siemauksella olivat lasimme tyhjiä. Jarkko haki pöytänsä laatikosta kirjekuoren ja ojensi sen minulle. "Tämä on kiitokseksi sinulle Sari upeasta työstä!" Sen jälkeen hän halasi minua jälleen. Sillä välin joko Sami tai Lauri oli kaatanut lasimme täyteen. Avasin kuoren ja siellä oli 3000 euron lahjakortti ihanaan naistenasusteliikkeeseen. Vaistomaisesti ihastuksesta halasin kaikkia miehiä vuorollaan ja kiittelin uudestaan ja uudestaan. Minä nimittäin rakastan kauniita vaatteita ja niiden ostamista. Otin lasin käteeni ja kohotin maljan ihanille esimiehilleni. Otettuani viimeisen siemauksen toisesta lasillisesta sanoin miehille, että eiköhän ole jo aika ottaa kiristävät kravatit kaulasta, ei tässä nyt niin muodollisia tarvitse olla. Samalla muistin shampanjan vaikutuksen itseeni ja yritin skarpata. Miehet kuitenkin olivat samaa mieltä kanssani ja ottivat pikkutakkinsa ja kravattinsa pois avaten myös paitojensa ylimmät napit.

Istuimme huoneen sohvanurkkaukseen ja minulle ojennettiin jälleen täysi lasi. En kehdannut kieltäytyä, vaikka tiesin kolmannen lasillisen tuottavan minulle valtavasti töitä itseni kanssa. Sanoin kuitenkin, että tämä on jo liikaa, ei sitten enempää. Naukkaillessamme ihanaa kuplajuomaa sanoin: "Mitäköhän mieheni oikein ajattelisi, jos tietäisi minun juovan shampanjaa kolmen ihanan miehen kanssa nahkasohvilla istuskellen?" Miehet ihmettelivät, että eikö mieheni sitten tiedä. Kerroin hänen olevan työkomennuksella Yhdysvalloissa ja tulevan vasta parin kuukauden kuluttua takaisin. Samalla huomasin istuvani hiukan liian rempseästi lyhyessä hameessani ja Jarkon vilkuilevan jalkoväliini. Tajusin hänen nähneen kohtuullisen mukavasti valkoisille pikkuhousuilleni. Laitoin jalat yhteen ja mieleni teki kysyä miltä näytti, mutta purin hammasta ja olin hiljaa.

Saatuani lasin tyhjäksi kävin naistenhuoneessa ja palattuani oli jälleen lasini täynnä. Muistamatta heikkouttani otin lasin ja kumosin sen parilla huikalla alas nieluuni. "Kyllä minä ainakin olisin mustasukkainen jos mieheni viettäisi iltaa kolmen naisen kanssa skumppaa juoden!", sanoin ja jatkoin: "Jos mieheni tietäisi, että olen skumppahiprakassa kolmen komean ja seksikkään esimieheni kanssa, hän suuttuisi varmasti." Samalla kikattelin kommenttiani ja spontaanisti halasin ensin Jarkkoa ja sitten Samia ja Lauria. Lisäksi annoin jokaiselle kunnon suukon poskelle. "En kehdannut suudella suulle, mieheni vielä suuttuisi jos saisi tietää!", sanoin kikatellen ja sanoin meneväni jälleen puuteroimaan nenääni. Naistenhuoneessa, joka oli myös miestenhuone, nostin ohuen hameeni helmoja ja katselin itseäni suuresta peilistä. Valkoiset stringini olivat kostuneet ihanasti ja silloin muistin skumpan vaikutuksen. Manasin hetken, mutta olotila sai minusta vallan. Riisuin stringini ja heitin ne pesualtaan reunalle. Kävin pissalla ja pyyhkiessäni tunsin olevani muutenkin varsin kosteana. Palattuani miehet ojensivat täyden lasin käteeni ja keskustelu alkoi pyöriä vallitsevan tilanteen ympärillä. Miehet kyselivät, kuinka mieheni oikeasti suhtautuisi, jos tapahtuisi jotakin. Sanoin hänen varmasti raivostuvan jos vaikka suutelisin esimiestäni tällä tavalla, ja kiedoin toisen käteni Jarkon kaulan ympäri painaen kuumat huuleni hänen huulilleen ja tunkien pitkän kieleni hänen suuhunsa. Jarkko vastasi suudelmaani hiukan epäröiden, mutta minun jatkaessani suudelmaa, hänkin vapautui.

Miehet totesivat, että eihän suutelemisessa nyt mitään pahaa ole, se on vain sellainen ele. Jarkko nousi ylös ja lähti käymään veskissä ja jäin istumaan Samia ja Lauria vastapäätä. Täysin tarkoituksella päätin hiukan kiusata miehiä. Kyselin mitä mieltä he oikeasti olivat minun työstäni. Kehuivatko he työtäni vai himoitsivatko he vain pyöreitä pakaroitani ja kookkaita rintojani. Miehet hiukan kiusaantuivat ja olivat hämillään. He puolustelivat itseään ja sanoivat aidosti kehuneen työtäni. Miehet nousivat ylös hakemaan lisää juotavaa. Jarkko tuli takaisin ja istuikin minua vastapäätä olevalle sohvalle. Tajusin hänen löytäneen stringini pesualtaan reunalta. Katseemme kohtasivat ja hänen silmiensä katse oli muuttunut. Näin niissä valtavaa himoa ja uteliaisuutta. Tuo ihana katse sai minut kostumaan ja hymyilin hänelle. Siirsin jalkojani hiukan suosiollisempaan asentoon ja nostin helmaa hiukan. Nyt Jarkko näki suoraan jalkoväliini aina perille asti. Sami meni käytävälle tekemään jotakin puhelua ja Lauri sanoi käyvänsä vessassa.

Jäätyäni Jarkon kanssa kahden tein lopullisen siirron. Nousin seisomaan ja menin Jarkon eteen. Nostin hameeni helman vyötärölleni ja nostin toisen jalkani sohvalle Jarkon viereen. Jalkovälini oli suoraan hänen kasvojensa edessä, kosteana ja täysin paljaaksi ajeltuna. Toinen käteni liukui hitaasti häpyni päälle ja pyyhkäisi vakoa pitkin ylöspäin. "Tämänhän sinä halusit nähdä?", sanoin ja vilkaisin hänen jalkoväliään kuin automaattisesti. Näin kuinka hänellä seisoi housujen sisällä komeasti. Pudotin hameeni lattialle, avasin paitani ja liivini paljastaen rintani Jarkolle. Olin täysin alasti esimieheni edessä. Nousin hänen syliinsä ja painoin huuleni hänen huuliaan vasten kielemme kisailivat kiihkeästi ja Jarkon isot kädet hyväilivät malttamattomina selkääni ja pyöreitä pakaroitani. Tunsin märkää häpyäni vasten Jarkon paisuneen elimen ja se vain lisäsi kiimaani.

Suuteluamme ja hyväilyämme ei keskeyttänyt edes se, että Sami ja Lauri tulivat takaisin huoneeseen, heidän kannustavat kommenttinsa vain lisäsivät kierroksiamme. Laurin tokaisu: "Kun löysin sun kosteat stringit altaan reunalta, tiesin mitä tuleman pitää!", sai minut irrottautumaan Jarkosta. Siinä vaiheessa olin jo saanut avattua ja riisuttua Jarkon kauluspaidan kokonaan ja avattua housujen vyön. Nousin ylös ja menin Laurin eteen vieden käteni suoraan vyölle ja avaten sen näppärästi ja tottuneesti, sen jälkeen vetoketju alas ja housut putosivat nilkkoihin. Valkoiset boxerit olivat saaneet vasempaan lahkeeseen mukavan kasvavan kohouman. Lauri potki housut nilkoistaan ja minä vedin boxerit alas, nekin lensivät lopulta nurkkaan nilkoista. Laurin kulli oli noussut täyteen mittaansa ja olikin varsin miehekkään kokoinen.

Sami ja Jarkko olivat tulleet myös eteeni seisomaan ja tein heille samat temput. Lopulta edessäni oli kolme komeaa miestä alastomina ja halukkaina kalut ojossa. Käskin miehet sohvalle istumaan ja itse kävin polvilleni heidän eteensä. Vuoronperään maistelin mehukkaita tikkareita erittäin kiusoittelevasti, saaden raavaat miehet melkein inisemään. Viimein Jarkon hermot pettivät. Hän nousi ylös ja otti minua rajusti kiinni pitkistä vaaleista hiuksistani ja painoi ylävartaloani lattiaa kohti. Samalla hän levitti jalkojani erilleen ja tunsin kuinka kuuma ja kova terska kosketti turvonneita ja märkiä häpyhuuliani. Varsin rajusti, parilla työnnöllä sai Jarkko kullinsa sisääni ja tunsin kuinka pilluni myöntyi ottamaan vieraan helposti vastaan. Jarkko työntyi sisääni uudestaan ja uudestaan hyvin rajusti ja yritin tehdä vastatyöntöjä, mutta vauhti oli minulle liian kova. Lauri tuli eteeni ja huitoi kullillaan suutani kohti. Ahmaisin hieman kaarevan, mutta todella pitkän kalun suuhuni. Lauri otti kiinni päästäni ja alkoi naimaan minua nieluun asti. Rakastan suuseksiä ja olo olikin taivaallinen. Sami hieroi rintojani ja pyysi minua runkkaamaan kädelläni hänen kulliaan. Muutamaa sekuntia myöhemmin Jarkko veti itsensä ulos sisältäni ja paiskasi valtavat spermat pakaroilleni ja selällleni.

Lauri meni lattialle selälteen ja minä nousin hänen päälleen. Kulli katosi pilluni sisään kuin valtavan imun voimasta. Ratsastin hitaasti hänen päällään ja päätin nauttia tilanteesta oikein kunnolla. Sami hyväili pakaroitani ja tunsin hänen sormensa pepullani. Hän levitti omaa mahlaani reiälle ja työnsi sormensa sisääni. Tunne oli hyvin kiihottava ja olo parani entisestään hänen siirtyessä nuolemaan anustani. Samin vahvat kädet pysäyttivät ratsastukseni ja tajusin hänen alkavan sovittelemaan suippoa kulliaan anukselleni. Nousin Laurin kullilta hetkeksi ja hitain liikkein Samin kyrpä upposi rasvattuun suoleeni. Sen jälkeen Lauri alkoi työntää itseään takaisin pilluuni. Lopulta minulla oli kaksi esimiestä sisälläni ja tämä olikin ensikerta, kun minulla oli mies yhtäaikaa molemmissa rei´issä. Miehet nussivat minua vuorotyönnöin ja tajusin saavani ensimmäisen orgasmini. Se alkoi pikkuhiljaa, mutta lopulta se kuitenkin tuli räjähtävällä voimalla, saaden minut ääntelemään aivan uudella tavalla. Suustani pääsi ihmeellisiä korahduksia, kiljahduksen ja ininän sekoituksia. Pääni heittelehti puolta toiselle, vartaloni nytkähteli täysin hallitsemattomasti ja silmistäni valui kyyneleitä. Olin ummistanut silmäni ja koko maailma oli kadonnut tajunnastani. Olin pelkkää orgasmia, valtavaa orgasmia! Havahduin vasta, kun tajusin makaavani lattialla selälläni ja lämpimät spermasuihkut osuivat paljaille rinnoilleni. Lauri ja Sami runkkasivat orkkunsa päälleni. Tunsin vielä kuinka pilluni supisteli ja jälkiväristykset ravistelivat vartaloani. Sami toi kullinsa nuoltavaksi ja imin siitä viimeiset pisarat suuhuni.

Saatuani hetken levätä, nousin ylös ja kysyin miehiltä: "Milloinkas ruvetaan naimaan? Nyt on lämmittelyt lämmitelty!" Kävelin Jarkon eteen ja otin hänen veltostuneen kullin suuhuni tuntien sen jäleen kovenevan...

2

18693

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lisäää

      lisää ihmeessä, hyvä tarina

    • Nainen25

      Oli mahtava!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      93
      4417
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      44
      4406
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      612
      4046
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      2967
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      79
      2591
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      129
      2153
    7. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      342
      2115
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      204
      2069
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      29
      1695
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1462
    Aihe