MADONNA-ALBUMI MENESTYS

PILIPALI

Nyt kun täällä palstoilla paljon keskustellaan Christina Aguileran uusimman levyn menestyksestä ja hittien noususta listoilla, tuli vain mielen että kun vertailuja Madonnaankin on ollut että tuskin Xtina ihan Madde-tasolle yltää??

Madonna kun myi briteissä Confession-plättyään ekalla vkolla 240 000 kpl ja USASSA yli 340 000 kpl ja yhteensä tähän pv:ään mennessä ties kuinka paljon? Christinalla vastaavat ekan vkon luvut eivät taida olla ihan samalla tasolla??

Madonnan viime marraskuussa julkaistu Confession-albumi on myynyht jo 9mil kpl ja kaikkiaan se teki 3 uutta ennätystä.
-Siitä tuli ensim.albumi koskaan joka nousi 40 maan listaykköseksi
-eka hitti Hung up teki saman 41 maassa!!(kaikkien aikojen ennätys)
-toka single Sorry oli Madonnan 12. Brittilän ykköshitti. Madonnahan johtaa musiikkkimaailmaa brittiykkösten määrässä.

ja:
-Popin kuningattaren Confession-kiertue joka käynnistyi toukokuussa,myi niin nopeasti loppuun joka maassa että siitä tuli kaikkien aikojen nopeiten kaupattu (nais)artistin kiertue.(mm.Pariisissa ja Lontoossa parissa minuutissa kaikki kymmenen keikkaa loppuun!)


Christina Aguilera on musiikin prinsessa,brändi ja yksi maailman seuratuimmista laulajista. Hänen v.2004 Stripped-turnee myi loppuun joka USAN kolkassa ja samanniminen albumi vuotta aiemmin meni kaupaksi 13mil kopion edestä.

Nyt Aguilera on taas täällä,hänen uusin levy B2B on todellinen hitti ja kaunotar poseeraa kaikkien maailman suurimpien lehtien kansissa ja kieltäytyi omasta tosi-tv-sarjasta.

Silti en usko että Aguilera,niin iso nimi kuin onkin,yltäisi Madonnan myyntilukuihin tai tuloihin. Toinen on kuitenkin legenda,toinen "vain" prinsessa?

3

301

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Erizo

      Tuskin kukaan vakavissaan väittääkään, että Christina yltäisi tai pistäisi paremmaksi kuin Madonna.

      Madonnan myyntiluvut ovat niitä korkeimpia maailmassa ja siksi niihin on hyvä verrata. Madonna on kuitenkin Madonna. Piste.

      Joten take it easy. Itse pidän molemmista artisteista ja molemmat tähän maailmaan mahtuu. Ja kyllä; myönnän, että Madonna on popin kuningatar, mutta sen "trinsessa" tittelin jättäisin Britney:lle; Christina on jo noussut kreivitären tasolle. ;)

      Ja odotan jo innolla Madonnan Jump-singleä, jonka toivon menestyvän MYÖS USA:n listoilla, missä Sorry ja Get together eivät juuri keikkuneet. Jump on kuitenkin CODF-levyn parhaimmistoa.

    • -mie-

      Kannattaa muistaa, että Madonna on ollut pinnalla jo 20 vuotta, eli hänellä on hivenen erilainen "status" levymyyntejä ajateltaessa kuin Christinalla - en tarkoita tätä mitenkään CA:ta loukatakseni. Madonnan nimi on tunnettu joka puolella maailmaa, kiitos pitkän ja upean uran ja sitkeän työn. 20 vuodessa on ehtinyt kasvaa aika moinen fanijoukko.

      Christinaa mitenkään loukkaamatta, Madonnan nimellä nyt vain tällä hetkellä saa paremmin lähes mitä vain kaupaksi kuin mitä Christinan. Mutta jos/kun Christina on jaksanut puskea uraansa nykyisellä tahdilla 20 vuotta, niin varmaankin hänen uransakin alkaa olla sitä luokkaa (ainakin lähelle) mitä Madonnan tänä päivänä.

      • pukkaa

        On vain yksi Madonna maailmassa -ja vain yksi niitä mahtuukin tänne. Toiselle en usko olevan tilaa sillä Madonna on kuitenkin jo legenda ja vaikka esim.Christina Aguilera saavuttaisikin uran joka kestää 20 v.(hyvin mahdollista),en usko että hänestä tulisi SAMANLAISTA TAI SAMANTASON MEGA-GIGA-TÄHTEÄ kuin Maddesta! Toki Christina on jo nyt supertähti mutta Madonna on ikäänkuin toisella plaanetalla kehen tahansa muuhun naisartistiin verrattuna.

        Aguilera on kuitenkin se seuraava mitä tulee seksin ylipapittaren rooliin ja maineeseen(suhteutettuna ikään). Aguilera tunnetaan myös koko maapallolla ja hän on popmaailman nuorin brändi. Tuskin koskaan tule toista CA:ta -ta BS:ää?

        Madonna on maailman tunnetuin tähti,mutta Xtina on yksi tunnetuimmista myös!:)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Huomenna teen sen

      Se on nyt päätetty. Pääsen pois tästä epätietosuudesta.
      Ikävä
      81
      3504
    2. Hakkarainen: persut Venäjän ja Pohjois-Korean tiellä

      Hakkarainen entisenä persujen kärkipoliitikkona tietää, mitä puhuu. https://www.is.fi/politiikka/art-2000010422614.html
      Maailman menoa
      200
      2012
    3. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      26
      1968
    4. Fuengirola.fi: Kohuissa rypenyt Jari Sillanpää, 58, harvinaisessa haastattelussa: "Minä haluan..."

      Ex-tangokuningas on kertonut kuulumisiaan Espanjan Aurinkorannikolta. Että ei muuta kuin elämässä etiäpäin, Jari Sillanp
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1588
    5. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      166
      1425
    6. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1415
    7. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      1119
    8. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      99
      1075
    9. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      864
    10. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      850
    Aihe