Rakastan.

.Tuntematon.

Olin Jo 7. luokasta asti suoraan sanottuna rakastanut Anua, hän oli vaaleahiuksinen, laiha, kaunis nuori naisenalku. Pääsin samaan ammattikouluun Anun kanssa ja erityisesti jopa samalle luokalle, Anu oli vain pari kertaa hymyillyt minulle en tiedä välittikö hän edes minusta, mutta minä ainakin välitin hänestä.

Kerran sitten liikuntatunnilla Anu silmäili minua erityisen ahkerasti, johtui varmaan siitä, että oli kuuma päivä ja olin ilman t-paitaa. Tunnin lopussa Anu käveli ohitseni ja huomautti kivoista vatsalihaksistani, hymyilin ja kiitin kohteliaisuudesta. Kävelin kouluun Anun perässä, Anu käveli harmikseni kavereittensa kanssa, joten en voinut puhua hänelle paljon enempää. Lähdin pukuhuoneeseen vaihtamaan vaatteita ja kävin samalla suihkussakin. Olin ollut hidas, joten muut pojat olivat lähteneet jo pois, hyvä niin. Hidastelin suihkussa, ettei tarvisi mennä tunnille kuitenkin aloin jo kyllästyä ja lähdin pukemaan. Toisaalla Anu pukeutui myös hän oli valmis ja lähdössä tunnille, kunnes kuuli ääntä pukuhuoneesta jossa olin, hän kuunteli oven takana pari minuuttia olisinko yksin, olin yksin. Anu mietti hetken ja sitten avasi oven. Hiljaa ovi aukesi ja Anu kurkisteli ovenraosta minua. Olin juuri laittamassa kalsareita jalkaan kun huomasin Anun, Äkkiä peitin elimeni, Anukin näytti punastuvan ja paiskasi äkkiä oven kiinni, lähdin mitään ajattelematta Anun perään, huusin hänelle ettei se haitannut mitään, Anu tuli takaisin minulla oli yhä kalsarit kaluni edessä. Anu kävi penkille istumaan nolona katsellen lattiaa, itse kävin hänen vastapäätä istumaan ja katsoin Anua yhä enemmän rakastuneena, olihan hän nähnyt miehisen elimeni.

Emme puhuneet mitään ehkä 5 minuuttiin, kunnes kuulimme ääniä rappusista, Tunti oli loppunut ja muut luokat olivat tulossa vaihtamaan vaatteitaan liikuntatuntia varten, hätäänyimme ja juoksimme äkkiä vessaan, ovi lukkoon ja valot pois. Pojat tulivat pukuhuoneeseen ja huutivat ja pari jopa ränkläsi vessan oven kahvaa ja karjuivat kovaa vessahätäänsä syyttivät tietenkin talonmiestä, ettei lukko toiminut. Vihdoin kaikki lähtivät, oli ollut kivaa olla Anun kanssa pimeässä vessassa, minä vain kalsarit päällä. Anu oli niin kaunis, lähdimme vessasta ja huomasin kadonneet vaatteeni. Anu nauroi ja minä olin paniikissa, mitä tekisin? En voinut lähteä kotiin kalsareissa, Anu lähti kävelemään ovelle päin, ajattelin, että hän lähtisi pois, mutta laittoikin oven lukkoon. Meillä olisi tunti aikaa olla kahdestaan.

Anu käveli luokseni ja avasi vetoketjunsa paidastaan, valittaen kuumuutta, sitten hän otti myös topin pois ja lähti suihkuun päin kävelemään, ihmettelin hänen tekoaan, parin minuutin päällä suihku olikin jo päällä. Istuin penkillä vieläkin Anu huuteli minulta shampoota lainaksi. Otin shampoon repustani, joka oli onneksi ollut piilossa penkin alla ja vein shampoon Anulle, kiusaukseni voimistui ja pakotin itseni kävelemään Anun suihkun luo, Anu kääntyi minuun päin ja otti shampoon kädestäni katselin Anun rintoja, ne olivat juuri sopivan kokoiset Anulle, pyöreät ja ihanat. Laitoin käteni Anun selälle ja aloin hieroa hänen hartioitaan, Anu kääntyi ja suuteli minua, suutelin ekaa kertaa tyttöä suihkun alla, se tuntui ihanalta. Anu teki jotain yllättävää, hän pisti kätensä mahalleni ja valutti sen märkiä boxereitani kohti katsoin Anua kysyvästi, Anu kosketti elintäni, se tuntui erikoisen hyvältä.. Anun käsi ja lämmin suihku, Niin taijanomaista.

Anun leikkiessä elimelläni, laitoin Käteni Anun rinnoille ja puristelin, siirryin sitten alapäähän ja työnsin sormeni Anun pilluun, Anu hätkähti, luultavasti Anun eka kerta oli tulossa. Yritin olla hellä, ja kysyin Anulta varovasti haluisiko hän tehdä sen nyt, Anu suostui.

Kävimme makaamaan lattialle suihkun lämmittäessä lattiaa menin Anun päälle, hän halusi ottaa kullini suuhunsa, kierähdimme toisinpäin ja Anu kävi imemään. Se tuntui siin ihanalta, kukaan ei ollut koskaan ottanut suihin minulta, Olin laukeamaisillaan, ja Anu lopetti yritin itse hoitaa homman loppuun, mutta Anu piti käsistäni kiinni, ja kävi kullini päälle ja upposi ja laukesin saman tien, Anu nautti lämpimästä spermasta joka virtasi juuri hänen sisällään hän tuli päältäni pois ja otti lisää suihin, kuin tyhjentäen pallini olemattomiin. Sitten olikin minun vuoroni kiihottaa Anua. Laitoin Anun makamaan lattialle ja kävin nuolemaan intohimoisesti Anun pillua, Anu näytti pitävän siitä, hän halusi minut heti sisäänsä uudestaan, tietenkin suostuin laitoin kullini Anun sisään ja upotin sen hitaasti Anuun, Anu voihki ja aloin työntämään nopeasti ulos ja sisään, Laukesin uudestaan Anuun, kävin Anun päälle makaamaan kullini ollessa yhä hänen sisällä, makasimme ainakin 10 minuuttia paikoillaan ja lopuksi pesimme itsemme.

Lähdimme pukemaan, Anu lupasi lainata liikuntahousujaan, olivathan boxerinikin kastuneet. Lähdimme kotiin muistellen ihanaa hetkeä pukuhuoneessa.

0

6060

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

        Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
        Ikävä
        57
        3849
      2. Mikä sai sut ihastumaan

        Mitä tapahtui?
        Ikävä
        167
        2377
      3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

        https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
        Sinkut
        211
        2120
      4. Mitä tehdä asialle?

        Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
        Sinkut
        142
        2043
      5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

        Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
        Maailman menoa
        421
        1453
      6. 79
        1241
      7. Ethän syytä itseäsi

        siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
        Ikävä
        139
        1214
      8. Hyvää heinäkuuta

        Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
        Ikävä
        235
        1145
      9. Olet mies varmasti peto

        Makkarin puolella. 🤤
        Ikävä
        84
        1099
      10. Olen pahoillani mies

        Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
        Ikävä
        55
        1080
      Aihe