Tuo järjestä uudelleen -toiminto antaa listan, missä on mm. roskakori, temporary internet files ja pakkaa vanhat tiedostot... 2 ensimmäistä poistan, mutta mitä tapahtuu jos painan raksin tuon pakkaa vanhat tiedostot kohtaan? Pitääkö niin tehdä vai eikö niin saa tehdä?
Järjestä uudelleen -toiminto
.....
2218
0Äänestä
Muut lukivat myös
Odottaa vastausta
Näihin keskusteluihin ei ole vielä vastattu. Ole ensimmäinen.
Vastaukset 2
Vanhimmat
Siinä listassa napsauta sitä sanaa ni siihen
alapulelle tulee tietoja mitä siinä tapahtuu.
Minulla on kaikissa ruksit.