2 neitsyttä koheltaa

Kundi vaan

Kerrompa sitten omasta ekasta kerrastani. Olin silloin 15v ja tyttöystävä 14v. Kaikenmaailman sormipeliä oltiin harrasteltu jo muutaman viikon ja ehdittiin jo sopia että jossain kohtaan sitten naidaan, kumpikin siis neitsyitä.

Kun aika ja paikka oli sopiva eli saimme olla takuuvarmasti kahdestaan, aloimme suutelemaan ja heitimme vaatteet pois. Sormilla hieroin pillua ja tyttö vatkasi kivikovaa munaani.

Asiaan: otin laatikosta kortsun ja kävin rullaamaan sitä kullin päälle, se onnistui hyvin kun olin sentään itsekseni harjoitellut homman jo valmiiksi. Sitten kävin gimman päälle ja haparoiden aloin laittamaan elintä reikään. Ei tahtonut onnistua sitten mitenkään niin tiukkaan ja korkkaamattomaan pilluun eikä tytölläkään kovin helppoa ollut, taisi sattua jonkun verran. Eikä uponnut vieläkään.

Muutaman sentin sain munaa vakoon ja siinä sitten nussin sen muutaman sentin matkalla minkä upposi, mutta jossain kohtaa huomattiin että sehän menee kokonaan eli tiukka immenkalvo antoi periksi sittenkin!

Muutenkin jännitti älyttömästi koko toimitus ja sitten en heti tajunnut lisätä vauhtia kun ei se muuten tuntunut oikeen miltään. Lisää vauhtia siis ja seisoihan se kiitos sitten lopussa:)

Ikimuistoistahan se oli vaikkei niin kovin kaksista ollutkaan, mutta harjoitus teki nopeasti mestarin ja alkuun kun päästiin jatkuvastihan sitä oltiin sitten toistemme kimpussa.

Tiesinhän sitten jatkossa paremmin miten toimia kun olen ollut niin onnekas että olen päässyt korkkaamaan vielä kaksi neitsyttä lisää!

7

12251

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • loimu

      voit sitten joskus konkarina kiikkutuolissasi kertoa tuon tarinan lapsenlapsillesi....

    • *huoh*

      Mun exä, joka korkkasi mut... Hyi vittu mitä textiä! Oikeesti häpeä! Sun kaltaisia on liian monta maailmassa.

      • Tyttö

        Ja mitenkähän asiasta ois edes voinu nätimmin puhua..? Tyyppi kertoi asian niinku se oli, eikä edes käyttäny rumia sanoja. Naisilla taas on tapana liikaakin sievistellä ja romantisoida asioita. Ties mitä se muija on tästä tyypistä puhunu...


      • Shygirl
        Tyttö kirjoitti:

        Ja mitenkähän asiasta ois edes voinu nätimmin puhua..? Tyyppi kertoi asian niinku se oli, eikä edes käyttäny rumia sanoja. Naisilla taas on tapana liikaakin sievistellä ja romantisoida asioita. Ties mitä se muija on tästä tyypistä puhunu...

        mä oon samaa mieltä...=)


      • Kundi vaan

        Kerroin vaan jutun niinkuin asia oli, enkä ole koskaan kertonut tätä aiemmin kellekään. Ja asiasta on jo niin pitkä aika että se on "tapauksena vanhentunut". Tuskin tekstiä voi edes kehenkään yhdistää kuin näitä vastaavia kokemuksia kuitenkin on varmaan melko monella.


    • poju

      no kuulosti kyl aika tutulta toi koheltaminen..oon ite kokenu saman mut meil juttu ei päättyny yhtä hyvin=(oon ollu tyttökaverin kaa yhes kolmisen kuukautta.se o vitun kaunis mut kuiteski vasta 14.ite oon 18.yritettii(nii-i, yritettii)eka kertaa tossa kk sitte auton takapenkil.kumpiki oli juonu jonki verran et ei nii jännittäis mut jännittihä se kuiteski nii paljo et ei kortsuu meinannu paikallee saada.sit se oli vähä sellasta et tyttö makas vaa jäykkänä(vaik se väitti iha tosissaa et se haluaa)ja mä yritin tunkee sisää.ei siit sitte tullu lasta eikä..lasta ainakaa.päätettii yrittää joskus toiste mut ei oo viel tullu mitää.suutelemista on kyl sitäki enemmän.mua jäi vaivaamaan se, et onko se tosiaa niin tiukka ennen eka kertaa..

      • Reilu Kaveri

        Tyttö(ä) tais vaan jännittää ties kuinka monta sormea ja jotain muuta sekin oli jo ehtinyt laittaa sinne elämänsä aikana ja kuinka syvälle ju nou?. Ihan kakkapuheita nuo tiukat ja löysät.
        Tiedoks kaikille sovinistidorkille et ei niin löysää ettei kalu mihinkään osu ja...tai no kyllä vähän liian tiukka voi olla mutta ketään tervettä ei pitäisi semmoset kiinnostaa.
        En viitannut mitenkään suhun.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 185
      2048
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      53
      1952
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1588
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      148
      1558
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1217
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1185
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      11
      1184
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1138
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      11
      1137
    Aihe