13 vuotiaan siitin

Heippa!

Rohkenen lopultakin kysyä tätä asiaa. Onko normaalia, että 13 vuotiaalla pojalla siitin heiluu melkein vaakasuorassa vaikka mitään erektiota ei olekaan? En tuosta aikaisemmin mitään vaivaa ottanut, mutta nyt kun poikani on tullut murrosikään ja siittimeen on tullut jo reilusti enemmän kokoa ja karvoitustakin on jo hieman. Poikaa ei tunnu vaivaavan tuo ainakaan minun seurassani. Mutta niin näkyvästi se siinä vaakasuorassa puolelta toiselle heiluu hoikan pojan liikkuessa(saunassa). Ei hänen isällään tuollaista ollut. Kesällä huomasin hänen pitävän siitintä uikkareissa ylöspäin. Kaipa se helpommin niin menee. Se näkyy nyt selkeämmin, kun kokoa on tullut lisää.

En osaa sanoa, mutta onko muilla teidän pojilla vastaavia, äiteet ja iskät ? Olenko turhaan huolissani. Poikani menee nyt yläasteelle isoon kouluun ja liikuntaryhmät on usemmasta luokasta koostuvia, enkä halua että poikaa kiusattaisiin tuon takia. Uimassakin käyvät aika usein. Ala-asteen hän siis on ollut pienessä maalaiskoulussa eikä mitään ongelmia käsittääkseni.

Sen voisin vielä samaan syssyyn kysyä, että kuinka usein pojilla tulee noita yöllisiä siemensyöksyjä? Meillä pyykistä päätellen nyt muutaman kerran viikossa.
Ilmianna
Jaa

18 Vastaustakyllä sitä omalla tavallaan kaiholla muistelee noita aikoja. Kyllä se tosiasia on, että kun vehkeet alkavat juuri tuossa iässä toimia, niin se on lähestulkoot 24 tuntia/vrk:ssa kun on jonkinasteista "aktiviteettiä" =) Ei se sen kummenpaa kiihoketta tarvii, kun heiluu vaakatasossa. Se on nyt muutaman vuoden sitä. Kyllä se valitettavasti iän mukana sitten laantuu.Kyllä tuo lakanajuttukin (2krt/vko) kuulostaa vähintäänkin normaalilta.
Ilmianna
Jaa
Normaalia pojan kehitystä mieheksi. Ole ylpeä kasvavasta nuorestasi. On hienoa, että poika lähtee vielä kanssasi saunaan/suihkuun. Se kertoo siitä, että osaat suhtautua asioihin hyvin
Ole vaan edelleen yhtä luonnollinen poikasi kanssa, myös sitten kun hän ei enää halua samaan saunavuoroon kanssasi. Uimahallireissut ainakin meillä väheni tuossa iässä,pakolliset koulu-uinnitkäytiin. Iso kokoinen 13-vuotias kehittyy nopeammin kuin pienemmät kavarinsa, saattaa tietysti olla kiusall. jos on ainoana kehittyneenpänäjoukossa. Opettajat ovat nykyisin kyllä aika hienotunt.ja ammattit. porukkaa, että jos tulee "Ongelmia" asian suhteen voisi jutella opettajan kanssa. Meilläisä on jutellut näistä mieheksi kasvamisasioista poikien kanssa. ( 6-poikaa).
Ilmianna
Jaa
Niin tosiaan mistään erektiosta ei varmaan ole kyse. Pojalla oli jo ihan pikkupoikana pippeli aina vaakasuorassa. Nyt se vain kiinnittää niin huomiota, kun siitin ei ole enää mikään pikkupojan pippeli. Se on edelleen melkein vaakasuorassa. Luulisi, että maan vetovoima...

Kukaan ei ole vielä kertonut, onko teidän pojilla samanlaisia "vaakasuoria"?

Kumma(?) kyllä, alastomuuttaan poika ei mitenkään häpeile. Yhdessä mennään saunaan edelleen.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
mun isäpuolen pojal(14w) on ilmeisesti samajuttu kun sun pojal.ei sill tosin ihan vaakatasos heilu saunas/pesuhuonees likkuessa,mut kuitenkin sill on kikkeli sillee aina kohollaan et asiaan on tullu kiinnitettyy huomiota kun käydään saunas samaan aikaan.kai se ihan normaalii on kerta silläkin on kikkeli ollu ihan pienest pitäen sellanen eikä mun tietääkseni se ole asian takii millään lääkäril käynny.ja ainahan voidaan kysyy et mikä on normaalii?.eikös sitä sanota ettei kahta sellast poikaa/miestä olekkaan jolla olis ihan samanlainen kikkeli.kiusaamisen riski on aina olemas ja lisääntyy aina sillon kun vaihdetaan kouluu ja luokalle tulee muista kouluista uusii oppilaita.ei sun kannata asiaa liikaa miettii kun ei se siitä miettimällä muutu.isäpuolen poikaa ei mun tietääkseni kukaan ole kiusannu eikä kukaan ole uskaltanu asiaa kommentoida millään taval ja toivotaan ettei sunkaan poikaa kukaan sen takii kiusaa.sitten viel haluun niihin yöllisiin syöksyihin sanoo ettei varmaan mitään normaalii märää olekkaan kuinka usein niitä pitäs tulla.toisil saattaa tulla joka yö kun taas toisil tulee muutaman kerran viikos/kuussa ja välttämättä kaikil niitä ei tule ollenkaan vaikka itsetyydytyksen yhteydessä tulis.ja kaikki edellä mainitut ovat tietääkseni täysin normaaleja.joo mä nyt vastasin tähän viestiin vaikka kysymys oli tarkotettu äideille ja isille,mut eikai haittaa?.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Ihan sama juttu on minunkin pojalla 10v. On kulkenut koko pienen ikänsä puolijöpö päällä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
että penis ei kertakaikkiaan laskeudu alemmas samasta syystä kuin joillakin on käyrä penis tms ongelmaa. Asia tuskin varsinaisesti haittaa ainakaan vielä, mutta ei se toki ihan tavallistakaan ole. Kannattanee ottaa vaikka koululääkäriin yhetyttä ekana tai mennä omalle lääkärille haittaa asia poikaa tai ei. Ainakin varmistaisin ettei siitä ole haittaa ihan oikeasti ja siihen osaa jo terkkakin vastata. Kiusallisia tilanteita varmaan vielä asiasta tulee.. Niin ja ainakin tuollainen vino tai käyrä penis leikataan suoraksi.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Melkein kuusi vuotta vanha keskustelu, mut pakko vastata kun huomasin tuollaisen typerän epäkohdan tässä äitee 4 viestissä. Siis penis on ihan NORMAALI oli se sitten vino tai käyrä eikä niitä leikata suoraksi. Peniksiä on niin monenlaisia eikä kellään ole täysin samanlaista penistä kuin toisella, ei edes kaksospojilla. On kuitenkin olemassa sellainen kuin peyronien tauti, jossa penikseen tulee kovettuma, joka aiheuttaa sen käyristymisen ja se saattaa vaatia leikkaushoitoa. Tämä on yleensä kuitenkin vanhempien miesten ongelma eikä niinkään teinien.

Itselläni ei lepotilassa ole vaakasuorassa, mutta erektiossa penikseni ei nouse vatsansuuntaisesti vaan on 90 asteen kulmassa eli vaakasuorassa. Sekin on ihan normaalia, koska peniksiä on tosiaan monenlaisia ja asennot erektiossa ja lepotilassa vaihtelee. Jos penis on lepotilassakin vaakasuorassa niin todennäköisesti ne siteet, jotka kiinnittävät peniksen häpyluuhun, ovat lyhyet jolloin ne nostavat penistä. Jotkut haluavat leikata ne poikki saadakseen peniksesä näyttämään pidemmälle, mutta siinäkin leikkauksessa on riskit. 13-vuotiaalla pojalla kyse voi olla kuitenkn siitä, ettei penis ole vielä täysin kehittynyt. Joillakin pojilla penis voi olla vielä niin lyhyt, että se tavallaan lepää kivespussin päällä jolloin se sojottaa vaakatasoon, mutta kun kivespussin iho löystyy niin samalla pitäisi peniksenkin laskeutua varsinkin kun siihen tulee kasvun myötä painoa lisää. Kivespussejakin on erilaisia ja nekin vaikuttavat peniksen asentoon.

Mutta niin kauan kuin penis toimii normaalisti sille tarkoitetuissa tehtävissään eli virtsaamisessa ja yhdynnässä, ei ole mitään väliä onko se käyrä, vino tai suora. Tärkeää on myös ettei esinahka ole liian tiukka, jolloin huolellinen pesu voisi olla hankala suorittaa. Kyllä huomaa taas, että hysteeriset tietämättömät kotiäidit ja naiset olivat keskenään miettimässä miehen elimen normaaleja muotoja. Jos poikaa ei itseään huolettanut peniksensä niin en olisi häntä häpäissyt viemällä väkisin lääkäriin ja toivon, ettei aloittaja sellaista tehnyt. Varmasti olisi vahinkoa tullut pojan mielenterveydelle. Tungettelevat äidit ovat yksi syy siihen, miksi joiden miesten kanssakäymiskyky naisten kanssa on huono. Teinipoika on hyvin herkässä kehitysvaiheessa ja tuskinpa haluaa, että oma äiti alkaa hysterisoimaan hänen peniksestään. 13-vuotiaiden penisten muotoja en muutenkaan lähtisi arvioimaan, koska yleensä n. 15-vuotiaana peniksen muoto ja koko alkaa muistuttaa aikuisen miehen elintä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
siitin on penis..
Ilmianna
Jaa
Hienot jutut teillä
Ilmianna
Jaa
Runkkaus voi auttaa tilapäisesti .on kokemuksia .
Ilmianna
Jaa
Vittu, semmoset metrin penikset nillä lapsilla heiluu!
Ilmianna
Jaa
Lepokoko ja asento vaihtelee :D Seisokilla on vaan merkitystä :D
Ilmianna
Jaa
Joko kiihotuksesi on loppunut vai runkkasitko poikaa?ja pöksyt kuivuneet.
Ilmianna
Jaa
murrosiässävoi tulla tahattomia erektioita melkein milloin ja missä vaan ja usein myös "puolierektioitakin". Poikaasi ei tuo asia ilmeisesti vielä vaivaa tai sitten hän vain on tavallaan tottunut niihin. Tuo on aika hämmentävää aikaa muutenkin kun keho ja mielialat alkaa voimakkaasti muuttua. Ehkä kannattaa joskus jutella ihan kasvotusten asioista tai jos tuntuu ettei jompikumpi osaa/halua keskustella siitä luonnollisella tavalla niin kannattaa kehottaa vaikka juttelemaan jonkun luotettavan toisen aikuisen kanssa (esim minä).
Yölliset siemensyöksyt on tavallisia murrosiässä eikä siitä pitäisi syyllistää ketään sen vuoksi. Niitä siis voi tulla hyvinkin usein esim lähes joka yö, tai vaan silloin tällöin. Ei niihin liity mitään seksuaalista välttämättä. Joillakin pojilla ei välttämättä tule niitä koskaan, eli seikin on hyvin yksilöllistä. Mulle voi laittaa yksityisviestiä täysin luottamuksellisesti: hoitsukundi@suomi24.fi
Ilmianna
Jaa
Ite oon huolissaan että katsot ja arvostelet poikasi penistä vielä tuossa iessä. Minun mielestä poikasi pitäisi ite selvittää mikä on ongelma ja miten sen voi parantaa. Mutta itellä oli tuota samaa ja kohta varmaa tulee se mieleen onko se liian pieni.
Ilmianna
Jaa
On se ihan normaalia
Ilmianna
Jaa
Terve. Onko normaalia että penis käyristyy niin paljon ylöspäin erektiossa että koskettaa melkein alavatsaa? 13v murrosikä aluillaaan
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
On täysi normaalia. Ei siis mitään syytä huoöeen.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

13 vuotiaan siitin

Heippa!

Rohkenen lopultakin kysyä tätä asiaa. Onko normaalia, että 13 vuotiaalla pojalla siitin heiluu melkein vaakasuorassa vaikka mitään erektiota ei olekaan? En tuosta aikaisemmin mitään vaivaa ottanut, mutta nyt kun poikani on tullut murrosikään ja siittimeen on tullut jo reilusti enemmän kokoa ja karvoitustakin on jo hieman. Poikaa ei tunnu vaivaavan tuo ainakaan minun seurassani. Mutta niin näkyvästi se siinä vaakasuorassa puolelta toiselle heiluu hoikan pojan liikkuessa(saunassa). Ei hänen isällään tuollaista ollut. Kesällä huomasin hänen pitävän siitintä uikkareissa ylöspäin. Kaipa se helpommin niin menee. Se näkyy nyt selkeämmin, kun kokoa on tullut lisää.

En osaa sanoa, mutta onko muilla teidän pojilla vastaavia, äiteet ja iskät ? Olenko turhaan huolissani. Poikani menee nyt yläasteelle isoon kouluun ja liikuntaryhmät on usemmasta luokasta koostuvia, enkä halua että poikaa kiusattaisiin tuon takia. Uimassakin käyvät aika usein. Ala-asteen hän siis on ollut pienessä maalaiskoulussa eikä mitään ongelmia käsittääkseni.

Sen voisin vielä samaan syssyyn kysyä, että kuinka usein pojilla tulee noita yöllisiä siemensyöksyjä? Meillä pyykistä päätellen nyt muutaman kerran viikossa.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta