Häähumua ja -huumaa

sanneliina

En voinut väittää olleeni mitenkään erityisen yllättynyt, kun posti toi kutsun Annukan ja Pasin häihin. Olivathan he sentään olleet kimpassa jo neljä vuotta (Teron unohtumattomista kylpyammebileistä lähtien) ja siitä ajasta suuren osan asuneet yhdessä. Isompi yllätys oli kutsukortin maininta: Materiaaliset lahjat tuovat vain huonoa onnea, älä siis tuo mitään, paitsi itsesi.
Niinpä havaitsin eräänä lämpimänä syyskuisena lauantaipäivänä seisovani Teron kanssa Espoon maistraatissa todistamassa ystäviemme liiton sinetöitymistä. Tuomarilla oli kuiva, asiallinen tyyli, hän ei löpissyt joutavia ikuisista rakkauksista vaan keskittyi olennaiseen: Avioliitto on juridinen side, ovatko Pasi ja Annukka halukkaita toimimaan sen edellytysten mukaan. Molemmat olivat. Jonkun lakipykälän nojalla tuomari julisti heidät aviopuolisoiksi. Molemmat säilyttivät oman sukunimensä. Koko seremonia oli ohi alle kahdessa minuutissa.

Siirryimme juhlimaan tapahtunutta Leppävaaraan, ravintolaan, jossa Annukka oli töissä. Tänne oli kutsuttu muitakin, minä ja Tero olimme saaneet kunnian päästä todistajiksi, joten sillä selittyi myös lahjakielto. Muilta kyllä lypsettäisiin, kun siihen kerrankin oli tilaisuus, Pasi vakuutti. Kiitokseksi ravintolan seisova pöytä olisi vierasjoukon käytössä veloituksetta ja piikissä virtaisi alkoholiakin ainakin parin-kolmen tunnin ajan. Arvelin itsekseni Annukan henkilöstöhinnan olevan matalan, mutta nuoripari varmasti jonkin aikaa häidensä kustannuksia maksaisivat, varsinkaan, kun kumpikaan ei ollut kertonut naimisiinmenosta lähisukulaisilleen. Paitsi Annukka siskolleen Mariannelle, joka tuli istumaan viereeni.
Marianne kertoi kyllästyneensä yksitoikkoiseen opiskelijaelämään ja sitä rahoittaneeseen elokuvalipunmyyjän työhönsä ja oli uudelleenkouluttautunut bussinkuljettajaksi. Sitä ei ensinäkemältä olisi uskonut, sillä Mariannessa ei ollut tippaakaan “maanteiden kansalaiselle”ainakin minusta kuuluvaa reteyttä, kuljettajalle tarpeellista ystävällisyyttä kylläkin. Hän oli hyvin samanoloinen tyyppi kuin Annukkakin, vaalea ja viileä, hoikka, pienirintainen ja äkkiseltään katsottuna sporttinen. Marianne kertoi uuden työn olevan rankkaa, mutta sosiaalisesti avartavaa. En epäillyt. Kysyin, aikoiko Marianne jäädä loppuiäkseen bussin rattiin, hän ei sellaista uskonut, mutta vannomatta paras. Tämän sanottuaan hän muisti, mistä tilaisuudesta oikeastaan oli kyse ja riensi hakemaan lisää juotavaa sekä itselleen että minulle.

Ravintoloitsija oli joku maahanmuuttaja, joka kuitenkin puhui yllättävän hyvää suomea. Ei niin, että hänellä Annukalle ja Pasille mitään oleellista sanottavaa olisi ollut, eipä juuri muillakaan. Ilta sujui kuitenkin rattoisasti. Syötiin hyvin ja juotiin vielä paremmin.
Yhdentoista aikaan Pasi ja Annukka alkoivat vilkuilla toisiaan jo siihen malliin, ettei ollut vaikeaa arvata heidän olevan lähdössä. Hääyö on kuitenkin aina hääyö, ajattelin, vaikken uskokaan itse koskaan sellaisen osalliseksi joutuvani tai pääseväni.
Niinpä olnkin varsin yllättynyt, kun Annukka vinkkasi minut sivummalle ja pyysi valmistautumaan. Kysyin, mihin. Annukka ei vastannut, mutta sanoi minun ja Teron olevan tervetulleita jatkoille, koska meidän ansiotamme hänen ja Pasin aviolöiitto oli. Ihmettelin tällaista puhetta ja arvelin sen menevän humalatilan piikkiin, mutta lupasin lähteä mukaan ja pyytää Teroakin.

Vetäydyimme ulos ravintolasta jo edeltä ja kuulimme, miten Annukka viskaisi kukkakimppunsa jonkun naisvieraan haltuun. Tero oli saanut taksin ja olin itsekin juuri nousemassa siihen, kun Annukka ja Pasi tulivat ulos Marianne kintereillään. Ihmettelin, mihin Marianne oli matkalla, Annukka sanoi, että tämä olisi pakko ottaa mukaan, koska muuten hän kertoisi Annukan häistä äidille, joka ei ikinä antaisi anteeksi sitä,ettei häntä ollut kutsuttu. Sanoin ymmärtäväni sen. Annukka sanoi kotoaan kuitenkin löytyvän sen verran viinaa, että Marianne keksisi muutakin ajateltavaa, kuin pikkusiskon tekemisistä juoruileminen.

Taksi ajoi Annukan ja Pasin kämpille Pikku-Huopalahteen. Minä ja Tero maksoimme matkan puoliksi, emmekä kuunnelleet Annukan ja Pasin vastustusta. Marianne nojasi minuun, enkä voinut liueta matkasta. Pasi puolittain raahasi Teron sisään, hänelläkin olisi ilmiselvästi ollut halu olla osallistumatta toisten hääyöhön.
Olin toki käynyt Annukan ja Pasin luona ennenkin, mutta nyt huomasin jotain oleellista muuttuneen. Makuuhuoneen lattialle oli pystytetty teltta, jonka sisään oli ilmeisimmin tungettu koko talon patja-arsenaali. Kirjahyllyssä oli kunniapaikalle nostettu Emmanuelle Arsania ja markiisi de Sadea ja hyllyn reunalla oli suurennos kuvasta, jonka itsekin toki tunsin. Kuin myös Tero, joka kuvan oli ottanut. Se oli ravintolakoululuokkamme ikimuistoisimmista bileistä Teron silloisen kämpän kylpyammeesta, minä imin Pasin kankeaa sladdia ja Pasi oli keskittynyt nuolemaan Annukan pimpsaa. Tiesin, että juhlilla oli ollut olennainen merkitys heidän suhteelleen, tarkemmin sanottuna he olivat silloin alkaneet seurustella...

Annukka ja Pasi olivat jo selvästi unohtaneet muiden läsnäolon, mikä tietysti oli täysin ymmärrettävää ja hyväksyttävääkin, olihan heillä sentään hääyö. He riistivät vaatteita toistensa päältä olohuoneen puolella ja meillä oli Teron kanssa pähkäilemistä, mitä oikeastaan täällä teimme. Samassa huomasin Mariannen tunkevan levolle telttaan ja minä ja Tero päätimme yrittää roudata hänet sieltä pois, Annukkaa ja Pasia emme nyt kertakaikkiaan saisi olla häiritsemässä.

Juuri, kun olimme saaneet sammuneen Mariannen nostettua teltan suuaukolle tuli Annukka paikalle. Hän oli alasti, rinnat vaikuttivat jotenkin kookkaammilta, kuin vaatteissa, vaikka yleensähän se on toisinpäin. Annukka työnsi kätensä hameeseeni ja ryhtyi riisumaan minua. Vastustelu ei käynyt mielessä varsinkaan, kun Pasikin liittyi seuraamme ja työnsi päänsä hameeni alle. Pasi riisui pikkuhousuni hampaillaan ja työnsi sormensa jo kostuneeseen pimppiini. Olin juuri aamulla ajellut karvani, sillä vaikken ihan tällaisia hääjatkoja ollut odottanutkaan, olin arvellut pääseväni tänä yönä karnaalisten nautintojen pariin ja posliinipimppi on siinä tilanteessa usein tyylikäs...

Tero oli nostamassa sammunutta Mariannea pois teltasta, mutta Pasi kielsi ja pyysi Teroa vain riisumaan itsensä ja Mariannen, järjestyksellä ei kuulemma olisi väliä. Kaaduin telttaa vasten, Pasi oli aikansa isoa klitoristani hierottuaan löytänyt g-pisteeni ja Annukka imi rintojani kuin ekstaasissa. Suutelin Annukkaa ja haroin sormillani hänen pimpsaansa. Vasta kun huomasin imeväni hänen kieltään kuin kalua konsanaan tulin ajatelleeksi, että Pasillahan näihin toimituksiin pitäisi nyt olla yksioikeus. Onneksi hän ei kuitenkaan lopettanut alapääni nuolemista.

Ryömimme telttaan, jossa Tero jo odotti alasti ja "asento päällä". Myös Mariannen vaatteet oli riisuttu, vaikka nainen itse ei varmaan mistään mitään tajunnutkaan. Tero kiipesi päälleni, otti rintani kouriinsa ja työntyi sisääni sellaisella nopeudella, johon törmää harvemmin. Retkahdin Mariannen päälle sillä seurauksella, että Mariannekin heräsi ja puristi minut halausotteeseen. Tero oli selvästi tulossa, joten irrottauduimme ja otin hänen "Kekkosensa" suuhuni saadakseni herkut parempaan talteen. Näin kävikin, Teron sperma maistui ihanan makealta; luultavasti tämä maku tulee runsaasta hedelmien syönnistä.

Käännyin ympäri voidakseni paremmin nuolla Mariannen pimpsaa. Se oli aika samanlainen, kuin Annukallakin, mikä ei sinänsä ole ihme, siskosten ikäero on melkein pienin mahdollinen. Marianne virkistyi sen verran, että tuntiessani hänen kielensä klitoriksellani olin jälleen laukeamistilassa. Pimppiini tunkeutui toinenkin kieli ja arvelin sen olevan Teron, koska äänestä päätellen Annukalla ja Pasilla oli käynnissä avioliittonsa ensimmäinen sukupuoliyhdyntä. Orgasmini oli niin voimakas, että olin vähällä purra Mariannea klitorikseen, viime hetkessä kuitenkin peräännyin ja sain vain suuni täyteen karvoja.

Nousin istumaan ja ihailemaan hääparin orgastista kierrettä lähituntumasta. Terokin oli taas innostumassa, hän runkkasi koko ajan kiihtyvällä tahdilla. Kumarruin kalun eteen ja sain jälleen haluamani annoksen samanaikaisesti kuin Annukka koki ensimmäisen täyttymyksensä nuorena rouvana. Pasin noustessa vaimonsa syleilystä Mariannekin katsoi velvollisuudekseen saada osansa siskonsa miehen tarjonnasta ja kumartui nuolemaan Annukan spermaista pimppiä. Itse imin Teroa niin pitkään, kuin siementä piisasi ja vähän pidempäänkin...

Heräsin aamulla siihen, että pimpsaani nuoltiin himokkaasti. En vaivautunut ajattelemaan, kuka asialla voisi olla, kunnes tunsin naisen suun huulillani. Raotin silmiäni ja vastasin Annukan suudelmiin samalla mitalla. Näppituntumalla havaitsin, että minua nuoleva mies oli ilmeisimmin Annukan sisällä ja päättelin sen olevan Pasi, koska Tero tuntui asioivan Mariannen kanssa vieressäni. Levitin käsiäni ja sain Teron ja Mariannenkin kiedottua yhteyteemme. Tämän lähemmäksi toisiaan ei tiiviskään ystäväpiiri pääse ja huomasimme samalla voivamme kertoa asiasta muillekin, koska Marianne oli kuitenkin ulkopuolinen tekijä, mutta mitä suurimmassa määrin osallinen tapahtuneeseen ja hänen ansiokseen olisi jopa laskettava, että olimme Teron kanssa päässet mukaan. Pasi sanoi tämän kokemuksen olevan hänen huomenlahjansa Annukalle, minkä nuori vaimo sanoi mieluusti hyväksyvänsä ja haluavansa kokeilla toistekin. Lupasimme.

5

10367

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • welma

      tällaset mullekin, jos SE OIKEE joskus löytyy..!

    • uskomatonta

      mä voisin mennä sun kanssa naimisiin! ;)

    • abe

      Tarinoistasi päätellen olette Pasin ja Annukan kanssa hyviäkin kavereita, joten kiinnostaisi tietää, tuliko tämän jälkeenkin vielä uusi akti?

      • sanneliina

        Olemme Annukan ja Pasin kanssa niin hyviä kavereita, ettei kaikkia aktejamme välttämättä edes muista, parhaat vain...**


    • sanneliina

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      208
      3377
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2161
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2071
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1945
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1598
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1261
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe