Sannia

42 v setä

Olen 42-vuotias suhteellisen tavallinen perheellinen mies. Vaimoni on pari vuotta nuorempi hivenen tavallista näyttävämpi nainen ja yhteiselämämme on kaikilla osa-alueillaan tyydyttävää. Lapsia meillä on yksi, 17-vuotias tyttö. Tilanne, johon ajauduin mitään tarkoittamatta johtuu oikeastaan tyttärestämme, tai paremminkin hänen ystävästään. Minulla ei ole enää aikoihin ollut mielenkiintoa vieraisiin naisiin, saan kaiken mitä tarvitsen omalta vaimoltani. Seksielämämme on monipuolista ja molempia tyydyttävää. Kuitenkin kävi niin kuin kävi.

Tyttärelläni on ystävätär nimeltä Sanni, hän on myöskin 17-vuotias punäpää, jolla on pisamia runsaasti kasvoissa. Hän vierailee meillä usein ja on silloin tällöin myös yökylässä. Olin saanut hänestä hyvin kiltin ja rehdin tytön kuvan. Hän käyttäytyi aina korrektisti ja pystyi keskustelemaan kahvi- ja ruokapöydässä sivistyneesti useista eri asioista. Poikaystäviä en tytöillä tiennyt olevan, ainakaan heitä ei minulle oltu esitelty.

Lukion hiihtolomalla vaimoni lähti tyttäremme kanssa Kreetalle, jättäen minut yksin Suomeen. En päässyt erään sovitun homman takia lähtemään, eikä minulla nyt kovin suurta haluakaan olisi ollut turistirysään lähteä. Ajattelin, että saan kerrankin olla rauhassa kotona viikon tarvitsematta tehdä juuri mitään kotiaskareita.

Pari päivää naisten poissaoloa ehti kulua mukavasti, ennen kuin tilanne hieman muuttui. Puhelimeni soi tiistai-iltana noin kello kymmenen aikoihin ja selvästi juopunut nuoren naisen ääni kysyi tytärtäni. Vastasin hänen olevan matkoilla, jolloin puhelimessa tuli hetkeksi hiljaista. Sitten kuulin nyyhkytystä ja tajuisin tytön itkevän. Sen kummemmin miettimättä kysyin kuka puhelimessa oli ja kun sain vastaukseksi "Sanni" aloin kysellä tarkemmin mikä hänellä oli hätänä. Sanni sai selitettyä riidelleensä pahasti isäpuolensa kanssa ja miehen lyöneen häntä, jolloin Sanni oli lähtenyt niine hyvineen ulos. Hän oli mennyt tuntemiensa bändipoikien treenikämpälle, jossa pojat olivat juottaneet hänet humalaan. Tajuttuaan poikien olleen kiinnostuneen vain siitä yhdestä, hän oli poistunut sieltä eikä nyt tiennyt minne olisi mennyt. Viimeinen pisara oli kun tyttäremme ei ollutkaan kotona.

Mietin hetken tilannetta ja sanoin sitten, että tyttäremme huone on vapaana ja hän voi tulla sinne mikäli tahtoo. Voisin noutaa hänet autolla, koska en tahtonut hänen enää seikkailevan juovuksissa kaupungilla, koskaan ei tiedä millaista porukkaa siellä on liikkeellä.

Noukin tytön kyytiin ja palasimme kotiini. Sanni oli hiljainen, hän melkein nukahti jo autoon ja jouduin lähes kantamaan hänet sisälle. Tunsin nuoren tytön vartalon omaani vasten ja jotain muistoja heräsi mieleeni. Työnsin ne kuitenkin taka-alalle ja talutin Sannin keittiöön. Sanni riisui kenkänsä ja takkinsa, jättäen päälleen normaalin nuoren naisen talviuniformun: farkut ja paksuhko villapaita.

Juttelimme keittiössä niitä näitä, en tarkoituksella sanallakaan vihjannut mitään Sannin puhelimessa kertomista ongelmista. Tarjosin Sannille teetä ja ehdotin hänelle nukkumaan menemistä, johon tyttö suostuikin. Sen kummemmitta iltapuuhitta Sanni painui tyttäremme huoneeseen ja ilmeisesti nukahti melko pian. Itsekin menin sänkyyni, lueskelin ja pyörin sängyssä jotenkin levottomana, mutta viimein uni koitti ja nukuin heräämättä aamuun saakka.

Aamulla heräsin kolahduksiin pesuhuoneesta. Olin heti hereillä, nousin ylös ja kävelin keittiöön lataamaan kahvinkeitintä. Keittiöstä näin pukuhuoneen oven olevan raollaan ja pukuhuoneen seinällä olevan peilin kautta näin suihkuverhon takana olevan nuoren naisen silhuetin. En tiedä vieläkään mikä minuun meni, mutta kävin hiljaa työntämässä ovea hieman enemmän auki ja palasin keittiöön. Hetken kuluttua vedentulo suihkusta loppui ja Sanni astui verhon takaa esiin, minä seurasin tilannetta peilin kautta muka sen näköisenä, etten olisi nähnyt mitään mikäli Sanni huomaisi minut. En ollut tajunnut millainen pakkaus hän olikaan. Löysät ja peittävät vaatteet eivät tosiaankaan olleet eduksi vartalolle, joka peilin kautta silmilleni esittäytyi. Pituutta Sannilla oli arviolta 160 senttiä ja painoakin löytyi reilusti yli 50 kilon, joten mikään rimppakinttu hän ei ollut. Vartalo oli treenattu sileäksi ja kiinteäksi spinning- tai muulla salilla. Vatsa oli loivasti kaareva kiinteä kumpu, rinnat pienehköt, mutta erittäin kiinteät puolipallot. Parasta vartalossa oli kuitenkin jalat ja niiden yläpuolella täydelliset pakarat. Sannin seisoma-asento oli sellainen, että pakarat olivat ikäänkuin aina tyrkyllä. Lihaksikkaat jalat olivat hieman harallaan paljastaen punakarvaisen hävyn. Sanni kuivaili itsensä pyyhkeeseen ja alkoi sitten kuivata hiuksiaan. Samalla hän katseli itseään peilistä ja ilmeisesti piti näkemästään. Hän jätti hiusten kuivaamisen sikseen ja alkoi hitaasti hieroa rintojaan ja vatsaansa. Nännit kovettuivat ja näin hänen vievän kätensä haarojensa väliin. En tiennyt mitä olisi tehnyt, kullia paisui pyjamassani, toisaalta tiesin tekeväni väärin tirkistellessäni nuorta naista, mutta toisaalta hän oli minun kodissani.

Kahvinkeitin korahti ja Sanni lopetti nopeasti itsensä hieromisen ja livahti takaisin suihkun puolelle. Hetken kuluttua hän astui keittiöön vaimoni kylpytakki päällään hiuksiaan pyyhkeeseen kuivaten. Samoimme huomiset, mutta jostain syystä kumpikaan ei oikein ollut valmis katsomaan toista silmiin. Kysyin ottaako hän kahvia ja sain myöntävän vastauksen. Kurotin kupit keittiökaapin hyllyltä ja Sanni siirtyi viereeni ja oli juuri tarttumassa kahvipannuun tarkoituksenaan kaataa kahvi kuppeihin. Pudotin vahingossa toisen kupeista lattialle, Sanni kumartui refleksinomaisesti nostamaan sitä. Hänen kumartuessaan nuo jumalaiset, pelkän kylpytakin verhoamat pakarat painuivat minua vasten ja Sanni väkisinkin tunsi housussani olevan erektion.

Hetkeksi hän pysyhtyi paikoilleen kumarassa, sitten hän painoi pakaroitaan minua vasten ja kun en perääntynyt vaan paremminkin työnnyin enemmän häntä vasten hän laskeutui polvilleen ja kääntyi ympäri. Mitään sanomatta Sanni tarttui pyjamahousujeni vyötärönauhaan ja veti housuni hitaasti alas. Kullini ponnahti esiin ja heilui jäykkänä Sannin kasvojen edessä. Yritin sanoa jotain, mutta Sanni vei etusormensa huulilleen näyttäen näin, että ei puhetta. Olin hiljaa, tuijotin vain alaspäin kuin mikäkin idiootti tuon nuoren naisen tarttuessa kulliini ja nuolaistessa raskaina roikkuvia kivespussejani. Sanni alkoi runkkaamaan kaluani samalla nuollen kiveksiäni, kaluni vartta ja yrittipä hän nuolla myös kivesten ja peräaukon välistä aluetta, mutta siihen en oikein suostunut vaan väistelin karkuun. Kylpytakki valahti Sannin harteilta alas ja sain ihailla äsken peilin kautta näkemiä rintoja nyt aivan lähelta. Myös rinnoissa oli pisamia, kuten kasvoissakin, nännit olivat paisuneet isoiksi, mutta ne olivat vaaleat, eivät vielä imettäneen naisen nännit. Katselin näkyä ja annoin Sannin työskennellä kullini kimpussa, tarkoituksena hänellä oli ilmiselvästi saada minut laukeamaan. Sanni nojautui taaksepäin antaen rintojensa olla vapaina katseelleni, samalla hän runkkasi kaluani käyttäen koko nuoren naisen energiansa minun tyydyttämiseeni. Käden liike yhdistettynä kiinteiden rintojen näkyyn oli minulle liikaa ja laukesin koristen tuon upean naisen kasvoille ja rinnoille. Sanni ei keskeyttänyt liikettään vaan vain ohjasi spermasuihkuni ryöpsähdykset eri puolille kasvojaan ja molemmille rinnoilleen. Kun laukeamiseni oli ohi Sanni imaisi terskani suuhunsa ja puhdisti tipat kullini päästä nuolemalla. Hän päästi irti kalustani ja alkoi hieroa spermaa kasvoihinsa, hän kaapi rintojaan puhtaaksi ja nuoli sormiaan niellen kaiken sperman mitä suuhunsa vei. Tyttö ei vieläkkän puhunut mitään, enkä minäkään tuota näkyä katsellessani saanut sanottua mitään järkevää.

Saatuaan itsensä ssitittyä enimmiltä osin Sanni nousi ylös, tarttui käteeni ja talutti minut talomme makuuhuoneeseen. Kylpytakki roikkui hänen lantiollaan, yläruumis oli paljaana, sängyn vieressä Sanni avasi vyön ja päästi kylpytakin putoamaan lattialle. Nyt tuo uskomaton nainen oli edessäni täysin alastomana. Hän laskeutui sängylle selälleen vetäen minut päälleen. Hiuksistani tiukasti kiinni pitäen hän asetti pääni rinnoilleen ja ohjaili päätäni vuorotellen kummallekin kumpareelle. Nuolin, näykin, purin ja ahmin noita täydellisä puolipalloja, kullini seisoi taas kovana, aivan kuin se ei olisikaan lauennut vain hetki sitten. Rinnoiltaan Sanni kiihkein liikkein repi pääni alaspäin vartaloaan ja työnsi vaginansa suutani vasten.

Pääsin katsomaan tuota naisellisuuden pyhintä paikkaa muutaman sentin etäisyydeltä. Karvoitusta ei oltu paljon vahennetty, mutta ulompien häpyhuulten reunoilla olevat karvat olivat ohuet haituvat. Sisemmmät häpyhuulet olivat selvästi ulospäin työntyvät ja täydellisen symmetriset. Klitoris erottui selvästi ja koko alapää kiilteli kiihoittuneen naisen kosteudesta. Aloitin hyväilyn koskettelemalla kieleni kärjellä varovasti ulompia häpyhuulia, levitin kosteutta niihin ja maistelin nuoren naisen makua. Siirryin pikkuhiljaa nuolemaan sisempiä häpyhuulia, Sanni repi hiuksiani jo melko kovaa, hän ohjasi päätään aina sinne mistä tahtoi minun nuolevan. Hänen eritteensä maistui lievästi kirpeän omenaiselle, maku oli uskomaton ja kullini seisoi sinipunaisena kun painoin sitä patjaa vasten välillä kädelläni sen asentoa korjaten.

Välittämättä Sannin käsistä hiuksissani asetin suuni hänen klitorikselleen ja aloin imeä tuota taikanappulaa. Kuulin tytön voihkivan kiimaisena ja pelkäsin hänen repivän hiukseni irti. En kuitenkaan lopettanut vaan jatkoin imemistä välillä rajusti koko kielellä klitorista nuolaisten. Sanni alkoi vapista kiivaammin, tunsin hänen laukeavan rajusti kieltäni vasten. Sain pidellä lähes koko voimallani kiinni hänen lantiostaan, ettei hän olisi ruhjonut huuliani alapäätään vasten orgasmin ravistellessa hänen nuorta vartaloaan.

Hetken rauhoituttuaan Sanni nousi ylös ja käänsi minut selälleni. Hän suuteli minua suoraan alapäänsä eritteistä märälle suulleni ja tarttui kaluuni, joka seisoi räjähtämispisteessä. Sanni nousi kyykkyyn päälleni ja ohjasi kaluni häpyhuulilleen. Hän piti kalustani kiinni ja pyöritti peppuaan siten, että terskani hankasi limasta kiilteleviä häpyhuulia. Hän antoi muutaman kerran terskani painua sisään tuon nuoren vaginan märkään kuumuuteen ja nousi aina ylös päästäen kalun kokonaan ulos. Hetken näin leikittyään hän keskittyi ja alkoi hitaasti laskeutua alaspäin pitkin kullini vartta. Tuntuma kullissani oli sanoinkuvaamaton, tuo nuori pillu imi ja lypsi kaluani Sannin liikkeiden tahdissa. Vagina oli tiukka, tunsin sen lihasten supistelevan kaluni ympärillä. Nuolemiseni ja siitä saamansa orgasmin ansiosta Sannin pillu oli kuitenkin niin liukas ja rento, että hän pystyi kipua tuntematta istumaan kullini koko varreltaan sisäänsä.

Nyt Sanni lausui ensimmäiset sanansa koko aikana:"et saa laueta ennen kuin minä tulen". Nyökkäsin ymmärtäväni ja Sanni aloitti villin ratkastamisen kullillani. Tuo nainen nousi ja laski ylösalas päälläni ollen edelleen kkyykyasennossa. Minulla oli suora katseyhtes kyrpääni, joka painui aina uudelleen tuohon upeaan vaginaan. Jouduin ajattelemaan työasioita, korjaamatonat kattoa ja muita epämiellyttäviä asioita pystyäkseni olemaan laukeamatta. Ilman Sannin aamuista suuhoitoa olisi jo pumpannut hänet täyteen spermaa, mutta nyt yritin pitää lupaukseni ja olla laukeamatta ennen häntä.

Kullini seisoi niin kovana, ettei minun tarvinnut lainkaan yrittää pitää sitä jäykkänä vaan saatoin antaa alapääni lihaksiston olla aivan rentona. Sanni jatkoi pumppaamistaan ylös alas, treenatut jalkalihakset tekivät tasaista liikettä väsymättä ja pillu supisteli kullini ympärillä. Lopulta Sanni alkoi lähestyä huippua, hänen päänsä kääntyi taaksepäin ja hän alkoi vikistä kuuluvasti. Hänen pumppaava liikkeensä muuttui rajuksi ja hallitsemattomaksi. Hän alkoi huutaa ääneen saavansa orgasmin. Ollessaan täysin orgasmin vallassa hän huusi:"nyt, nyt, laukea sisälleni!". Annoin itselleni luvan laueta ja tunsin varpaankynnet räjäyttävän orgasmin tulevan. Spermani ryöppysi Sannin sisälle hänen huutaessa jotain käsittämätöntä ja repiessä rintaani kynsillään. Sanni lysähti päälleni ja olimme siinä aivan hiljaa pitkään. Saatoimme jopa nukahtaa hetkeksi kullini yhä hänen sisällään.

Kun havahduin Sanni teki lähtöä sängystä, hän hymyili ujosti ja sanoi, että hänen on parasta mennä kotiin selvittämään asia isapuolen kanssa. Myöntelin asian olevan niin ja pysyin sängyssä kunnes kuulin ulko-oven kolahtavan. Loppuviikko menikin hieman ajatuksissa ollessa kunnes vaimoni saapui kotiin. En ole nähnyt Sannia tapahtuman jälkeen, enkä tiedä miten suhtautua, kun hän tulee seuraavan kerran vierailulle tyttäreni luo.

6

29327

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Setä myös

      Upea! Uskottava, todenmukainen, ei kliseitä. Hyvä tarina, kirjoita joskus lisää.

    • Aurinkomatkalainen

      Koska sinne on hiihtolomalla matkoja tehty?

      • omatoimimatkaaja

        Pääsee sitä lomalle omatoimisestikin ilman kalliita matkanjärjestäjiä.


    • Wera-

      Ihana! Pillu ihan märkänä...

      • Kosteena välillä

        Mulla on kiva mies 28 minä 17v. Haluisin kotona enemmän mutta kun ei aina toimi. En halu erota miehestäni mutta seksiä jatkuvasti. Laivalla tai hotellissa tulee mentyä mukaan (ainoastaan pikapanolle). Tykkään kun ruvetaan riisumaa minua, puristelemaan rintojani ja sormia pilluun. Kun vielä imetään rintojani ja otetaan pillu suuhun (yleensä vanhemmat miehet ?) niin annan naida kunnolla. On tullut salapanoista ihania kokemuksia kun miehet haluavat irstailla. Yksi ukko kun soitan niin hakee kaupunkilta, ennen kotiani ajaa sivuun ja haluu takapenkillä runkkausta tai naida molempiin AUTS. Mutta kiehtovaa.


    • iskuri.net

      Minäkin haluan nuorta ja tiukkaa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5750
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3637
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      221
      1836
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1752
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1202
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      29
      1155
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      278
      929
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      927
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      74
      867
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe