Huohvanainen

Mehumaijakko

Minkälainen kovis oli tämä muuan Huohvanainen,
joka ampui sen pikkulapsen isän siellä jossain
liikehuoneistossa? Missä mahtanee lusia ja millaisena kovanaamana alamaailma häntä pitää?

Eikös näitä veljeksiä ollut useampiakin ja yksi
sai surmansa Kirkkonummen ammuskelussa poliisin
toimesta.

Tämä muuan veljeksistä istui oikeudessa pilli-
mehupurkki pöydällä... Ettei vain pullamussoo
ollut lisukkeena...

36

34370

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jeeeeeeeeeee

      joo olihan niit muistaakseni 3 vellost..mut ei tää pillimehu mies taida ihan mikää kanapoika olla..oisko sen lepakko jengin johtohahmoi??

    • Konna

      Sellainen kovis, ettei kauheesti kannata huudella siellä, voi jossain vaiheessa koskee jos sun henkilöllisyys selviää. Satun tuntemaan tyypin henkilökohtaisesti.
      Kannataa oikeesti pitää pienempää suuta.

      • 893/01

        jotta kyllä "metsuri" on reilu jätkä.


      • Oli Kirkkonummen mies
        893/01 kirjoitti:

        jotta kyllä "metsuri" on reilu jätkä.

        "Eikös näitä veljeksiä ollut useampiakin ja yksi
        sai surmansa Kirkkonummen ammuskelussa poliisin
        toimesta."

        Kyllä. Se oli Jorma Huohvanainen, joka surmattiin poliisin toimesta Kirkkonummen Hirsalassa piiritystilanteen päätteeksi. Tapaus oli aikoinaan ihan etusivun juttu pitkään.


      • suunnilla
        Oli Kirkkonummen mies kirjoitti:

        "Eikös näitä veljeksiä ollut useampiakin ja yksi
        sai surmansa Kirkkonummen ammuskelussa poliisin
        toimesta."

        Kyllä. Se oli Jorma Huohvanainen, joka surmattiin poliisin toimesta Kirkkonummen Hirsalassa piiritystilanteen päätteeksi. Tapaus oli aikoinaan ihan etusivun juttu pitkään.

        Kerrankin poliisivoimat ja puolustusvoimat tekivät hyvää ja tuloksellista yhteityötä. ja sille henkilölle kuka sai painaa haulikon liipasinta ylennys ja kunnon palkankorotus. hoiti virkansa 100 % asiaaa.jatketaan samaan malliin.


      • stroma

        mikähän tommosten yksilöiden vanhempien tausta on?


      • rabbari 06
        stroma kirjoitti:

        mikähän tommosten yksilöiden vanhempien tausta on?

        Samanlainen jo usean sukupolvien kera.roistoja ja taas murhamiehiä. se on geeneissä. ja sit viunaa ja huumeita.kemiallisia aineita ..hyvää tulee.


      • puuhapete69
        suunnilla kirjoitti:

        Kerrankin poliisivoimat ja puolustusvoimat tekivät hyvää ja tuloksellista yhteityötä. ja sille henkilölle kuka sai painaa haulikon liipasinta ylennys ja kunnon palkankorotus. hoiti virkansa 100 % asiaaa.jatketaan samaan malliin.

        Juuri näin tulee toimia. Yksi perseläpi vähemmän.


      • pääkiireppana

        Näin se on!


      • Anonyymi

        :D


      • Anonyymi

        Luuletko vitun homo että jonkun henkilööllisyys selviää, vitun tyhmä apina, voi vittu ikä homoidiootti DDDDDD


    • TAPAUKSESTA!

      Julkaistu 12.9.2000 0:36:33
      ---------------------------

      VELI MATTI HUOHVANAISELLE ELINKAUTINEN

      Vantaan käräjäoikeus on tuominnut 31-vuotiaan Veli Matti Huohvanaisen KOLMESTA syyskuussa 1999 tapahtuneista murhista elinkautiseen vankeusrangaistukseen. Huohvanainen surmasi ampuma-aseella kaksi miestä Vantaan Viestitiellä ja vielä myöhemmin pakomatkan aikana Hauholla puukolla ruotsalaismiehen. Surmat tapahtuivat viime vuoden syyskuussa.

      Oikeus katsoi, että Veli Matti Huohvanainen oli ollut surmatöiden aikana täydessä ymmärryksessä.

      Veli Matti Huohvanaisen 39-vuotias veli Olli Pekka Huohvanainen tuomittiin surman yrityksestä ja pahoinpitelystä 2 vuodeksi 7 kuukaudeksi vankeuteen.

      Ensimmäisessä surmassa Veli Matti Huohvanainen ampui revolverilla otsaan pikkutyttönsä kanssa tapahtumapaikalle saapunutta miestä.

      Oikeuden mukaan erityisen raskauttavaa teossa oli se, että miehen 7-vuotias tytär joutui näkemään isänsä surmaamisen. Oikeus tuomitsi Veli Matti Huohvanaisen maksamaan tytölle 120 000 markkaa korvauksia henkisestä kärsimyksestä. Surmatun leskelle oikeus tuomitsi henkisestä kärsimyksestä 80 000 markkaa.

      Toisessa surmassa Veli Matti Huohvanainen ampui samoissa tiloissa KONEPISTOOLILLA miestä päähän. Ampumista edelsi miehen pahoinpitely ja väkivaltainen kuulustelu, jonka aihe ei selvinnyt oikeudessa.

      Kolmannen surman Veli Matti Huohvanainen teki pakomatkansa aikana Hauholla. Motiivina oli syyttäjän mukaan päästä eroon kaksi aiempaa surmaa nähneestä todistajasta.

      VELJEÄ SYYTETTIIN MYÖS MURHISTA

      Vantaan kihlakunnansyyttäjä Juha Elomaa syytti Veli Matti Huohvanaisen veljeä Olli Pekka Huohvanaista kahdesta murhasta ja vaati tälle myös elinkautista.

      Olli Pekka Huohvanainen oli ampunut ensin surmansa saanutta miestä veljensä uhkaamana pistoolilla suuhun. Aiemmin oikeudessa kuultujen kahden oikeuslääkärin asiantuntijalausuntojen perusteella ei saatu täyttä varmuutta, oliko uhri jo kuollut, kun Olli Pekka Huohvanainen ampui häntä lähietäisyydeltä. Oikeus otti myös huomioon sen, ettei ampujalla ollut minkäänlaista motiivia surmata hyvää perheystäväänsä.

      Olli Pekka Huohvanainen oli myös osallistunut toisen uhrin pahoinpitelyyn - veljensä pakottamana, katsoi oikeus. Oikeudessa tuli silminnäkijätodistelussa esiin, että Olli Pekka Huohvanainen olisi huutanut veljelleen "tapa se"!

      Vanhempi veli kertoi oikeudessa huutaneensa kuitenkin "älä tapa" eikä "tapa se". Oikeus uskoi veljeä, koska hänellä ei tässäkään tapauksessa ollut mitään motiivia. Olli Pekka Huohvanainen ei edes tuntenut uhria.

      Toisen uhrin pahoinpitelyyn osallistunut JUHA PETTERI HUOVINEN (Huohvanaisten serkku) tuomittiin pahoinpitelystä neljän kuukauden vankeusrangaistukseen.

      NUOREMPI VELI ISTUU PITKÄÄN

      Täydessä ymmärryksessä tehdystä murhasta ei Suomen lain mukaan voi tuomita kuin elinkautisen vankeusrangaistuksen.

      Veli Matti Huohvanaisen puolustus kyseenalaisti Niuvanniemen mielisairaalassa tehdyn mielentilatutkimuksen. Puolustuksen mukaan Veli Matti Huohvanainen ei missään tapauksessa ollut järjissään tekoja tehdessään. Käräjäoikeus ei kuitenkaan poikennut asiantuntijoiden lausunnosta, vaikka se ei olekaan siihen sidottu.

      Elinkautinen vankeusrangaistus Suomessa tarkoittaa käytännössä keskimäärin noin 12 vuoden istumista. Elinkautisesta voi vapautua vain presidentin armahduksella.
      --------

      Taloonsa linnottautuneen JORMA HUOHVANAISEN (yllämainittujen veli) tinanapit teloittivat joulukuussa 1994 kuuluisassa hirsalan piiritystilanteessa. Jorma Huohvanainen ei missään vaiheessa halunnut keskustella neuvottelijoiden kanssa. Huohvanainen ampui toista sataa laukausta kohti poliisia. Lopulta poliisi joutui toimimaan hätävarjelutilanteessa ja Huohvanainen kuoli tinanappien pasista päähän ammuttihin susihauleihin. Etäisyyttä oli kytillä ja Huohvanaisella oli alle 10-metriä! Sarjassamme terveisiä reilustakerhosta!
      --------

      Että sellainen "muuan Huohvanainen".
      Eiköhän tyhmempikin huutelija tajua että, on kyseessä astetta raskaaman luokan äijästä.

      • rope

        paras kerho,hoitaa paskat pois kuleksimasta...


      • sivusta katsellut
        rope kirjoitti:

        paras kerho,hoitaa paskat pois kuleksimasta...

        joo tuo huohvanainen vieraili muutama vuosi sitten lapissa ja huonosti kävi olin sattumoisin samassa hotellissa ja tämä kyseinen henkilö aloitti riidan haastamisen eräälle mustalaiselle tämä mustalainen pyysi ettei tapeltais mut huohvanaiselle tämä ei käynyt ja kuinkas ollakkaan sitä saa mitä tilaa elikkä tämä manne ampui tätä kovaa jätkää jalkoihin j a siihen se sitten loppui olis antanu mannen juoda kaljansa rauhassa


      • 14+4

        Halosen aikaan on elinkautinen ollut 14.5 vuotta. Tuo 12 vuotta tarkoittaa sitä, että sen mukaan lasketaan lomat ja avolaitoskelpoisuudet yms.


    • OA

      hei jos kaveri kärsii koko aika sen rangaistusta
      ni eikse jo riitä, uskon että hän katuu kovasti tekoaan!
      ei se oikein ole ketään kohtaan tommonen
      mutta se on jo tapahtunut eikä sille kertakaikkiaan voi mitään!

      • katuune

        Kiinni jäämistään, mutta ei tuollaiset moneen kertaan murhanneet muuten mitään kadu. Ei kadu monet kerran murhanneetkaan, sellaisia ei kannattaisi vapaaksi laskeakaan.


    • eijatkoon

      Eiks nää juntit ollu Ilomantsistapäin ?

      • valkoisialampaita

        Ilomatsista todellakin mutta älkää haukkuko koko sukua. Muut sukulaiset ovat ihan tavallisia kunnon kansalaisia. Joka suvussa on omat "mustalampaansa". Päihteet usein sekoittavat joitakin yksilöitä enemmän kuin jotain toisia.
        Erilaiset geenit säätelevät elämäämme. Perimällemme emme voi mitään. Jollain on äksöniä enemmän kuin jollain toisella. Joku on nynny ja joku seko. Toisille päihteet eivät sovi ollenkaan.


    • Iiiit

      Pellejä ovat.

    • s57us
      • jhkoil

        Valitettavasti


    • GilbertGiggeli

      No tällä kertaa oikea osoite. Yksi paska vähemmän ja toinen linnaan..kaksi käråpästä yhdellä iskulla.

    • Prison_Porno

      Homo-pekan kanssa samaan selliin!!!!

    • doberwoman

      Akanhakkaaja.Terv.entinen lepakko

    • Hyviä.uutisia

      Palkkamurhaaja sai maistaa omaa lääkettään, hullu-Huohvanainen istuu seuraavant 20 vuotta vankilassa, tämä meni aivan oikein. Sekin on hyvä uutinen että murhaaja-Kolivaara sai maistaa omaa lääkettään Helsingin Tapulikaupungissa. Lisää tätä!

    • Anonyymi

      Veljensä Kauko Huohvanainen joutaisi samaan linnaan . Ratsastaa veljensä maineella ja luulee olevansa jumala . Alistaa pikkupoikia sekä rötöstelee miten sattuu. Sädekehä ruostuu jossain vaiheessa varmasti.

      • Anonyymi

        Tuossa on muuten aika lailla totuutta mukana, kyllähän tuolla avoin face on niin jokainen voi käydä kurkkimassa mitä löytyy. Sen lisäks kaveeraa sen naisten hakkaajan kans, ilmeisen hyvä tyyppi hänen mielestä.


    • Anonyymi

      Psykopaatti akanhakkaaja.Koko suku täysiä imbesillejä.

    • Anonyymi

      Metsuri ampui hengiltä myös kytän Ruotsissa vaikkei sitä pystytty todistaan. Taatusti pistänyt kylmäksi myös joitain muita mistä ei ole jäänyt kiinni

      • Anonyymi

        Tietääkö kukaan mitään tästä Ruotsi tapahtumasta? Tai ollaanko siitä uutisoitu jotain? Yritin ettiä mutta en ihan tiiä millä hakusanoilla ettis...


    • Anonyymi

      Tuleeko teille kaikille
      Alibi luukkuun tai lootaan?

    • Anonyymi

      Lieneekö Ilomantsissa vielä lisää näitä huohvanaisia.

    • Anonyymi

      Kummallisia nuo savokarjalaiset ihmiset. Eikö niitä mainosteta lupsakkoina ja nauravina ihmisinä mutta sieltä päin näyttää tulevan kuitenkin paljon sekopäitä murhamiehiä ja aseilla leikkijöitä? Ristiriitaista. Onko Pielisen vedessä jotain kummaa?

    • Anonyymi

      Joku kakkosen kautta nusastu ja syntyny puoli ihminen?
      Pitäis karkottaa afrikkaan, kun ei o kuolemantuomiota meillä.

    Ketjusta on poistettu 23 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2695
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      103
      2282
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2030
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      13
      1759
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1701
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1676
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1666
    8. 92
      1602
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1467
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1284
    Aihe