Nuoren taloudenhoitajattaren tarina

Nuori taloudenhoitajatar

Olen aina kiihottunut ajatuksesta, että olisin "se toinen nainen". Vähän aikaa sitten minulle tarjoutui tilaisuus elää fantasiani todeksi.

Muutama kuukausi sitten pääsin varakkaan, keski-ikäisen, lapsettoman pariskunnan kotiin taloudenhoitajaksi. Rouva Häggbom oli aika tavallisen näköinen, ehkä hieman jo keskivartalolta lösähtänyt. Herra Häggbomkaan ei ollut erityisen komea, mutta mielestäni tavallaan ihan vetävä, koska satun pitämään itseäni vanhemmista miehistä. Ajattelin jo ensimmäisinä työpäivinäni, miten herkullista olisi aloittaa suhde tuon herrasmiehen kanssa pariskunnan omassa kodissa. Maltoin kuitenkin mieleni, vaikka minusta mies aivan selvästi toisinaan katsoi minuun ja nuoreen vartalooni (olen 23-vuotias) "sillä silmällä". Tämän tästä yllätin hänen kiinteän katseensa harhailemasta kiinteällä vartalollani...

Eräänä iltana kuulin pariskunnan väittelevän kiihkeästi makuuhuoneessaan. Olen utelias tyttö, joten hiivin oven taakse kuuntelemaan. Kuulin heidän kiistelevän seksistä ja parisuhteensa tilasta. Mies moitti vaimoaan siitä, että tämä on menopaussin jälkeen menettänyt mielenkiintonsa seksiin lähes kokonaan. Nainen syytti miestään siitä, ettei tämä koskaan suostunut perustamaan perhettä hänen kanssaan. Rouva Häggbom itki, herra Häggbom huusi ja kuittasi että joskus on vain parempi ajatella käytännöllisesti. Sitten vaimo alkoi puhua jotakin ääntään madaltaen. Työsin korvani kiinni suljettuun oveen, koska halusin nyt kuulla miten tämä kotoinen draama jatkuu. Kuulin kuinka nainen vihjailevaan sävyyn esitti miehen kenties olevan kiinnostunut muunkinlaisesta kuin työsuhteesta "nuoren taloudenhoitajattaren" kanssa. Olin hämilläni keskustelun saamasta käänteestä, mutta tavallaan nautin tilanteesta, varsinkin kun mies ei oikein osannut kiistääkään vaimonsa näkemystä. Heidän väittelynsä jatkui, mutta minä päätin lähteä nukkumaan. Olin saanut sen tiedon jota olin lähtenyt hakemaan...

Siitä edespäin aloin pukeutua hieman paljastavammin: ohuempiin puseroihin, tiukempiin farkkuihin. Aloin myös luoda aistillisia katseita talon isäntään. Tätä tapahtui myös rouvan ollessa paikalla. Olin siinä määrin minua kiihottavan asetelman viekoittelema, etten osannut ajatella muita kuin itseäni. Sain mieheltä vastaukseksi vähintään yhtä aistillisia katseita. Arkisissa tilanteissa puuhaillessamme hän pudotteli minusta hämääntyneenä veropapereitaan, ja minä kaadoin häneen silmääntyneenä tilannetta vierestä kalpeana seuranneen rouvan arabia-maljakon. Ja makuuhuoneen suljetun oven takaa kuulin rouva Häggbomin vaativan minun irtisanomistani. Ja herra Häggbomin toteavan "ehdottomasti ei". Ja minä hiivin tyytyväisenä omaan vuoteeseeni.

Eräänä iltana, jo tutuksi käyneen seksikiistan jälkeen (mies oli jälleen kerran puutteestaan huolimatta joutunut luovuttamaan), pariskunta meni olohuoneeseen vielä katsomaan televisiota ennen nukkumaan käymistä. Minä olin erityisen kiihottuneella tuulella, joten päätin vähän lisätä vettä myllyyn. Riisuin itseni alastomaksi, ja vedin ylleni vain hyvin ohuesta kankaasta valmistetun yöpaidan. Se oli reisien puoliväliin ulottuva, venyvähköä materiaalia, vartaloani myötäilevä, ja väriltään läpikuultavan luonnonvalkoinen. Minulla on isot (dd-kuppia olevat), pyöreät ja kiinteät rinnat, jotka pömpöttivät ja kuulsivat ohuen kankaan läpi. Katsoin itseäni kokovartalopeilistä, ja olin hyvin tyytyväinen näkemääni. Hengitys kiihotuksesta raskautuneena lähdin alakertaan olohuoneeseen kuin muina miehinä, "televisiota katsomaan". Astellessani portaita alas tunsin miten isot pyöreät rintani liikahtelivat ja pomppivat yöpaidan kangasta vasten. Kuulin myös miten kiihotuksesta märkä pilluni litisi hieman askelia ottaessani. Minusta oli hyvin kiihottavaa olla kokonaan ilman alusvaatteita.

Pariskunta kääntyi katsomaan minuun kun laskeuduin portaat alas olohuoneeseen. Mies oli näkemästään niin kiihottunut ja yllättynyt ettei osannut peitellä reaktioitaan, vaan tuijotti suu raollaan, melkein huohottaen vallatonta nuorta vartaloani. Alimmat rappuset tulin alas kepeästi hypähtäen, mikä sai rintani pompahtamaan raskaasti heilahtaen. Herra Häggbom nielaisi eikä voinut kääntää katsettaan pois. Rouva Häggbom istui hänen vierellään katsoen vuoroin minua (tai lähinnä vartaloani...), vuoroin miestään lähes epäuskoinen ja äärimmilleen kiusaantunut ilme kasvoillaan, mutta kumma kyllä (tai ehkei niinkään) hänkin vaikutti jollain tapaa kiihottuvan tilanteesta, vaikkei varmasti olisi halunnut.

Sanoin iloisesti tulleeni vähän televisiota katselemaan. Rouva rykäisi kiireesti ja ilmoitti että hän ja miehensä ovat juuri lähdössä yläkertaan nukkumaan, joten saisin katsella televisiota rauhassa. Näin sanoessaan hän tarttui miestään käsivarresta. Siihen mies kuitenkin totesi, tulkintani mukaan himosta hieman paksuuntuneella äänellä, ettei häntä vielä lainkaan väsytä, mutta vaimo saisi kyllä toki mennä nukkumaan jos halusi. Hetkeksi tuli hiljaista. Vaimo selvästi mietti miten nyt pelaisi korttinsa. Lopulta hän ilmoitti, että jäisi sittenkin vielä seuraamme. "Niin, vahtimaan aviomiestään, etteivät tämän sormet vain eksyisi harhateille", ajattelin mielessäni hymyillen, ja ajatus miehen paksuista sormista litimärässä jalkovälissäni sai minut kiihottumaan entisestäni.

Televisioruudussa vilisi jokin jännityselokuva, mutta kukaan meistä ei oikeasti välittänyt siitä tuon taivaallista. Jännitys olohuoneessa oli niin tiivis, että sitä juurikin olisi saattanut leikata veitsellä. Istuin kulmasohvalla, pariskunnasta etuvasemmalla. Sillä paikalla saatoin hyvin venytellä itseäni mitä hekumallisimpiin asentoihin siten että pariskunnan molemmat osapuolet varmasti näkivät. Nuoret, paisuneet rintani liikkuivat kääntyillessäni, sykkivä pilluni litisi asentoa vaihtaessani. Nyt pelattiin jo aika avoimin kortein. Tilanne oli minusta, ja varmasti myös herra Häggbomista, erittäin nautinnollinen. Rouva Häggbom vaikutti hermostuneelta, sivusilmällä näin miten hänen kasvonsa nykivät kireinä.

Minä halusin johdatella tilannetta vielä pitemmälle, ja mietin kuumeisesti seuraavaa siirtoani. Huomasin miehen ristineen polvensa, mutta pyjamanhousujen etumus pullotti silti selvästi, rouvakin oli varmasti jo huomannut sen. Tästä rohkaistuneena katsahdin muka huolettomasti heihin päin ja sanoin "mistä muuten olette hankkineet tuon kauniin vaasin?" Osoitin sormellani herra Häggbomin takana kirjahyllyssä olevaa esinettä. Tiedostin itsekin esitykseni kömpelyyden ja epäuskottavuuden, mutta sillä ei nyt enää ollut väliä: kaikki läsnäolijat tiesivät kaikkien läsnäolijoiden tietävän missä mennään. Kyse oli enää rohkeudesta, eikä minulla ollut mitään hävittävää. "Seee on, öh, matkamuisto Tunisiasta..", herra Häggbom sopersi. Nousin ylös sohvasta ja kävelin miehen eteen rouva Häggbomin pahaa ennakoivan katseen seuratessa jokaista liikettäni. Kurotin kättäni vaasia kohti työntäen vartaloani lähelle miehen kasvoja pyöreiden rintojeni vapaana liikahdellessa. Mies alkoi huohottaa nyt häpeilemättömästi. Rouva henkäisi kauhistuneena, muttei saanut mitään sanotuksi, tuijotti vain epäuskoisena minua ja aviomiestään joka silmät puoliummessa nautti rintojeni kevyestä kosketuksesta. Herra Häggbom oli jo huumassa avannut jalkansa, joten hänen täydessä seisokissa oleva elimensä hipoi reittäni. Oma pilluni sykki jo täydessä kiimassa. Sen kummemmin enää miettimättä horjahdin muka vahingossa miestä kohti. Sanoin "oijoi, anteeksi..", ja varovasti laskeuduin "tasapainon menettäneenä" miehen syliin. Mies voihkaisi tukahtuneella äänellä nautinnosta, ja minä vastasin voihkaisuun huudahtamalla kiihkeästi. Vieressä yhä istuva rouva ei edelleenkään osannut sanoa mitään, kuin lamaantuneena hän seurasi tapahtumia, nieleskellen.

Seuraavaksi liikahdin miehen sylissä aikoakseni nousta takaisin seisomaan, mutta vaistomaisesti mies teki liikkeen jolla sai minut vielä pysymään aloillani. Vaihdoin asentoa, pilluni litisi ja jätti limaisia jälkiä herra Häggbomin pyjaman etumukseen, me molemmat huohotimme kiihottuneina. Nyt rouva Häggbom avasi suunsa ja sanoi hengästyneellä, kireällä äänellä: "siis mitä tämä oikein on...?" Ensin hän ei saanut mitään vastausta. Sitten hänen aviomiehensä sanoi huohotuksensa lomasta: "ehkä sinun täytyy nyt mennä yöpuulle, kulta". Minä naurahdin nyt jo avoimesti, ja jatkoin keinuvaa liikettä herra Häggbomin sylissä. Rouva selvitti kurkkuaan hätäisesti ja huudahti "ja nyt kyllä...!" Keskeneräiseksi jääneellä uhkauksella ei ollut kuitenkaan mitään tehoa, joten hän vain jäi nöyryytettynä tuijottamaan minun ja aviomiehensä kiihkoa.

Herra Häggbom ei enää nähnyt, ei kuullut, ei muistanut mitään eikä ketään ollessaan syleilyssäni. Hän oli nyt täysin minun pauloissani. Vapisevin, kiireisin sormin hän veti housujensa vyötärönauhan alas ja kivikova, sinipunainen kalu ponnahti sojottaen pystyyn. Sitten hän alkoi lähes ulisten hyväillä reisiäni, ja nostaa yöpaidanhelmaani ylös. En välittänyt ollenkaan rouva Häggbomin läsnäolosta, päinvastoin, minusta oli kiihottavaa ajatella että hän on todistamassa tätä kaikkea. Fantasiani oli toteutumassa huikeimmalla mahdollisella tavalla.

Annoin miehen vetää helmani ylös. Nousin sesomaan ja nostin toisen reiteni sohvan reunalle, jotta kaikki läsnäolijat saattoivat nähdä turvonneen pilluni, josta valui kiiltävää nestettä alas reittäni pitkin. Näin pupillien laajenevan hengästyneen rouvan silmissä, hän oli selvästi kiihottunut kaikesta näkemästään. Herra Häggbom liu'utti kättään reittäni pitkin ylöspäin ja lopulta työsi paksun etusormensa äärimmilleen herkistyneeseen, märkään pilluuni, mikä sai minut hengähtämään nautinnosta. Se tuntui kertakaikkiaan jumalaiselta. Hetken aikaa työnneltyään sormeaan kiimaisessa pillussani, mies otti nopeasti, valtavassa kiihkossa kiinni lanteistani vetäen vartaloani kohti sykkivänä odottavaa kaluaan. Laskeuduin hitaasti alaspäin kunnes tunsin hänen kovan kalunsa kuumana kihelmöivillä, kiimaisilla häpyhuulillani. Sitten laskeuduin yhä alemmas antaen kalun työntyä hiljalleen syvälle pilluuni. Kuului kitisevä ääni kun kalu matkasi supistelevan pilluni sisällä. Mies huohotti kovaan ääneen, minä voihkaisin vielä kovemmalla, kun kalu saavutti pilluni pohjan. Herra Häggbom tarttui vielä lanteisiini ja painoi minua lujemmin omaa lantiotaan vasten, jotta saisi kalunsa mahdollisimman syvälle. Liikuimme holtittomasti tässä asennossa, jossa sukuelimemme olivat tiivissä syleilyssä. Olin kenties elämäni suurimmassa kiimassa, ja niin oli asianlaita kaikesta päätellen myös herra Häggbomin kohdalla. Tässä vaiheessa katsahdin rouvaan päin, enkä ollut uskoa silmiäni: rouva Häggbom oli alkanut masturboida minua ja miestään tiiviisti seuraten. Kiihotuin vielä enemmän sen nähdessäni, ja aloin nyt rytmikkäämmin pomppia miehen sylissä. Mies tarttui kaksin käsin pomppiviin, muhkeisiin rintoihini ensin yöpaidan päältä, sitten hän työsi kätensä yöpaitani alle ja puriseli rintojani ja nännejäni hellästi. Lopulta en enää kestänyt sitä järjetöntä kiimaa jossa olin, ja laukesin voimakkaaseen orgasmiin huutaen nautinnosta. Herra Häggbom tuli lähes samaan aikaan, hänkin päästäen kurkustaan pidäkkeettömän huudon. Tunsin kuinka hänen kalunsa paisui supistelevan pilluni sisällä, ja sitten voimakkaasti sykkien syöksi valtavan spermalastin syvälle sisääni. Jäimme vielä pitkäksi aikaa sisäkkäin miehen kanssa, voipuneina tuosta uskomattomasta hekumasta jonka annoimme toisillemme. Tunsin miten spermaa valui kalun yhä täyttämän pilluni reunoilta kalliille plyyshi-sohvalle. Silloin muistin, että ehkäisy oli unohtunut. Sanoin sen ääneen, raukealla äänellä. Samaan aikaan rouva Häggbom saavutti oman huippunsa.

Emme jälkeenpäin ole koskaan puhuneet kolmisin tuosta illasta, mikä on tavallaan uskomatonta. Se vain on julkilausumaton sääntö: siitä ei puhuta. Emme puhuneet siitä silloinkaan, kun paria viikkoa tapahtuneen jälkeen paljastin Häggbomeille olevani raskaana. Sen kuullessaan herra Häggbom epähuomiossa huudahti riemusta, kunnes ymmärsi hillitä reaktionsa. Rouva Häggbomin kasvot venähtivät.

Minä päätin jäädä ainakin toistaiseksi heidän taloonsa asumaan. Rouva Häggbom vaati miestään lähettämään minut tieheni. Mutta herra Häggbom sanoi "ehdottomasti ei".

Säännöllisesti herra Häggbom pujahtaa makuuhuoneeseeni, jossa harrastamme salaa kovaäänistä seksiä.

7

30310

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ============

      Hieno ja kiihkeä tunnelma läpi koko tarinan.
      Se, että onnistuu sellaisen tunnelman luomisessa tarinaan on harvinaista näillä sivuilla.
      Toivottavasti kirjoitat lisää.

    • Wau Wau

      Enpä ole hetkeen törmännyt yhtä kiihottavaan tarinaan. Tälläisiä lisää kiitos!

    • Siinä

      on hyvät ainekset levittää tarinaa esimerkiksi siten, että viettelet miehen nussimaan sinua missä tahansa miehen vaimon nähden, vaikka mieskin olisi yrittänyt katua asiaa, ja yrittäisi välttää kyseistä kiusausta. Tai sitten niin, että viettelet puoliksi vastustelevan vaimon seksiin kanssasi. -Pakotat hänet nuolemaan pillun ja peppureikäsi vaimon miehelle valmiiksi... Alistat vaimoa monin tavoin, sanoin ja teoin, ym...:) -Vaikkapa pariskunnan juhlissa kerrot ihmisille vaimon kuullen, kuinka olet ottanut ko. talon emännän aseman seksissä, ja sivelet miehen kullia omistavasti...ym :)

      Ja todellakin, kerro lisää kokemuksistasi.

      Storyteller

    • vaan

      Ovatko oikeita ihmisiä nämä Häggbomit? Nimi muutettu? ;)

    • fffffllllll

      Olet aivan loistava kirjoittaja!

    • mie vaan

      Ei tämäkään ollut paha :)

    • Rouvaliini

      Todella hyvä! Sujuvasti kirjoitettu, asetelma ja tarina loistavia!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      3040
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      117
      2194
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1604
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1408
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      73
      1067
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      921
    7. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      894
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      890
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      805
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      746
    Aihe