Örkkilauma ja Rohanin neidot

bb

Tämä tarina sijoittuu aikaan ennen Suurta Sotaa. Sodan tumma varjo oli jo nousemassa idässä ja luopiovelhon soturiörkkijoukot kävivät yhä useammin röyhkeillä ryöstöretkillään Rohanin niittyjen länsirajoilla ja joskus jopa hyökkäsivät rajakyliin, polttaen ja ryöstäen kaiken arvokkaan. Kylien asukkaat pakenivat kauhuissaan mutta joskus sattui niin, etteivät kaikki ehtineet pakoon ja silloin jäivät onnettomat örkkien vangeiksi. Täytyy tässä sanoa, että vangeiksi joutui usein nuoria naisia: miehet olivat kaukana retkillään, vanhukset ja lapset kuljetettiin ensimmäisinä turvapaikkoihin hyökkäyksille alttiista kylästä ja nuoret, vahvat naiset jäivät usein viimeisiksi kyläläisten paetessa.

Ja näin tapahtui kerran, että suurehko örkkijoukko hyökkäsi iltahämärässä pieneen kyläpahaseen ja havaitsi sen autioksi: asukkaat olivat saaneet tietoa vihollisen tulosta ja pakenivat vuorille vieden mukanaan karjansa ja arvokkaimmat tavaransa. Turhaan penkoivat örkit taloja ja vajoja - saaliiksi löytyi vain muutamia arvokkaita esineitä. Suutuksissaan he sytyttivät osan taloista tuleen ja rikkoivat ja hävittivät kaiken mitä näkivät edessään.

Vanhaa latoa penkoessaan kohtasi örkkiryhmää mieluisan yllätyksen: heinäpaalujen takana piileskeli ryhmä nuoria naisia, avuttomina ja peloissaan. He eivät ehtineet pakoon ja piiloutuivat toivoen näin pelastuvansa. Kauhusta kiljuivat Rohanin kylän neidot kun örkkisoturit tarttuivat heitä hiuksista ja raahasivat heidät pihalle, sillä nämä örkit olivat isokokoisia ja pelottavia katsella, mustissa vaatteissaan ja ihonsakin näytti mustalta, mutta oliko se heidän luonnollinen värinsä, vai oliko se vain palaneen kylän mustaa tuhkaa ja kaatuneiden Rohanin ratsastajien verta sekoitettuna hikeen ja johonkin örkkien voiteeseen, sitä eivät neidot tienneet ja he luulivat kuolonhetkensä koittaneen.

Vahvat kädet repivät heitä ja niin heidät raahattiin piilopaikastaan ja heidän kätensä sidottiin selän taakse. Koko örkkilauma kerääntyi heidän ympärilleen ja nämä julmat soturit nauroivat heille ja pilkkasivat heitä. Neidot olivat kauhuissaan ja rukoilivat armoa, kuuroille korville kaikuivat heidän rukouksensa sillä uruk-hai eivät armoa tunne.

"Syödäänkö ne heti?" joku jo huusi malttaamattomana pienimpien örkkien riveissä. "Tuo reunimmainen näyttää pulskalta ja
herkulliselta!"

Esiin astui suuri uruk-hai, koko joukon johtaja. "Ei näitä kannata syödä. Heistä on meille paljon enemmän iloa elävinä, sillä me olemme uruk-hai, velhon sotureita ja meille on velhon hovissa opetettu yhtä ja toista hauskaa näitten vankien käyttömahdollisuuksista ja nyt tapamme on huvitella vankiemme kanssa mielinmäärin. Voimme siis kokeilla niitä ensin ja syödä sitten tottelemattomat." Näin puhui örkkien päällikkö ja ryhmä samanlaisia isoja örkkejä meni hänen viereen seisomaan ja he myhäilivät kaikki tyytyväisinä, tulevia iloja odottaen, ja paljastivat hampaansa ja tömistelivät keihäitään. pienimmät örkit vetäytyivät pois.

Örkkien päällikkö puhui karkealla äänellä Rohanin neidoille: "Kuulitte kai, mitä sanoin. Teidän tulee nyt palvella meitä ja olla meille mieliksi. Tottelemattomat revitään palasiksi ja syödään!" Neidot vapisivat, sillä he tiesivät, tai luulivat tietävänsä, mikä heitä odotti.

Mahtavat uruk-hai aloittivat leikin tutkimalla saaliinsa tarkemmin. He rupesivat kääntelemään ja puristelemaan ja kähmimään naisia, yrittäen löytää joukosta parhaimmat. He työnsivät mustat kätensä neitojen kaula-aukoista sisään ja paljastivat neitojen maidonvalkeat rinnat tai he repivät onnettoman neidon puvun etumuksen auki ja näin hänen rintansa valahtivat esille ja värähtelivät ja hyllyivät örkkien mustien sormien niitä hieroessa ja puristellessa. Ja neitojen nännit kovettuivat örkkien niitä hieroessa - ehkä pelosta tai ehkä himon kipinästä, kuka tietää. Ja neidot vaikeroivat ja ulisivat ja rukoilivat yhä armoa ja seisoivat kädet selän taakse sidottina, avuttomina, rintansa paljaina ja häpäistyinä. Ja täytyy sanoa, että Rohanin naiset olivat kuuluisia isoista ja muhkeista ja pehmeistä rinnoistaan ja pyöreistä kiinteistä pakaroistaan ja nämä muodokkaat neidot olivat kunniaksi rodulleen.

Örkit puristelivat siis neitojen paljaita tissejä ja kähmivät niitä kovakouraisesti ja vetivät herkistä vaaleanpunaisista nänneistä ja iloitsivat kun saivat uhrinsa ulisemaan ja vaikeroimaan. Osa örkeistä halusi edetä tutkimusretkellään ja he nostelivat keihäillään neitojen hameenhelmoja ylös ja niin paljastuivat neitojen valkoiset pyöreät polvet ja pehmeät reidet ja vihdoinkin naisten pillut paljastettiin. Rohanin neidot itkivät häpeästä ja rukoilivat yhä armoa. Örkit sormeilivat naisia estottomasti ja työnsivät kouransa heidän jalkojen väliin ja puristelivat ja vertailivat naisten pilluja ja työnsivät paksut mustat sormensa neitojen pillureikiin tietääkseen, onko tavara tiukka.

Örkit komensivat naisia esittelemään kunnolla pillunsa ja levittämään jalkansa ja myös pyllistämään ja näyttämään paljaat perseensä. He tutkivat kiihottuneina myös neitojen perseet, puristelivat ja levittivät kiinteitä valkoisia pakaroita ja jokunen jopa työnsi sormensa onnettoman neidon persereikään. Neidot uikuttivat hiljaa ja itkivät kivusta ja häpeästä ja odottivat kauhulla, mitä seuraavaksi tapahtuisi. Yksikään niistä ei uskaltanut kapinoida.

Uruk-hai merkitsivät kaikki vankinsa rautaisilla kaulapannoilla. Kaulapannat kytkettiin pitkään ja raskaaseen rautaketjuun jonka pää oli suuren örkin hallussa. Sitten neitojen kädet vapautettiin siteistä ja örkit komensivat naisia riisumaan itse kaikki vaatteensa. Neidot itkivät ja valittivat mutta eivät uskaltaneet olla tottelematta. Kohta olivat kaikki nuoret kaunottaret alasti, lukuunottamatta mustia rautaisia kaulapantoja ja ketjuja ja heidän nänninsä sojottivat pystyssä ja heidän paljaat, karvattomat pillunsa ja pyöreät pakaransa näyttivät houkuttelevilta.

Sitten uruk-hai lähtivät liikkeelle kohti leiriään, sillä vaikka örkeillä oli kova kiire päästä huvittelemaan uhriensa kanssa, örkkipäällikkö ei pitänyt ihmiskylistä ja katsoi örkkileirin olevan turvallisempi ja mieluisampi paikka ryhmälleen. Soturit lähtivät juoksujalkaa pois kylästä ja rautaketju pakotti örkkien mukaan myös Rohanin neidot. Alastomat naiset juoksivat kauhuissaan örkkien keskellä ja heidän raskaat isot rintansa hölskyivät ja pomppivat ja heidän pakaransa värähtelivät ja örkit sivalsivat piiskoilla neitoja paljaille pakaroille ja joskus rinnoille ja reisille, jos neidot eivät juosseet tarpeeksi nopeasti. Naiset valittivat ja anoivat armoa ja yrittivät välttää piiskoja, siinä onnistumatta.

Örkkien saapuessa leiriin tuli heidän päällikölleen tieto, että vielä yksi neito oli löydetty metsästä, johon nainen yritti piiloutua. Neito saatiin kiinni ja raahattiin väkisin leiriin, vaikka hän pisti kovasti vastaan ja potki ja raapi kuin villikissa.

Hänet tuotiin johtajan eteen kultaiset palmikkonsa sekaisin ja pukunsa revenneenä ja kaikki uruk-hai näkivät, että tämä oli kaunis ja erittäin muodokas ja uljasvartaloinen nuori nainen, josta tulisi heille paljon iloa. Tämä oli Aeryn-neito ja hän oli kylänsä kaunotar ja maansa ylpeys, ylväs ja itsepäinen.

Johtajan käskystä Aeryn-neito tuotiin leirin keskellä sijaitsevan puun alle sillä puun ympärillä olivat örkit jo päässeet aloittamaan ilonpitonsa alastomien, avuttomien vankiensa kanssa. Alastomat neidot sijoitettiin puun ympärille eikä heidän kaulapantojaan ja ketjua irrotettu. Pitkä ketju ei häirinnyt naisten ja örkkien liikkeitä mutta esti mahdollisuudet pakoon, varsinkin kun ketjun päät lukittiin yhteen ja näin oli ympyrä puun ympärillä sulkeutunut. Tämän lisäksi oli jokaisen naisen kimpussa useita isoja, himokkaita örkkejä, jotka riisuivat mustat lannevaatteensa ja esittelivät kauhistuneille neidoille mahtavat mustat kyrpänsä. Näin kertoo Aeryn-neito:

"Pari örkkiä raahasi minut ison puun luo ja he sitoivat käteni ja sitoivat minut kiinni isoon puunoksaan. Köysi pakotti minut nousemaan melkein varpailleni. Tunsin itseni avuttomaksi ja olin täysin kauhistuttavien örkkien armoilla. Tiesin kyllä, mitä heillä oli mielessä, sillä heidän pelottavan suuret ja paksut kyrpänsä olivat huonosti piilossa lannevaatteiden alla. Yritin kuitenkin rimpuilla mahdollisuuksien mukaan heidän otteessaan.

Örkkien inhottavat kourat olivat joka paikassa, ne kulkivat vartalollani ja puristelivat, hieroivat, venyttivät erityisesti isoja rintojani ja persettäni. Nännini kovettuivat kun örkit vetivät niistä ja hieroivat niitä karkeilla sormillaan ja pian nännini sojottivat pystyssä niin, että ne näkyivät selvästi vaatteeni alta. Örkit huomasivat sen ja innostuivat tosissaan.

Uruk-hai ottivat esiin veitsensä ja tarttuivat minua kipeästi rinnoista ja leikkasivat pukuni etumukseen kaksi pyöreää reikää. Reikien läpi he vetivät tissini esille ja kovakouraiset otteensa saivat minut ulvahtamaan kivusta sillä nännini ja rintani ovat erittäin herkät. Örkit eivät välittäneet valituksistani vaan vetivät nännejäni eri suuntiin ja puristivat niitä välillä kuin rautapihdeillä ja heistä oli kai hauskaa katsella, kuinka kiemurtelen, kuinka isot rintani heiluvat ja hyllyvät ja kuinka nännini muuttuivat ihan ruusunpunaisiksi kaikesta siitä vetämisestä.

Toinen örkki otti nännini suuhunsa ja pureskeli ja imi sitä ja tunsin itseni ihan sekopäiseksi kivusta ja ehkäpä jostakin muustakin tunteesta, mille en löytänyt selitystä. Huusin ääneen ja yritin päästä pakoon, turhaan. "Rohanin narttu taitaa pitää leikistämme", toinen örkki sanoi ja he nauroivat rivosti ja taas purivat ja imivät nännejäni.

Epätoivoissani katsoin ympärilleni ja voi! Mitä näkivät silmäni: suoraan edessäni, noin kymmenen askeleen päässä, makasi nuori alaston nainen selällään penkillä ja hänen jalkansa olivat nostettu karmean mustan örkin olkapäille. Örkki piti naista kiinni polvitaipeista ja puski tasaiseen tahtiin kyrpää naisen pilluun - sisään ja ulos, sisään ja ulos, ja nainen ynisi tukehtuneesti joka työnnöllä. Toinen örkki asettui naisen kasvojen kohdalle ja käski häntä nuolemaan ja hyväilemään kyrpäänsä suullaan. Vähän ajan päästä hän tarttui naista tukasta ja rupesi naimaan sitä suuhun samaan tahtiin kuin toinen örkki pani välissään kiemurtelevaa naista pilluun. Litisevät äänet ja örkkien murahtelut täyttivät ilman.

Katsoin kauhuissani toiseen suuntaan ja näin kuinka uruk-hai makasi selällään. Hänen yläpuolellaan oli nelinkontin nuori hoikka tyttö joka imi innokkaasti örkin purppuranpunaista paisunutta kullia. Tytön pillu oli örkin naaman kohdalla ja örkki seurasi lumoutuneena, kuinka toisen örkin vähintäänkin yhtä kookas elin työntyi tyttöparan pilluun ja vetäytyi sitten melkein kokonaan ulos ja työntyi hurjasti uudelleen. Örkin kuorat leipoivat tytön tissejä ja välillä panomies veti kyrpänsä kokonaan ulos ja työnsi sen sitten kauhistuttavalla voimalla taas tytön pilluun, niin että pelkäsin tytön halkeavan. Tyttö nosti päänsä ja hänen koko vartalonsa vapisi ja hän ulisi ja anoi armoa örkkien suureksi nautinnoksi. "Jatka hommaasi, senkin pikkunarttu", alla makaava örkki murisi. "Jos vielä pysähdyt ennen käskyäni, toverini työntää kyrpänsä sinun perseeseen, mitäs siihen sanot? Me tykätään nussia Rohanin pikkuhuoria perseeseen!"

"Älkää, hyvä herra", onneton tyttö aneli. "Ei perseeseen. Mitä tahansa muuta, mutta ei sinne". Ja hän jatkoi kiireesti örkin kalun imemistä.

Tämän kaiken huomasin vain muutamassa hetkessä, ja paljon oli ympärilläni tapahtumassa sellaista, mitä en nähnyt tai ehtinyt havaita sillä joka puolelta kuului nyt voihke ja litinä ja örkkien tyytyväiset karjaisut ja neitojen ulina ja huudot.

Tunsin kuinka polveni pettivät. Luokseni asteli itse örkkien päällikkö. "Onko Rohanin neito valmis palvelemaan minua? Katsotaanpa, mitä hänelä on hameensa alla!" Ja hän otti esiin miekkansa ja leikkasi hameeni irti vyötäröstä. Olin sidottu puuhun, molemmat paljaat rintani örkkien suussa ja nyt oli myös pilluni ja takapuoleni täysin paljaana!

Jatkuu...

10

6370

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • aa

      ihmeessä ja pian. Hyvä juttu!

    • good story

      toivottavasti emme joudu odottamaan vuotta kakkos osaa

    • =)0(=

      Hyvä tarina, lisää vaan!

    • ki

      Juuh, ihan jees.

    • lollo

      muhaahaa jos lukisi tämän(kin) tarinan =)

      • Daneon

        Antaa Tolkienin pyöriä. Oma vikansa, kun ei kirjoittanut mitään tällaista. Kirja olisi voinut saada vieläkin enemmän kannatusta, jos siinä olisi ollut pari tällaista kohtaa.


      • Valtiatar Galadriel
        Daneon kirjoitti:

        Antaa Tolkienin pyöriä. Oma vikansa, kun ei kirjoittanut mitään tällaista. Kirja olisi voinut saada vieläkin enemmän kannatusta, jos siinä olisi ollut pari tällaista kohtaa.

        Menkööt vaikka karuselliin. Lisää tällaista!


    • nostaja

      noston arvoinen

    • Anonyymi

      Hieno tarina, mutta kun
      kirjoitat jatkoa laita tänne linkki seuraavaan. Löytäminen on hankalaa.

    • Eli "Hobitti eli sinne ja takaisin" tarinan sensuroidut sivut.
      Jatkoa odottaen...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      93
      4377
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      44
      4315
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      612
      4026
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      2907
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      79
      2561
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      128
      2128
    7. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      340
      2104
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      198
      2044
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      29
      1675
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1452
    Aihe