Kokemuksia Bora Boralta?

BBA

Onko jollain kokemuksia Bora Boralta? Hintataso? Kannattaako ottaa hotellissa täysihoito vai onko saarella esim. kojuja tai pikkubaareja?

5

5782

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • turisti 3. polvessa

      kokemusta mutta syön vaikka hatullisen jos ei saarella ole kojuja ja pikkubaareja. Se on jämtti juttu. Minusta Bora Bora on hieno paikka siinä missä muutkine, ei sen ihmeellisempi kuin mikään muukaan tyynen puolen kohteista.

    • monta saarta takana

      hintataso on kova, ravintoloista iso osa "hienompia" = kalliimpia, päät 20-30USD.

      muutamia kojuja ja pikaruokaloita löytyy, raaka-kala limessä marinoituna on edullista.

      eniten nuorempaa vilskettä näkyi ruokakaupassa, tuoretta patonkia saa edullisesti. olut kojuissa samanhintaista kuin hkin keskustan yökerhoissa.

      eräskin pariskunta tavattiin, jotka asuivat hienossa resortissa, mutta eivät olleet ottaneet edes aamupalaa. hinta kai ratkaisi heilläkin.

      sinuna menisin muualle. lomalla on tylsää laskea joka lanttia. boralle sitten kun voi asua resortissa ja lisäillä altaalta juomat ja muut huoneen laskuun, joka ei loman päätyttyä hätkäytä.

    • käynyt

      http://www.pearlresorts.com/bora/main.asp

      Rantauduimme hotellin laituriin, ostimme joitakin postimerkkejä ja postitimme joitakin kortteja. Hintataso ei houkutellut viipymään paikassa ja availemaan kukkaroa juuri enempää.

      Lensimme (2 henkeä) Tahitilta Raiatealle, mistä saimme allemme 32-jalkaisen Moorings-vuokraamon purjeveneen. Kipparin palkkauksesta ja vuokraamon suomalaiselta edustajalta etukäteen tilatusta muonituspaketista tuli kustannuksia veneen vuokran lisäksi. Meidän gastien tehtäviin kuului ruuanlaitto itsellemme ja samalla kipparinkin muonittaminen.

      Purjehdimme viikon ajan Raiatean, Tahaan ja Bora Boran vesillä. Bora Boralla 3 yötä. Luonnollisesti olisimme voineet purjehtia heti alkajaisiksi sinne ja viettää siellä koko viikon samaan rahaan.

      Pari ateriaa rantaravintoloissa. Tahaan Marina Iti jäi mieleen erinomaisen ruokansa johdosta, eikä paikka ollut mahdottoman kalliskaan.

      En ole laskenut, mutta kuvittelen purjeveneen kipparin muonituksen tulleen paljon halvemmaksi kuin hotellissa (resort) asuminen ja syöminen Bora Boralla.

      Linkin takaa löytyvällä sivustolla on hinnasto (otsikko "Rates").

      Tahitin pääsaarella hotelliasuminen oli paljonkin halvempaa kuin Bora Boralla. Eri asia on, voiko sitäkään sitten sanoa halvaksi.

    • Asuin Temanuata Village-nimisessä bungalow-kylässä, aivan meren rannalla, aika edullisesti. Huoneessa tosin oli vain jääkaappi ja oma vedenkeitin, ei keittomahdollisuuksia. Puutarhassa oli ravintola. Kaupan hintatasoa en pitänyt kalliina, mutta näkisitpä sen veden meressä: uskomattoman kirkasta, kristallista, turkoosia, syvänsinistä...
      Ihanaa!!

      Blizz

    • Johanpalola

      Papeeten lentokentällä lentoa bora boralle odotellessa.. Yöpaikkana juurikin temanuata bungalow. Viimeiset 4 yötä olin 14€/yö mooreassa pension motu iti -majapaikassa. Helsingin hintataso tuntui moorealla olevan, joskin olut on halvempi. 3-4€ olut. Pizza oli 15€. Skootteri 46€/vrk. Näin maaliskuun alussa täällä on satanu jatkuvasti nämä 4 päivää mutta tänään aurinko tuli esille.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1056
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1007
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      1005
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      900
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      764
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      690
    Aihe