Saatananpalvojat porissa! JEESUS RAKASTAA MYÖS TEITÄ!

Nimetön

näin saatanaa palvovan pitkähiuksisen miehen kävelemässä torilla. Hänellä oli iso saatanan tähti paidassaan. Hän oli myös isokokoinen ja pukeutunut mustiin vaatteisiin (rituaalivaatteisiin?). Tälläisiä saatananpalvojia on porissa useita kappaleita! Porissa ei siis kaikki kunniota Jumalaa sunnuntaisin, sillä olin juuri tulossa kirkosta niin tämä henkilö ei ollut voinut olla kirkossa. Hän vain käveli kadulla välittämättä siitä että Jumala RAKASTAA MYÖS HÄNTÄ! Minä sanoin näin hänellä niin tämä saatananpalvoja vain haistatteli minulle! MIKSEIVÄT KAIKKI porilaiset hyväksy erilaisuutta vaan pitää mennä mölskyttää keskellä kaupunkia ja kun ihmiset tulevat puhumaan niin HETI HAISTATELLAAN! Miksi? Käskeekö saatana näitä mahdollisesti jopa rikollisissa aktiviteeteissa olevia sieluparkoja HAISTATTELEMAAN kun yritetään tulla puhumaan jumalasta?! Minä olen syvästi järkyttynyt ensinnäkin nähdessäni saatananpalvojan PORIN KESKUSTASSA KESKELLÄ PÄIVÄÄ jolloin pikkulapset voivat nähdä saatanan tähden. Tämä voi jopa pahimmassa tapauksessa kääntää jo pienestä pitäen opetetun jeesuksen lapsen palvomaan saatanaa. Nämä saatananpalvojat myös varmasti käyttävät huumetta saadakseen suuremman kokemuksen pahaan. Minä jatkan tälläisten kadotettujen käännyttämistä kunnes he ottavat tuon saatanan tähden pois vaatetuksistaan! JEESUS PELASTAA MYÖS SINUTKIN!!!!

28

3787

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kipe

      Ei voi olla totta!!! Lätkiikö sulla niin sanotusti kanteen? :D :D :D

    • Jesus slaves

      Etkö sinä suvaitse erillaisuutta? Antaa herran pukeutua mustiin jos haluaa, vai pitääkö kaikkien olla niin kuin sinä? Sitä paitsi harvat "hevarit" ovat saatananpalvojia..

      Saatananpalvojat ovat naurettavaa sakkia, mutta niin ovat uskovaisetkin, ja varsinkin sellaiset uskovaiset jotka tulevat selittämään ihmisille silkaa paskaa tuosta 2000 vuotta vanhasta satukirjasta.

      - Onnellisesti ATEISTI!

    • Oz..

      On sulla otsaa näemmä kävellä sanomaan vastaantulijalle että "jeesus rakastaa myös sinua" tms paskaa.
      IHAN OIKEIN että haistatteli päin naamaa sillä niin tekisi suurin osa ihmisistä jos joku tulisi valittamaan heille heidän pukeutumisestaan. Olet kyllä täysin naurettava ihminen, säälin sinua.
      Jos haluat uskoa satuihin niin usko, mutta ei meidän kaikkien tarvi uskoa samaan satuun mikäli emme halua. Jos minua tulisit käännyttämään kadulla, niin luultavasti löisin sinua päin naamaa ja lujaa, enkä sen suurempia sanoisi. luultavasti nauraisin vaan perään.
      Säälin sinun kaltaista ihmistä ja toivon että saat vähänkin järkeä siihen pieneen satujen saastuttamaan päähäsi. Mutta muista sinä nyt edes pitää housut jalassa ja jeesus mielessä.
      AAMEN PERKELE!

      • Palvelustyttö

        Liputan ehdottomasti sen puolesta, että jokainen saa pitää oman uskonsa! Uskon itse siihen, että Jeesus Kristus on kaiken kuningas, mutta kyllä sitä voisi kauniisti sanoa, että ei usko JA KYLLÄ MINÄ SEN HYVÄKSYISIN, ETTÄ TULISI KIELTÄVÄ VASTAUS! LYÖMINEN ON EHDOTTOMASTI VÄÄRIN.
        Liputan myös sen puolesta, että JOKAINEN TEKEE USKONVALINNAN IHAN ITSE JA KANTAA SIITÄ VASTUUN, MUTTA TOISTA EI SAA PAKOTTAA LUOPUMAAN USKOSTAAN.


    • Possu

      näin väiski vemmelsäärtä palvovan pitkähiuksisen miehen kävelemässä torilla. Hänellä oli iso vemmelsäären porkkana paidassaan. Hän oli myös isokokoinen ja pukeutunut vaaleanpunaisiin vaatteisiin (rituaalivaatteisiin?). Tälläisiä vemmelsäären palvojia on porissa useita kappaleita! Porissa ei siis kaikki kunniota Putte possua sunnuntaisin, sillä olin juuri tulossa bordellista niin tämä henkilö ei ollut voinut olla bordellissa. Hän vain käveli kadulla välittämättä siitä että Putte possu RAKASTAA MYÖS HÄNTÄ! Minä sanoin näin hänellä niin tämä vemmelsäärenpalvoja vain haistatteli minulle! MIKSEIVÄT KAIKKI porilaiset hyväksy erilaisuutta vaan pitää mennä mölskyttää keskellä kaupunkia ja kun ihmiset tulevat puhumaan niin HETI HAISTATELLAAN! Miksi? Käskeekö vemmelsääri näitä mahdollisesti jopa rikollisissa aktiviteeteissa olevia sieluparkoja HAISTATTELEMAAN kun yritetään tulla puhumaan putte possusta?! Minä olen syvästi järkyttynyt ensinnäkin nähdessäni vemmelsäärenpalvojan PORIN KESKUSTASSA KESKELLÄ PÄIVÄÄ jolloin isot lapset voivat nähdä vemmelsäären porkkanan. Tämä voi jopa pahimmassa tapauksessa kääntää jo pienestä pitäen opetetun putte possun lapsen palvomaan vemmelsäärtä. Nämä vemmelsäärenpalvojat myös varmasti käyttävät kasviksia saadakseen suuremman kokemuksen pahaan. Minä jatkan tälläisten kadotettujen käännyttämistä kunnes he ottavat tuon vemmelsäären porkkanan pois vaatetuksistaan! PUTTE POSSU PELASTAA MYÖS SINUTKIN!!!!

      • putte-possu?? xD

        Tossa oli jo jotakin xDDD Piristi illan :DD


      • Iines Ankka

        Usko tuohon itse jos huvittaa, mutta meidän uskovaisten mielestä se EI MENE NOIN!!!


    • ne eivät muuta

      mitään palvojiahan nämä eivät ole vaan blackmetal/gootti ym. pellejä esiintymisasuissaan viihdyttämässä kansaa omalla naurettavuudellaan

    • Darkiara

      mustiin pukeutujat ole saatanan palvojia...

    • AROSUSI-09

      Voiskin käydä tutustumassa:)Se Saatanan tähti on pentagrammi ja toivon mukaan sun kirkkos ja sut sen mukana poltetaan seuraavan (teikäläisten)jumalanpalveluksen aikana.*haukotus*

      • setkam

      • AROSUSI-09
        setkam kirjoitti:

        Joo, mutta kyllä se "Saatanan tähti" on käänteinen septagoni, jookosta joo...
        http://camlad9.tripod.com/table.htm

        eli pitää kohta lähteä arpomaan:D/Olkoon vaikka triangeli:P


      • mjöööh

        No olis luullut että sullakin sen verran älliä, että tajuaisit
        kyseessä olevan PROVO! Mitenkäs muuten, oletko sinä
        omasta mielestäsi väkivaltaa ihannoiva tyyppi?


      • AROSUSI-09
        mjöööh kirjoitti:

        No olis luullut että sullakin sen verran älliä, että tajuaisit
        kyseessä olevan PROVO! Mitenkäs muuten, oletko sinä
        omasta mielestäsi väkivaltaa ihannoiva tyyppi?

        Tottakai nämä ovat kaikki provoja ja soopaa,mihin ei juuri kannattaisi aikaansa haaskata.Välillä on kuitenkin mukava antaa itsensä ärsyyntyä niistä,saada verensä lievästi kiehumaan ja hengessään pilkkoa nämä jeesustelijat pieniksi väriseviksi palasiksi:)/Oikeaa väkivaltaa en ihannoi.Se tekee kipeää.


    • kuka siis lietkin

      Älä pelkää pitkätukkaisia miehiä, monet heistä ovat aivan mukavia ja mukiinmeneviä tyyppejä, mustat vaateet ovat vain sellainen perusväri turvallinen ja porukkaan häviävä väri, ajattele jos keltaisissa tai punaisissa kulkis pitkin katuja, se se vasta ois kuule näky.

      Ei ne sen enempää huumeita käytä kun tavallisestikaan käytetään, tupakkaa ja viinaa, kahvia ja joskus tömsyt huitasee, ei se sen kummempaa pitkätukkasilla ja moni osaa soittaakin kiaraa tai pompottaa bassoo, ajattele kuinka kivoja harrastuksia pojilla ja tytökin on niin kauniita, yleensä pitkätukat ei oo homoja, homot on yleensä lyhyt tukkaisia jupi tyyliin pukeutuvia hinttejä jotka ovat myöös ihan mukavia kunhan eivät tuuppaa housuun.

      Jeesusta en ole tavannut enkä lukenut suoraankaan, mutta mitä lukenut niin oli se aika erikoinen kaveri, siksi kai ne sen tappokin kun puhu että Jumalan poika, ei kai sitä keessarit siedä jos sillee aletaan elvistelee tai elvistelikö itse ei varmaan mutta muut alko kehuu kun se oli niin killtikii.

    • Nathaira

      Voi shit, joku on nähny mut kaupungil xD

      Mut arvaa mitä, mä näin Akvaariossa ja Linnussa äidin jolla oli naama täynnä lävistyksiä. Olin btw ostamas kuolleita rottia sieltä sillon ku näin sen.

      Mut tuu ihmees moikkaan jos joskus bongaat mut Porista.

      :DD

    • Kiitos!

      Nauroin. Ymmärsin heti et on provo (;D

    • ala_mene_metsaan

      VETÄISIN TURPAAN!
      JUat toi on sitä, mitä ihmisten ei pitäis tehä! Tulla sanomaan mitä me niistä ollan ja jeesustelemaan. Antakaa meiän olla mitä me halutaan! Ei kuulu teille! Eikä kukaan meistä muutu mikskään, syy vaan olla kahta enemmän... Antakaa olla, ei mekään tulla teille saarnaamaan teiän asioista vaikkei pidetäkään !

    • ala_mene_metsaan

      hymyilisin sille ja olisin ylpee siitä. Multa se sais vain ihailevia katseita...

    • juups

      kyllä piristää välillä lukea näitä hauskoja provoja, vielä hauskempaa on nähdä että samat tyypit kerta toisensa jälkeen menevät niihin.

    • EU avustusta kehiin...

      Näitä oppivihkosia ilmeisesti sitten palestiinassa eu:n rahoilla muslimi lapsille jaetaan…

      http://www.trakut.com/tuotteet/traktaatit/suomi/

      Kyllä eu on sitten hyvä, sehän rahoittaa (eli suomalaisetkin veron maksajat) muutenkin palestiinan "rauhan" demokratiaa. Allah, saatanallinen kuujumalakin on edustettuna oppivihkoissa ihailtavan hienosti.

      Jos tälläistä materiaalia lapset todella saavat niin todellinen RAUHA tulee varmasti!

      http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=1000000000000003&conference=4500000000001457

    • eggs tiä

      Älä höpäji, ei Poris oo muuta ko nokisia pellejä.
      (Parkanon murretta, ts. peltejä jotka on nokisia.)

    • PanzerDivision

      Ai! Kamala sentään! Hui helvetti!

      • miskalover

        Älä muuta virka veli hyvä!


    • olla uskossa saatanaan

      jotta haistattelisi jollekin tuollaisessa. Ja btw. ootko ees varma, että kyseessä oli Saatanapalvoja? Ihan ku koru ja vaatetus tekisi ihmisen johonkin uskoon?1

    • kaarne-tyttö

      Saatananpalvonta ja satanismi ovat kaksi aivan eri
      asiaa.

      Satanismi on elämänfilosofia, jossa ei uskota sen
      enempää kristittyjen saatanaan kuin jumalaankaan,
      vaan satanisti on itse oma jumalansa. Saatanaa
      pidetään vain ihmisen eläimellisyyden ja
      lihallisuuden vertauskuvana. Ja lihallisia sitä
      kieltämättä ollaan, kuin myös eläimiä
      sukujuuriltamme.

      Satanistin suurin juhla on oma syntymäpäivä, ja
      esimerkiksi talvipäivänseisauksena on aika juhlia
      omaa huumorintajuaan jne..

      Melko harmiton omaa napaa tuijottava uskonto siis.

      Toki satanisteistäkin mitä todennäköisimmin löytyy
      rikollisia aivan kuten muidenkin
      elämänfilosofioiden kannattajista -myös kristityistä!
      Mutta vauvojen uhraaminen ei ole satanistin heiniä.

      Hassua, että juuri kristityt, jotka uskovat pahan
      saatanallisen voiman olemassa oloon, stressaavat
      siitä, miten jotkut muutkin saattaisivat siihen
      uskoa..kristittyjen keksintöähän koko saatana on.

    • yhtä hauskoja provoja!!

    • Herra Katkera

      :O ... No voi vittu. Paljon järkevämpää sakkia nuo saatananpalvojat ja kristityt kun jotkut helvetin apinanpalvojat. Paras uskoo edes johonkin. Vittu ku alkaa ateismi masentaa... Mutta tää on vaa meikäläisen mielipide. Nyt lähen röökille ja sitten ryyppää, jatkakaa te elämäänne ja tehkää minkä näätte parhaaksi.





      666

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuvat! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki, 22, on puhjennut naisena kukkaan - Some sekoaa: "Sä..."

      Ooo, kaunis aikuinen nainen Helmistä on kasvanut siinä yli 80-vuotiaan Dannyn rinnalla! Katso uudet kuvat: https://ww
      Suomalaiset julkkikset
      47
      3045
    2. Henkirikos Alakylässä

      Nainen löydetty elottomana, mies otettu kiinni. Mitä on tapahtunut?
      Seinäjoki
      47
      2281
    3. Suodatinpussin kastelemalla saa parempaa kahvia

      Kokeilin niksiä ja kyllä tämä kahvi on parempaa nyt. Ei lainkaan maistu paperiselta. Huljuttelee hanan alla suppiloa pap
      Maailman menoa
      121
      1673
    4. Tidätkö nainen

      että suoraan sanottuna v.tut.aa että pääsit näin lähelle minua. Ei olisi oikeasti aikaa tähän mutta silti aina välillä o
      Ikävä
      100
      1533
    5. Onkohan sinulla kaikki hyvin?

      Nyt vähän sellainen outo tunne tuli. Sinun asiasi niin ei minulle toki tarvitse kertoa. Kunhan mietin...
      Ikävä
      38
      1067
    6. Viimeinen reissu tälle kesälle

      Pian se syksy on. Hyvää huomenta ja aurinkoista päivää. ☕🌞🍁🌻🐺❤️
      Ikävä
      169
      934
    7. Mikä on kaivattusi etunimi?

      Otsikossa siis on kysymys eriteltynä. Vain oikeat vastaukset hyväksytään.
      Ikävä
      44
      891
    8. Huikeeta, mahtavaa, ihan mielettömän upeeta

      Me ostettiin talo Espanjasta. Tosin saadaan käyttää sitä vain muutama viikko vuodessa kun on monta muutakin ostajaa! M
      Kotimaiset julkkisjuorut
      175
      846
    9. En kestä katsoa

      Sitä miten sinusta on muut kiinnostuneita. Olen kateellinen. Siksi pitäisi lähteä pois
      Ikävä
      71
      791
    10. Oho! Arja Koriseva paljastaa TTK:n ekasta suorasta lähetyksestä: "On vähän ärsyttävä yhtälö!"

      Upea Arja Koriseva! Tsemppiä haasteelliseen tilanteeseen! Lue lisää: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-arja-koriseva-
      Suomalaiset julkkikset
      13
      743
    Aihe