kokemuksia cla:sta ja kromista

Onko kokemuksia cla valmisteista ja kromista laihdutuksen apuna? Onko auttanut?
Ilmoita


9 Vastausta

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.


Molempia "aineita" olen ostanut lukuisilla eri kauppanimillä. Ei mitään apua. Järki palasi päähäni kun olin viimeksi ostamassa cla-kapseleita: luontaistuotekaupan myyjä sanoi että muistathan että nämä edellyttävät oikeata ruokavaliota sekä lisättyä liikkumista, että tehoaisivat. Mitä??? Enhän minä tarvitsisi koko pillereitä jos osaisin liikkua ja syödä oikein. Sinne jäivät! Minun makeannälkään ei myöskään kromi auttanut mutta magnesiumilla tuntuu olevan vaikutusta sekä kipeisiin lihaksiin (niin, lisäsin sitä liikuntaa) että makeantuskaan. Viikko menee huomaamatta ettei sitä karkkia ole tarvinnut ostaakkaan.
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
Olen yrittänyt laihduttaa noin 5 vuotta kahdeksaa lisäkiloa jotka raskaus toi. Olen ollut kevyellä noin 1800 kcal ruokavaliolla, mutta laihtumista ei tapahtunut ennen kuin aloin käyttää cla:ta. Luulen että rasva- ja sokeriaineenvaihduntani on jotenkin pielessä koska kiloni ovat kertyneet pelkästään vatsanseudulle, eikä laihtuminen ole helppoa. Yleensä jos yrittää laihduttaa veren sokerit heittelevät (vaikka syön 3 tunnin välein ja joka aterialla jotain proteiinia)ja tulee vapinaa ja ärtymystä ym. eikä tulosta synny.
Aloitin cla-kalsiumpuryvaattivalmisteen syömisen helmikuussa ja tuolla samalla ruokavaliolla laihduin viidessä kuukaudessa noin kolme kiloa, eli vauhti reilu puoli kiloa kuussa. Nyt olen ollut lähes kuukauden ilman sitä ja paino ei ole sinä aikana laskenut ollenkaan, näyttää jopa muutama sata grammaa hiipineen takaisin. Siksi aion ottaa taas cla:n käyttöön. Mieheni laihtui toisella cla-valmisteella Tonalinilla samaan aikaan viisi kiloa. Itse olen ajatellut nyt kokeilla Twinlabin CLA FUELIA, koska siinä saa yhdessä kapselissa 1000 mg cla:ta, ongelmana on vain se etten tiedä mitä cla:n isomeerejä se sisältää, niilläkin vissiin on joku merkitys. Olis kiva jos joku kertoisi kokemuksia tuosta twinlabin tuotteesta.

Kromiakin olen kokeillut (Kelasin) mutta en huomannut itselläni mitään vaikutusta. Mieheni kanssa kokeilimme pari vuotta sitten Contouril-nimistä laihdutuvalmistetta, mutta kumpikaan ei laihtunut sillä. Tuo cla näyttää oikeasti toimivan. Lisäbonuksena siinä on lihaksia selkeästi "elvyttävä" vaikutus. Minulla fibromyalgikkona tahtoo olla lihakset aina jumissa, vaikka ei mitään erityisempää olisi tehnytkään. Lisäksi minulla cla tasoitti selvästi ruokahalua, ei tullut ahmimiskohtauksía eikä verensokerin laskun aiheuttamia heikotuskohtauksia.
2 VASTAUSTA:
ja kokemuksesi jakamisesta!
Parhaiten laihtuu kookosöljyllä ! (kylmäpuristettua)
Neljä rkl. päivässä noin.
Vaikuttaa kilpirauhasen toimintaan.
Rerveellisin öljy kuin myös oliivi ja voi.
+Lisää kommentti
mutta tarve vaan on paljon isompi kuin mitä suomalaiset viranomaiset sallivat laittaa luontaistuotteisiin. Elokuun Diabetes care -lehti julkaisi tutkimuksen, jonka mukaan 1000 mikrogrammaa päivässä (sulfonyyliurean lisänä) parantaa tyypin 2 diabeetikon sokeritasapainoa ja insuliiniherkkyyttä sekä estää painon nousua ja sisäelinrasvan kertymistä.

Siis, jos joku ei ole saanut apua kromista, se voi johtua siitä, että on käyttänyt väärää kromin laatua ja määrää. Epäorgaaninen kromihan ei vaikuta juuri mitään.
http://care.diabetesjournals.org/cgi/content/abstract/29/8/1826
2 VASTAUSTA:
Mikä on sitä oikeaa kromia?
Olen käyttänyt kromia, mutta en ole huomannut, et olis ollu hyötyä.
Sokerit heittää kirjoitti:
Mikä on sitä oikeaa kromia?
Olen käyttänyt kromia, mutta en ole huomannut, et olis ollu hyötyä.
on orgaanisessa muodossa oleva ravintokromi, siis pikolinaattina (eli pikoliinihapon kromisuolana) tai nikotinaattina (kromitrinikotinaattina eli B3-vitamiiniin sidottua kromia). Epäorgaaniset kromin suolat (kloridi, sulfaatti ym.) eivät imeydy juuri lainkaan eivätkä ne ole biologisesti tehokkaita. Jos olet käyttnyt niitä, ei ole ihme, ettet ole sanut vaikutusta. Toinen mahdollisuus tehottomuuteen on ollut liian pieni annostus.
Alussa mainitussa tutkimuksessahan tehoa tuli 1000 mikrogramman päiväannoksella. Suomessa viranomaiset sallivat vain 50 mikrogrammaa/vrk, joskin joissakin valmisteissa on nykyään enemmän.
Kromista on erinomainen katsaus suomeksi tässä
http://tinyurl.com/768as
+Lisää kommentti
Muistaako kukaan mitä contouril tabletit sisältivät?
Ilmoita
Olen syönyt niitä jo vuosia. Ja olen täysin terve ja hyvinvoivat.
Painan 55 kiloo ja olen 175 cm pitkä.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

kokemuksia cla:sta ja kromista

Onko kokemuksia cla valmisteista ja kromista laihdutuksen apuna? Onko auttanut?

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta