Lukio 3.5 vuodessa... Järkee vai ei?

onkojärkeevaiei

Jepu, eli näyttää siltä et lukio menee kolmessa ja puolessa vuodessa. On hyvin vaikee tilanne päällänsä, mahakipuu, päänsärkyy, masennusta ja muutenkin sellanen paskafiilis aika usein ottaa vallan.

Haluaisin nyt ainakin pitää kahden jakson paussin, ajattelin että jos sais ittensä tässä parissa kuukaudessa takasi raiteille niin voisin ehkä jatkaa lukiota tuossa marras-joulun vaiheilla. (eli silloin kun 3jakso alkaa)

En ole puhunut asiasta porukoille, en opolle, en kavereille, enkä ees tie onko mitään järkeä, mutta nyt aamuihin herääminen vituttaa paljon enemmän mitä antaa takaisin. Kyselesinkin nyt kokemuksia/neuvoja ja vittuillakkin toki saa.

Ajattelin tässä parin päivän sisään mennä opon juttusille. Käyn nyt lukiota kolmatta vuotta, 62 kurssia käyty. Ja kaiken lisäksi olen ilmoittautunut jo syksyn kirjotuksiinkin, uskonto ja ruotsi pitäis kirjottaa, eli onko mahdollista että olisin nyt pari kuukautta pois koulusta, mutta osallistun kirjotuksiin? Pakolliset kurssit on käyty. jotai tarttis tehä...

8

1770

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Miiiu

      Mulla meni kanssa 3,5 vuotta kun halusin vielä korottaa kirjotuksia niin jäin "roikkumaan" vielä puoleksi vuodeksi. kurssit oli kaikki käyty ja keskityin oikeestaan töihin ja kirjotuksiin sen puoli vuotta. ei ole ainakaan mua mitenkään haitannut, että meni se puol vuotta ylimäärästä, nyt olen valmistumassa ensi keväänä amk:sta puoli vuotta normiaikaa aikaisemmin.. eli otin vähän kiinni.

      Mutta se on jokaisen oma asia miten tekee, ei puolesta vuodesta elämä kaadu, jos sielä pitempään on, mutta noiden oireiden kanssa selviäminen onkin jo sitten eri juttu.. en haluais suositella mitään ennekuin juttelet opon kanssa, mutta hoida nyt ittes eka kuntoon hyvä ihminen, ei tossa tilassa voi oottaa hyvää koskien kirjotuksiakaan..

      TSEMPPIÄ! :)

    • kirjoitukset

      tänä syksynä se tarkoittaa että viimeisen kerran voit osallistua kirjoituksiin syksyllä 2007, sen enempää ei voi venyttää. Kirjoitukset on suoritettava loppuun kolmen peräkkäisen kirjoituskerran aikana. Jos aloittaa yo-kokeet syksyllä 2006, voi jättää vaikka kevään 2007 väliin ja tehdä loput syksyllä 2007.

      • onkojärkeevaiei

        Nonnii, taidanpa sit täs ensviikon alulla mennä opon puheille. Jos nuo kirjotuksetkin sitten hajauttais 3 eri suorituskertaan. Samapa kai että onko ylioppilas 2007keväällä tai sit syksymmäl. Kiitoksia vaan tsemeist, eiköhä tästä sit taas lähetä ylemmäks ku ei tääl pohjal enää kauaa jaksa olla :)


    • Nimetön

      Heipä hei.
      Minusta on järkeä käydä lukio kolmessa ja puolessa vuodessa, jos tuntuu siltä, että ei jaksa. Itse olen nyt toisella luokalla ja viime vuonna tunsin itseni niin masentuneeksi, että meinasit jättää koulun kokonaan. Mutta kavereiden tukemana ja psykologin avustuksella sain itseni takaisin raiteille ja jaksoin käydä taas koulua. Olen ajatellut kolmea ja puolta vuotta itsekin, mutta nyt olen taas MELKEIN oma entinen itseni, joten yritän sitä kolmea vuotta. En tiedä tulenko onnistumaan, mutta aina voi yrittää. Se kannattaa muistaa! Aina kannattaa puhua kavereiden kanssa ja ainahan voi mennä keskustelemaan koulun psykologin kanssa ( siis jos koulussa on sellainen). Paha olo pitää pystyä purkamaan puhumalla. Minun tapauksessani se auttoi. Kaverit kuuntelivat, kun minä itkin ja puhuin. Eli siis kannatan sinua keskustelemaan ystäviesi ja psykologin kanssa! Etkä sinä menetä siinä mitään, jos käyt lukion 3,5 vuodessa. Sinulla on vaan enemmän aikaa lukea kirjoituksiin jos meinaat käydä lukion tuossa pidemmässä ajassa. =)

    • onkojärkeevaieeeeei

      tänää herärätys kouluu kääk, opon puheille ja katotaa mitä tapahtuu.

      • onkojärkeevaieeeeeieiieiei

        eihä se ollu paikalla.... keskiviikkona uusiks.


    • Anonyymi

      Näitä kommentteja lukiessani taidan itsekin käydä lukion 3.5 vuoteen.

    • Anonyymi

      olen heikoista aineksista tehty lumihiutale. En kestä lyhyttä loivaa ylämäkeä. tasamaallakin kulkeminen ahdistaa. Auttakaa. Itkettää.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      105
      7371
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2802
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2382
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      109
      2093
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1789
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1553
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1416
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1387
    9. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      36
      1359
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1327
    Aihe