ruma elämä... oon ruma

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

Hei hei vaan teille! Hei te kauniit ihmiset siellä ruudun takana! Olen ruma, ja tiedän, että sille ei voi tehdä mitään. Olen syntynyt rumaksi. Älkääkä vaan sanoko että "kauneus on katsojan silmässä" sillä olen OIKEASTI RUMA!! Minua on kiusattu ulkonäöstäni koulussa ja ihmiset töllöttävät missä liikunkin. Mulla on oikeesti ihan KEHITYSVAMMAISEN PÄRSTÄ!! No, onhan moni kehitysvammainen kaunis, mutta en minä. Pitää vaan purkaa itseään tänne ku v*tuttaa niin pahasti! :( Katselen tuntikausia naamaani yrittäen saada sen näyttämään muka kauniimmalta, mutta eihän se tietenkään muutu.

Miten voi olla näin epäreilu maailma: jos syntyy rumaksi niin sellainen sitten on, mitä tahansa tekeekin. Olkaa te kauniit/normaalipärstäiset tyytyväisiä itseennne ja naamaanne!

Muut ympärilläni kohtaavat ihanan poikakaverin, alkavat seurustella, kihlautuvat. Vaan minä pysyn yksin. Pojat eivät tietenkään ole elämäni sisältö, mutta muutenkin: jos käyn kaupassa ostamassa limsaa niin minua töllötetään, jos kävelen kirjastosta markettiin niin minua töllötetään ja sipistään. ELÄMÄNI ON RUMAA JA TUSKAISTA!! Olen saanut koulussa ihania lempinimiä, kuten "epäsikiö" ja "mutanttimonsteri". Opettajatkin suhtautuvat minuun kielteisesti ja varauksella. Eikä kyllä ihmekään. Kukaan ei ole minulle ystävällinen tai edes ystävällistä etäisesti muistuttava.

Eivätkö ihmiset välitä ollenkaan minusta, vainko naamastani?

16

3218

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vielä saanut

      sellaista titteliä kuin "kehitysvammainen"? Minä olen yläasteella saanut ja täytyy sanoa, että mielummin olisin muiden sanomisissa vaikka sitten ruma kuin typerä!! Normaalin ihmisen älykkyyden arvioiminen sairautta sairastavan tasolle on kyllä yksi inhoittavimmista sanomisista mitä voi kuulla.

      Älä ota ihmisten viileyttä mitenkään itseesi. Eivät he ehdi omissa murheissaan edes ajattelemaan, miten kohtelevat muita. Se ei johdu siis sinusta, usko ihan tosissasi se!

      Ollaan me sitten "rumilus" ja "vähä-älyinen". :D Juupa juu. Ollaan kaikessa rauhassa............

    • iloinen ja

      hymyileväinen, niin se varmasti kaunistaa sinua. Jos olet koko ajan kuikkuisella naamalla liikkeellä niin varmasti sinua tuijotetaan. jos taas koitat olla iloinen ja positiivinen, niin ihmiset ajattelevat että ompa siinä kivan näköinen ihminen kun on ulkonäöstään huolimatta tyytyväinen elämäänsä. Niin ja sut pitäis saada jotenkin ymmärtämään että elämässä on paljon tärkeämpiäkin asioita kun ulkonäkö, esim.terveys...jos menettäisit sen ymmärtäisit että ei se ulkonäkö olekaan niin tärkeetä. Ja tuskin sä oikeesti mikään hirveen ruma edes oot...kaikki on kauniita omalla tavallaan.
      Vinkkinä vois sanoo sulle et panosta vähän vaatteisiin ja muuhun laittautumiseen, se saa näyttämään ihmisen hyvältä. Tiedän yhden ihmisen joka ei ole mitenkään erikoisen hyvän näköinen, mutta tiedän että hän näyttäisi hyvältä jos viittisi hiukan panostaa, mut eipä hän tunnu välittävän ulkonäöstään yhtään, jos ei ei olekkaan hälle sit niin tärkeä asia.
      niin ja vielä, mietippä niitä jotka on esim. palaneet pahasti tulipalossa... niitä kaikkia ei meinaa kärsiä kattoa...sä tuskin näytät sellaselta.

    • ...

      Usko minua.Parin vuoden päästä olet kauniimpi.Niin ainakin minulle kävi.

      Uudet vaatteet ja hyvä hiustyyli tekevät myös paljon :)

      • NeitiEpäTäydellisyys89

        Kyllä sut joku joskus viellä huolii.Mitä vittua sitten jos joku on ruma koska kauniskin on kuitenkin ruma.Mä vihaan ihmisiä jotka arvostelee toisia ulkonäön perusteella.Totta hiustyyli muuttaa ihmistä ja meikit aika paljon.Muakin kiusattiin aikoinaan koulussa koska olinb ruma mulla oli silloin luonnoliset hiukset enkä käyttänyt meikkiä.Nykyisin hiukseni ovat mustat ja näytän meikkiä.Näytän siltä kiusatulta ilman meikkiä mutta meikit naamassa taas eri tyypiltä.En minäkään ole täydellinen eikä kukaan muu.Ihmiset vertailevat toisiaan se on normaalia.MUTTA SINÄ OLET KAUNIS!


    • vastaaja vaan

      Höpsis höpsis. Sun kannattaa vaan hyväksyä ittes sellasena kuin oot ja unohtaa tuollaiset jutut mistä kerroit. Älä ole pinnallinen, äläkä uppoa joidenkin ihmisten aiheuttaman keinotekoisuuden mukana vaan nyt karistat tuon asenteen pois mikä sulla on. Aloita vaikka menemällä istuskelemaan järven rannalle jollekin kalliolle. Pieni vinkki vaan ja et ehkä ymmärrä mikä sen tarkoitus on mutta.. niin. :D

      Eihän sille pärstän ulkonäölle voikaan oikein mitään niin kuin totesit, eikä se todellakaan muutu miksikään vaikka kuinka sitä kauhistelisit. Se on kuitenkin pelkkä naama, muista se! Siksi sun olisi suositeltavaa kiinnittää ne ajatukset muihin asioihin ja nauttia tästä ainoasta elämästä. Käyntiin on vaikea päästä mutta kyl se siitä lähtee rullautumaan hiljalleen ja sitten tekee vaan mieli sanoa elämän olevan ihanaa. Nim. kokemusta on. Olin vielä parisen kuukautta sitten aika pohjalla.

      Kyllä mä tiedän miltä susta tuntuu, kun on ittellänikin ollut rankka elämä vaikkakin muista syistä kuin ulkonäöstä. Ja ei sillä.. siis en varmaan minä mikään prinssi ulkonäöltäni monen mielestä olekaan vaikka jotkut ovatkin tykänneet ja itse olen tyytyväinen. Että jos jotkut sattuukin ajattelemaan minua rumaksi niin ongelmaa siitä en ole ainakaan tehnyt. Kaikkia ei vaan voi miellyttää ja miksi pitäisikään?

      Enkä mä myöskään ole ikinä seurustellut eikä ystäviä ole ollut vähään aikaan.. ja kiusattukin mua on aikoinaan. Silti mä oon nyt onnellinen, sillä se kaikki lähtee korvien välistä tai kauniimmin sanottuna sydämestä. Ei mistään ihmeen naamasta.

      "mutta muutenkin: jos käyn kaupassa ostamassa limsaa niin minua töllötetään, jos kävelen kirjastosta markettiin niin minua töllötetään ja sipistään. ELÄMÄNI ON RUMAA JA TUSKAISTA!! Olen saanut koulussa ihania lempinimiä, kuten "epäsikiö" ja "mutanttimonsteri"."

      No varmaan kaikkia ihmisiä töllötetään ja moni ajattelee samoin kuin sinä. Kuitenkin unohdetaan, että sitä tulee myös ihan itsekin katseltua muita ihmisiä tuolla (sen enempää uhraamatta ajatusta kohteelle) ja ehkä se katseltava myös ihmettelee, että miksi toi kattoo. Sipinää nyt kuulee aina vaikka marketeissa ja kaduilla eikä niiden sisältö ole yleensä kummempaa kuin että "mitä pitikään ostaa" jne.
      Niistä haukkujista ei kannata välittää, sillä ne nyt keksii mitä vaan ja sanoo juttuja vain haukkuakseen eikä esittääkseen mielipiteitään.. jos ymmärrät mitä tarkoitan. Eikä sillä, että muiden mielipiteistäkään pitäisi välittää. :)

      Kauneus on katsojan silmässä ja se pätee sinunkin tapauksessa. Voit olla omasta mielestäsi ruma mutta et välttämättä kaikkien. Itseäänhän sitä tulee myös katseltua paljon kriittisemmin. Kuitenkin se on vain tärkeää mitä ihminen on sisältä ja olet varmasti sieltä kaunis. Loppuis tyypeiltä haukkuminen jos vaan viitsisivät tutustua sinuun.

      Sekava tää viesti mutta olen väsynyt.

    • tyttååå

      aika kurjaa, minua haukutaan myös! mutta muista yksi asia jotka kiusaamiseen sortuun on todella itsekeskeisiä kakaroita, kaikki ei voi olla eikä kukaan edes ole Neititäydellinen. unohda peilit, unohda muut ihmiset. minusta keksitään kaikkea pilaa, ihan kaikkea välillä olen norsu,tai kehitysvammainen typerä luuseri. mielummin olen se kuin sellainen keskenkasvuinen p*ska joka haukkuu muita, kukaan ei ole voinnut valita minkä näköinen on! ne on raukkoja jotka kiusaamiseen soruu.

      kyllä joku fiksu poika sunkin luokse tulee, joka ei arvioi ihmistä ulkonäön perusteella,vaan luonteen! laiha lohtu, tiedän, mutta älä kokoajan ajatteli mitä MUUT ajattelee tai pilkkaa!

      me kaikki olemme erinlaisia, minä olen läski ruma myönnän sen. mutta en jää rypemään siihen, en elä muitten mieliksi miten he minusta tykkäisivät. minä elän vain minua itseäni varten, en kenenkään neiti p*skan puhujaa varten! en nyt en koskaan.

      vielä ne reilu 2 vuotta tätä peruskoulua, sitten hankkiudun sinne missä minua arvostetaan sellaisena kuin olen.!.

      tsemppiä sinulle :)

    • Eräs äiti

      Nuoruus, vaikka sen pitäisi olla huoletonta aikaa, on loppujen lopuksi aika rankkaa. Silloin sanotaan toisille asioita, joita ei aikuisena edes tulisi mieleenkään. Ei välitetä, vaikka toinen loukkaantuu. Silloin myös tuntuu, että kaikki katsoo ja tuijottaa justiin mua, vaikka niin ei välttämättä edes olisi. Olen itsekin ollut nuori, tosin siitä on jo aika kauan aikaa, mutta silloin olin hyvin ujo ja tuntui, että minne meninkin, niin ihmiset näkivät ujouteni ja tuijottivat ja nauroivat, niin minusta tuntui, mutta ei se välttämättä niin ollut. Ymmärrän, että jos koulussa on kiusattu, niin helposti jää tunne, että kaikki kuiskuttelevat ja sama jatkuu myös myöhemmässä iässä.
      En tarkoita, että kuvittelisit, mutta todennäköisesti, sillä maailmaan mahtuu niin paljon erilaisia ja erinäköisiä ihmisiä, että tänne on aika helppo sulautua. Tärkeintä on kuitenkin se, että nyt unohdat koko ulkonäköajatuksesi ja suuntaat energiaasi muihin tärkeämpiin ajatuksiin. Tee niitä asioita mistä pidät, harrasta, opiskele tms. Typeriä ovat ne ihmiset, jotka ilkkuvat toisten ulkonäköä tai ylipäänsä pilkkaavat toisia. Ja usko tai älä, olen huomannut, että niillä ihmisillä, jotka eivät hyväksy toisia ihmisiä sellaisena kuin ovat, niin heillä vasta ongelmia onkin. Jos oma elämä on tympeää tai sekaisin, niin saadaan tyydytystä siitä, että arvostellaan toisia. Jos oma elämä on tasapainossa, niin ei tule mieleenkään arvostella toisia.
      Nyt kultaseni päätät, että sinä olet yksi meistä kaikista ihmisistä, olet ARVOKAS IHMINEN! Vaikka ulkonäkö olisi mitä, olet sisältä puhdasta kultaa. Kyllä sen vielä joku huomaa, mutta ensin sinun täytyy hyväksyä itsesi sellaisena kuin olet, sillä vaikka et usko sitä, niin jokaisessa ihmisessä on jotain kaunista. Ja näin sinulle sanottuna, ns. "kauniit ihmiset" ovat yleensä niin omahyväisiä ja itseään täynnä, että huh huh. Pää pystyyn, äläkä seuraa toisten ihmisten reaktioita, sillä monesti alkaa kuvittelemaan, että nyt ne katsovat taas minua. Nykyajan ihmisillä on niin kiire, että eivät paljoa ehdi ympäristöään seurata. Päätä tästä päivästä lähtien, ettet enää suo ajatusta siihen suuntaan, että ihmiset tuijottavat ja jos tuijottavat, hymyile heille ja tervehdi vaikkapa. Muutos parempaan lähtee nyt sinusta itsestäsi ja asenteestasi. Oikein mukavaa syksyä sinulle ja toivon hartaasti, että itsetuntosi nousee tästä lähtien vain ylöspäin, ja nyt suupieletkin ylöspäin:)

    • PRO-rap-artist

      Minäkin olen ruma :D Ja sellasset sua haukkuvat kauniit ja komeat on oikeasti aivottomia, tunteettomia pellejä.

      • minä vain

        tiedän tunteen minua on haukuttu niin kauan kuin vaan muistan. minulla on kasvuhäiriö toisessa korvassa ja se on vähän erin näköinen kun normaali korva. muistan vieläkin kun olin noin 3-4v niin yksi nainen huusi kovaan ääneen "katsokaa ton tytön korvaa" siitä olen saanut kuula koko ikäni ja vielä tänä päivänäkin joku voi sanoa minulle siitä jotain. minua on haukuttu vammaiseksi ja vaiks miksi, mutta en silti ole luovuttanut vaikka voin itse sanoa,että olen ruma. niin se ei pidö paikkaansa vaan jokainen ihminen on kaunis omalla tavallaan. ei tarvi olla mikään laiha ja iso rintainen tai jotain muuta vastaavaa. sinä olet sinä olet kaunis ihminen kun vaan jaksat uskoa. itse ole sanonut itselleni, että olen kaunis ja nyt einään tunnnu yhtään, että olisin ruma.kun vaan jaksaa uskoa itseensä niin alkaa se elämäkin hymyilemään.:) koitas nyt pärjätä


    • nallekarkki92
      • Erityisnuorisotyöntekijä

        Ihmettelen usein nuorien minä-käsitystä, mutta ehkä siihen vaikuttavat muiden mielipiteet. Jos muut nuoret sanovat rumaksi, läskiksi tai lehmäksi, sen alkaa uskomaan itsekin, jos sitä kuulee päivittäin. Näin vaikka asia ei edes pitäisi paikkaansa.

        Sinä ole ainutlaatuinen yksilö juuri sellaisena kuin olet. Ei ole ketään toista samanlaista.

        Tsemppiä yläasteen läpikäymiseen!


    • Jarkko...

      Olen ajatellut perustaa rumien ihmisten deitti
      palstan. Näin rumat voisivat saada jotain
      kontaktia edes vastakkaiseen sukupuoleen.

      Itselläni kanssa muutama kaveria joiden ei edes
      tarvitse yrittää mitään, niin heitä jo isketään.
      Itsekkin kuntoilen, ja pukeudun muodikkaasti ym.
      Mutta ei ne auta loppupeleissä kovin pitkälle.

      Nuorempanakin muutama parisuhdetta meni kun
      näki kaverini. Joten jos seurustelun tynkää
      löytyy, niin nykyään ei pysty edes näkemään
      yhdessä kavereita. Kun alkaa taas keskutelu
      kumppanin kanssa joka johtaa vain kaveriini.
      Ja monesti kun kavereiden suustakin kuule kehuja,
      että onpas sulla kivan näköinen muija. Niin tämä
      yleensä johtaa siihen, että naiset taas
      alkavat kysellä kavereistani.Viimeksi sanoi taas
      että kyllähän aika komea se on......

      Näin täällä lahdessa päin mennään :)

    • Minätässäkukasiellä

      Me ollaa SAMIKSIII!!!

    • Naaderi

      Onneks en ite oo Ruma :D oon komee :) ja ei kannata huolestua sä kyl parannut tsemppiä

    • 'jkkkkk

      Sama täällä :'(

    • Anonyymi

      Jos sulla on finnejä kokeile teepuuöljyä se on ainakin toiminut mulla

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      304
      2755
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      105
      2148
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      81
      1631
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      183
      1502
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      66
      1318
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1215
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1086
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1084
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      1030
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      911
    Aihe