minne voin viedä?

7-vuotiaan

tyttöni pelaamaan jalkapalloa. Tyttö on potkiskellut isoveljen kanssa pihassa jo parisen vuotta. perustaidot suht. hyvät. (syöttö,harhautus,laukaus,kuljetus).Mitä seuroja Helsingissä,mieluiten laajasalon alueella. onko HJK:lla jo joukkueita tämänikäsille tytöille. (isoveli pelaa klubissa, joten hinku sinne kova)

8

695

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • täältä..

   Kannattaa katsoa HJK:n kotisivuilta osoitteesta http://www.hjk.fi/hjk_juniorit.php Mitä nyt pikaisesti katsoin niin tyttöjoukkueita taisi olla vasta yli 10-vuotiaille, mutta tarkista ihmeessä vielä varmuuden vuoksi. Näytti olevan erikseen edustusjoukkueet ja kaupunginosajoukkueet (jälkimmäisissä myös Laajasalo). Välillä järjestetään varmaan jalkapallokoulujakin, mutta ne kestää luultavasti vain pari viikkoa.

   Muita helsinkiläisseuroja löytyy tuolta: http://helsinki.palloliitto.fi/piiri/jasenseurat/

   Eri seuroista kannattaa kysellä onko joukkueita, ja jos ei muuten onnistu niin kysy saako tyttö tulla poikajoukkueeseen. Nuorimpia tyttöpelaajia on usein aika vähän, ja jotkut seurat laittaa siinä tapauksessa tyttöjä poikien joukkueisiin. Tossa iässä se ei ole vielä niin tarkkaa.

  • calle

   hänelle jotain yksilölajia esim. yleisurheilun parissa. Joukkuelajit eivät tietyistä syistä oikein sovi naisille ja tytöille.

   • Keisari Wilén

    Nuo sinun fantasiasi niistä "tietyistä syistä" tiedetään jo! Mene fetissisivuille haaveilemaan "tietyistä syistäsi", pervo!


  • aloittaja!

   Tyttö nimenomaan tahtoo pelata jalkapalloa. eikä mitään yleisurheilua, asiasta on puhuttu. Minulla ei ole mitään jalkapalloa vastaan,päinvastoin. ja sinä calle, kun sanot ettei joukkuelajit sovi tytöille, olet täysin väärässä!

   • calle

    aikaisempin kirjoituksiini tällä palstalla niin ymmärrät mistä on kysymys.


   • ..................

    Aina tollasia reikäpäitä löytyy... sille ei voi mitään.


   • Keisari Wilén

    Ainakin jalkapallo sopii Suomen tytöille hyvin. Menestystä naisten maajoukkueelle on tullut "hieman" enemmän kuin miesten maajoukkueelle.

    Kuinka suuri osa valtion verovaroista otetuista avustuksista menee naisten maajoukkueelle? Verratkaapa panostusta ja tuloksia! Naisten maajoukkue eteni EM-välieriin käytännössä talkoovoimin kun taas miljoonia nielevä miesten maajoukkue ottaa turpiinsa ympäri maailmaa kaikenlaisilta afganistaneilta.

    Jalkapallo sopii tytöille! En osaa neuvoa tuossa alkuperäisessä kysymyksessäsi, mutta toivotan tyttärellesi antoisia hetkiä hyvän harrastuksen parissa. Eihän sitä tiedä vaikka siitä tulisi hänelle joskus ammattikin...


  • aloittaja

   juu tyttö on päässyt nyt pelaamaan sitten vihdoin:) Käytiin kattomassa muutamia eri treenejä. Tyttö meni sitten sinne hjk-laajasalon porukkaan:)

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Joonas Rask viettänyt omasta

   mielestään kivaa iltaa hyvässä hengessä.. https://www.is.fi/sm-liiga/art-2000010582941.html
   Maailman menoa
   2
   1581
  2. Anni Sinnemäki pilasi tämän kaupungin

   Matti, 72, on myynyt jäätelöä Espalla 27 vuotta, mutta nyt hänelle riittää: "Anni Sinnemäki pilasi tämän kaupungin". Rep
   Maailman menoa
   10
   848
  3. Nythän sitä sopii hallituksen lepäillä lomilla

   kun on Suomi saatu perikadon partaalle. Työpttömyys on huipussaan ja velkaa on vedetty kaksin käsin. Valtion yhtiöistä o
   Maailman menoa
   49
   780
  4. Onko sulla joku

   Suunnitelma jo olemassa
   Ikävä
   58
   767
  5. Koska kumpikaan ei saa sanaa suustaan

   niin miten olisi, jos opeteltaisiin viittomakieli ja hoidettaisiin kommunikointi sillä? Olisi varmasti helpompi murtaa j
   Ikävä
   52
   722
  6. Mites ois nainen?

   Lähdettäisiinkö yhteiselle lenkille joku ilta? Vaikka sinne metsään. Olisi varmaan juteltavaa puolin ja toisin.
   Ikävä
   59
   721
  7. J mies jos vain vielä voit

   Tule luo https://m.youtube.com/watch?v=F5pinBuBRwE&pp=ygUdam9zIHZhaW4gdmllbMOkIHZvaXQgdHVsZSBsdW8%3D Ikuisuutta ei van
   Ikävä
   10
   710
  8. Captain suuttui ja mustaksi muuttui

   Nyt on sitten laadittu oikein tiedote. Viimeksi oli siirtämässä laivojaan kun hävisi oikeudessa Savonlinnan kaupunkia va
   Savonlinna
   38
   688
  9. Kolme parasta piirrettä sinussa

   1 Huumorintaju 2 Turvallisuus 3 Sait minun parhaat puolet esiin Miehelle
   Ikävä
   17
   634
  10. Minua nainen vaivaa vähän yksi asia.

   No se vaan kun pidät minua epäilyttävänä ja jotenkin minulla on sellainen olo että kiinnität tekemisiini huomiota vähän
   Ikävä
   25
   613
  Aihe