Autotalo Laakkonen

Entinen asiakas

Risuja! Porvoon Autotalo Laakkoselle.Huollon palvelu huonoa ja ylimielistä.Auton huollon varaus 3 viikkoa!Viety auto aamulla huoltoon,iltapäivällä menin hakemaan auto vielä hallin puolella?Olin nimenomaan varannut aamupäivän ajan.P.S. "Uusimaa Itäväylä ei julkaise ns.negatiivisia juttuja lehdissään".

23

5396

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ..............

      aika nopeasti sait ajan kun vielä kesälomatkin painavat päälle.

    • asiakkaaksi

      esim sahlbergin pajalle olen saanut ajan aina viikon sisällä. Ammattitaito on mielestäni huippuluokkaa. Ainaski työn jälki on ollut erinomaista! PS: tämä ei todellakaan ole mikään mainos. Tämä on neuvo.

      • .........

        mutta nyt kun ihmiset vielä uskovat ja menevät sinne niin saat sinäkin vastaisuudessa odotella sen 3 viikkoa aikaasi.heh heh


      • Autopiste

        Salonen,ölstenissä on kanssa aika hyvä!


      • entinen asiakas
        Autopiste kirjoitti:

        Salonen,ölstenissä on kanssa aika hyvä!

        Nuorempi Salonen ei välttämättä ai vaan aina pidä sanansa ;)


    • oikeassa

      että Auto Laakkosella huolto ei pelaa.Minä varasin ajan,ja mentyäni hakemaan autoani niin eivät olleet saaneet autoa edes hallin puolelle,vaikka lupasivat iltapäiväksi.En tässä viitsi nimeä paljastaa,mutta eräs on päässyt suhteilla töidenvastaajaksi vaikka ei autoista mitään tiedä,ja pitää asiakkaita tyhmänä.Eräskin pätevä asentaja lähti muihin töihin kun ei tullut toimeen töidenvastaajan kanssa.Yritys voisi parantaa palvelua sillä että antaa kenkää kyseiselle töiden vastaanottajalle.Tunnistatte kyseisen henkilön tympeästä käytöksestä.

    • ainut

      Katos katos, satuin vahingossa pikku pienessä perjantai-illan etunojassa tälle palstalle ja näinhän se on täälläkin, nimittäin Kajaanin Autotalo Laakkonen on myös hanurista ja syvältä, myös automyynnin puoli, myyjät hirveitä huijareita.

    • pena k.

      Laakkonen antaa autojen huolloissa vain VALOHOITOA. Tuskimpa auto edes käy hallin puolella.

      • Diisseliin

        Vaihtakaa autonne Dieseliin, ei tarvi muuta huoltoa kuin kerran vuodessa uudet suodattimet ja öljyt ja kyseisen huollon tekee helposti itsekin varttitunnissa.

        On nimittäin tuo korjaamotoiminta Porvoon seudulla sen verran vähäistä, että joka korjaamolle on mahottomasti jonoa, mistäpä syystä korjaamoillakin on nykyisin varaa valita hommansa, vähänkin erikoisempi vika kun on, niin et saa autoa sisään ollenkaan, kaikki kun haluavat vain vaihdella öljyjä ja sytytystulppia, homma kun on helppoa ja nopeaa ja katteet kohdallaan.


      • paljon muuta
        Diisseliin kirjoitti:

        Vaihtakaa autonne Dieseliin, ei tarvi muuta huoltoa kuin kerran vuodessa uudet suodattimet ja öljyt ja kyseisen huollon tekee helposti itsekin varttitunnissa.

        On nimittäin tuo korjaamotoiminta Porvoon seudulla sen verran vähäistä, että joka korjaamolle on mahottomasti jonoa, mistäpä syystä korjaamoillakin on nykyisin varaa valita hommansa, vähänkin erikoisempi vika kun on, niin et saa autoa sisään ollenkaan, kaikki kun haluavat vain vaihdella öljyjä ja sytytystulppia, homma kun on helppoa ja nopeaa ja katteet kohdallaan.

        Tämä toimii uusissa autoissa mutta kilometrejä kun tulee auto vaatii muutakin kuin öljynvaihtoa.Kun tuottoa haetaan niin tekijöitä vähennetään ja eikä lisääntyvä kravaattiporukka osaa muuta kuin kirjoittaa laskun ja puhua pehmosia, näin se menee muuallakin.


      • palvella
        paljon muuta kirjoitti:

        Tämä toimii uusissa autoissa mutta kilometrejä kun tulee auto vaatii muutakin kuin öljynvaihtoa.Kun tuottoa haetaan niin tekijöitä vähennetään ja eikä lisääntyvä kravaattiporukka osaa muuta kuin kirjoittaa laskun ja puhua pehmosia, näin se menee muuallakin.

        laakkosella ollenkaan. ruksaavat paperiin kohdat jotta hoidettu,mut tosiasiassa eivät ole tehneet mitään. olen valittanut jopa maahantuojalle tms. kyseessä olevasta liikkeestä.


    • habaman

      sovin autotalo laakkosen huollon kanssa eilen että tuon autoni huoltoon heti kello 7.30 niin saa auton samantien huoltoon odottaessa, ja sitten huolto mies pyysi minut paikkaan missä sai istua ja lukee lehtiä sillä aikaa. Kun olin kello sitten oli 9.00 menin kattomaan pihalle niin siinä se auto oli vielä samassa paikassa, ja parasta eikä ne ollu edes ottanut sen laitettavaksi edes. Parin tiukan ilmeeni jälkeen auto oli valmis tunnissa, tällanen meno porvoossa

    • turhautunut2

      Juu samaa huijausta on myös tampereen Laakkosella, kaiken maailman kummallisia välimaksuja ja lisäkustannuksia ehjistä osista jotka uusitaan turhaan asiakkaalta kysymättä.

    • Minkä ihmeen

      takia ostatte sen merkkisiä autoja, että joudutte käyttämään tätä huoltoliikettä.
      Ostakaa kunnon liikkeistä ne autonne, ettei tarvitse valittaa.
      Ei tarvinne ruveta luettelemaan kelvollisia. Yleensä ottaen palvelulla on suuri mahdollisuus huonontua samassa suhteessa kun firman omistajan etäisyys on palvelua antavasta toimipisteestä.
      Konsernissa johto on monesti satojen kilometrien päässä, eikä tuloslaskelman lukujen heilahdukset kerro mitään konkreettista lattiatason tapahtumista.

    • Kypsä

      Saman tapaista toimintaa Danin "huollossa" auto ilmoitetaan valmiiksi ja kun hakee niin saattaa olla vielä nosturilla. Ja paskasilla käsillä ja haalareilla tehdään "koeajo" voi että olisi oppimista asiakaspalvelusta mutta ei minua siellä enää näy.

      • kiertäkään kaukaa

        Danin huollossa annettaan myös valohoitoa. Autossani oli outoa sähkövikaa. Danin huollosta sanottiin, että kyllä me voidaan katsoa, mutta se maksaa 500 e. Työt olisivat tulleet vielä päälle;)) Tässä kohtaan vaihtui sitten autokorjaamo. Kyllä minäkin tuohon hintaan voin katsoa vaikka lehmän takapuolta.

        Samaa kokemusta myös minulla kuin nimikerkillä Kypsä. Aikaisemmin kun autoni oli perushuollossa ja kiirehdin sitä hakemaan että korjaamon pojat pääsevät kotiin. Autosta soittanut henkilö pyysi, että tultaisiin ajoissa hakemaan autoa, kun pojilla oli kiire kotiin. Kieli vyön alla menin paikalle ja kas kummaa, auto oli pukilla vielä eikä koko huoltoa oltu tehty. Paskasilla tuoleilla sitten istuin ja odottelin auton valmistumista.


    • Noihin kommentteihin

      ei voi muuta sanoa kun siirtykää Porvoon Autotarvikkeen asiakkaiksi hankkimalla Toyotan. Kyseinen liike on kolme vuotta peräkkäin ollut Suomen paras Toyota-liike. Siinä on meriittiä yllin kyllin.
      Itse olen ollut kyseisen liikkeen asiakkaana viimeiset 25 vuotta. enkä vaihda edelleenkään toiseen, vaikken ole edes paikkakuntalainen.

    • Autotalojen kulu rakenne iso paljon henkilö kuntaa kalliita laitteita kiinteistöjä .pitäis saada rahaa kassaan yritetään myydä paijon yleensä iso lasku huolloista autokauppa ei aina käy kunnolla.joten ylimääräistä osaa ym vaihdetaan jokainen myyty rikka talolle tuo rahaa.

      • Anonyymi

        Up!


    • Anonyymi

      Autosalpa koittaa useasti loppulaskuissa periä ylimääräistä jopa jo sovitun hinnan päälle. Kannattee olla tarkkana, kun heillä asioi.

      • Anonyymi

        Sirenkö vetää Laskkosta?


    • Anonyymi

      Laakkosella eivät osaa edes yksinkertaisia huoltoasioita. Samasta viasta joudut viemään uudestaan huoltoon. Laskuttivat vielä toiseen kertaan. Vaihdoin huoltopaikkaa. nimimerkki VW.

      • Anonyymi

        Laakkonen ei auton ostopaikkana eikä varsinkaan autonhuollatus paikkana kovin kaksista arvosanaa ansaitse.
        Tuosta huollosta on sellainen kokemus, että takuunalaisen auton selvän valmistevian(siis itse totesivan vian olevan valmistevika) korjaamisesta liike vastasi vain varaosan hinnasta ja vaati asikkaan maksamaan työnosuuden. Varsin erikoinen käytäntö kaiken kaikkiaan.
        Jos suinkin on mahdollista niin auto pitää ostaa muualta kuin Laakkoselta ja varsinkin huollot/takuukorjaukset kannattaa teettää muualla kuin Laakkosella.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      59
      1937
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1682
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1604
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1537
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1515
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1435
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe