Siilinjärvi, puliukkojen paratiisi!!

voi perkele!

Voi jumalauta tätä paskapaikkakuntaa, minkä helvetin takia täällä paapotaan puliukkoja, annetaan niille asunnot särettäväksi kunnon ihmisten asuinalueille jossa ne paskiaiset sitten häiritsee työssäkäyviä ihmisiä!!
Saatana, pultsarit meluaa keskellä yötä, huudattavat tv:tä ja radiota, puliukkoja lappaa ovella kyselemässä jotain kauan sitten tässä asunnossa asunutta pultsaria, ovikelloa soitellaan kolmen aikaan yöllä jne.
Turha tästä on muuttaakaan kun paikallinen kunnan vuokra-asuntoyhtiö harjoittaa tällaista asuntopolitiikkaa jossa asutetaan pultsareita kunnon ihmisten sekaan niin samanlaista se on kaikkialla. Eivät kuulemma voi häätää niitä pultsareitakaan kun ne on holhouksen alaisia, se olisi heitteillejättö!!
Asuttaisivat ne saatanan paskiaiset johonkin omaan taloonsa ja kunnon ihmiset saisi elää rauhassa!

Jotta puliukot eivät loppuisi paikkakunnalta kun kuolevat alkoholin terveysvaikutuksiin, on täällä jopa päiväkoti laitettu samaan rakennukseen yhden räkäläbaarin kanssa, siinä on heti pienestä pitäen oiva esimerkki tuleville siilinjärveläisille kun puliukkoja örveltää umpihumalassa koko lapsuuden ajan päiväkodin yhteydessä!

Ikäänkuin puliukkous olisi siilinjärveläisyyden ihannekuva! No tällä paikkakunnalla on muutenkin jotain pahasti vialla, vittumaisia ihmisiä jotka kiusaavat, kampittavat ja etenevät itse kyynärpäätaktiikalla säälittävällä sisäpiiriklubi-urallaan!
Siilinjärvihän kunnostautui kanttorijupakalla mikä on oiva esimerkki perisiilinjärveläisestä yhden henkilön silmätikuksi ottamisesta, painostuksesta, henkisestä väkivallasta ja kiusaamisesta periaatteella kaikki yhtä vastaan!
Pesiksen sopupelit ovat myös tyypillistä siilinjärveläisyyttä, jos rehelliset rahkeet eivät riitä menestymiseen niin täytyy edetä sitten petoksen kautta!

Onko suomessa sairaampaa kuntaa olemassakaan... tekisi varmaan hyvää kuntaliitos kuopion kanssa että paikalliset mielenvikaiset päättäjät jäisivät viralta...

10

651

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • yäk

      onhan tuo nyt tietty, paska paikka, äkkiä ohi ja korkeintaan paskalla siellä voi käydä. Muuta Kuopioon, tosin enpä tiijä onko sen parempi, tottapuhuen viihdyin itse paremmin länsi ja pohjois-suomessa, miksi pitikään palata savoon. Mutta ainahan voi muuttaa, ehkä niin teen taas minäkin....mutta että Siilinjärvi, kohta tulee oksennus!

    • siili

      Ei helvetti siilinjärvi, on se kauhee paikka.

      Huh, oikein puistattaa. Pelottaa.

      Missä se on? Kauheeta. Puliukko. Mikä ukko se on?

      Onneksi täällä missään muualla ei ikinä ole ollut, eikä tule olemaan sellaista kuin puliukko.

      • voi perkele!

        Puliukko = tahallaan työtä pakoileva, rappioalkoholisoitunut, peseytymätön paskaläjä joille sosku antaa asunnot kunnon ihmisten asuinalueilta, maksaa niitten laskut ja rahaa pitää oikein lain voimalla jäädä tietty summa käytettäväksi viinaan, huumeisiin, murtovälineisiin ja ties mihin kunnon ihmisille vahingolliseen toimintaan!

        Siilinjärvellä ollaan huolissaan ettei tulevaisuudessa riittäisi puliukkoja kun ne tahtoo kuolla pois alkoholimyrkytyksiin, ja kun puliremmien miehet tappavat toisiaan kaikenmaailman huumevelkojen tms. takia niin siksi on päiväkoti laitettu kulmabaariräkälän yhteyteen samaan rakennukseen että lapset oppisivat kunnon siilinjärveläispuliukkojen tavoille!


    • mimi

      Ei ne varmaan ole ite lapsena päättäny rthtyy puliks. Ne on sairaita... Antakaa niille oma rauha ja yrittäkää ymmärtää... Ei ketään saa halveksia ne in ihmisiä niinkun kuka tahansa meistä.

      • Voi perkele!

        Vai pitäisi pultsareille antaa "oma rauha"!!
        Jumalauta, ne on niitä saatanan paskiaisia pultsareita jotka eivät anna kunnon ihmisille rauhaa!!!
        Niin ovat sairaita, miksei yhteiskunta sulje niitä johonkin laitokseen pois kunnon ihmisiä häiritsemästä kun muutenkin ovat holhouksen alaisia kaiketi, ei tarviisi asunnottomien pultsareidenkaan siltojen alla palella tai mennä jonkin asunnon saaneen pultsarin luo mesomaan, mölyämään ja särkemään porukalla sitä asuntoa!!


    • Kalle

      ongelma on Salossa. Ainoalla erotuksella että juottola on koulun kupeessa ja tarhaankin matkaa vain 200 metriä. Kyllä vituttaa nousta aamulla aikaisin töihin kun puliveivarit on pitänyt hereillä koko yön. Asunnon löytäminen ei ole helppoa ja kun sen vihdoin löytää ne on niin pirun kalliita ettei tavallisella duunarilla ole sellaiseen varaa. Saas nähdä kauan menee ennen kuin pinna palaa lopullisesti.

    • Anonyymi

      Vanhanajan puliukot ovat sukupuuttoon katoava laji. Narkkarit ovat syrjäyttäneet heidät. Jos vielä näet vanhanajan pultsarin niin lakki pois päästä ja asento ryhdikkääksi.

      • Anonyymi

        hyvin sanottu,kymmenen pistettä ja papukaijamerkki.


      • Anonyymi

        Missäs spurgut luuraa? Onks kukaan nähny? Pitäähän niitäkin olla.


    • Anonyymi

      Lautakunnat, kunnanvaltuusto. Oisko nuo niitä tahoja joita kautta pääsee vaikuttamaan asioihin.
      Siihen asti eikös ihmisoikeuksiin kuuluvaa tasa-arvoista kohtelua noudateta jopa kunnissakin.
      Mitähän se mölyremmi on? Oikea puliukko tai akka on iloisessa huppelissa viihtyvä, kellekkään muulle mitään ikävää haluamaton henkilö, joka viihtyy kulman muiden pulityyppien kanssa tyhjentämässä gambinaa tai kirkasta. Joskus kokoontubvat kuten muutkin ihmiset, pitämään pienimuotoisia juhlatilaisuuksia, ja silloin käyttäytyvät hyvin hillitysti, ja noudattavat tarkasti käytöstapoja(muistotilaisuus, 70-v päivät, tms).
      Häiriöistä asunnoissa taas pitää ilmoittaa isännöintiin/poliisille jos oikein pahoin häiritsee. Ei siihen auta kasata sosiaaliselta statukseltaan toisenlaisia jollekin tietylle alueelle, eikä se toiminta edesauta yhteiskuntaan integroitumistakaan.
      Mikä on kunnon ihminen?
      En minä ole. Töissä käyn, laskuja maksan, syön, vessassa käyn. Muttei nuo asiat minusta ihmistä tee, vaan siinä on ihmisyyden mittari, että ymmärtää heikompiosaisiakin.
      Ihminen itse ei valitse, koukuttaako alkoholi hänet. Se määräytyy geeneissä, asiaahan on tutkittukin. Mitäpä jos tietyt geenit omaavat ihmiset suljettaisiin muusta yhteiskunnasta erilleen? Perusteena, että se on puliukkogeeni, ja puliukkojen on elettävä jossain sivussa poissa näkyviltä.
      Ei ihmisyyttä mitata sillä, miten kunniallista elämää elät. Se mitta voisi olla, että miten paljon iloa, naurua apua ja muuta levvität tarpeen vaatiessa ympärillesi. Kohteletko toista niinkuin toivot itseäsi kohdeltavan.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 195
      2709
    2. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      236
      2607
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      64
      2349
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      195
      1829
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1354
    6. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      12
      1318
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1297
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      21
      1259
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1234
    10. Venäjän sissit lakkojohtajat

      Odottavat 'lisätä lakkoja' Toverit käskyttää. Eikä ensimmäinen kerta.
      Suomen Keskusta
      3
      1128
    Aihe