olikos

muilla

onko ollut muilla minkäänlaisia tuntemuksia/oireita että tulisi ennen aikanen synnytys? nyt rv.34

4

1023

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Aurelie

   mulla oli todella kipeitä supistuksia jo viikolla 30, tuntui kuin alapää olis revenny...välillä en saattanu kävellä ku lyhyitä matkoja ku supisti niin kipeästi. neuvolassa vaan sanottiin kokoajan että ne on harjoitussupistuksia... poika sýntyi viikolla 36

   • lai-ne

    moi! mulla oli sama juttu, tosin muistan että kunnolla tosi kipeät supistukset alkoi viikolla 32. neuvolaan eivät ottaneet siltikään enkä saanut lääkäriä vaikka pyysin kolme eri kertaa. odotin toista lastani joten tiesin mikä ero on harjoitussupistuksella ja näillä kipeillä joita mulla oli ollut aiemmin vain kun synnytin ensimmäistäni.

    soitin kaksi kertaa naistenklinikalle ja pyysin päästä näytille (kummallakin kerralla oli yö) mutta sanoivat että odota sitä neuvolalääkäriä joka olisi ollut viikolla 36 2. no lapsivedet sitten meni 35 5 ja lapsi oli maailmassa 36 0.

    eli kyllä itse koko ajan tiesin että kaikki ei ole normaalisti jos seisomaan jouduin sohvalta nousemaan kun supistus oli niin kipeä että paikallaan en voinut olla.

    jälkikäteen olen kertonut neuvolassa että olen pettynyt että minua ei otettu todesta tämän ennenaikaisen synnytyksen huolen suhteen. neuvolatäti sanoi vaan että kun heillä ei ole aikoja antaa jokaiselle joka valittaa että on kipeitä supistuksia. onneksi neuvolatäti vaihtui aika pian lapsen syntymän jälkeen.

    on muuten todella paikkakuntakohtaista millaista hoitoa saa. raskauteni oli muutenkin ollut vaikea (mm. vuotava eteisistukka) ja silti kaikki seuranta lopetettiin heti kun istukka siirtyi pois kohdunsuunpäältä vaikka supistukset vaivasivats jo silloin. pyysin että seurantaa jatkettaisiin raskauden loppuun asti sillä ongelmia oli niin monia. ei ole resursseja sanoi lääkäri siellä minulle. käski kääntyä neuvolalääkärin puoleen (jolle en siis sitten aikaa pyynnöistä huolimatta saanut).


  • nina-80

   Tiesin että poika tulee ja että se syntyy rv35. Sanoin siittä lääkärille, ku mulla olis ollu rv36 lääkäri aika....että tuskin tulen ku saattaa syntyä jo rv35.

   Eli siis mulla oli tuntemuksia siittä asiasta ja tuntemuksia koko raskauden ajan että tulee poika...hän ei kuitenkaan ollut terve...synnynnäinen palleatyrä ja sen seurauksena krooninen keuhkovika...eli 6,5kk:tta.

  • atenaiti

   Poika syntyi rv 34 3. Mä olin viel päivällä kaupungilla eikä tuntunut mitään. Mua ei ollut supistellut yhtään aikaisemmin. Sitten illalla alkoi lapsivettä tihkua (tosin en sitä sillon tajunnut). Aamulla ennen kahdeksaa sairaalaan ja poika syntyi puol kymmeneltä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Seiska: Sofia Belorf haki terapeutilta apua - Avautuu Stefan Thermanista: "Räjähdysherkkä ilotulite"

   Sofia Belórf avautuu miesystäviensä Stefan Thermanin ja Niko Ranta-ahon yhteisistä piirteistä Seiskalle. Therman heitti Sofian tavarat ulos ikkunasta
   Kotimaiset julkkisjuorut
   54
   2249
  2. Raju tilitys Stefan T, nyt aloitti Sofia haukkumiset ja käy terapiassa.

   Siitä nähtiin taas, Sofia alkoi heti syyttelyt ja kaikki kertonut Seiskassa,ei osannut tätäkään nainen pitää suutaan kiinni erosta.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   363
   1996
  3. Sofia ilmestyi eilen illalla instaansa, on silmät surulliset ja koko kasvojen olemus .

   Ei ole koskaan helppoa eroa olemassa, vaikka kuinka sitä toisin jotkut väittävät.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   58
   1434
  4. Voitko kertoa rakas

   mikä sen muutoksen sinussa aiheutti?
   Ikävä
   118
   1182
  5. Marin jälleen poliittisia irtopisteitä keräämässä, matkusti Ukrainaan

   Saamme varmasti kuvasarjoja liikuttuneesta Marinista itkemässä ja surkuttelemasta ukrainalaisia. Loistava tilaisuus taas kerätä itselleen
   Maailman menoa
   370
   838
  6. Varoituksen sana

   Älkää satuttako sitä ihmistä ketä rakastatte. Jos niin teette, edessä on katumuksen täyteinen pitkä yksinäisyys. Itsellä se varmaan jatkuu koko loppue
   Ikävä
   68
   744
  7. Mies eikä me voitas nähdä

   viikonloppuna? :) ai niin ootko muuten varattu?
   Ikävä
   108
   707
  8. Tampereen sanna lähti lomalle Ukrainaan

   Suomessakin olisi asioita hoidettavana, ja siellä vaan ulkomailla patsastelee. Milloin on seuraavat eduskuntavaalit? Valtion velkaantumisen on loputt
   Tampere
   208
   705
  9. Tekis mieli kertoa

   Miten pahalta tää on tuntunut ja mitä mietin mut en uskalla ottaa riskiä että sattuu vaan yhä enemmän. Ei näille tunteille voi mitään. Olisin vaan toi
   Ikävä
   28
   693
  Aihe