Kesän päättäjäiset -remix

ATR

Vietimme porukassa kesän päättäjäisiä viikonloppuna. Muutama pariskunta ja yksi juuri takaisin Suomeen muuttanut vaimoni ystävätär. Ilta meni mukavasti ja yöllä osa porukasta lähti taksilla koteihinsa. Yksi pariskunta jäi nukkumaan alakertamme makuuhuoneeseen ja tämä vaimoni ystävätär jäi vielä hetkeksi istumaan takapihamme terassille minun ja vaimoni kanssa.

Menneet tuli muisteltua ja päätimme painua pehkuihin. Vaimoni oli aika hilpeällä tuulella. Kävin vielä yöllä suihkussa ja vaimoni tuli hetken päästä mukaan. Hän oli riisunut itsensä alasti ja oli laittanut minun aamutakkini päälleen. Hän laittoi pesuhuoneen oven kiinni ja tiputti kylpytakin lattialle. Hän kikatti ja näytti minulle sormimerkein että olisimme hiljaa ettei toiset heräisi. Hän tuli suihkun alle kanssani ja halusi suudella. Suutelimme kiihkeästi ja kauan. Vaimoni on kaunisvartaloinen nainen. Hänellä on pyöreät pakarat ja pienehköt kauniit, kiinteät rinnat. Hän oli aika kuumana.

Otin kiinni hänen lantiostaan ja vedin häntä lähelleni. Tunsin kovettuneet nännit rintaani vasten ja kullini alkoi herätä. Otimme shampoon jonka levittelimme toistemme hiuksiin ja vartalolle. Hieroin vaimoni rintoja shampoovaahdolla ja hän otti kullistani kiinni antaen sillekin shampoopesun. Huuhtelimme vaahdot pois ja kosketin vaimoni märkää pillua. Sormeilin häntä hetken ja vaimoni kiihtyi entisestään. Hän kääntyi edessäni ja nojasi käsillään suihkun seinään. Työnsin takaapäin sormia häneen ja hieroin klitorista. Kullini seisoi kovana ja työnsin sen hänen sisäänsä. Nain vaimoani takaapäin ja pidin häntä kiinni lantiosta. Vaimoni hengitti huohottaen ja kiihdytin vauhtia. Äkkiä vaimoni liikahti eteenpäin ja kullini tuli ulos. Hän kääntyi ja polvistui edessäni ja otti kullini suuhunsa. Hän imi ja runkkasi kunnes olin valmis syöksemään spermat. Hän runkkasi ja laukesin hänen rinnoilleen. Hän nousi ylös ja suihkuttelimme itsemme puhtaiksi. Palasimme takaisin yläkertaan, jossa vaimoni ystävätär oli jo olohuoneen sohvalle rakentamassamme makuupaikassaan.

Hän nauroi ja sanoi, että kestipä se suihku kauan. Vaimoni alkoholin vauhdittama hilpeys ei ollut laantunut ja hän nauroi vain ja sanoi, että pakkohan sitä on itsensä kunnolla pestä. Menimme makuuhuoneeseen ja heitimme pyyhkeet pois. Vaimoni kaunis alaston vartalo hämärässä valaistuksessa sai minut uudestaan innostumaan. Menin hänen taakseen ja otin kiinni hänen rinnoistaan ja suutelin häntä kaulalle. Puristelin ja hieroin rintoja ja tunsin kuinka nännit kovettuivat. Vaimoni kumartui uudestaan, painoi ylävartalonsa kiinni sänkyyn ja hänen pyllynsä jäi mukavasti koholle. Nuolin häntä takaapäin kunnes hän oli aivan litimärkä. Sormeilin vielä hiukan, kunnes lopulta työnsin kovana seisovan kullini häneen takaapäin. Nain häntä hetken takaapäin. Hän kääntyi sängylle selälleen ja nostin hänen jalat olkapäitäni vasten. Otin kiinni kullistani ja hieroin sitä pillua vasten hetken. Työnsin sen sisään ja nain häntä rajusti. Sanoin vaimolleni, että varmasti tämä kuuluu olohuoneeseen. Vaimoni ei välittänyt, enemmänkin innostui. Lopetimme hetkeksi ja avasimme ikkunan. Vaimoni vielä avasi makuuhuoneen oven hieman raolleen. Hän nauroi ja sanoi, että ei haittaa vaikka kuuluisi. Menin selälleen sängylle ja vaimoni asettui päälleni 69-asentoon. Nuolin märkää ja kuumaa pillua ja vaimoni otti kullini suuhunsa, runkaten samalla.

Kuulin kuinka makuuhuoneen ovi narahti. Vaimoni ystävätär oli tullut huoneeseen. Hätkähdin hieman, mutta vaimoni ei vähääkään. Hän nousi istuvaan asentoon ja laskeutui alaspäin. Otti kullistani kiinni ja ohjasi sen sisäänsä. Kysyin, että saimmeko yleisöä ja vaimoni naurahti. Ujostuttaako, kysyi vaimoni ystävätär. Siinä sitten olin kahden naisen kanssa. Ajatus ei tuntunut ikävältä tai vaikealta ollenkaan. Katselin vaimoni selkää ja takapuolta kun hän liikkui varovasti. Kullini hänen sisällään oli kova kuin kivi. Ystävätär istuutui sänkymme reunalle ja sanoi, että älkää hänestä välittäkö, jatkakaa vain. Niin teimme. Vaimoni nousi kullini päältä ja kääntyi kasvot minuun päin.

Leena, vaimoni ystävä katsoi kulliani ja sanoi, että kyllähän tuon kanssa on kiva touhuta. Vaimoni pyysi hänet mukaan. Yllätyin, mutten ollut pahoillani. Leena riisui yöpaitansa ja pikkuhousunsa. Hän tuli viereemme ja otti kädellään kiinni kullistani. Vaimoni teki hänelle tilaa ja Leena painoi suunsa kiinni kullini päähän. Vaimoni hymyili, tuli kasvojeni päälle hajareisin. Märkä ja turvonnut pillu oli mukavaa nuoltavaa. Leena samalla asettui istumaan päälleni, ohjasi kullini sisäänsä ja upposin hänen märkään pilluunsa. Vaimoni nousi viereemme ja Leena ratsasti päälläni. Hänen rintansa olivat paljon isommat kuin vaimoni ja hän oli muutenkin rehevämpi. Nussin Leenaa ja puristelin hänen rintojaan. Vaimoni halusi katsella ja minulla ei ollut mitään sitä vastaan. Nussimme lujasti ja kun olin valmis saamaan siemensyöksyn Leena nousi päältäni ja runkkasi kulliani ottaen sen samalla suuhunsa. Laukesin Leena suuhun ja kasvoille ja vaimoni tuli nuolemaan kulliani Leenan kanssa. Aamupalapöydässä hymyilimme yön tapahtumille. Ensi kerta kun olin kahden naisen kanssa.

0

26918

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

        Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
        Lieksa
        52
        2844
      2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

        1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
        Maailman menoa
        530
        2692
      3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

        En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
        Ikävä
        48
        1865
      4. Baaritappelu

        Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
        Kokkola
        32
        1837
      5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

        Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
        Tunteet
        119
        1748
      6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

        SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
        Maailman menoa
        301
        1679
      7. Tappo Kokkolassa

        Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
        Kokkola
        9
        1312
      8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

        Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
        Maailman menoa
        89
        1135
      9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

        Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
        Ikävä
        60
        1129
      10. Ketä ammuttu ?

        Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
        Juupajoki
        22
        1102
      Aihe