Eremenko

Suomalainen

168

62783

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rysland

      tuolta itärajan takaa yleensäkkään tullut mitään hyvää. Voikun oppisivat pysymään siellä eikä tänne tulisi uikuttamaan.

      • jusu

        on sieltä jokunen nätti Fosu tullut tussuaan myymään ei aivan gulagoovan näköinen


    • huolestunut veronmaksaja

      eremenkolle stadionilla huomenna? Luulenpa, että ei. Suomalaisethan kannusti jääkiekossakin vaikka Ruotsi tuli 5-1 asemasta 5-6 voittoon Suomea vastaan. Ois viimeistään 5-4 tilanteessa pitäny ruveta buuaamaan kun suomalaiset sai kiekon, mutta ei... SUOMI SUOMI.

      • gitsmale4711

        eremenkon haasattelu oli väärin käänetty !!

        Lue Pietarsaaren paikallislehdet, siinä ei ole käännös, suoraan kirjoitettu suomeksi !!


      • Janne Puharinen

        Jos,Eremenkon väite hänen kohtaamastaan rasismista pitää paikkansa,niin se on melkoinen ongelma.Ajatelkaa vaikka minkä tahansa muun euroopan maan jalkapallojoukkuetta.Rasismiin ei yksinkertaisesti ole varaa,jos kentällä halutaan tehdä muutakin kuin soittaa poskea (jonka suomalaiset kyllä osaavat) ja maleksia.Tosiasiassa Eremenko on loistava pelaaja,vasta senjälkeen venäläinen ja entä sitten? Olisi kiva nähdä suomen pärjäävän fudiksessa.Toivotaan suomen joukkueelle menestystä.


    • Niemi

      Ison pelin alla kaveri tuommoisia latailee...
      Hodgson vaikuttaa sen verran fiksulta äijältä (tähän astisen perusteella), että eiköhän se tee oikean ratkaisun ja potki tuon pellen ulos maajoukkueesta.
      Oikeasti, kuka tuollaista jää kaipaamaan?

      • ...

        ...eremenko potkitaan pois!


      • Arska
        ... kirjoitti:

        ...eremenko potkitaan pois!

        Menisit vaan sinne Venäjälle siellähän kaikki
        on paremmin kuin meillä.Ei täällä varmaankaan
        sinua ikävöitäis,et ole maajoukkuellekkaan kuin
        vaivaisen kymmenen minutin arvoinen ja siinäkin
        ajassa väroitus. Sinnevaan Venäjälle kiukuttelemaan


      • käydä!!!

    • Ajantasavalta

      Huomenna stadionilla kolehti teemalla: "Eremenko Siperiaan"

      • Nimetön

        Ja kolikot voi heittää suoraan jeremenkon päähän...


    • ylimielisyys

      Eremenkon ylimielisyys paistaa taas tän lausunnon takaa. Ei ihme että jätkä on ongelmissa tuolla yöelämässä koko ajan. Tuntuu olevan todella leija. Eihän sitä kukaan voi tietää, että minkälainen sen urasta olis tullut jos se olis elänyt siellä jossain venäjän paskoissa oloissa. Ei ehkä olis tehnyt 8 maalia viime karsinnoissa, ei välttämättä pelais venäjällä kovassa seurassa, ei välttämättä pelais edes jalkapalloa ja kuitenkin kaveri itkee tuollaista. Mä ainakin buuan sille jos se tulee huomenna kentälle, se on varma. Ja sitä paitsi se ei mahtuis edes nykyiseen venäjän joukkueeseen. Kiittämätön paska. Taidan teipata sen nimen mun paidasta yli, kun virheellisesti sellaisen ostin viime vuonna.

    • UUSI KUNINGAS!

      Hyvä Eremenko! Olet sankari minulle nyt ja aina..8 maalia Suomella viime MM-karsinnoissa ja eniten vapaapotkumaaleja koko Euroopasta! Suomen toivo ja pelastaja! Pysy täällä ja johdata meidät EM-kisoihin,niin ei tarvitse haikailla Venäjän suuntaan..Suomen kansa rakastaa sinua aina kun teet maalin,muista se Alexei!

      Ja arvostelijoille tiedoksi,että tälläisiä vastaavia tapauksia on muiden maajoukkueet pullollaan..esim Ranskan maajoukkueesta vain 2 pelaajaa lauloi kansallislaulun ja syyn tietää jokainen ja Ruotsilla Zlatan jne..

      • bbb

        että puhut vain ja ainoastaan omastapuolestasi elä sotke mielipiteeseesi muita.


      • huolestunut veronmaksaja

        meidän matkia ranskalaisia! Ei tarvitse! Ulos vaan maajoukkueesta. Tuollasia kommentteja ei lauota ennen ISOA peliä!


      • mutta

        Litmasen jälkeen, toivottavasti vielä kehittyisi Litmasen tasolle. Mutta tärkeä pelaja kuitenkin Suomella ja sanon hänellä että Suomi/suomalaiset rakastavat sinua. Mutta minkäs teet kun täällä on muutamia äänekkäitä rasisteja/psykopaatteja, mutta eiköhän niitä löydy mistä vaan.


      • .s.s.

        jalkapallo niinkuin jääkiekko onkin nössöjen laji.


      • jääkiekko on parasta

        Joo kenttä täynnä itkupillejä ja naukujia...
        YÖÖÖK...
        Tommonenkin elvistelijä painuis vaan lutikotten ja torakoitten maahan ,ei haittais yhtään..
        Vois antaa vaikka vauhtia potkimalla persuuksiin..


      • täällä
        mutta kirjoitti:

        Litmasen jälkeen, toivottavasti vielä kehittyisi Litmasen tasolle. Mutta tärkeä pelaja kuitenkin Suomella ja sanon hänellä että Suomi/suomalaiset rakastavat sinua. Mutta minkäs teet kun täällä on muutamia äänekkäitä rasisteja/psykopaatteja, mutta eiköhän niitä löydy mistä vaan.

        Meeppäs Venäjälle aukomaan päätäs tohon malliin,niin kasvat koiranputkea äkkiä..
        Se siitä rasismista täällä.. Ymmärrys hoi äly älä jätä!


    • Vaikka voissa paistas

      Mikään ei estä tätä herraa menemästä takaisin sinne mistä on tullutkin. Mitä pikemmin menee takaisin Venäjälle sen parempi. Täällä ei tarvita ylimielisiä, röyhkeitä ja juopottelevia venäläisiä yhtään enempää. Varsinkaan sellaisia jotka kuvittelevat olevansa jotain ihmeellistä, kuten tämä Eremenko. Meillä on paskaa ihan omiksi tarpeiksi omassakin väessä.

    • Juulia

      Huono väittää joutuneensä rasistisen kommentoinnin kohteeksi kun on nolannut itsensä pelkällä käytöksellä niin, ettei tarvitse katsoa minkävärinen naama tuijottaa lööpeissä.

    • Bye bye

      Kyllä vähän ptempään noita kommentteja! Iso peli tulossa ja mitähän pukukopissa tollasesta ajatellaan,
      ei rehellisesti varmaankaan mitään positiivista, okei, jätkä on ammattilainen joten olis pitänyt ajatella siltä kantila ja pitää mölyt mahassa, a-maajoukkueessahan voi näyttää miten osaa pelata scauteille, sen kauttahan mies on päässyt "pitkälle".
      Toi on taas samaa "verta nenästä hakuisuutta" kun räyhääminen Onnelan tiloissa =) voi voi, kun se vaan tajuais , että pelimiehiä riittää kyllä senkin paikalle ja maailmalla niitä riittää lisää..ei kukaan järkevä joukkue ota tollasta riitpukaria ja hälynaiheuttajaa joukkueeseen! Tajua jo oma asemasi! Ja pelaa, äläkä pillitä!

      • "suomalainen"

        Olen pitkälti samaa mieltä että aukaisi suunsa väärällä ajalla ja kyllä korvaavia "suomalaisia" löytyy ei ole korvaamaton poika.


      • Sillä

        Sukupuulla ei ole mitään väliä jos ei osaa käyttäytyä! Eremenko on nuorten jalkapalloilijoiden roolimallina ja julkisuuden henkilönä esillä, ei silloin kärsi törttöillä!

        Ja jos tuntuu että pitää olla idiootti, voi mennä vaikka sinne Ruotsiin vetään kännit, kun ne ruottalaiset on niin h*lvetin kivoja, eikä nosta haloota, jos vähän aukoo jollekulle päätä.

        Kyse ei kyllä ole kateudesta, vai tunnustaako olleensa Karalahdelle kateellinen kun se hölmöili kännissä lööppien sivuilla??


    • diuuuuu

      Voi raukkaa. Ei ole nähtävästi tajunnut, että hänhän voi muuttaa takas sinne niiiiin iki-ihanaan maahansa takas ja anomaan sieltä kansalaisuutta uudelleen.
      Vai onko sitten dille tajunnut, että ei ole eikä tulisi olemaan suuri nimi Venäjällä ikinä.
      Sehän on tullut selväksi hänen suunnaton narsistisuus ja nauttii siten saamastaan julkisuudestaan mitä suomessa saa.

      Joten, kaikille vaan blagaati matsiin mukaan jossa kannustetaan hänen muuttoansa...emmehän kaipaa yhtä miestä mihinkään, joka ei pidä maastamme ja siten ei anasaitse myöskään edustamaan Suomea.

    • Marienhof

      Olen aina ollut sitä mieltä että on todella ylimielinen ihminen. Muistan haastattelun vuodelta 2001 jossa koko perhe kehui kuinka nyt haetaan Suomen kansalaisuus ja että ollaan niin tyytyväisiä kun se vihdoin saadaan.

      • Marienhof

        Jos ei Suomi kelpaa niin luopuisi sitten kansalaisuudestakin, jos kerran on niin kamala maa. En minä ainakaan haluaisi olla vihaamani maan kansalainen.


    • Che

      Olen saanut varmaa tietoa että Eremenkoa olisi pyydetty ja oltu ostamssa Kuubaan Fidel Castron paikalle. Yhdennäköisyys on ilmeinen ja toisaalta Fidel:in pelit alkavat olla "pelailtu" eli sinne vaan...

    • sivistyisivät????

      Ikävä kyllä yleisestiottaen suomalaiset ovat hyvin rasisteja. Jos suomalaiset kunnioittaisivat ulkomaalaisia, niin ulkomaalaiset ei ikinä ajattelisi näin Suomesta, päinvastoin. Mitä paremmin kunnioitetaan ulkomalaista, niin ulkomaalaiset kunnioittaisivat Suomea vielä enemmän ja Suomen maine ulkomailla toisi meille suomalaisille ylpeyttä.

      Sanon Eremenkolle, että Suomi on yhtä hyvin Sun maa kuin meijän alkuperäisten suomalaisten.

      Lisää menestystä sinulle futiksessa, jotta Rakas Suomikin hyötyisi vielä enemmän susta.

      • sitä kerjää..

        Ihme ininä kirjoitus sinulla.

        Apina toilailee jatkuvasti mm. kännissä meni autoa ajamaan yms.

        Itse kerjää paskaa niskaan. Oikein Suomen C.Ronaldo eli suomeksi täysi PELLE.


      • Marienhof

        Siellä tapetaan, raiskataan ja murhataan säälimättä kaikkia "tavallisesta" venäläisestä poikkeavia. Ei siitä kauaa ole kun aasialaisia kohtaan hyökättiin ja nyt on Kontupohjassa rikottu kaukasialaisten liikkeitä ym. mellakoita ollut. Afrikkalaisia kohtaan kohdistuvasta rasismista puhumattakaan, heitä murhattu useita jne.

        En kyllä väittäisi Suomea rasistiseksi maahan kun Suomea verrataan Venäjään jossa rasistiongelma on erittäin suuri ja vakava. Suomi on Venäjään verrattuna erittäin suvaitsevainen maa.


      • rasistinen

        ollaan rasistejakin mutta yleensä me vedetään yhtäköyttä ainakin näin tyhmien lausuntojen jälkeen.


      • suvaitsevaisuus
        Marienhof kirjoitti:

        Siellä tapetaan, raiskataan ja murhataan säälimättä kaikkia "tavallisesta" venäläisestä poikkeavia. Ei siitä kauaa ole kun aasialaisia kohtaan hyökättiin ja nyt on Kontupohjassa rikottu kaukasialaisten liikkeitä ym. mellakoita ollut. Afrikkalaisia kohtaan kohdistuvasta rasismista puhumattakaan, heitä murhattu useita jne.

        En kyllä väittäisi Suomea rasistiseksi maahan kun Suomea verrataan Venäjään jossa rasistiongelma on erittäin suuri ja vakava. Suomi on Venäjään verrattuna erittäin suvaitsevainen maa.

        ainakin sen typerän sanan käyttö. Rouva/Neiti olisiteko minulla suvaitsevainen mina vain vahan vakisinmakaan teita.


      • moukka

        että meidän moukkien joukossamme on yksi noin sivistynyt.


      • Pakuumuuttaja
        Marienhof kirjoitti:

        Siellä tapetaan, raiskataan ja murhataan säälimättä kaikkia "tavallisesta" venäläisestä poikkeavia. Ei siitä kauaa ole kun aasialaisia kohtaan hyökättiin ja nyt on Kontupohjassa rikottu kaukasialaisten liikkeitä ym. mellakoita ollut. Afrikkalaisia kohtaan kohdistuvasta rasismista puhumattakaan, heitä murhattu useita jne.

        En kyllä väittäisi Suomea rasistiseksi maahan kun Suomea verrataan Venäjään jossa rasistiongelma on erittäin suuri ja vakava. Suomi on Venäjään verrattuna erittäin suvaitsevainen maa.

        Sinä et tiedä mitä kaikkea laittomuuksia, huumeiden salakuljetusta, rikollisuutta, raiskauksia ja asekauppaa.

        Tähän kaikkeen ovat Kaukasialaista syntyperää omaavat syyllistyneet myös Venäjällä. Ulkomaisen lehdistö vaan antaa Tshetheeneille sympatiapisteitä.
        Eihän tshetheenit tehneetkään muuta, kuin tappoivat viattomia koululaisia Beslanissa, Moskovan teatterikaappaus ja venäläisten sotilaiden "ristillenaulitseminen" ja häpäisy sodassa.

        Kehotan, että menet paikan päälle Kontupohjaan ja tutustut tilanteeseen ja haastatat ihmisiä ja heidän mielipiteitään Kaukasialaisista.


      • Kysy Sinäkin
        Pakuumuuttaja kirjoitti:

        Sinä et tiedä mitä kaikkea laittomuuksia, huumeiden salakuljetusta, rikollisuutta, raiskauksia ja asekauppaa.

        Tähän kaikkeen ovat Kaukasialaista syntyperää omaavat syyllistyneet myös Venäjällä. Ulkomaisen lehdistö vaan antaa Tshetheeneille sympatiapisteitä.
        Eihän tshetheenit tehneetkään muuta, kuin tappoivat viattomia koululaisia Beslanissa, Moskovan teatterikaappaus ja venäläisten sotilaiden "ristillenaulitseminen" ja häpäisy sodassa.

        Kehotan, että menet paikan päälle Kontupohjaan ja tutustut tilanteeseen ja haastatat ihmisiä ja heidän mielipiteitään Kaukasialaisista.

        Ehdotit, että mentäsiin kysymään paikallisen väestön mielipiteitä Kontupohjaan etc. Samoin suosittelen Sinulle. Kysy paikallisten suomalaisten mielipiteitä venäläisistä nuorisojengeistä, jotka pahoinpitelevät ja ryöstävät lapsia ja vanhuksia.
        Tunnen myös sivistyneitä maahanmuuttajia. Jotkut Afrikasta, toiset Venäjältä ja esimerkiksi Brasiliasta.
        Itse EREMENKO Jr.tapaus. Hän on käytöksellään osoittanut olevansa juopotteleva typerys. Hävetköön jo kunnollisen isänsä ja nuorten maajoukkueessa olevan pikkuveljensä takia.


    • Sir Åke

      Suomi saa isän kädestä huomenna ja sehän on vain hyvä asia, vai mitä Eremenko?
      Ihanaa, kun on kerrankin SUOMI-PELAAJA, joka sanoo asiat niinkuin ne ovat.

      Kuka todella haluaa pelata Suomen potkupallojoukkueessa, kun te paskat ette ikinä edes pääse mihinkään arvoturnaukseen, BUA HAH HAA!!!
      Herravaltioille kuten RUOTSI ja VENÄJÄ, suomalaiset ovat pelkkää ihmiskunnan jätettä,
      nyt ja ikuisesti.

      P.S Suomi-juntterot juokaa piimää ja syökää räkää päälle, ettehän te mitään muuta koskaan osaakkaan:)

      • lissu

        Ha-ha-haa.Puhut totta!!!!!!!!!!


      • kkv

        kannattaa pitää toi sun juttus ihan omana tietona vai mitä åke muuten voi tulla piä kipiäks


      • jag tycker om lennart

        selvä, kivitetään hänet ja sinutkin sinne herravaltioihinne takas. Mitä vittua te tällä teette jos ette niin halua?????? kuka on teidät tänne pakottanut, jos olette täysikäisiä ja täyspäisiä suksitte takas sinne paratiisiinne.

        Maa jossa toisen maailman sodan aikana pelattiin vain pöytätennistä ja toinen jossa oma aloitteinen ajattelu johti kuolemaan...upeita valtioita..on on...


      • antonius
        jag tycker om lennart kirjoitti:

        selvä, kivitetään hänet ja sinutkin sinne herravaltioihinne takas. Mitä vittua te tällä teette jos ette niin halua?????? kuka on teidät tänne pakottanut, jos olette täysikäisiä ja täyspäisiä suksitte takas sinne paratiisiinne.

        Maa jossa toisen maailman sodan aikana pelattiin vain pöytätennistä ja toinen jossa oma aloitteinen ajattelu johti kuolemaan...upeita valtioita..on on...

        Historia toistaa itseään: Kysyn kuka pakotti suomalaiset historian kuluessa Suomeen Volgan mutkilta???Kenen ´kotimaahan´ pirkkalaiset tulivat ryöstelemään, tappelemaan, sotimaan???
        Meidän pitäisi olla ns. sivistynyt kansa, mutta Suomi on junttien kotimaa.


      • hyvä hyvä!
        jag tycker om lennart kirjoitti:

        selvä, kivitetään hänet ja sinutkin sinne herravaltioihinne takas. Mitä vittua te tällä teette jos ette niin halua?????? kuka on teidät tänne pakottanut, jos olette täysikäisiä ja täyspäisiä suksitte takas sinne paratiisiinne.

        Maa jossa toisen maailman sodan aikana pelattiin vain pöytätennistä ja toinen jossa oma aloitteinen ajattelu johti kuolemaan...upeita valtioita..on on...

        Hyvin sanottu..


      • heheehee

        Taitaap käyä kirjottajaa suomi katteeks ja suomalaiset, mekun tykätään siitä mitä ollaan. Itte oon tyytyväinen siihen,että mitä vähemmän jotku suomesta pittee niin sitä vähemmän tänne kaikkee sakkii änkee...


    • Surusilmä

      Ketä kiinnostaa?! Painukoon sinne minne haluaa ja pitäs turpansa kiinni!

    • kamikaze 33

      ollaanpas sitä nyt niin rasistisia taas.
      Eremenkolla on oikeus valita missä pelaa ja koska. Kyllä me suomalaisetkin varmaan oltaisiin samaa mieltä jos vaikka asuttqaisiin ruotsissa ja kysyttäisiin, niin kyllä varmaan 90 % sanoisi edustavansa mieluummin suomea kuin ruotsia.
      Eremenko on ihan hyvä pelaaja.Älkää siis suomalaisveljeni olko raisteja, se kertoo ihmisen älykkyysosamäärästä ja sivistyksen tasosta. Jokaisella on oikeus valintoihin.
      Rasistit johdattavat meidät ongelmiin(Saksalaiset 1930-45 on hyvä esimerkki).Kaikki ihymiset ovat saman arvoisia ihonväristä tai kansalaisuudesta tai rahan määrästä riippumatta.Muistakaa se.

      • Tasa-arvo?

        Kaikki ihmiset ovat tasa-arvoisia kansalaisuudesta, ihonväristä ja rahasta huolimatta.
        Kyllä pakolaisen täytyy integroitua ja saada kunnioituksensa itse. Sama koskee Jeremenkoa, joka todella vaikuttaa hölmöltä pikkunilkiltä. Venäjältä taas löytyy viisitakin ihmisiä, olivatpa sitten kännipäissään mitä hyvänsä ja miten psykopaatteja tahansa.
        Jeremenko on pikkutyperys, samanlaisia löytyy suomailistakin, mutta pakolaisen pitää olla kunnioittavampi.
        Vaikka hän olisi mitä mieltä mama russiasta tahansa, haastatteluissa pitää olla diplomaattinen ja miettiä niiden seurauksia.
        Sakalaisten älykkyyttä ja sivistystä sinun ei kannata epäillä. Vanhat ja suuret kansat sekä ideologiat ovat selvästi sisäsiittoisia ja rasistisia (Venäjä, Japani, Saksa, Islam, juutalaiset). Tutustu historiaan ja rasismin määristykseen.


      • ulkomaalaiset ovat rasisteja

        "Kaikki ihymiset ovat saman arvoisia ihonväristä tai kansalaisuudesta tai rahan määrästä riippumatta.Muistakaa se."

        Hah. Tämän kun muistaisivat siellä ulkomaissa kuten Venäjällä. Siellä eriarvoistaminen vasta osataankin. Suomalainen rasismi ei ole koskaan, toistan, EI KOSKAAN ollut millään mittarilla niin paha kuin rasismi ja eriarvoistaminen esim. Venäjällä.

        Onhan se vähän hauskaa kun nämä ulkomaalaiset ovat arvostelevinaan Suomea vaikka itse tulevat aivan kammottavista ihmisloukkauksista tunnetuista maista. Miksi suomalaisten tulisi ottaa mitään mallia näistä kansoista tai maista?

        Todella ihmettelen tätä nurinkurista asetelmaa. Katsokaa vain omaan napaanne ulkomaalaiset!


    • joo...

      "Pelaisin mielummin Venäjän maajoukkueessa"

      Heh, heh.. Ainahan haaveilla saa. Tuskimpa jätkä siihen joukkueeseen edes mahtuisi..

    • Russ

      Vois painua takas sinne äiti Venäjälle minne kuuluukin, Venäläisen ei muutenkaan pitäisi edustaa mitään Suomea.

    • tänne suomeen..

      piti ängetä leikkimään kasanoovaa ja örvelteleen kännipäissään kaupungilla? ois vaa pysynnä siellä venäjällä ei täällä tommosia katella ei jumaliste mikä tampio et kaikkia ne ottaa tännekki maleksimaan..

    • tätä keskustelua

      lukee niin varmaan pakkaa jo laukkujaan.

      Hyvä niin. Moi, moi!!!

    • -eräs.

      kyllä tämä paikkansa pitää!!! hyvin useasti me suomalaiset solvaamme ulkomailta tulevia ja varsinkin menestyneitä ulkomaalaisia tai ihan toisessa ääripäässä olevia ulkomaalaisia!

      mä en yhtään ihmettele miksi jr. näin sanoi, koska itsekkin olen häneä kohtaan nähnyt tälläistä käyttäytymistä tulevan,jolloin kyllä hävetti olla suomalainen!!!

      ..meidän jokaisen kannattaisi mennä itseensä ja miettiä omaa käyttäytymistään! ajatelkaa itseänne kun menette toiseen maahan ja olette ulkomaalaisena siellä, ja saavanne tuolaista käyttäytymistä osaksenne!!? miltä tuolloin tuntuisi..

      ÄLÄ SIIS TEE TOISELLE SITÄ, MITÄ ET HALUA ITSELLESI TEHTÄVÄN!!!

      • blondi..

        jota itse Alexei on vääntänyt..


      • bbb

        en totisesti laukoisu suustani mitään noin älytöntä edes siellä ulkomailla.


      • ulkomailla

        Oon saanu ulkomailla törkeetä rasistista kohtelua,,että tommosen kommentin noteeraan nollaks..
        Maassa maan tavalla tai maasta pois!!!!


    • SE ON UKRAINALAINEN

      Ei VENÄLÄINEN.Eremenko on tyypillinen Ukrainalainen sukunimi ja sen takia se niin hyvä futaaja onkin ku sukujuuret ukrainassa joka on Itä-Euroopan jalkapallon kehto ollut jo vuodesta 1920-luvulta lähtien..

      • Raatteentie

        Turpaan vaa tollasta pojannulikkaa..Kunnon "selkäsaunan" se tarvii, ja vielä sen käytöksellään saakin..
        Olkoo Ukrainasta, tai Uzbekistanista--se on silti ent. Neuvostoliitosta!!
        Ja huomatkaa.. Se- pronominia käytetään yleensä eläimistä, ja venäläisistä...


      • KANTAKAUPUNKILAINEN

        Ukraanalaisiahan on mullassa jokunen divisioona tuolla kainuun korvissa, eiköhän sinne yks/muutama Jermenkkovi mahdu vielä.


      • Venäjä on
        Raatteentie kirjoitti:

        Turpaan vaa tollasta pojannulikkaa..Kunnon "selkäsaunan" se tarvii, ja vielä sen käytöksellään saakin..
        Olkoo Ukrainasta, tai Uzbekistanista--se on silti ent. Neuvostoliitosta!!
        Ja huomatkaa.. Se- pronominia käytetään yleensä eläimistä, ja venäläisistä...

        Kiinan kanssa 20-vuoden päästä maailman rikkaimpia maita ja Suomi takapajuinen maa..jo nyt huomaa kun menee käymään esim Moskovassa,niin siellä tulee vastaan päivässä unelma-mersuja ja ferrareita yhtä paljon kuin Helsingissä vuodessa..Ja ihmisillä ostoskeskukissa roikkuu kaulassa ja ranteissa kultaa niin paljon että oksat pois ja esim Eremenkon asunto Moskovasaa on sisustettu kuin kuninkaan asunto kaikilla mahtavilla uudenaikaisilla keksinnöillä mistä Suomessa vasta haaveillaan..Joten en ihmettele yhtään että viihtyy VENÄJÄLLÄ paremmin kuin ANKEASSA SUOMESSA.


      • Marienhof
        Venäjä on kirjoitti:

        Kiinan kanssa 20-vuoden päästä maailman rikkaimpia maita ja Suomi takapajuinen maa..jo nyt huomaa kun menee käymään esim Moskovassa,niin siellä tulee vastaan päivässä unelma-mersuja ja ferrareita yhtä paljon kuin Helsingissä vuodessa..Ja ihmisillä ostoskeskukissa roikkuu kaulassa ja ranteissa kultaa niin paljon että oksat pois ja esim Eremenkon asunto Moskovasaa on sisustettu kuin kuninkaan asunto kaikilla mahtavilla uudenaikaisilla keksinnöillä mistä Suomessa vasta haaveillaan..Joten en ihmettele yhtään että viihtyy VENÄJÄLLÄ paremmin kuin ANKEASSA SUOMESSA.

        hyvin suuri osa venäläisistä elää todella köyhän elämää. Kyllähän nyt Moskovassa ja Pietarissa rikkaita riittää mutta sitten muualla ihmiset ovatkin köyhiä. Tuskinpa 20 vuoden kuluttua on välttämättä edes Venäjää nykymuodossaan.


      • muah
        Venäjä on kirjoitti:

        Kiinan kanssa 20-vuoden päästä maailman rikkaimpia maita ja Suomi takapajuinen maa..jo nyt huomaa kun menee käymään esim Moskovassa,niin siellä tulee vastaan päivässä unelma-mersuja ja ferrareita yhtä paljon kuin Helsingissä vuodessa..Ja ihmisillä ostoskeskukissa roikkuu kaulassa ja ranteissa kultaa niin paljon että oksat pois ja esim Eremenkon asunto Moskovasaa on sisustettu kuin kuninkaan asunto kaikilla mahtavilla uudenaikaisilla keksinnöillä mistä Suomessa vasta haaveillaan..Joten en ihmettele yhtään että viihtyy VENÄJÄLLÄ paremmin kuin ANKEASSA SUOMESSA.

        Näin ne kommarit ajatteli kans aikoinaan... ja hyvin kävi.

        http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/arkistot/kotimaa/2006/09/467078


    • Cage(original)

      Suomalaiset ovat varmasti rasisteja ylimieliselle ja diivailevalle tekomacholle, jolle on kaiken hyvän lisäksi noussut keltainen neste tukevasti otsalohkoon asti.

      Saisi olla kiitollinen, että on ylipäätään hengissä ja kykenevä potkimaan palloa, Venäjällä hän olisi ollut tykinruokaa tsetseeneille.

      • Raatteentie

        Jos ei tykin, niin ainakin nyrkin ruokaa vielä aikamonta kertaa--sikäli kun Suomeen uskaltaa kohta enää tulla....


      • the liberator

        Hän ei varmaan ajatellut 3 vuotista armeijaa ollenkaan ?


    • Reipas Poika

      Tässä on taas selkeä esimerkki siitä että geenit ovat ratkaisevia siihen miten ihminen voi ja elää. Hyvä kasvuympäristö ja kaikenlainen henkinen ja fyysinen tuki ja yksilöllinen koulutus, mitä nämä "tunkeutujat" saavat eivät riitä että heistä kehittyisi suomalaiseen yhteiskuntaan sopeutuvaa yksilöä. Poika on kasvanut Suomessa täysikasvuiseksi, mutta hänestä kuoriutuikin aito venäläinen jota mahdollisessa sodassa Venäjää vastaan ei voi pitää kuin perunoita kuorimassa. Asetta ei voi antaa. Ihan kuin käenpoika.

    • olla kuin

      vois olla uusi Litmanen,
      mutkun ei vaan voi.
      kävisi kallonkutistajalla ja jos se ei auttais,
      kokeilisi auttausko voissa paistaminen
      ei mee kauan,kun kokopäiväisenä pullon orjana sikailee

    • Antirasisti?

      Olisiko pojun omalla käytöksellä osaa näihin "rasisitisiin" huomautuksiin yms?
      Opettelisi käyttäytymään niin ei joudu vaikeuksiinkaan.
      Ei muuta kuin takaisin Siperiaan! Kai se voi uudelleen kansalaisuuttaan vaihtaa?!

    • OVkuusi

      Muilutuspaku käyttöön ja syvällee vittuun koko jätkä. Passi pois ja rajan taakse. Vittu jos huomenna pelaa niin kolikkoa lentää päähän. Vittu päivää ennen tärkeää peliä alkaa mussuttaa...

    • todistaa

      vaan millaisia pellejä urheilijat ovat. Onhan ruotsin maajoukkuekin kaaoksessa kun tähdet potkittiin tänään ulos ylimielisestä käyttäytymisestä. Kannattaisi palloilijat vähän miettiä sitä omaa kohtaa ravintoketjussa. Mutta onhan se totta että suomalaiset ovat rasisteja, näkeehän sen tästä palstastakin.

      • Marienhof

        muka sitten ole rasistista väittää että ruotsalaiset ovat ystävällisempiä kuin suomalaiset? Tai että kaikki suomalaiset pitävät Eremenkoa venäläisenä tai että kaikki suomalaiset ovat ylimielisiä?

        Minulle tulee tuollaisista lausunnoista joissa leimataan kokonainen kansakunta paremmaksi kuin toinen kansakunta natsien ajat mieleen.


      • rasistista
        Marienhof kirjoitti:

        muka sitten ole rasistista väittää että ruotsalaiset ovat ystävällisempiä kuin suomalaiset? Tai että kaikki suomalaiset pitävät Eremenkoa venäläisenä tai että kaikki suomalaiset ovat ylimielisiä?

        Minulle tulee tuollaisista lausunnoista joissa leimataan kokonainen kansakunta paremmaksi kuin toinen kansakunta natsien ajat mieleen.

        väittää jonkun olevan ystävällisempi kuin se toinen. Se, että mies pitäisi synnynperän takia ajaa maanpakoon ja vielä sen jälkeen teloittaa, on sen sijaan rasistista natsimeininkiä.


      • Marienhof
        rasistista kirjoitti:

        väittää jonkun olevan ystävällisempi kuin se toinen. Se, että mies pitäisi synnynperän takia ajaa maanpakoon ja vielä sen jälkeen teloittaa, on sen sijaan rasistista natsimeininkiä.

        yleistämiset että KAIKKI suomalaiset ovat sellaisia ja sellaisia on aivan samanlaista kuin natsien puheet että kaikki juutalaiset ovat pahoja jotka ansaitsevat kuolla.

        Nythän ei ollut kyse yhdestä ihmisestä vaan KAIKKIEN suomalaisten yleistämisestä ei-ystävällisiksi ja ylimielisiksi.


      • Marienhof
        Marienhof kirjoitti:

        yleistämiset että KAIKKI suomalaiset ovat sellaisia ja sellaisia on aivan samanlaista kuin natsien puheet että kaikki juutalaiset ovat pahoja jotka ansaitsevat kuolla.

        Nythän ei ollut kyse yhdestä ihmisestä vaan KAIKKIEN suomalaisten yleistämisestä ei-ystävällisiksi ja ylimielisiksi.

        vielä että koko Suomen ja suomalaisten yleistämisestä rasisteiksi.


      • ovat
        Marienhof kirjoitti:

        vielä että koko Suomen ja suomalaisten yleistämisestä rasisteiksi.

        ainakin herkkiä jos noin pieni lausahdus herättää näin voimakkaita tunteita.
        Kyllä siihen on joku syy miksi ulkomaalaiset yleensä tulevat tänne pelkästään maista missä kuolema on se toinen vaihtoehto.


      • Äly hoi, jätit jo monet.

        Tämä Eremenko-tapaus on hyvä esimerkki siitä, miten urheilun rahallinen arvostus on täysin poskellaan. Mitä ihmeen yhteiskunnallista merkitystä on sillä, että joku osaa potkia palloa muita paremmin ja lanttu on muutoin tyhjää täynnä. Sitten nämä raukat luulevat olevansa suuria sankareita. Sen ajattelun pohjaltahan tämä " urheilusankari " antoi ylimielisen ja ajattelemattoman lausuntonsa lehdille. Kansallisuudella ei näissä tapauksissa ole mitään merkitystä. Nuorilla nousee helposti ja etenkin turha kunnia hattuun. Selittäkää nyt minullekin, mitä merkitystä on sillä jokapäiväisessä elämässämme, pärjääkö maajoukkue MM-tasolla vai ei.Samaan kastiin kuuluvat mm tennis, formulat, golf, jääkiekko ja monet muut ammattiurheilut.Miettikääpä mikä maailmassa mahdollistaa käsittämättömät pelaajapalkkiot ja palkintosummat. Penkkiurheilijat hölmöyksissään. Kyllä loppuu urheilijoilta TURHA YLPEYS, kun rahahanat suljettaisiin ja kilpailtaisiin vain liikunnan vuosi. Miettikää ensin ja uhotkaa vasta sitten, jos on aihetta.


      • minä vain
        ovat kirjoitti:

        ainakin herkkiä jos noin pieni lausahdus herättää näin voimakkaita tunteita.
        Kyllä siihen on joku syy miksi ulkomaalaiset yleensä tulevat tänne pelkästään maista missä kuolema on se toinen vaihtoehto.

        se ulkomaalaisten vähäinen tulo ihan esim. asukasmäärästä ja syrjäisestä sijainnista? Suomessa on ihan väkilukuun suhteutettuna saman verran ulkomaalaisia kuin esim. Portugalissa.

        Ruotsiin on ulkomaalaisia tullut avoimen siirtolaispolitiikan (joka täysin epäonnistunut ja seurauksista kärsitään nyt) sekä työpaikkojen takia.
        Isommat maat tietenkin houkuttelevat muuttajia aivan eri tavalla kuin pieni syrjäinen Suomi. Joten en kyllä ole sitä mieltä että suomalaisissa olisi mitään syytä.


    • ....

      ...että Eremenko on kyllä tyhmä kuin saapas. Ei se nyt noin koville voi ottaa että Onnelasta ulos lensi. Nyt ei sitten enää voi tulla Suomeen kuin ainoastaan maaotteluja pelaamaan...

    • oskariko

      Onkohan ko.henkilön korvien välissä enää mitään vaiko viina vienyt viimeisetkin

    • rööri

      Kaveria ottaa päähän kun ei saa super-staran kohtelua ravintolassa, joutuu jonottamaan ravintolaan kuin tavalliset ihmiset.

    • suomaalainen

      Kyl siel venäjällä on läänii hurjastella päissää, sinne vaa jos ei miellytä kyl kaikki tuet vaa maistu ihmeest muutama vuos sit.

    • tyttö.

      Moi!

      Oon venäläinen teinityttö ( muutin Suomeen 4-vuotiaana, suomalainen isän isoäiti) ja voin sanoa paria asiaa:

      - Tottelen lakia 100%

      -Keskiarvoni on yli 9.4 ja aion hyvään ammattiin

      - Olen jakanut muiden ihmisten kanssa paljon ajatuksia ja auttanut heitä heidän ongelmissaan

      -Olen ainakin 6 henkilön todella hyvä ystävä (he ovat suomalaisia)

      -Olen auttanut masentuneita

      -Olen rakastettu ja osaan rakastaa

      -Olen ihan nätti tyttö ja tulen tulevaisuudessa rakastamaan lapsiani (jos sellaisia saan) ja kasvattamaan heistä rakastettuja suomalaisia

      Mielestäni en ansaitse rehellisesti sanottuna tuota vihaa ja rasismia. Ne, jotka haukkuvat, eivät tiedä, mitä tekevät. Itse olen käynyt usein Venäjällä ja vaikka minulla on suuri aksentti venäjän kielessä (suomi on täydellistä) ymmärrän heidän puhettaan ja arvostan heitä ihmisinä todella paljon. Se on aivan eri kulttuuri, jossakin suhteessa jopa positiivisella tavalla.

      Onhan se totta, että Venäjällä on paljon kaikkea, mitä me emme ymmärrä (minulla on kaksoiskansalaisuus), mutta koittakaa ymmärtää meitäkin.

      Mielestäni on typerää ja tyhmää haukkua. Monet niistä haukkujista eivät edes ole jutelleet venäläisten kanssa, tai ehkä baareissa, joissa käy yhtä edustavia henkilöitä kuin esim. Virossa suomalaiset ovat (virolaisilta kuulee usein negatiivista palautetta suomalaisten huonoista juontitavoista, ja tunnustakaa vain pois, etteivät kaikki suomalaiset vain osaa juoda oikein (yleistettynä).


      Toivottavasti joku edes ymmärsi minua. Ja anteeksi, että kirjoitan kirjakieltä. Tiesin vain, että jos kirjoitan slangia, minua haukutaan siitä sitten.

      Lämpimiä syyspäiviä vain kaikille, sekä rauhaa ja rakkautta!

      • Raatteentie

        Noilla meriiteillä oisit aivan "superryssä", joten mee helvetissä takasin Venäjälle. Siellä siuta ehkä arvostaa enempi kuin 6 ihmistä...


      • Suomalainen

        Olipa hyvä kirjoitus! Ensiksikin ei sinun tarvitse hävetä, pyytää anteeksi meiltä ja muilta suomalaisilta. Ymmärrän että näet Suomen niin kuin minäkin - vaikka olen suomalainen ja asunut myös ulkomailla. Tämän maan kansalaiset ovat kylmiä ja ahdasmielisiä. Etenkin kaupungeissa se tulee esiin.

        Itselleni ulkomaalaiset merkitsevät paljon: he edustavat rohkeutta ja voimaa jotka tulevat ja haluavat jäädä tänne. Onhan Suomi sillei hyvä että on aika turvallista olla mutta kyllä peruselämäänkin pitäisi antaa eväitä - kouluttamalla suomalaisia suvaitsevaisiksi.

        Toivon että olette rohkeita omia itseänne, uskon että suomalaiset ovat kateellisia vain. Suomalaiset luulevat että he voivat moittia muun maan kansalaisia, muut eivät hauku koska se ei kuulu sivistykseen.

        Suomalaisilla on paljon oppimista - myös venäläisiltä.


      • Suomalainen

        Olen täysin suomalainen ja minua suututtaa suunnattomasti tälläinen viha venäläisiä kohtaan,joka on perua kaukaa historiasta ja millä ei pitäisi olla enää mitään tekemistä tämänpäivän asioiden kanssa.Itse käyn usein Venäjällä ja pidän maasta kovasti vaikka toki siellä jotkin asiat eivät vielä niin hyvin olekaan kuin täällä Suomessa.


      • bbb

        tunnen muutaman venäläisen ne osaa ottaa kuppia siinä missä suomalainen, sekä rasismi ei ole virasta heillekkään. Tunnen myös Virolaisia ja niillä on ihan oma käsitys Venäläisistä että se siitä.


      • Paluumuuttaja

        Kirjoitit hienon, empaattisen ja kauniin kirjeen, jossa todistit , että me kaikki olemme ihmisiä.
        Minun molemmat isovanhempani isän puolelta muuttivat NL:n 1928 ja äitini puolelta olen Moldovalainen.

        Me teemme työtä täällä ja haluamme asua Suomessa, ja käymme Venäjällä silloin tällöin. Puhumme venäjää, kaunista sointuvaa kieltä ja ainakin itse en pelkää enkä häpeä puhua sitä, vaikka mummoni opetti minulle myös suomen.

        Venäläinen tyttö, puhut hyvää suomea. Kaikkea menestystä sinulle: Tv paluumuuttaja v. -62


      • tyttö.
        Raatteentie kirjoitti:

        Noilla meriiteillä oisit aivan "superryssä", joten mee helvetissä takasin Venäjälle. Siellä siuta ehkä arvostaa enempi kuin 6 ihmistä...

        Et sitten osaa lukea, harmi. Sanoin, että minulla on 6 hyvää ystävää. Kavereita minulla on yli 40. Ja viihdyn täällä hyvin. Ja minustakin on Suomelle hyötyä. Olen suomalainen ja olen venäläinen. Arvostan myös molempia maita ja rakastan niitä, eri syistä kylläkin.

        Minusta pidetään täällä ja olen tarjonnut monille suojaa masentavina päivinä. En nyt tarkoita, että minua pitäisi ylistää. Haluan vain sanoa, että kyllä esim. minäkin osaan auttaa ja muuttaa maailmaa, ilman, että olisin syntynyt Suomessa. Olen siis PALUUMUUTTAJA. Minussa on suomalaista verta ja olen luonteeltani ulkoapäin ainakin 70%. Kun minuun tutustuu selviää muitakin harvinaisempia puolia, mutta joo...


      • Einari Juomataidoton

        Kiitos hyvästä kirjoituksesta!

        Minä tunnen useita venäläisiä, virolaisia, karjalaisia ja inkeriläisiä. Olen tutustunut heihin työni puolesta. Rakennusalalla on paljon idästä ja etelästä tulleita työntekijöitä.

        Minusta nämä naapurimme ovat hyvin miellyttävää väkeä. He ovat iloisempia ja sosiaalisempia kuin suomalaiset, lisäksi he ovat yhtä luotettavia ja ainakin yhtä ahkeria kuin mekin. Ahkeruus tietysti selittynee sillä, että todennäköisesti nimenomaan se ahkerampi aines lähtee ulkomaille töihin.

        Kaiken kaikkiaan minulla on hyvin positiivinen kuva venäläisistä ja muistakin naapureistamme. Nyt meidän pitäisi vain muistaa käyttäytyä itsekin asiallisesti matkustellessamme Venäjällä ja Virossa. Suomalaisten työntekijöiden maine on maailmalla kohtalaisen hyvä, mutta turisteina me (kuten ruotsalaiset, saksalaiset ja brititkin) olemme rehellisesti sanottuna sikoja.

        Toivottavasti tuo sinun kirjoituksesi sai muutkin ajattelemaan.


      • bbb
        Suomalainen kirjoitti:

        Olen täysin suomalainen ja minua suututtaa suunnattomasti tälläinen viha venäläisiä kohtaan,joka on perua kaukaa historiasta ja millä ei pitäisi olla enää mitään tekemistä tämänpäivän asioiden kanssa.Itse käyn usein Venäjällä ja pidän maasta kovasti vaikka toki siellä jotkin asiat eivät vielä niin hyvin olekaan kuin täällä Suomessa.

        se ei ole kovin kaukana historiassa ja toiseksi ilman sitä historiaa emme nyt olisi itsenäinen vapaa maa. Käyppä katsomassa hautausmailla sankarihautoja kuinka moni menetti henkensä sen itsenäisyyden takia ja vielä tänäpäivänä niitä miehiä ja naisia löytyy sotavammasairaaloista aika paljon jotka vaikutti tähän päivään ja siihen, että sinulla on asiat noin hyvin. Hyviä venäjän matkoja sinulle ja nauti siitä että meillä on asiat täällä hyvin sen historian takia.


      • mut en jummarra kaikkea...

        Yhtä asiaa ihmettelen, miksi ihmeessä sanot olevasi venäläinen. En ymmärrä.

        Minä oli 7 vanha kun muutin Saksasta Suomeen. Aluksi puhuin täydellistä saksaa. Nyt (25 v.)puhun täydellistä suomea ja saksaa aksentilla ja välillä vähän väärin.

        Pointtini on se että tunnen olevani suomalainen. En ole saksalainen, mutta en ikinä ole tuntenut oloani Saksassa ulkomaalaiseksi.

        4 v. on niin vähän että, muistot entisestä kotimaasta on niin pienet. Jälkimmäinen kotimaa dominoi, ellet sitten ole viettänyt tiiviisti nuoruuttasi jossain venäläisessä alakulttuurissa, joka opettaa negatiivista asennoitumista valtaväestöä kohtaan (kuten turkkilaiset Saksassa).

        Vai onksse vaan siistiä olla vähän erilainen, ulkomaalainen?


      • tyttö.
        mut en jummarra kaikkea... kirjoitti:

        Yhtä asiaa ihmettelen, miksi ihmeessä sanot olevasi venäläinen. En ymmärrä.

        Minä oli 7 vanha kun muutin Saksasta Suomeen. Aluksi puhuin täydellistä saksaa. Nyt (25 v.)puhun täydellistä suomea ja saksaa aksentilla ja välillä vähän väärin.

        Pointtini on se että tunnen olevani suomalainen. En ole saksalainen, mutta en ikinä ole tuntenut oloani Saksassa ulkomaalaiseksi.

        4 v. on niin vähän että, muistot entisestä kotimaasta on niin pienet. Jälkimmäinen kotimaa dominoi, ellet sitten ole viettänyt tiiviisti nuoruuttasi jossain venäläisessä alakulttuurissa, joka opettaa negatiivista asennoitumista valtaväestöä kohtaan (kuten turkkilaiset Saksassa).

        Vai onksse vaan siistiä olla vähän erilainen, ulkomaalainen?

        Moi!

        Kiitos mukavasta viestistä. Tuota noin, tunnen vain olevani osittain venäläinen. :) Olen käynyt aktiivisesti siellä ja vanhempani ovat venäläisiä niin tiedän omaavani joitakin luonteenpiirteitä (yleistettynä tietenkin), jotka ovat venäläismäisiä.

        Mutta kiitos vielä kerran asiallisesta kysymyksestä ja hauskaa päivän jatkoa! :)


      • minä vaan
        Suomalainen kirjoitti:

        Olen täysin suomalainen ja minua suututtaa suunnattomasti tälläinen viha venäläisiä kohtaan,joka on perua kaukaa historiasta ja millä ei pitäisi olla enää mitään tekemistä tämänpäivän asioiden kanssa.Itse käyn usein Venäjällä ja pidän maasta kovasti vaikka toki siellä jotkin asiat eivät vielä niin hyvin olekaan kuin täällä Suomessa.

        kuin kirjoitat jotakin näin tyhmää sinun kannattaisi lukea uudestaan ne historian kirjat ja kuunnella siellä historian tunnilla hiukan tarkempaa. Kertaus on opintojen äiti käyppä kertaamassa vähän historiaa.

        http://fi.wikipedia.org/wiki/talvisota
        http://fi.wikipedia.org/wiki/jatkosota


      • pyytää anteeksi,jos on sivistynyt ja kirjoittaa kirjakieltä.Olen pahemman laatuinen rasisti ja sovinisti,mutta hyväksyn ihmisen,joka elättää itsensä laillisesti,oli sitten kotoisin mistä tahansa.


      • Jukka

        Hieno viesti.

        Olen itse asunut lapsena Ruotsissa ja sain silloin kuulla olevani "finnjävel" eli suomalaispiru. Tosin nimittelijöitä oli näistä Eremenkon ystävällisiksi mainostamista ruotsalaisista vain hyvin pieni vähemmistö, mutta pahalta se kuullosti.

        Samaa nimittelyä koin sitten myöhemmin kun tulin nuorena Lapin asukkaana Etelä-Suomeen. "Vitun lappalainen", "veronmaksajathan teitä elättää", "poronnussija", "ettähän te oo mitäään, tehän ootta vain lappalaisia" ...jne. Vaikka olin samaa etnistä alkuperää eli suomalainen, jotkut onnettoman katsoivat, että omaa surkeutta pitää kohottaa hakemalla jokin kuviteltu etninen ryhmä jonko yläpuolelle voi omassa surkeudessaan asettua.

        Suomi on hyvin rasistinen maa ja voisimmekin katsoa peiliin ja kysyä itseltämme mistä syystä tämmöinstä Eremenko -katkeruutta syntyy?

        Jukka


      • Masentuneelle
        tyttö. kirjoitti:

        Et sitten osaa lukea, harmi. Sanoin, että minulla on 6 hyvää ystävää. Kavereita minulla on yli 40. Ja viihdyn täällä hyvin. Ja minustakin on Suomelle hyötyä. Olen suomalainen ja olen venäläinen. Arvostan myös molempia maita ja rakastan niitä, eri syistä kylläkin.

        Minusta pidetään täällä ja olen tarjonnut monille suojaa masentavina päivinä. En nyt tarkoita, että minua pitäisi ylistää. Haluan vain sanoa, että kyllä esim. minäkin osaan auttaa ja muuttaa maailmaa, ilman, että olisin syntynyt Suomessa. Olen siis PALUUMUUTTAJA. Minussa on suomalaista verta ja olen luonteeltani ulkoapäin ainakin 70%. Kun minuun tutustuu selviää muitakin harvinaisempia puolia, mutta joo...

        "Minusta pidetään täällä ja olen tarjonnut monille suojaa masentavina päivinä"

        Paljonko tunti?


      • karpaasi2006

        Onko sinun mielestä oikein eremenkon puheet, kun vaan itsestäs puhut etkä ota koko aiheeseen mitään kantaa.Kun tämä kyseinen "heppu" on saanut jalkapallonopit suomen juniori valmentajilta ja päässyt sillä pinnalle.Minä ainakin olisin kiitollinen suomelle mut tämä pelle vaan heittää paskat silmille lehdissä.Onko se sinusta oikein? Älä sinä tee samaa ku saat opintosi tääl suomessa loppuun,tai oot samallainen idiootti ku eremenkko Jr. Yritä pärjäillä.....


      • jossa

        Oot fiksu tyttö ja on muutoinkin kaikinpuolin ihanan oloinen,mut mun mielestä tää Eremenko ei anna käytöksellään kovin hyvää kuvaa itsestään ja siten ei nauti suurta arvostusta.


    • Suomalainen

      Hienoa että sanot suoraan. Suomalaiset ovat niin sulkeutunuta väkeä; etenkin -50 luvulla syntyneet elävät niissä piireissä joissa heidän vanhemmatkin oleilivat - kaupunkien kortteleissa.

      Maaseudulla tilanne on toinen l. parempi. Erityisen kolkkoa väkeä on Helsingissä, vaikka asunkin täällä. Olen reissannut ja asunut myös ulkomailla, ei siellä tällaista ole kuin Hesassa.

      Tuen sinua Jere ja en usko että olen yksin. Tämä sisäsiittoisklaani joka asustelee Hesassa kaipaa muutosta - he eivät vaan itse sitä hiffaa, he dallailee stadissa. Suomi on hieman muuttunut, mutta metsäläisyys näkyy kaikkialla. Tää on niin kolkko ja kylmä maa, etenkin pikkaisenkin poikkeaville, ulkomaalaisista puhumattakaan.

      Hienoa Jere! Selkärankaisena edustat tätä maata. Itselleni suomalaisuus ei merkitse mitään muuta kuin takapajuista ajattelutyyliä.

      Eläköön vapaus!

      • olla kovin nuori

        olla kovinkin rakastunut??? Ei huolta kun on hame päällä ja hengittää niin Jerelle kelpaa. Kaivappa nyt se minimekko esiin huomista varten.


    • Kuukkeli2

      Kyllä on Jerellä otsaa. Pari desiä liikaa pissaa on tainnut kasaantua kuuppaan. Jos mies ei halua suomea edustaa, niin jäisi tosiaan sinne ryslandiaan ja hakisi venäjän kansalaisuutta(saman tekemistä voisin suositella valtaosalle suomessa asuville venäläisille). ULOS MAAJOUKKUEESTA!!

    • Synnyinmaa.

      Ejr. puhuu asiaa ja on myös oikeassa suomalaisen
      luonteesta. On myös totta, että ruotsalaiset ovat
      fiksumpia ja ystävällisempiä kuin suomen kurahousut. Poikkeuksetta!

    • Pekka K. V.

      Luonteeltaan kieroutunut kusipää se on. Ei muuta kuin kansalaisuus pois ja rajan taakse !

      • tusssss

        suomalaiset on rumia ja tyhmiä.


      • Karlakarl

        Kaikki pois suomesta. Vain sudet jäävät! Tai ehkä tilanne on jo noin?


    • Nimetön

      ja venäläisiä ovat aivopestyjä idiootteja joiden älykyysosamäärä on Eremenkoa huomattavasti alhaisempi.Säälin teitä..juuri tälläisten junttien takia Suomessa jääkiekko on niin suosittua.

      • lätkä

        on paras!!!!


      • Nimetön

        Ei ne ole aivopestyjä idiootteja, niillä vaan on huono itsetunto.


      • aivoton

        täytyy alkaa juomaa viinaa ja tappelemaan kuppiloissa niin saavuttaa saman älykyysosamäärän kuin Eremenko.


      • niinpu

        Niinpä niinpä - ei tarvi paljo aivopestä ku omat isovanhemmat on ollut talvisodassa


    • pallon potkija.....

      Mitään muuta se ei ole ! Aivan tyypillinen......

    • ISÄN KÄDESTÄ

      VANHEMMAT SAANU TURVAPAIMKAN SUOMESTA VOI OLLA

      • sika"

        mallissaan kun kaikki vinkuintiiaanit vittuilee,mitäs tulee tänne,Äiti Venäjä on niin hieno,turvallinen,vakaa,tasa-arvoinen ja tsetseenitkin huomioon ottava maa.Huh huh!!!


    • stupid..

      Tyhmä lausunto kaiken kaikkiaan. Olisi ehkä kannattanut pitää suu kiinni, vaikka oma asiansa on missä haluaa pelata. Mitä eremenko hyötyy siitä että suututtaa "oman maansa" asukkaat? Ei ole kaveri järjen jättiläinen.

    • hyvä Ere

      Kaverilla on kanttia sanoa mielipiteensä keskellä ottelurumbaa. Se on hienoa, Eressä on munaa! Ja mitä pahaa siinä on, jos sanoo haluavansa edustaa syntymämaataan? Niin kuuluukin sanoa.

    • buuuuuuuu-uuuuu

      aina kun jere saa pallon, niin kauhea vihellys vaan päälle. muuten suomea tietenkin kannustetaan normaalisti. voi myös olla, että hän istuu penkillä koko pelin. sen se olisi ansainnut, ja muutenkin potkut suomen a-maajoukkueesta!!

      • Suomalainen

        Herää. Sinähän kirjoitkin jo kuin apina "buuuu". Ota muuten banaania mukaan.

        Hyvä Jere ja hyvä venäläiset. (Naa suomaliset ovat metsäläisiä!)


      • ylpis
        Suomalainen kirjoitti:

        Herää. Sinähän kirjoitkin jo kuin apina "buuuu". Ota muuten banaania mukaan.

        Hyvä Jere ja hyvä venäläiset. (Naa suomaliset ovat metsäläisiä!)

        Ja ylpeitä siitä!


    • Suomalainen

      Hyvä että uskallat sanoa mielipiteitä ääneen. Mutta mitä tekevät nämä " maailmallakin rauhantekijöinä tunnetut suomalaiset ", niin kuin media huijaa suomalaisia, he hyökkäävät ja repivät kuin Irakin kansan armeijan sotilaat koiraa Husseinin aikaan. Huutelevet kuin mielipuolet, vaikka olet vain sivistyneesti ilmaissut mielipiteen. Suomi, missä on sun sananvapaus nyt??

      Aikoinaan Muhammedista piirretyt pilakuvat aiheuttivat ihmetystä näissä kolkoissa suomalaisissa. Nyt ei ole mitään kuvia ollut ainoastaan rehellinen naapurin poika Jere, joka on auttamassa meitä, kertoo oman mielipiteen. Mitäs tapahtuikaan? Ulvonta ja alkukantainen mekkalointi alkoi lailla apinalauman. Ja suomalaiset eivät vielä usko Darwinin kehitysoppiin, näin ainakin tutkimusten mukaan, eivät muuten usko apinat itsekään.

      Hyvä Jere, Hyvä venäläiset ja ulkomaalaiset. Tulkaa ja jääkää rohkeasti tänne kalseaan Suomeen.

      • läpinäkyvää

        se et vaan luovuta jaksat loppuun asti kehua ja ylistää Jereä. Luovuta jo!!!


    • Nimetön

      KUUMA KESKUSTELU

      KUUMA KESKUSTELU

      KUUMA KESKUSTELU

      KUUMA KESKUSTELU

      KUUMA KESKUSTELU

      KUUMA KESKUSTELU

      KUUMA KESKUSTELU

      KUUMA KESKUSTELU

      KUUMA KESKUSTELU

    • HTJ

      En tajua mitä pahaa Eremenko on tehnyt. Saahan sitä sanoa mielipiteensä. Suomalaisten olisi aika oppia tajuamaan, että eri kansalaisuuksia asuu eri maissa ja kaikki maahanmuuttajat eivät voi olla kiinnostuneita Tuntemattomasta sotilaasta ja jostain käsittämättömän katteettomasta suomalaisuudesta.

    • painukoon

      helvettiin mokoma tyhjänpäivänen elvis...

    • Kyllä Siperia....

      Opettaa poikaa....

    • toppahousu

      sinne lihapatojen ääreen. Vittuako täällä on kun kerran rajan toisella puolella on parempi olla. Olisi kerrankin Mies ja menis sinne mistä on tullutkin.

    • Suomalainen

      Niin, Jere sanoo seuraavaksi "minä rakasteitä suomalaiset"! Silloin tämä puutiaiskansa menee shokkiin! Ei tiedä miten yhtälöä sitten pitää ratkaista, alkaa yleinen pulina ja silloin mediakin herää.

      Se joutuu tulkkaamaan tämän puutiaiskansan solmun parissa ja tuottamaan ratkaisun. Sitten tv-toimittajat heräävät ja ovat ällistyneitä. Jereä viedään paljon! Näin Suomi on saanut superjulkkiksensa jota kansa seuraa kuin sopulilauma huulet pyöreinä.

      Sitten Jereä istutetaan Tastulan juttusille ja pohditaan hänen lapsuuttaan ja lapsuuden kavereita. Ihmetellään siinä sitäkin miksi silloista taloa oli maalattu valkoiseksi, ei kai Neuvostoliitossa maalia tuohon aikaan ollut?

      Kansa seuraa kiinnostuneena!

      Eduskuntaan vetävät lukuisat puolueet, etunenässä Halme ja sen lojaliteetit.

      Eduskunta joutuu muuttamaan lakia, koska kansa haluaa Jerestä presidentin. Ja etuna pidetään sitä että hän osaa ja tuntee Venäjää.

      Puutiaiskansa on kasvattanut sylikummista itselleen johtajan jota seurata.

      • K31

        Eremenko ei näytä edes venäläiseltä, vaan aivokuolleelta apinalta. Vetäs hinttari ranteet auki tai vaihtas kansallisuutta jos ei viihdy. Byhyy.


    • IKP

      Olisiko Venäjän nykyinen kova talouskasvu sekoittanut Eremenkon pään? Venäjällä rahaa virtaa jalkapallossa varmasti ihan toisella tavalla kuin Suomessa. Suomi on jalkapallossa tosiasissa hirveä takapajula. Mutta onhan se hyvä, että suomalaiset suuttuvat edes jostain. Eremenkon lausuntohan on todella hirveä. Se on pahempi asia kuin tuloerojen kasvu, tarkoituksellinen työttömyys, suomalaisen talouselämän alasajo, valtion yhtiöiden miljoonaoptioiden jako ja EK:n kommentit palkkojen alentamisesta kilpailukyvyn lisäämiseksi! Tämä keskustelu osoittaa, että suomalaisissa on munaa, jos on vain tarpeeksi tärkeä aihe.

    • hate

      miks hän yleensä on tullut tänne? kaikki muu etu kyllä kelpaa! saa kyllä muuttaa takas venäjälle. kyllä suomi ilman yhtä venäläistä pärjää!!!

    • kyllähän

      Eremenko on hyvä pelaaja mutta olisi kyllä kannattanut jättää sanomatta tuo ja vielä ennen tärkeää peliä...

    • sanon minä

      eipä tule ikävä!

    • suomalainen

      Ihan sama vaikka tämä juopotteleva ja humalassa autoileva "futari"jolla on arvojärjestys mennyt hiukka sekaisin ei edustakkaan suomea maajoukkueessa. Emme kaipaa Eremenkon kaltaista kaveria.Pelatkoon siellä missä tykkää.Eremenko ulos maajoukkueesta.Siellä tarvitaan isänmaallisia pelaajia,joilla on terveet arvot.Eipä pärjännyt Eremenko italiassakaan.Luuli olevansa suurinkin tähti mutta saapasmaan pojat näytti nuijalle kaapin paikan eli tervemenoa vaan Herra Eremenko ja pysykkin poissa.

      • venäjällä

        ihmettelee, miksi missäänpäin maailmaa kukaan ei pidä venäläisistä. Venäjän maahan on suuri tunkio, ihmiset tuskin vieläkään osaa persettä pyyhkiä, kaikki on paskattu, pilattu, roskattu, myyty, huorattu, varastettu,kavallettu,murhattu, vangittu, ryypätty...ja sama jatkuu, vain tsaarin aikaiset palatsit ja muu sen aikainen pystyssä oleva kestää katsannon. Ei sikakaan elä kuin venäläinen, ja silti ollaan aina rinta rottingilla kun ulkomailla pörrätään. Jos ei öljyä olisi niin ne söisi taas toisiaan...


    • Suomalainen

      Niin, Jere oltuaan puutiaiskansan pressana 6 vuotta hän ilmestyy joka kotiin digi-tv:n kautta. Puutiaiset istuvat tiiviissä rykelmässä ja haluavat kuunnella kun Jere puhuu. Kaikki ovat hiiren hiljaa, myös puutiaisten kotihiiret. Jere ilmoitta että hän voi jatkaa vielä toiset 6 kautta Suomen presedenttinä!

      Tästähän tämä kansa innostuu niin, että kaikki lähtevät juoksemaan ulos pallo kainalossa jossa on Jeren nimmari; toisilla aito mutta suurimmalla osalla piraatti. Suomalaiset kun rakastavat piratismia - ainakin he viihtvät hyvin Mustamäen ja Pietarin punaisella aukiolla. Kaikki haluavat pelata palloa, kaikki haluavat matkia Jereä. Suomen yleisin pojan nimi on Jere ja toiseksi yleisimmäksi nimeksi tämä puutiaiskansa on imennyt Menkon. Näin he haluavat olla johtajansa kaltaisia.

      Pikkuhiljaa puutiaiskansa alkaa tehdä retkiä: idän matkailu on noussut suosituimmaksi ja eritoten Jeren valkoinen lapsuuden koti. Sinne motoristit järjestävät kokoontumisajoja. Ja sitäkös muunmaalaiset ihmettelevät, etenkin ruotsalaiset ihmettelevät ääneen. Sitä puutiaiskansa ei ymmärrä vaan he vastaavat omintakeisella buuauksella. Parhaiten se kuulemma onnistuu kun banaania on suussa niin, että päätä pitää hieman nostaa ja otsasuoni sykkii näkyvästi.

      Sitten Jerestä tulee toisen kauden pressa.

      Ja voi että että puutiaiset ovat siitä niin ylpeitä, että..

    • Leuku

      Eipä paljon hetkauta jos yksi ylimielinen Venäläinen haluaa edustaa Venäjää tai sanoo viihtyvänsä enemmän Venäjällä. Lähtekööt helvettiin sitten, onpahan yksi ylimielinen paskahousu vähemmän. Näkemiin!!!

    • omia tekosiaan

      Kyseinen "potkupallosuuruus" on sekoillut tyttöystävineen Suomessa niin pahoin, että porttikielto on varmaan useimpiin ravintoloihin,
      poliisillekin tuttu tempuistaan, taitaa olla itseaiheutettua nämä "rasistiset" kokemukset...

    • Scatt

      Terve menoa....ei taida yksikään stadilainen kapakoitsia jäädä kaipaan...kusipäinen elvisteliä...ja ottaa vielä turpaansa joka toisessa baarissa....

    • Jukka

      Toivottavasti meillä olisi itärajallakin yhtä hyvä naapuri kuin täällä Tornionjoen toisella puolella oleva Ruotsi.

    • Täysin pelle koko äijä.. Kusta päässä enemmän kuin laki sallii. Edustakoot vaikka kiinaa, ei paljon nappaa....

    • Tupuliini

      Tästä Jeremenkosta, hänen persoonastaan ja kaikesta sen ympärillä.
      En ole urheilun ystävä erikoisemmin, mutta huomioni kiinnittyi julmiin herjauksiinne rakkaat kanssa keskustelijat.
      Olen asunut itse pitkän ajan läntisessä naapurimaassamme, ja tuo eriarvoisuus on tuttu tila, eikä sitä voi poistaa määräyksillä tai laeilla. Aika on se tekijä joka saa yksilön lopulta tuntemaan itsensä sijoittuneeksi saumattomasti yhteiskuntaan ja tuntemaan sen omakseen.
      Voisin vielä kertoa teille kaikille omasta kokemuksestani sen, että meitä suomalaisia rinnastetaan melko yleisesti itänaapuriimme, siis selvennän vielä : meitä pidetään lähes Venäläisinä, heidän näkemyksensä mukaan.
      Ja siivotkaa suunne noista V- ja P-peräisistä sanoista niin annatte länsimaisemman kuvan itsestänne muille.

    • hyvää matkaa

      Kylläpä oli hienosti sanottu.Ei muuta kuin passi pois ja saattueessa itärajalle.Pietarin zska saa hyvän vahvistuksen...SUOMEN MAAJOUKUEESEEN EI ENÄÄ MITÄÄN ASIAA !!!!!

    • vilkutan

      Ai niin! Suomi ON vapaa maa, siis mene ja muuta takaisin kotimaahasi. Eihän tuo nyt sen kummempaa toki ole! Mä en itke jonkun potkupalloilijan perään...

    • srgdrh

      ei vois vähempää kiinnostaa joku eremenko.

      • kallekallepalle

        Lukekaas vaik mtv3:n uutisista päivitettyä tekstiä, hiukan oli venäläislehti paisutellut asiaa...
        mutta kyllä tästäkin keskustelusta paistaa läpi Suomalaisten hirvittävän huono itsetunto, yhtään kritiikkiä ei tämä Jussipaitakansa kestä.


    • joo00

      menköö sinne venäjälle jos haluaa

    • antonius

      Oho mikä häly kun Eremenko sanoo, että pelaisi mieluummin Venäjällä. Kun Litmanen sanoo pelaavansa mieluummin Suomessa kuin Espanjassa, asiaa pidetään täysin luonnollisena. Kun brasse sanoo pelaavansa mieluummin Brasialiassa kuin Euroopassa, asiaa pidetään täysin luonnollisena. Mutta joi Jessus kun venäläinen sanoo pelaavansa mieluummin Venäjällä kuin Suomessa, silloin viinapäinen kansa on takajaloillaan. -Onko suomalisten itsetunto todella näin alhaalla. Olemmeko sittenkin junttikansaa!

      • k.o.

        Jos mulla on vaakakupissa kaksi tällä hetkellä kuumaa kahden passin suomalaista, Amin Asikainen ja Jeremenko jr., niin kummasti kallistun suoraselkäisen nyrkkeilijän puolelle. No, onhan siinä huippu-urheilijalla ja "urheilijalla" elämäntavoissa ja treenikulttuurissa melkoinen ero; kurinalainen itsensäpiiskaaja vs. pyylevä yökerhokeiju. Eiköhän Jeremenkokin vielä aikuistu.

        Olisi silti hauska nähdä Aminin opettavan kehässä junnulle nöyryyttä parin erän ajan;)


    • karpaasi2006

      Toivotaan et se " enkku-goutsi " ymmärtää jättää ton MOSKOVAN-VALOPÄÄN hotellille ku peli alkaa.

    • jalkapallo on idioottimaista

      Ketä oikeasti kiinnostaa jonkun futaajan mielipiteet?! Huomaa kyllä miten junttia tää kansa on...Hankkikaa elämä ihmiset!

      • kettujuh

        eihän eremenko ole venäläinen vaan etelän kansoja.


    • Pete_Pelimies

      Luin koko viestiketjun ajatuksella läpi. Huomaan, että Eremenkon sanomiset satuttavat monia. Luulen, teitäväni ainakin osaksi miksi.

      Osaltaan asiaan varmasti vaikuttaa historia, ei siitä niin kauaa ole, minunkin isoisäni oli sodassa. Toisekseen, Eremenko on asunut Suomessa lapsesta saakka, joten on saanut koulutuksen, terveydenhoidon, sekä monia muita verovaroilla maksettuja etuisuuksia, myös jalkapallovalmennusta.

      Lisäksi tuollainen lausunto ennen suurta ottelua ei varmasti ainakaan paranna joukkueen sisäistä harmoniaa. Ok, pelaajat ovat ammattilaisia, eikä median joskus paljonkin värittämät toisten pelaajien lausunnnot saisi vaikuttaa. Mutta kuitenkin, pelaajat ovat ihmisiä ja lausunnnot voivat vaikuttaa, vaikkakin vain hyvin vähän tai vain alitajuntaisesti, mutta kuitenkin. Tällä tasolla marginaalit vain ovat niin pienet, että ei ole tarvetta minkäänlaiselle häiriölle.

      Keskustelussa on noussut rasismi hyvin vahvasti esille. Mielestäni kyseessä on kuitenkin suuremmalti osin patriotismi; halutaan uskoa Suomen voittoon, ja eletään vahvasti hengessä mukana.

      Mielestäni Eremenkon lausunto on epäasiallinen, varsinkin kun ottaa huomioon sen ajankohdan.

      Joka tapauksessa, kannustetaan Suomi voittoon!!

    • toinen puoli lantista

      Hienoa että kaveri on rehellinen ja suhtautuu synnyinmaahansa lojaalisesti.Sitä samaa ei voi sanoa suomessa asuvista n.400 000sta maanpettureista jotka päivittäin solvaavat suomalaisia!Tietysti heidän omalla kielellään:

    • rajan taa

      Upporikas lellitty venäläiskakara joka urputtaa haikeana kotimaansa perään, mitä hyvää ja turvallista siellä on? Kotiin vaan meolippu, turha täällä vinkua. Kaahailee autolla tms. tms. voi voi poika rukka.

    • Pohjan Akka

      Jos tuolla naamataululla ja urheilumenestyksellä kokee olevansa "rasismin uhri", niin ehkäpä kannattaisi katsoa sinne sielun peiliin. Sama vika tässä venäläisessä pallon potkijassa kuin monessa suomi-urheilijassakin: tyhmyys.Jonkinlainen nykäs-syndrooma. Jos on ajanut ylinopeutta, on se varmaankin "rasismia" kun poliisit ovat "pamputtaneet". Sanottaisiinko nyt, että nuorelle miehelle on noussut se kusi päähän. Hän itse lietsoo omalla typerällä käytöksellään rasismia.

      • niin...

        Rasismista sen verran, että mieliharmikseni sitäkin täällä kotimaassamme esiintyy, mutta olen elämäni aikana ollut paljon NL:ssä / venäjällä ja voin kertoa sen tosiasian että venäläinen on noin yleensäottaen huomattavasti rasistisempi kuin esim. eurooppalaiset. Tässä en tarkoita pelkästään näitä Kontupohjan tapahtumia, vaan ystävilleni (afrikkalaiset / eteläamerikkalaiset / juutalaiset etc.) venäjällä sattuneita vakaviakin asioita.


    • gitssi

      sanon vaan, lue Pietarsaaren paikallislehdet !!

      Siinä on oikein kirjoitettu ja se ei ollut niin paha kuin muut kirjoittavat

      • Kävi

        Kuten tavallisesti, kun avaat suun toiset laittaa sanat! Tosi fiksua!


    • Ei tule ikävä

      Anna mennä vaan, jos tunnet ettei Suomi ole antanut sulle mitään arvoja edustettavaksi! Ei me jäädä toilailujasi kaipaamaan!

    • poikanen

      Eihän siinä mitään.Jos siellä unelmien maassa saa urheilija ryypätä ja rällätä ja tapella, viihtyköön vaan rauhassa omiensa parissa.Kyllähän se meille kelpaisi,jos haluaisi olla kunnolla.

    • Aito suomalainen...

      Eremenko on aivan mahtava pelaaja, ja mun mielest on kunnia ett se suostuu pelaa suomen maajoukkueessa...
      Täytyy nyt samalla tässä haukkua paskaks kaikki suomalaiset, koska puoletkaa ei osaa ottaa yleensäkää ketää maahanmuuttajaa suomalaiseks! Mä ymmärrän Eremenkoa täysin ja se oli varmaa just jotai siit sanonukin. Vaikka tyyppi ois asunu parikymmentä vuotta suomessa, ja sillä on suomen kansalaisuus mutta se ei näytä suomalaiselta nii kukaa suomalainen ei pidä sitä aitona suomalaisena! No tää meni kyl vähä sivu aiheen, mut kuitenki!

      Eremenko olisi voinut sanoa päinvastoin jos suomalaiset olisivat pitäneet häntä suomalaisena siitä asti kun hän tuli suomeen! etenkin väärät käsitykset ja luulot venäläisiä kohtaa ´pitäis hävittää!

    • .............

      hyvä eremenko muuta täåältä paskalandiasta pois ja et tule ikävöimään näitä finskejä kateellisia pellejä kun ei osaa pelaa haluaisin kovasti nähdä hänet venäjän pelipaidassa ja nauraa kun finskit putoo pelistä...

      • lällää

        sota ei yhtä juoppoa itkupilliä kaipaa ja vähemmän vielä potkupallo..
        Litti on kingi!!


      • on ylimielinen
        lällää kirjoitti:

        sota ei yhtä juoppoa itkupilliä kaipaa ja vähemmän vielä potkupallo..
        Litti on kingi!!

        paska jos et ole huomannut.


    • mary-kristian

      voin sanoa et rakastan venäläisiä koska mun entinen työnantaja oli ihana venäläinen ja muut työ kaverit,heillä on ihana huumori ,täysin käsittämätön elänhalu ja into ja kaikki sellainen mitä multa suomalaiselta puuttuu,..kasvatettu tiukasti ja ehkä köyhästi.osaaa teititellä,tuoda ruusuja-...

    • evakon tytär

      suomalaisten pelaavan maamme joukkueessa enkä venäläisten suomen joukkueessa,ettei maailmalla tule vain väärää käsitystä suomen itsenäisyydestä.kaikki veäläiset vain takisin sinne minne kuuluvatkin syntyperäsnsä mukaan.

      • Suomen Autonominen sossutas...

        ruottalaiset anto meijjät 1800-luvulla venäläisille, ja täytyy sanoa, jotta samanlaisen byrokraattisen virkamieskunnan alamaisina tässä kyykitään molemmin puolin veteen piirrettyä viivaa.

        Ystävyys
        Yhteistyö
        Avunanto

        Eremenko on muuten maksanu tähän maahan ihan h*tisti veroja ja tehny tunnetuksi, joten ihan turha plaseboduunareiden päissään tursottaa.

        Jälleen kerran annatte moskovalaisen lehden itseänne vedättää.
        Sieltähän on aina tullut pelkkää totta.

        Mikä on Pravda.

        M O P


    • S.O.P

      Eremenko on yksi parhaista Suomen pelaajista!!!

    • harasoo

      Eremenko voisi mennä sinne mistä on tullutkin. Suomalaista ei tommosesta sais tekemälläkään. Kukaan ei arvostele maataan ulkomailla, kerta. Eipä arvostellut äiti-venäjäänsä ja toivonpa todella että päästään taas yhdestä tänne änkeejästä eroon ja palaa takas minne kuuluu.

    • sämpyy

      poika esittää ja kehuu olevansa suurikin mafiooso ja kun lehdet vähän kirjoittaa,poju valittaa isille ja isi uhkaa oikeustoimilla lehteä.taitaa ollakkin neiti tämä potkupalloilia.isi ja poika,vastatkaa äiti venäjän kiehtovaan kutsuun ja palatkaa sinne ihanuuteen jossa teitä odotetaan.voi olla että siinä samalla molempien maiden äö-lisääntyisi.

    Ketjusta on poistettu 106 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2823
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2390
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2170
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      17
      1972
    5. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1816
    6. 160
      1804
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1777
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1716
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      132
      1513
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1304
    Aihe