TAULUT

Tainas

Hei
Joku varmaan tietää, missä tehdään näitä tauluja öljyvärein, joita myydään n 100€ hintaan kehyksineen (koko 120*80).
Singeraus m Benson.
Ilmeisesti tehdään jossain halvantyövoiman maassa?

24

11277

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oli paku täynnä tän "taiteilijan" töitä.. oli upeitakin ja kysyin myyjältä, jotta kuka ja missä, niin sanoi ympäripyöreästi että taiteilija venäjältä..


      Ottiatuota.

    • ja lisää tulee

      Halpamaista voi tilata vaikka neliökilometrin verran signeeraamattomia töitä
      ja sutaista nurkkaan minkä nimen haluaa.

    • merisuti

      tosi on,idästä tulee metri tolkulla tällaista taidetta joka sitten kehystetään prameasti ja myydään kovalla hinnalla,siinä jää todelliset taiteilijat jalkoihin,jotka ovat uurastaneet kovasti töittensä eteen.mutta jokaisella on vapaus valita.kauneus on aina katsojan silmässä kunhan ei maksa itseänsä kipeeksi...valinta on ostajan.

    • jotain tietävä?

      M Benson on suomen amerikkalainen vai oliko se amerikansuomalainen taiteilija. Joka tapauksessa itselläni on muutama M Bensonin singeerauksella oleva taulu. Itse tosin maksoin niistä hiukan enemmän kuin 100 euroa kappale ja ostopaikkakin oli toinen kuin Hakaniemen torilta pakettiautosta kuten joku oli ilmoittanut. Taulut ovat kuitenkin mielestäni kauniita maisemamaalauksia. Värit eivät ole liian kirkkaita vaan aidonnäköisiä. Tauluista kyllä näkee, että maalaaja on ottanut piirustustunteja, esim 1/3 katseenvangitsija, 1/3 "kaukaisuus" jne

      • Tulipahan ostettua

        Ostin kyseisellä ninimerkillä varustetun taulun ja myyjän mukaan maalari on kanadan-suomalainen? Lieneeköhän asia sittenkään niin kuin myyjä sen minulle sanoi...samapa tuo, taulu on erittäin hieno öljyvärityö, pidän sen tunnelmasta. Maksoin taulusta (78 cm x 110 cm) 190 euroa Kuopiossa. Maksoinkohan ihan liikaa?


      • on tietoa
        Tulipahan ostettua kirjoitti:

        Ostin kyseisellä ninimerkillä varustetun taulun ja myyjän mukaan maalari on kanadan-suomalainen? Lieneeköhän asia sittenkään niin kuin myyjä sen minulle sanoi...samapa tuo, taulu on erittäin hieno öljyvärityö, pidän sen tunnelmasta. Maksoin taulusta (78 cm x 110 cm) 190 euroa Kuopiossa. Maksoinkohan ihan liikaa?

        Meneppä kysymaaän paikallisesta kehysliikkeestä tarjous paljonko kyseisen kokoisen taulun kehystys maksaa???
        Päättele sen jälkeen onko Kanada kehitysmaa, josta tulee halpis tavaraa???

        Minun näkemykseni mukaan olet ostanut kaukoidän tuotteen, hinta ei paha, mutta jutut kusetusta!!
        ps. pyydä myyjältä "taiteilija" tietoja kirjallisesti kun näet seuraavan kerran- yllätyt!!


    • On tietoa

      Maasta josta tulee juuri sitä mitä tarvitset.
      Ihmettelen vähän, että mitä sillä on merkitystä kuka on maalari jos saat taulun ja kehyksen alle suomalaisen kehystyksen hinnalla.
      Nimi taulussa on todennäköisesti länsimaalaisen tilaajan valitsema taiteilija nimi.Nimellä ei ole merkitystä tässä tapauksessa hintaan. Hinta on sama onko nimeä tai ei.
      Oletko käynyt netti palstoila huutelemassa muiden omistamiesi kaukoidän tavaroiden perään!! (esim NOKIA)

      • Don Carlos

        Juuri niin, eikähän se ole pääasia että on hyvä ja kaunis ja halvempi kuin ylihintainen takuusuomalainen taulu. Hyvä että joku järkevä täällä viestiketjussa!
        Me ollaan sellaisia s:tanan sarvikuonoja että luullaan ettei muualla ole elämää, ei oikeita taiteilijoita eikä oikeita tauluja tai taidetta kuin SULOISESSA SUOMESSAMME, v:tun per:seen takapajulassa. Ja just muuallahan sitä onkin elämää, täällä ei juurikaan ole. Tana kun tympii nurkkakuntaisuus. Hyvä nimimerkki on tietoa. Mitä sillä alkuperällä tosiaan on merkitystä jos on kaunis eikä ole kopsattu toisten tauluista.


    • shrb

      mistä ton revit? halpatyövoimaako? kyl joku ne maalaa...

      • akkaliini

        Meillä kerrostalossa on kehystystyö jokapäiväistä. Kehystettäviä töitä näyttää olevan paljon. Jotkut taitaa kääriä rahaa. Muutkin halpismaat.


    • 13246

      Itselläni useita Bensonin maalauksia ja olen ollut erittäin tyytyväinen.Kauniita katsella eikä hinta ole liian suolainen.Immonen on toinen suosikkini. Hieman erilainen maalaustekniikka kuin Benson.Parviaisen työ löytyy myös muttta hinta oli jälk. päin ajatellen kallis.Oma virhearvio mutta kerkesin ihastua tauluun.Kyllä myyjät osaa hinnoitella taulun mutta eriasia kuka osaa ostaa sen.Taiteen ostaminen on,,,taidetta.Esim. Bensonin tauuluista pyydetään n. 470,00€ taideliikkeessä ja sitten kun joku kertoo ostaneensa hakaniemen torilta samankokoisen taulun hintaan 250,00€ niin kyllähän se osaamatonta kirpaisee.

    • asiantuntija-möttöne

      Oletteko varmoja, että ne satasen taulun on edes maalattu?

      Kohokuvioinen painaminen on ihan arkipäivää eikä siitä jäljestä osaa maallikko sanoa, onko aito vai. Jos työ on printattu niin eipä tuo saten ole enää halpa hinta.

    • ehkä kiinassa

      kiinalaista tavaraa

    • monenlaista taidetta

      Itse löysin yhden M Bensonin kirpputorilta. Hinta 59 € ja hyväkuntoinen. Olisi kiva tietää onko tuon nimistä taiteilijaa olemassakaan vai onko taulu tuotu Aasiasta. Onko totta että öljymaalausta muistuttavan pinnan saa tehtyä jotenkin tehdasmaisesti? Taulu on niin tarkka kuva maisemasta, että voisi luulla että se on valokuva.

      • kohoprint

        taideprinttausta:

        http://www.fineartgiclee.com/


        ns. canvas tulostus on halvempaa muttei niin aidon oloista


    • No just

      Just nytkin näyttää tuossa meidän marketin kauppakäytävällä olevan 30kpl m.Bensonin "tauluja" hintaan 150-250e /kpl tarjouksessa. On saatavilla myös kaksin kappalein samanlaisia, joten ei ainakaan puhtaasti mitään arvotavaraa tai käsityötä ole se on aivan varma. Kauniita maisemia ei sitä kieltää voi mutta kyllä se pitää osataessaan hyväksyä, ettei niillä mitään rahallista arvoa sinänsä ole. Sisustus elementtejä siinä se.

    • Iloa silmälle

      Eilen oli torilla kauppiaat myymässä kyseisen taiteilijan taluja ja kun kysyin mistä taiteilija on kotoisin, niin kertoivat olevan Ahvenanmaalta???? Taulujen hinnat 80-690 € koosta riippuen. Ovatpa mitä tahaansa, kauniita ovat. Itselläni on yksi, huutokaupasta ostettu koko 60x80, hinta 50 €.

    • jep_jep_jep

      Joo, ei niillä tietenkään ole mitään rahallista arvoa jälkikäteen, hyvin sanottu.

      Jos kehystetyn maalauksen saa hintaan 100 euroa, niin jossain mättää. Jokainen osaa laskea, että se ei kannata, tuolla saa ehkäpä just ja just materiaalit ja kehykset. Eli jossain mättää. Ehkäpä ne ei tosiaan ole oikeita maalauksia, vaan jotain muuta. Mutta sisustustavarana varmaan ihan ok.

      Jos sen sijaa haluaa ostaa jotain jolla voi olla jälleenmyyntiarvoa tai sen hinta ei ainakaan laske, niin ostakaa oikeaa taidetta. Esim. suomalaista, laatugrafiikkaa saa takuulla alle satasella. Ja ne on siis oikeasti taiteilijoiden tekiä, ei jonkun venäläis-amerikkalais-kanadalais-ahvenanmaalais-pseudoihmisen tekeleitä...

      Toinen hyvä idea on käydä ns. taidelainaamoissa, niistä saa laatutaidetta kodin seinille huokeaan hintaan ja vaihtaa voi kun kyllästyy :)

    • Don Carlos

      Mitä v:n väliä sillä on kuka maalaa kun on kerran kaunista taidetta ja rehellisesti tehty. Minä en ainakaan osta taidetta signeerauksen takia vaan kotini somisteeksi! S:tana kun ottaa päähän pikkusieluisuus. So what jos ne Kaukoidästä, rasistit. Onhan sielläkin ihmisiä ja taitelijoita. jopa Venemaalla! Kauniita tauluja, olen ostanut pari ja myynytkin ja hyvin menee kaupaksi ja kaikki tyytyväisiä.

    • Suosittu

      Nyt on Tori .fi:ssä kaksi Bensonia myynnissä,ensimmäinen kesämaisema näytti niin tutullta ja katsoin seinälläni olevaa Oulun torilta 1990 luvullla ostamaani taulua ,joka on juuri sama maisema signeeraus S.Meller.Myyjä sanoi hänen olevan Kokkolalainen taiteilija ?

    • Anonyymi

      Minulla on taulu jossa poika makaa lentävällä matolla taivaalla alhaalla on linnoitus ja jokia kukahan on maalannut

    • Anonyymi

      Tietääkö kukaan taiteilijasta C . Ccxaprhng 1918 ilmeisesti akvarelli tai saman tyyppinen maalaus aihe on lentävä matto taivaalla poika makaa päällä alla linnoitus tai kaupunki ympärillä jokia ja vihreää maisemaa

    • Anonyymi

      Ystäväni on taitava taidemaalari. Hän käy kaupassa päivätyössä. Hän maalasi minulle tilauksesta erittäin kauniin kukkaornamentin tekemäni renginkaapin oveen. 50€. Kyllä Suomesta löytyy taitavia maalareita, jotka harrastuspohjalta tekevät taidokkaita maalauksia

    • Anonyymi

      On Amerikkalainen taiteilija. Kuollut 89 vuotiaana 1951.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1866
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1517
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe