carena matkasänky

...???

Onko kokemuksia carena matkasängystä?

Pitäs olla helpolla kokoamismekanismilla, vaan p***e vieti niin ei me vaan saada yhtäkään niistä "saranoista" lukkoon, että sänky pysys kasassa. *monta kirosanaa*

AAAAPUUUVA!

44

12517

  Vastaukset

  • Sen sängyn pitää olla ekana mahdollisimman "tuplavee" asennossa. Sitten ekana nostat päätyjä hieman "yli" sitten samalla tavalla laidat ja lopuksi painat pohjan alas... Purkaminen tapahtuu sitten että ensin pohja sitten laidat ja lopuksi päädyt... Sen pitäis olla suht helppoa ellei ole viallinen.

   • Eli kiitos vinkistä. Taistelin tosiaan eilen sängyn pystyyn, ja tänään takaisin kasaan. Mietin, että onpa älyttömän hankalaa...

    Kasasin eka toisen päädyn, sitten reunat, ja sitten taistelin sen toisen päädyn lukkoon. Purettaessa, järjestystä en muista, jouduin käyttään jalkaa apuna. Mietinkin, että jos olisin vielä raskaana tästä ei tulisi mitään.

    Täytynee huomenna testata tuota antamaasi järjestystä.


   • Tamu kirjoitti:

    Eli kiitos vinkistä. Taistelin tosiaan eilen sängyn pystyyn, ja tänään takaisin kasaan. Mietin, että onpa älyttömän hankalaa...

    Kasasin eka toisen päädyn, sitten reunat, ja sitten taistelin sen toisen päädyn lukkoon. Purettaessa, järjestystä en muista, jouduin käyttään jalkaa apuna. Mietinkin, että jos olisin vielä raskaana tästä ei tulisi mitään.

    Täytynee huomenna testata tuota antamaasi järjestystä.

    Kiitos meidänkin puolesta hyvästä ohjeesta! Meinasi jo melkein perheriita tulla, mutta onneksi kurkattiin tänne ja löydettiin tuo ohjeesi ;) Mukavaa syksyä!


   • KIIIIITOOOOS!!


   • Myöskin täältä kiitoksia, niin paljon, että riittää ja piisaa!
    Neuvosi olivat todella kullan arvoisia.


   • Kiitos ohjeesta!

    Olennaista on siis se, että pohja on ylhäällä kun nostaa laidat paikoilleen. Me painettiin ensin sängyn pohja alas eikä saatu millään laitoja lukkiutumaan. Mutta tällä ohjeella onnistuttiin!


   • Suuret kiitokset hyvästä ohjeestä: se pelasti isovanhemmat isosta pulasta ja sänkyä joutumasta puukolla koeavatuksi.


   • meinasin jo polttaa koko sängyn mutta nämä ohjeet oli kullan arvoisia!!!kiitoa paljon ohjeista


   • Kiitos ohjeesta.sain sängyn kasaa eipä olis onnannu ilman sun ohjeita.


   • Kiitos prrkle.....meinasin jo aivan ....hmmm...tuohtua.


   • Ihmettelen vaan miksi kukaan ei lue ohjeita. Aina luullaan että kun sänky ei mene kasaan juuri niin kuin ajattelen se on varmaankin rikki.
    Pahimmassa tapauksessa haukutaan sänky sen takia ettei ole vaivauduttu lukemaan ohjetta.
    Tai pilataan lomamatkat.
    Olen käyttänyt monenlaisia matkasänkyjä ja saanut ne aina vaivattomasti kasaan ja pois käytöstä.

    Kannattaa tutustua käyttöohjeisiin ja opetella käyttämään tuotteita oikein.


   • Purku aiheessa kun pohja on nostettu niin miten reunan lukon saa auki


  • Kiitos hauskasta teksistä, täällä taisteliin samanlailla tyhmänä. Onneksi on tämä netti jossa fiksummat antaa ohjeita.

   • Hieman pani kiroilemaan täälläkin. Miksei kokoamisohjetta oltu painettu esim. sängyn pohjaan. Matkasängyn kokoaminen on näköjään älykkyys- ei voimalaji.


   • Elvis Perslevy kirjoitti:

    Hieman pani kiroilemaan täälläkin. Miksei kokoamisohjetta oltu painettu esim. sängyn pohjaan. Matkasängyn kokoaminen on näköjään älykkyys- ei voimalaji.

    Täällä toinen mummi joka myös yritti taistella pikku kullalleen sänkyä pystyyn...Tuossa ei ole mitään logiikkaa ja pohjasta mekin yritimme kurkistella kokoamisohjeita. Se olisi hyvä paikka sille. Kiitoksia keskustelupalstasta josta saimme hauskan avun. Nyt voidaan panna napero nukkumaan.


   • Satunnainen kasaaja kirjoitti:

    Täällä toinen mummi joka myös yritti taistella pikku kullalleen sänkyä pystyyn...Tuossa ei ole mitään logiikkaa ja pohjasta mekin yritimme kurkistella kokoamisohjeita. Se olisi hyvä paikka sille. Kiitoksia keskustelupalstasta josta saimme hauskan avun. Nyt voidaan panna napero nukkumaan.

    sänky! Kiitos kokoamisohjeista, olin jo roudaamassa sänkyä takaisin kauppaan.


  • meillä käytössä ja hyvin on saatu pysyyn koossa. siinä pakkauksessa on ne kokoomis ohjeet, jos vetää ja vääntää just oikeessa järjestyksessä niin sen saa toimimaan oikeen ja pysymään kasassa/pystyssä :).

   • En voi kyllä suositella ko. lasten/vauvojen matkasänkyä. Olen niin monta kertaa yrittänyt koota sitä, että... Kerran on käytetty ja silloinkin kokoaminen oli yhtä tuskaa. Yritin tuossa taas joku päivä koota sänkyä, mutta en saanut laitoja lukkiutumaan. Nyt kokeilin taas muutama päivä sitten ja sain jotenkin ihmeellisesti kaikki laidat lukittua. Mutta sitten tulikin ongelmia pohjaosan kanssa. Kun yritin avata sängyn kokonaisuudessaan painamalla pohjaosan keskikohdasta, oli lopputulos se, että sängyn keskimmäinen jalka jäi muita pidemmäksi. Näin ollen siis osa jaloista oli ilmassa ja sänky heilui ja keikkui. Sängyn kokoamisohjeen osaan jo varmaan ulkoa, se on tullut luettua hieman moneen kertaan. Mutta ei tosiaan siitä juurikaan apua ole. Vaatii lähinnä tuuria, että saa laidat lukittua...
    Jos jollain on vielä vinkkiä, miten muuten kuin rautasahalla sänkyn keskimmäisen jalan saa samalle tasolle kuin muut, niin kuulen sen mielelläni.


   • Älä osta tätä kirjoitti:

    En voi kyllä suositella ko. lasten/vauvojen matkasänkyä. Olen niin monta kertaa yrittänyt koota sitä, että... Kerran on käytetty ja silloinkin kokoaminen oli yhtä tuskaa. Yritin tuossa taas joku päivä koota sänkyä, mutta en saanut laitoja lukkiutumaan. Nyt kokeilin taas muutama päivä sitten ja sain jotenkin ihmeellisesti kaikki laidat lukittua. Mutta sitten tulikin ongelmia pohjaosan kanssa. Kun yritin avata sängyn kokonaisuudessaan painamalla pohjaosan keskikohdasta, oli lopputulos se, että sängyn keskimmäinen jalka jäi muita pidemmäksi. Näin ollen siis osa jaloista oli ilmassa ja sänky heilui ja keikkui. Sängyn kokoamisohjeen osaan jo varmaan ulkoa, se on tullut luettua hieman moneen kertaan. Mutta ei tosiaan siitä juurikaan apua ole. Vaatii lähinnä tuuria, että saa laidat lukittua...
    Jos jollain on vielä vinkkiä, miten muuten kuin rautasahalla sänkyn keskimmäisen jalan saa samalle tasolle kuin muut, niin kuulen sen mielelläni.

    Ne kaikki ja kaikenmerkkiset toimii samanmoisilla mekanismeillä. Vitsi on juuri siinä, että kokoat laidat oikeassa järjestyksessä, kuten ensimmäinen vastaaja asian valaisi - ja silloin laidat lukkiutuvat ja pohja jää oikealle korkeudelle.
    Matkasänky on mahtava keksintö, niin matkalla nukkuessa kuin "leikkikehänäkin" jo liikkuvalle lapselle, kun aikuisen on hetkeksi voitava kääntää selkänsä touhottajalle.
    Suosittelen, että sänky kootaan jo kotona ja siinä "harjoitellaan" nukkumista päiväunilla yms. ennen sinne reissuun lähtöä. Ainakin meillä läpinäkyvät reunat ja muutoinkin erilainen vuode aiheutti vähän levottomuutta ja hankaluuksia nukahtaa aluksi. muutaman harjoituskerran jälkeen asiassa ei ollut enää onglemaa ja reissussa siinä nukuttiin sitten jo ihan mahtavasti.


   • meillä matkasänky on ollut käytössä kohta 8 vuotta ja hyvin on toiminut meidän kaikilla lapsilla! Alussa kun tekniikan opiskeli tarkkaan, niin sen jälkeen ei ole ollut hankaluuksia. Tosin miehelleni olen jättänyt sängyn purkamisen ja kassiin ahtamisen...


  • Kiitos kiitos kiitos! :)

   Elämänkevät sentään että meinas hermo palaa ton sängyn kanssa :D

  • Tässä myös yksi mummi joka ei saa sänkyä kasaan. Kertoisiko joku sänyn purkamisohjeen : missä järjestyksessä ja miten? Kasaan sain vahingossa mutta purkaminen ei kyllä onnistu . Ajattelin myös että palautan sen ensitilassa jos kasaus ja purku on noin hankalaa.

   • Ei se ole hankalaa, se pitää vain tehdä oikeassa järjestyksessä eli päinvastoin kuin edellä kuvattu kasaus. Purku alkaa siis nostamalla pohjalevy vapaaksi.


  • Ei tullut mitään , pohjalevyn nostin ja painoin, kolkutin laitoja ei vaan nivelet auenneet. Kokeilin pystyssä, kyljellään ja nurinpäin, ei vaan aukea.
   Mitä, miten laidoille tehdään kun pohja on nostettu ja pitääkö se nostaa ihan niin paljon kun nousee??
   Kasattu sain kyljellään kun työnsin pohjalavyä ylös, nivelet loksahti lukkoon jonka jälkeen nostin sängyn pystyyn ja pohjan alas. Epäilen että vika on sängyssä eikä kokoajassa.

   • Lue tuolta alusta ninim. Hannan ohjeet ja teet päinvastaisessa järjestyksessä eli nostat pohjan ylos ihan löysäksi asti ja napsautat sitten reunat auki. Kyllä se onnistuu, ei sitä kyljellään tarvii koota eikä purkaa..


   • Painoitko purkaessa laitojen keskeltä lukon kohdalta löytyvää painiketta? Jos ei heti loksahda auki niin vähän kun liikutin laitaa (ylös-alas) ja painoin samalla sitä painiketta niin laidan lukko loksahti auki ja laita taittui kahtia. Jokaisessa laidassa keskellä samanlainen lukko ja painike.
    Ilmeisesti laitojen purkujärjestyksellä ei niinkään ole väliä, kunhan pohjan nostaa ensin ylös niin sitten vaan laitojen kimppuun. :) Ja ihan pystyssä saa kasattua ja purettua.


   • Ja vielä kun harjottelin purkamista niin huomasin että pohjan keskiosa pitää olla nostettuna ihan laitojen korkeudelle asti, että painamalla lukkoja reunan lukitukset aukeaa.


  • Kiitos kovasti. Meillä on lapsi hoidossa ja toivat matkasängyn mukanaan. Meni hermot kokoamisessa. Teimme sen virheen, että pohja oli heti alusta asti alhaalla. Nostimme sen ylös niin jopas alkoi sivujen lukot loksahtamaan paikoilleen.

  • Meille opastettiin että mitä tahansa tekeekään niin se oleellisin asia on että pohja on ylhäällä. Ei tosiaan mikään voimalaji ja meillä toimii ihan helposti. ensiks laidat ja viimesenä pohja alas ja kasates ensin pohja ylös ja sitten naksutella laidat,

  • Loistavaa! Ostin sängyn käytettynä ja ohjeet oli hukkuneet. Ajattelin että kyllähän sen nyt järkeilemällä saa kasattua, vaan eipä onnistunu... Kuten monella muullakin tässä viestiketjussa, hermot meinas mennä, kunnes löysin nää ihanat ohjeet.
   Todellakin avain kasaamiseen ja purkamiseen on siinä, että pohja on ylhäällä.

  • Minäkin taistelin matkasängyn kanssa ja nyt menee helposti!
   Tässä ohje.
   Nosta sänky tupla W- asentoon niin, että pohja ja reunat ovat samalla tasolla.
   Nosta PÄÄTYJÄ ylös, hieman yli. kuuluu naksaus.
   Tee sama SIVUILLE .
   Paina pohja alas ja aseta pohjaosa paikalleen niin, että tarrat jäävät alaspäin.
   Purku:
   Ota irtonainen pohja pois
   Nosta pohja tupa W- asentoon niin että pohja on reunojen tasolla.
   Paina SIVUOSIEN keskellä reunaosan alapuolella olevasta napista yhtäaikaa, Nosta ja kun napsaus kuuluu, paina alas.
   Tee sama päädyille
   Huom! Nappulat, joita painetaan ei ole sivujen sivuosissa vaan sen ylälaidan keskellä alapuolella.
   Tämä oli minulla vikana kun yritin painella niitä pyöreitä nastan koikisia nappeleita!!
   Tuo järjestus, tupla W- asento ja sen oikean painonapin löytäminen on A ja O

   • Kiitos! Näillä ohjeilla saatu 'rikkinäinen' ;) sänky kasaan


  • Kiitos opastuksesta! Hermo meinas jo mennä ja kädet on kipeet mutta hoitolapsen sänky on nyt kasassa!!!

  • kiitos neuvosta. enpä suosittele kenellekään merkin ostamista

   • Turha siitä on merkkiä moittia, koska kaikissa laukkuun menevissä matkasängyissä on samanlainen mekanismi. Yhtä helppo tai vaikea, miksi sen itse tekee.


   • Ei kai se vika merkissä ole, vaan kokoajassa, kun 95% kaikista laukkuun pakattavista matkasängyistä on samanlaisia mekanisemeiltaan.


  • Kiitos neuvosta! Onneksi älysi tämä mummeli mennä heti netistä etsimään apua kun pikkuinen oli tulossa illalla yökylään ja sängyn kasaus ihmetytti suuresti. Olipa sitten helppo juttu!

   • kiitos ohjeista! niitä tarvittiin täällä Barcelonassakin jotta saatiin tytölle sänky kasaan :)


  • kiitosss myös täältä :)

  • mielipiteitä on puolesta ja vastaan, mutta minä olen sitä mieltä että helpomminkin oisi saatava sänky sekä koottua että purettua.

  • Kiitos, täällä oli koko suku kokoamassa sänkyä, mutta ei saatu mitenkään päin kasaan ennen näitä ohjeita. Kiitos!

  • Kiitos! Taas yksi tumpelo onnistui näillä ohjeilla kokoamaan ja purkamaankin sängyn.

   • Kiitoksia ohjeesta edelleen! Painoin tietysti pohjan ensin alas ja sitten reunojen nostelua.... ei lukkiudu ei : ) Onneksi löytyi tämä ohje ennen puukkoa, joten yritän kohta uudelleen. Saatiin naapurista mummolakäyttöön vähän käytetty matkasänky, ilman ohjeita tietenkin! Huomenna testataan päiväunikäyttöä....


  • Kiitos Tuhannesti, ehti jo pulssi nousta... Miksei tämä toimi ☺️☺️ toimii.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Teltta-asuminen ympäri vuoden?

   Miten teltassa asuminen onnistuisi Suomen olosuhteissa ympäri vuoden? Varmaan hyvät makuupussit ja ulkovaatteet pitäisi olla. Onko joku muukin kokeill
   Maailman menoa
   237
   3448
  2. Kuka tietää Seinäjoen perhesurmasta

   sirkankujalla ja miksi?
   Seinäjoki
   25
   1947
  3. Tanelinrannassa tulipalo

   Tanelinrannassa oli la-su välisenä yönä tulipalo, jossa menehtyi vajaa viisikymppinen pariskunta. Talo päältä päin ihan ok kunnossa, mutta palokunta s
   Seinäjoki
   18
   1469