Eremenko, Suomes ei ole pakko olla!

Venäjälle voi mennä takasin!

Eremenko, Venäjälle voi mennä takaisin, jos koti ikävä iskee. Ei täällä ole pakko olla. Saat varmasti sen Venäjän kansalaisuuden takaisin, jos haluat.

8

556

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Antti Juhaninpoika

      Ei ole Alexei Eremenkon (ent. Aleksei Jeremenko) pakko olla missään tekemisissä Suomen tai suomalaisten kanssa. Eikä liene kova tappio, jos muuttaa pysyvästi Moskovaan tai vaikka Donin Rostoviin. Kumma kyllä, halusi asua Suomessa ja sai Suomen kansalaisuudenkin. Onko sitä tarjottu Jerelle vasten hänen tahtoaan? Ei taida pojan taidot riittää edes Venäjän B-maajoukkueeseen.
      Tää on tietty mainostemppu: saa palstatilaa Venäjällä. Tänään totesi äijä Ilta-Sanomissa, jotain että Venäjällä on paljon kiinnostavampia ihmisiä kuin hän ja hän saa elää siellä rauhassa. Eläköön mun puolesta.
      Saako Jeremenko edustaa Venättä maajoukkueessa, kun jo edustanut Suomea? Eppäilen. Eihän tosi gentlemanni Vallu P:kään saa edustaa Suomea koska nuorena pelasi synnyinmaansa maajoukkueessa. Mutta katsotaan: Jere jää Cristianolle, ei auta edes venäläismainen alahuulen riiputus tai spanielin katse. Taito ratkaisee. Mites kävi Italiassa? Suomessa häntä kehuttiin tähtenä. Totuus taisi olla toista maata. Huomenna Rita Tainola sitten oikaisee julkisuudessa olleet vääryydet, eihän Jere voi purra sitä kättä, joka on hänenkin perheensä täällä ruokkinut.

      • Italiassa

        huonoimman joukkueen aloitukseen,
        painuis vaan Siperiaan isottelemaan ja
        ryyppäämään,ei mee kauan,kun juoma
        maistaa enempi,ku treenaus


    • futispiirit

      Ei tullut yllätyksenä tämä Eremenkon purkautuminen. Rasismi kukkii suomifutiksessa.

      • Wuhuu!!

        kai vissiin?


    • Suomalainen

      Miksi ulkomaalainen pelaaja pelaa Suomen maajoukkueessa?

    • arittele

      Mikä sitä estää Venäjälle menemästä? Eikö tuo periaatteessa entisenä venäjän kansalaisena saisi pelata myös Venäjän joukkueessa? Siis jos sinne huolittaisiin.

      Tervemenoa vaan sanon minä. Jos ego on noinkin iso niin itänaapurissamme sille lienee enemmän tilaa. En jäisi tuota miestä kaipaamaan.

      Onhan joskus aikaa sitten sanottu, ettei sota yhtä miestä kaipaa. Sama pätee maajoukkueeseenkin.

    • Jukka

      Hienoa, että Eremenko päästää tunteet ulos.

      Tästä ruotsalaisten ystävällisyydestä tosin olen eri mieltä. Olen itse asunut lapsena Ruotsissa ja sain silloin kuulla olevani "finnjävel", eli suomalaispiru. Tosin nimittelijöitä oli näistä Eremenkon ystävällisiksi mainostamista ruotsalaisista vain hyvin pieni vähemmistö, mutta pahalta se kuullosti. Tätä taustaa vasten kyllä sitten ymmärrän Junioria.

      Nimittelyä sain kyllä sitten myöhemminkin kun tulin nuorena Lapin asukkaana Etelä-Suomeen: "Vitun lappalainen", "veronmaksajathan teitä elättää", "poronnussija", "sukurutsauksen seuraus". Kun nimittely toisesta maakunnasta tulevalle ja etnisesti samaa alkuperää olevalle olivat tätä karkeusluokkaa, niin voin kyllä kuvitella mitä maahanmuuttajat tässä juoppojen, onnettomien ja katkerien läskien luvatussa maassa saavat kokea.

      Jalkapallo on lajina globaali ja monikulttuurinen. Suomalaisten suosikkipeli eli jääkiekkko on taas puhdas valkonaamojen ja eskimoiden urheilulaji. Futiksessa eri rotuja, kansoja ja ihonvärit ovat itsestään selviä asioita. Me emme ole tähän kypsiä. Pohjois-Amerikassa urheiluyleisön segmentoinnissa kiekkoilua ja show painia eli wrestlingiä kansoittaa sama yleisö. Tällä tasolla me olemme.

      Mennään itseemme, Ei Eremenkon reaktio tyhjästä tullut.


      Jukka från länsiraja

      • minä vain

        pelaavat myös mm. mustat. Ja ei siihen että jääkiekko suurimmaksi osaksi ole mikään rasismi syynä vaan ihan vaan se että kaikkialla sitä ei oikein voi pelata. Katsojia on kuitenkin muunrotuisiakin. Miten se nyt liittyy tähän Alexei Eremenkon tapaukseen että jääkiekon pelaajista suurin osa on valkoisia?

        Onko ihminen automaattisesti rasisti jos hän pitää jääkiekosta enemmän kuin jalkapallosta? Sinun mielestäsi ilmeisesti on?

        Onko ihan tervettä ja suvaitsevaista HAUKKUA KOKONAINEN KANSA YLIMIELISIKSI, RASISTEIKSI JNE. niin kuin Eremenko teki. Yleistää vielä että ruotsalaiset ovat ystävällisempiä kuin suomalaiset. Minusta ei ole! Tunteeko Eremenko kaikki yli 9 miljoonaa ruotsalaista, onko hän asunut Ruotsissa? Vastaus on ei ole ja tuollaiset yleistykset ovat täysin naurettavia ja aivan samanlaisia kuin mm. se että juutalaisilla on muka koukkunokka.

        Eskimo on muuten halventava sana.
        Voin myös hyvin kuvitella että Eremenko saa kokea samaa rasismia myös Venäjällä, siellä noin tummia yleisesti haukutaan ja solvataan. Tuollaisia vähän tummempia ihmisiä pidetään usein esim. kaukasialaisina ja heitä on ihan tapettukin. Moskovassakin hädin tuskin uskaltavat aina liikkua kun voi skinhead tulla ja pahoinpidellä pelkästään sen perusteella miltä näyttävät. Rasismia Venäjällä kyllä riittää.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1575
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1331
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1275
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1267
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1248
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1243
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1224
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1200
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe