Laura ja opiskelija-asunto

Timoheikki

Olin tuntenut Lauran jo muutaman vuoden. Naturellin näköinen ja oloinen nuori nainen opiskeli yliopistossa ja asui pienessä yksiössä opiskelija-asuntotalossa. Laura ei meikannut ollenkaan, eikä hänen tarvinnutkaan. Nainen oli julmetun kaunis missä tahansa vaatteissa. Olimme käyneet ulkona kävelemässä ja joimme rommitoteja opiskelija-asunnon sohvalla kylmän syysillan hämärtyessä ulkona. Tapamme mukaan juttelimme analyyttisesti maailman menosta ja opinnoista. Laurassa erityisen kiehtova oli aito kiinnostus asioihin ja kyky ajatella rationaalisesti mistä tahansa. Kynttilänvalossa katselin haikaillen Lauran vartaloa ja kasvoja. Hän oli jo 25-vuotias, mutta tyttömäisyys ja naisellisuus olivat hyvässä tasapainossa. Meillä oli ollut aikaisemmin pientä säpinää, joka ei kuitenkaan johtanut mihinkään. Olin silti myyty aina kun tapasin Lauran ja pidin tätä rakkaana ystäväni.

Kello oli jo puolen yön, kun mietin haukotellen ääneen kotiin lähtöä. Muitta mutkitta tarjosi Laura petipaikkaa lattialta, ettei minun tarvitsisi lähteä sompailemaan taksilla tai bussilla. Otin kiitollisena tarjouksen vastaan ilman sen kummempia taka-ajatuksia, olin aikaisemminkin baari-illan jälkeen nuukahtanut tuohon pienen yksiön lattialle.

Rullasimme patjan paikoilleen ja kömmin peiton alle. Laura tuli vessasta päällään silkkinen yöpaita, jonka hän oli häveliäästi vaihtanut päälleen poissa katseiltani. Rommitotien ja älykkäiden keskusteluiden nostattama kiima sai minut tekemään jotain odottamatonta, kun Laura pysähtyi hetkeksi peilin eteen. Nousin ja kävelin häntä vastaan muutaman metrin pituista käytävää. Kiedoin käteni Lauran ympärille ja suoraan silmiin katsoen annoin suudelman hänen täyteläisille huulilleen. Kerroin pitäväni hänestä valtavasti. Odotin torjuntaa ja sainkin vastaukseksi oudon katseen ja hermostunutta liikehdintää, vaikkakaan Laura ei aktiivisesti pyrkinyt tilanteesta pois. Sen sijaan hän asettui seinää vasten ja katsoi minuun heilauttaen vaaleita kutrejaan kutsuvasti.

Painauduin vasten häntä ja suutelin samalla uudelleen. Käteni vaeltelivat silkkiyöpaidan alla vatsalta ylöspäin hieromaan nöpöttäviä nännejä. Kyrpäni oli tajunnut tilanteen ja sykki kivikovana pyrkien housuista ulos. Laura tarttui siihen kiinni minun hivuttaessani käteni pikkuhousujen päälle. Hieraisin etumusta ja ujutin sormiani pikkuhousujen sivusaumasta sisään. "Otetaan nää pois, tiellä vain ovat", sanoi Laura ja yhteistuumin riisuimme itsemme alasti. Lauran luonnonmukaisuus ulottui häpykarvoitukseenkin, pillua verhosi kaunis vaaleanruskea karvakolmio, eikä mikään pornoviiva joka olisi ennemminkin pilannut kokonaisuuden. Toiselle tytölle sellainen trimmattu karvoitus kyllä sopii, mutta Lauran jokainen yksityiskohta tuki pakkausta. Hänen rintansa olivat sopivan kokoiset ja hieman suloisesti riippuvat.

Käänsin Lauran ympäri ja ujutin suonikkaan kyrpäni hänen pakaroidensa väliin. Kiusottelin sillä samaan aikaan kun sormeni pyörivät klitoriksen ympärillä. Aluksi kyrpäni pyöri häpyhuulilla, mutta painopiste siirtyi hiljalleen peräaukon tuntumaan. Sormeni tanssivat villisti Lauran pillulla samalla kun kyrpäni antoi takaa päin hierontaa herkille alueille.

Kokemukseni peppuseksistä eivät olleet mainittavia, muutamia hätäisiä yrityksiä jotka päättyivät liikaan kipuun. Nyt kuitenkin halusin viedä tuon tytön peppuneitsyyden, olin aivan sataprosenttisen varma ettei tuolla suloisessa ryppyreijässä ollut kenenkään kulli vielä käynyt. Käskin Lauraa odottamaan hetken ja hain vessasta perusvoiteen. "Mitäs ihmettä..?" ehti Laura sanomaan kun rasvainen sormeni jo hyväili peppureikää ja pyrki varovaisesti sisään. Laura virnisti, käänsi päänsä kohti seinää ja huokaisi. Katsoin luvan tähän riettauteen saaduksi.

Voitelin kyrpänikin kunnolla ja aloitin hitaan painautumisen sisään. Laura jännitti selvästi ja alku oli hieman vaikeaa. Sentti sentiltä upotin kuitenkin meisseliäni peppuun hyväillen samalla hänen valuvaa pilluaan. "Tuntuu ihanan rivolta, kun sä otat mut näin", vaikeroi Laura. Päätin ensin päästää tytön paineistaan ja keskityin enemmän klitoriksen kiusoitteluun kyrvän liikkuessa pienin nytkytyksin. "Tuu mulle.. Tuu Laura ja anna sun kiimainen pillusi räjähtää", maanittelin tyttöä. Lopulta Laura laukesi korahdellen ja hänen peräaukkonsa supisteli voimallisesti. Kokemus oli minullekin kiihottava ja muutaman pidemmän vedon jälkeen ruiskin spermani peräsuoleen. Jalkani olivat lähteä alta orgasmin jyristessä kuin sata katuporaa.

Makoilimme sängyllä jutellen niitä näitä. Nautiskelimme vielä 69-asennossa imien, näykkien ja nuollen toisiamme. Lauran mehukkaat huulet ahmivat kyrpääni ja tiristin viimeiset spermatippani hänen suuhunsa. Itse runkkasin sormilla häntä samalla kun kieleni lipoi häpyhuulia ja klitorista. Aamulla heräsimme sylikkäin hieman vaivautuneena, mutta emme häpeissämme.

Suhdetta meille ei kehittynyt, mutta ystävyytemme syveni vain lisää, syvälliset keskustelumme kattavat nykyään myös seksuaaliset himot ja monimuotoiset ilmentymät.

Ota yhteyttä "Laura", jos tunnistit itsesi. ;-)

4

28183

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • -Pekka-

      Ei nyt pahalla, mutta siis: "Rommitotien ja älykkäiden keskusteluiden nostattama kiima..." ja "Lopulta Laura laukesi korahdellen...". Ei voi mitään, kyllä tuo pisti hymyilemään. Hyvä yritys, mutta kielikuvissa olisi vielä hieman hiomista.

    • pari faktaa

      Ensinnäkin sellaista tyttöä et löydä joka ottaa suihin sen jälkeen kun olet pannut sitä kakkoseen,ellet käy pesemässä munaa välissä ja hyvin..

      • tippis6

        kyl sellasia muijia löytyy, kokemust on.
        Jos sinul on kohdalle osunut sellanen ketä ei otanu nii voi voi mut älä yleistä!


      • sanon mutta olis ihan
        tippis6 kirjoitti:

        kyl sellasia muijia löytyy, kokemust on.
        Jos sinul on kohdalle osunut sellanen ketä ei otanu nii voi voi mut älä yleistä!

        mielettömän tylsä ja huono, et taida ite olla akateeminen, sen huomaa kirjoitustaidon puutteesta. ei sytytä


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14826
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      184
      1784
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1124
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1123
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      64
      1046
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      981
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      980
    8. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      976
    9. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      974
    10. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      973
    Aihe