Autossa

Averageboy

Oli alkukesän lauantai ilta. Ei mitään tekemistä, kunhan oleiltiin Jonnan kanssa sohvalla ja höpistiin joutavia.
"Mitäs jos käytäis kävelemässä ennen saunaa vaikka siinä Ronkulan metsätien pätkällä. Ois hyvää saada vähän raitista ilmaa välillä?"
Jonna vastasi kyllästyneenä, että "Ei nyt toisaalta kyl hirveesti kiinnosta, mut ei sen väliä." Hiukan myöhemmin tapahtui jotain, joka sekoitti hiukan neutraalin seesteistä mielentilaani. Hän nimittäin päätti ystävällisesti kumartua pyllistämään eteisen tuuletuskaapissa juuri niin, että jouduin pysähtymään hänen peppunsa taakse odottamaan että hän saa lenkkarit jalkaansa. Jonnalla oli pienet shortsit jalassa, jolloin hänen peppunsa muoto tuli esille varsin mukavasti. Vasta kun molemmat olimme ulkosalla raittiissa ilmassa, huomasin, että se aavistuksenomainen viehkeä aromi, joka oli hetki sitten liihottanut sieraimiini, täytyi olla Jonnan pepun tuoksua. Se herätti aika erikoisia ajatuksia, jollaisia en ollut aikaisemmin juuri miettinyt. Ajattelin että kaikkea sitä mieleen juolahtaa.

Lähdimme matkaan, kunnes hetken kuluttua haistoin tuoksun, josta päätellen Jonna oli varmasti pieraissut.
-"Alatko sä pökälöimään tänne autoon tässä vaiheessa."
-"Tä?!... pökälöi sä vaan keskenäs siinä."
Pierut eivät itseäni juurikaan kiihota, mutta kun ne tulevat noin kauniista pepusta, niin eivät ne pahemmin häiritsekään.

Pysähdyimme metsätien alkuun ja lähdimme kävelemään vanhaan tietä pitkin.
-"Mul on hirvee paskahätä", sanoi Jonna.
-"No se on kuule kiva tietää."
-"Kun en oo käyny paskalla vuorokauteen."
-"No syytön mä siihen olen, mutta mene tonne kiven taakse kunnon mettäpaskalle, niin ongelma ratkee sillä."
-"No varmaan meenki johonki kiven taakke kykkimään."
-"Juu älä me."
Nyt kun tiesin että pökäleet eivät olleet kurkkineet Jonnan peppureijästä pitkään aikaan, eikä hän ollut toisaalta käynyt suihkussakaan lähiaikoina, niin olisin todella halunnut haistella Jonnan peppua. Eteisessä haistamallani tuoksuvivahteella Jonnan peppu kertoi sanattomasti juuri sen, että "mä en haise enää kakalle ollenkaan, vaan mä tuoksun juuri Jonnan peppureijälle, ja yhtä viehättävälle kuin oon söpö. Nuuhki mua ja hyväile mua." In my dreams, ajattelin heti. Jonnapa ei välttämättä syty kyseisestä aktista. En ollut koskaan harrastanut Jonnan kanssa mitään peppuosaston juttuja. Kerran joskus vuonna 2 kun oltiin noin reilun kymmenen vanhoja (oltiin kavereita pikkukakarasta saakka) Jonna kyllä sanoi nähdessään jonkun jutun maassa - en muista minkä, että "toihan on ihan persereijän näköinen", ja punastui mielestäni hiukan. Mietin jälkeenpäin että olisiko Jonna sittenkin kiinostunut jossain määrin peppuosaston jutuista.

Istuuduimme kiville siinä kohdassa josta käännymme takaisin, niinkuin aina ennen paluumatkaa.
Jonna se taas jaksoi yllättää sanomalla, että "mun perse kutiaa."
-"Niin sun perse kutiaa, jeps. Siis oot sä kännissä vai mikä sun on. Jos noi raportit ei lopu niin mä työnnän sormen sun peppuun."
-"Sen kun näkis."
Jonna nolostui selvästi lipsahduksestaan, vaikka se kukaties oli hänen salainen toiveensa.
-"Kyllä mä sulle sormen näytän."
-"Juu et todellakaan näytä."
Sitten yllätin Jonnan ja itseni tokaisemalla; "Mä haluaisin kyl ihan oikeesti hyväillä sun peppua shortsien läpi kun sä pyllistät, se on niin kiihottava."
Jonna punastui, eikä sanonut hetkeen mitään. Pureskeli vain alahuultaan.
-"Lähetään takasin", hän sanoi hetken päästä. Kun palattiin risteykseen autolle, hän pyysikin yllättäin ajamaan autoa vähän matkaa takaisin metsätielle. Tottelin ehkä ripeästi sitä käskyä.

Kun pysähdyimme, Jonna vilkaisi minua arvoituksellisesti. Hän nosti shortseja niin ylös kuin sai, niin että osa niistä meni syvälle peppuvakoon. Sitten hän avasi auton ikkunan ja pyllisti minuun päin polvet yhdessä istuimella. Hohhoijaa. Peppu näytti niin seksikkäältä, että myös kaluni tahtoi välittömästi kurkistaa sitä. Sen päätä pakotti siinä määrin että oli avattava vetoketju ja päästettavä tämä minikyklooppi myös katsomaan Jonnan persettä. Näytti aivan kuin Jonnan pakarat olisivat jopa aavistuksen turvonneet kiimasta, tai sitten oma himoni vääristi näkykykyäni. Hyväilin Jonnan pakaroita liu'uttamalla sormenpäitä niillä. Sitten yhdellä sormella edestakaisin peppureijän kohdalta pillulle. Huuhkaisin sormeani. Se ei tuoksunut oikeastaan miltään. Sitten painoin nenäni pillun kohdalle ja tunsin sen kiimaisen tuoksun. Jonna voihkaisi hiljaa. Siirsin nenäni peppureijän kohdalle ja haistoin. Sitä tuoksuapa ei kuvailla tässä. Sydän alkoi jyskyttämään kiivaasti ja kyklooppini ei ollut pysyä nahoissaan. Hieroin kielen päällä Jonnan pillun liukasta kosteutta sen tunkeutuessa kankaan läpi. Jonna laski housunsa polviin ja pyllisti uudelleen. Rakastin noita pakaroita ja märkänä hehkuvaa vittua. Kun sivelin pakaroita sormenpäilläni, ne menivät hiukan kananlihalle.

Pyysin Jonna nostamaan toisen polvensa kojelaudalle reidet levälleen. Liikutin kieltäni Jonnan suloisten reisien sisäpinnalla. Nuoleskelin myös Jonnan kauniita nivustaipeita jotka maistuivat vähän suolaiselta ja tuoksuivat miedosti mutta hyvälle. Oli kiihottavaa että Jonnan intiimit paikat tuoksuivat kukin erilaiselle olminen vivahteineen.

"Odotas hetki", sanoin. Menin ulos ottamaan pajusta lehden. Pyysin Jonnaa palaamaan alkuperäisen pyllistysasentoon. Hyväilin kielelläni klitorista ja vitunhuulia. Jonna ei tapansa mukaan sanonut mitään vaan voihki hiljaa. Samalla hivelin pajunlehdellä peppureikää ja sen ympäristöä. Jonna voihki yhä äänekkäämmin. Huomasin että Jonnan peppureikä oli hiukan raollaan. Sieltä ei kurkistanut onneksi pökälettä, vaan se sulkeutui hitaasti takaisin kauniiseen suppuunsa. Voisiko Jonnan peppureikä olla jotenkin kiihottunut ja reagoida noin?, mietin. Heitin lehden pois ja aloin hyväillä peppureikää sormella. Se raottui hetkeksi ja sulkeutui taas. Vittu oli todella märkä ja isotkin häpyhuulet olivat paksuna himosta. Haistoin sormeani. "Tämä on kuulkaa ihana tuoksuperse", ajattelin. Tuoksu oli niin kiihottavan viehkeä, että pyysin Jonnaa haistamaan sormeani. Tökkäsin vielä sillä nopeasti Jonnan nenän alle, jotta tuoksu jäisi viipymään pitemmäksi aikaa. Jonna ei kommentoinut mitään. Työnsin sormeani hitaasti noin sentin verran peppureikään. Se meni melko helposti sisään, koska peppureijän suu oli vähän tahmea. Pyörittelin sormeani ja painelin sitä reijän reunoja vasten. Peppureikä raottui taas. "Sormeta nyt sitä persettä" , jonna sanoi sillä äänenpainolla että tarkoitti sitä. Painoin sormea syvemmälle, jolloin pettymyksekseni vastaan tuli pökäleen pää. Kiihkostani huolimatta ajattelin että nyt emme voi jatkaa ainakaan peppuosastolla pidempään. "Panenko mä sua normaalisti vai mennänkö kotiin saunaan ja jatketaan sitten?", sanoin. Se tuntui niin typerältä siihen tilanteeseen, että koin olevani kuin jokin valtion virkamies. "Multa tulee ihan just paska. Mennään kotiin ja saunaan, ja jatketaan tasan siitä mihin jäätiin", Jonna sanoi hymyillen kasvot hiestä märkänä. Sain hädin tuskin kaluni housuihini, ja lähdimme ajamaan takaisin.

Jatkuu ehkä.

[email protected]

2

13584

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hyi

      no hyi, tuskin kukaan mistää paskasta unelmoi fantasioissaa :( yäk :/

    • Anonyymi

      Hehheh!!!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      272
      2663
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      72
      1432
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      41
      1431
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      23
      1189
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1154
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1153
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      45
      1151
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1141
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1089
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      10
      1070
    Aihe