Ihana nähdä Sinut!

*Elisa*

Mutta voi, kuinka olen sinua kaivannut ja ikävöinyt. Edellisestä kosketuksesta on aivan liian kauan. Minun on vaikea pitää itseäni kurissa niin kauan että pääsemme pois ihmisten katseiden alta.

Menemme ensin syömään ravintolaan. Istumme kahden hämyisessä loosissa, vierekkäin sen takaosassa. Tarjoilija, joka on nuori mies, tuo meille ruokalistan. Kun valitsemme ateriaa, en voi olla koskettamatta sinua enää. Kuljetan kättäni pohkeesi sivua ylöspäin, kunnes se kohtaa sukkien pitsisen suun. Vihdoin käteni alla on paljas ihosi. Yrität näyttää siltä kuin mitään ei tapahtuisikaan ja hieman köhien ääntäsi auki tilaat oman ruokasi. Minä kuljetan koko ajan kättäni kohti pyhimpääsi. Kun kohtaan nimettömäsi, tunnen kuinka ne ovat jo kostuneet. Levität jalkojasi hieman enemmän ja annat minulle sanattoman luvan jatkaa hyväilemistäsi. Koskettamisesi kiihdyttää minua. Tunnen kuinka nännini ovat kovat ja häpyni kostuu jo pelkästä läsnäolostasi. Kaipaan syliisi..

Hivelen häpyäsi keveästi nimettömien päältä. Huokaat hieman ja silmäsi kapenevat nautinnosta. Varovasti ujutan someni housuihisi. Sivelen kevyesti silkkiseltä tuntuvia häpyhuuliasi. Vaikka tunnen kuinka pursuat kosteutta, en halua vielä päästää sinua pahasta. Sormeni liukuu kosteuteesi aivan hieman ja sitten otan käteni pois. Päästät pettyneen äännähdyksen. Katson sinua suoraan silmiin kun imaisen sinulta maistuvan sormen suuhuni. Huokaiset. Meidän on vaikea keskittyä ateriaamme. Tiedän, vaikka en enää koskekaan sinuun, kuinka sinun on vaikea istua turvonneen kosteutta tulvillaan olevan häpysi, joka huutaa lisää kosketusta, kanssa aivan kuin ei mitään. Tunnen itsekin kostuvani koko ajan yhä enemmän odottaessani sitä, että pääsemme aivan kahdestaan... rauhaan.. Nauttimaan toisistamme.

Huoneessa, vihdoinkin kahden. Painaudumme toisiamme vasten kiihkolla. Tunnen kuinka rintasi painuvat omiani vasten, tunnen kovat nännisi, jotka aivan kuin huutavat kosketustani. Huulesi ovat niin pehmeät ja suusi kostea, ihana.. Voisin hukkua sinuun. En malttaisi irrottautua sinusta hetkeksikään, tunnut niin hyvältä. Mutta haluan saada sinut nautinnon huipulle. Minulla onkin sinulle yllätys.

Avaan paitasi napit ja vapautan rintasi pois liivien puristuksesta. Imaisen nännisi suuhuni, samalla kun nostan hameesi vyötärölle. Ujutan kosteat pöksysi pois jalastasi. Häpysi kiiltelee kosteana, terälehdet kutsuvasti auki ja odottaa sisäänsä jotain. Se näyttää kauniilta, kutsuvalta. Kumarrun maistamaan sinua. Levitän huulesi aivan äärimmilleen auki ja lipaisen klitoristasi. Olet kuin sähköiskun saanut. Lantiosi nousee aavistuksen, odottaen seuraavaa kosketustani. Imaisen klitoriksesi suuhuni melko tiukasti. Päästät kireän äännähdyksen ja samalla tunnen kuinka leukani kastuu sinusta. Vuodat suorastaan kiihkoa. Tunnen kuinka itsekin kostun aina vain enemmän, kiihdyn sinusta. Minulla on jotain, jolla olen päättänyt yllättää sinut, housuissani. Se on kovana sinua varten.

Kun otan lopultakin takkini pois ja heitän myös housuni menemään, näen kuinka henkäiset syvään. Näet patukan, joka vain odottaa sinua. Kiusaan sinua sen avulla. Kuljetan sitä häpyhuulillasi. Nostat hieman lantiotasi ja katsot minuun anovasti. Hymyilen sinulle. En aio vielä päästää sinua huipulle. Laskeudun vielä maistamaan sinua. Kuljetan kieltäni kevyesti häpyhuulillasi. Imaisen ensin toista ja sitten toista. Tukahtunut ääntelysi kannustaa minua jatkamaan kiusaamistasi. Levitän jälleen huulesi levälleen. Lantiosi nousee kohti kasvojani anoen helpotusta. Livon vielä muutaman kerran klitoristasi ja työnnän kieleni sisääsi. Mehusi maistuu kiihdyttävälle, voisin hukkua siihen. Mutta teidän, etten kestä enää kauaa ja haluan päästää sinut huipulle.

Levitän huulesi auki ja työnnyn sinuun lähes rajusti. Vaikerrat ja nostat lantiota minua vastaan. Hivelen samalla, kun liikun sisälläsi, klitoristasi ja kumarrun imaisemaan kovana seisovan nännisi suuhuni. Tunnen kuinka täriset allani, matkaat silmät lähes kiinni kohti huippua. Katsoessani sinua, pidellessäni sinua, tunnen itsekin yllätyksekseni laukeavani lähes yhtä aikaa kanssasi... Matkaamme yhdessä tähtiin... Salainen rakkaani…

1

2190

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Gloria

   Kiitos, oli hieno tarina...en ole ajatellut tyttöjä pitkään aikaan, mutta nyt tuntuu, että voisin siirtyä sänkyyn haaveilemaan! Tosin menen sinne yksin...

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Milloin ajattelit

   Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
   Ikävä
   155
   2238
  2. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

   ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
   Ikävä
   118
   1703
  3. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

   tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
   Ikävä
   94
   1580
  4. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

   Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
   Maailman menoa
   97
   1483
  5. Ihastuin sun kaksoisolentoon

   Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
   Ikävä
   169
   1332
  6. Venäjä lähettää 480 tuhannen sotilaan armeijan Suomen rajalle

   Miten Suomessa vastataan Venäjän uhkaan sotilaallisesti
   Maailman menoa
   223
   1265
  7. Ketä kaivattusi mielestäsi muistuttaa

   ulkonäöllisesti?
   Ikävä
   56
   1239
  8. Minä vaan masennun yksinäni

   Viettäkää mukava perjantai ilta ja kiva viikonloppu. 🌃🌞🐺💤
   Ikävä
   212
   1227
  9. Hyvää yötä naiselle.

   Olitko sä taas lihonut? Hyh Hyh mieheltä jonka tunnet
   Ikävä
   99
   1111
  10. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

   "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
   Maailman menoa
   252
   976
  Aihe