matonkude

missä päin olisi matonkude kauppa etelä-suomessa?
Ilmianna
Jaa

15 Vastausta


saattaa olla myös matonkuteita. Ainakin Lahdessa on ollut trikookuteita eräässä kangaskaupassa.
Ilmianna
Jaa
ainakin loimaalla, niinijoella on lankapeukaloiden käsityö ja kudetalo jossa on laaja valikoima kuteita ja muitakin käsityö tarvikkeita.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
ainakin just tuolta niinijoelta. Muistaakseni on viikonloppusinki auki... en itekkään muuten ehtis käydä ku on jonkun verran matkaa sinne!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
eli siis Tritex, joka myy trikookuteita edulliseen hintaan. Ainoa miinuspuoli, että myytävät kuteet ovat säkeissä ja itse selvitettävää, mutta tuo näkyy sitten hinnassa.
Eli ko. myymälä sijaitsee Tampereen Tesomalla osoitteessa Kohmankaari 3. Siellä on myös jonkin verran poppanakuteita, juuttia sekä lp-mattolankaa. Lisäksi valikoimaan kuuluu jonkinverran kankaita.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Lankapeukaloiden käsityö- ja kudetalosta löytyy mahtavat valikoimat erillaisia trikoita ja on vyyhdillä. poppana valikoima on hyvä. huovutusvillaa ja suomenlampaan villalankaa, hahtuvaa oli. kangaskudetta, talon omaa LP-lankaa jota ei saa muualta. juuttia oli. malleja on ja niisintä ohjeita saa mukaan.
valmiit loimet mattoihin ja poppanoihin. valikoima on mahtava. halpaa. hyvä palvelu kaikkiin asioihin saa neuvoja ja kuteen menekki lasketaan ei tarvitse ostaa ylimääräistä. olen ollut monta kertaa ostoksilla ja menen uudelleen. kannattaa käydä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
löysin hienon sivun.
http://matonkude.vuodatus.net/
Ilmianna
Jaa
Tampereella edullisia matonkuteita myy ainakin Poppanavakka (Suonsivunkatu 14, Lamminpää) sekä jo edellä mainittu Tritex (Kohmankaari 3, Tesoma). Lahdessa kuteita löytyy Alestalolta (Kauppakatu 23, keskustassa Iskun myymälän takana).
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Lahdessa matonkuteita löytyy myös
Osuuskunta Kankurin Ilosta ja Luovuuden puodista Mariankadulta - se on todella kiva paikka.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Alestalolla on myös nettisivujenkin mukaan (www.alestalo.fi) matonkuteiden lisäksi poppanakuteitakin myynnissä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Turussa on sitten Jätti-Rätti Nuppulantiellä ja Maskussa Tamminaula ihan kasitien varrella ja Maskun keskustan risteyksessä.
Ilmianna
Jaa
Miksi nekin pitää OSTAA?
Jo yli 60 v sitten matonkuteiksi leikeltiin kaikki rikkinäiset vaatteet ja joutavanpäiväiset tilkut. Minäkin leikkelin niitä, vieläpä alle kouluikäisenä. Eikö nykymussukat sitäkään osaa tai viitsi?
Ilmianna
Jaa
Ehkä ihmiset haluavat oikeanlaista materiaalia tietyn värisenä. Minä en esimerkiksi halua tällä hetkellä virkata riemunkirjavaa koria.
Ilmianna
Jaa
minä olen kutonut erityisen hienoja mattoja muuhun sisustukseen sopivin värein, olen vanhat lakanat repinyt kuteiksi, nekin ovat sen värisiä kuin muutkin omat värit, sitten lajittelin niihin sopivat kuteet väreittäin ja hieman ostin , jotka sitten halkaisin ja kiedoin yhteen toisen värin kanssa, tuli muuten upeat matot... niinhän saa juuri sellaiset kuin haluaa... se osto kuteen käyttö sellaisenaan on kyllä tylsää.
Ilmianna
Jaa
http://www.tekstiiliteollisuus.fi/index.php?id=54&kieli=1
Tarjouspala Järvenpää

nettikauppoja leegio
Ilmianna
Jaa
http://www.lanka-tekstiili.fi
Hyvät kokemukset tästä
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

matonkude

missä päin olisi matonkude kauppa etelä-suomessa?

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta