Nod32

on paras

virustorjunta ohjelma. Ei pelkästään siksi että menestyy kaikissa testeissä, vaan koska se ei todellakaan kuormita konetta. Se on kokonaisuudessaan paras.

20

1289

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • se on

      mutta että paras, se kai riippuu käyttäjästä ja koneesta. En itse kylläkään vaihtaisi toiseen. Siihen vielä look´n´Stop muuriksi, niin loistavasti pyyhkii. Ei löydä SpySweeperit, SpywareDoctorit eikä CounterSpyt mitään.

    • seetana

      Onko sitä pakko hehkuttaa kokoajan ? Tuntuu olevan että kaikki jotka sen hommaavat sekoavat ! Onhan se tosiasiassa hyvä virustorjunta mutta on niitä muitakin. Turha muuten väittää ettei Nod kuormita konetta, aivan taatusti kuormittaa.

      • fix it

        "Onko sitä pakko hehkuttaa kokoajan ? Tuntuu olevan että kaikki jotka sen hommaavat sekoavat ! Onhan se tosiasiassa hyvä virustorjunta mutta on niitä muitakin. Turha muuten väittää ettei Nod kuormita konetta, aivan taatusti kuormittaa."

        Aina löytyy joukosta se eriävä mielipide..;)


      • mutta

        ei 99.9 prossaa..


      • ihme
        fix it kirjoitti:

        "Onko sitä pakko hehkuttaa kokoajan ? Tuntuu olevan että kaikki jotka sen hommaavat sekoavat ! Onhan se tosiasiassa hyvä virustorjunta mutta on niitä muitakin. Turha muuten väittää ettei Nod kuormita konetta, aivan taatusti kuormittaa."

        Aina löytyy joukosta se eriävä mielipide..;)

        "Onko sitä pakko hehkuttaa kokoajan ? Tuntuu olevan että kaikki jotka sen hommaavat sekoavat !"

        Luulen että se johtuu siitä jos on aiemmin käyttänyt jotain raskasta tai surkeata softaa, että on ollut hermot riekaleina, niin Nod32 on suuri huojennus. Kevyt ja nopea, eikä taivii raastaa hiuksiaan päästään koska kaikki toimii loistavasti ja kone on kuin uusi. Siinähän voi tilapäisesti seota :)


      • hymyilevän

        ihmisen, hän on todennäköisesti hankkinut juuri Nodin!


    • on paras

      Se toimii kokonaisuudessaan niin hyvin, että ällistyttää. Vanhallakin koneella on taas käyttöä!

      • on Ferrari

        Kevyt ja NOPEA!!!!!


      • Trai, trai, trallallaa
        on Ferrari kirjoitti:

        Kevyt ja NOPEA!!!!!

        Kasperskystä tulee aina mieleen se piirretty TV- sarja, kasper, outo mielleyhtymä??


    • oikein joskus?

      kun minulla oli avast ja zonealarm ja kuvittelin että ne ovat parhaat virusohjelmat,kun vaihdoin nod32 niin sehän kaivoi heti kymmenkunta matoo koneesta,eikä uusia viruksia ole tullu enään(scannailen escanilla aika ajoin).muuri on tällähetkellä look'n stop.

      • sitten ?

        Mitäs jos kohta tulee uusi ja parempi virustorjuntaohjelma kuin Nod32 ja se kaivaa taas 10 matoa koneesta ja lisäksi vaikka 50 haittaohjelmaa, onko silloin aika todeta: Mitä ajattelinkaan silloin kun minulla oli Nod ?


      • ratkaisut

        noilla pärjää nyt!


      • kunniaan
        ratkaisut kirjoitti:

        noilla pärjää nyt!

        Moni kakku päältä kaunis.


      • meidän ajaksemme
        sitten ? kirjoitti:

        Mitäs jos kohta tulee uusi ja parempi virustorjuntaohjelma kuin Nod32 ja se kaivaa taas 10 matoa koneesta ja lisäksi vaikka 50 haittaohjelmaa, onko silloin aika todeta: Mitä ajattelinkaan silloin kun minulla oli Nod ?

        tulevaisuus tuo uudet ratkaisut tullessan.


      • olet väärällä

      • on se
        sitten ? kirjoitti:

        Mitäs jos kohta tulee uusi ja parempi virustorjuntaohjelma kuin Nod32 ja se kaivaa taas 10 matoa koneesta ja lisäksi vaikka 50 haittaohjelmaa, onko silloin aika todeta: Mitä ajattelinkaan silloin kun minulla oli Nod ?

        että kun tiedän enemmän virusasioista ja seuraan tilastoja ja muiden mielipiteitä niin jos tulee joskus uusi ja parempi ohjelma niin ehkä vaihdan siihen.nod32 puheenollen että sehän on ollut tietääkseni aina kärkipäässä tunnistaessa viruksia ja onhan jo nyttekkin kaspersky mikä on "hiukan" parempi,mutta kokonaisuutena nodin keveys ja nopeuden takia pidän nodin nyt tällä hetkellä.


    • valloittaa

      maailman:
      Ontario Ministry of Education Chooses ESET NOD32 to Protect against Malware and Spyware


      350,000 Computers in Public Schools Protected in Time for the New School Year

      SAN DIEGO – September 5, 2006 – ESET, the leader in proactive threat protection, today announced that the Ontario Ministry of Education (OME) has selected ESET NOD32 Antivirus software to protect more than 350,000 networked computers that are under the direct responsibility of the school boards from malware, spyware and other emerging online threats. School boards can decide to install this provincially licensed product or to use any other product that meets their needs.



      School districts face unique challenges when it comes to ensuring all networked systems are safe from Web-based threats. Typically, elementary and secondary school IT departments are small and overworked, with limited time and resources for ongoing maintenance of desktops and laptop computers. In addition, computer resources at schools are heavily used by diverse audiences—including administrators, teachers and students—who access very different Web resources, presenting particular challenges in controlling exposure to spyware and other forms of malware. During the evaluation process, the OME sought a solution that would be easy to deploy and manage and one that was distinguished by its ability to protect against new forms of online threats.



      ESET NOD32 represents the third antivirus product licensed by the OME. Technology and threats to the classroom desktop have evolved, and for the first time, desktop security calls for software that includes not only antivirus protection but also protection against malware including spyware. The classroom environment in Ontario includes desktops running Windows 95, 98, 2000, XP and Macintosh OS 9 and OS X. ESET NOD32 is able to provide a secure solution for the entire range of Windows operating systems, at the same time making a minimal impact on the normal operation of the computers. The centralized management tool allowed technicians to deploy the product quickly and effectively and to manage updates.



      “We performed a rigorous analysis of antivirus products based on malware detection, manageability and performance, and ESET’s NOD32 was the clear winner,” stated Doug Peterson, Computers in the Classroom Consultant of the Greater Essex County District School Board and member of the Ontario Software Acquisition Program Advisory Committee (http://www.osapac.org/). “ESET’s solution met our key criteria for ease of use and provides a superior level of protection required for our schools to keep online threats off the network.”



      The Ministry of Education administers the system of publicly funded French and English school boards in the province of Ontario, Canada, in accordance with the directions set by the provincial government. Seventy-two school boards oversee a total of approximately 6,000 schools with approximately 350,000 networked PC-based computers that are used by over 120,000 teachers and school administrators, and 2 million students each day

    • Tiedoton2

      kun se kai on englanninkielinen ja ei kai saa päivitettyä suomenkieliseksi? Saako ohjelman mukana mitään suomenkielisiä käyttöohjeita? Haluttaisi kokeilla kun tuo F-Secure ei oikein tunnu toimivan...

    • joona

      voi voi kello on jo kymmentä 10 vaille 12
      yöllä ja on lumet sulamassa siis on melkein kesä ajettiin tänään kelkalla laitettiin kelkan pensan sekaan liikaa öljyä mutta ei kuiten kaan hajonnu
      ja oon 9 vuotias joona on perjantai 2012

    • rolleroope

      Höpöhöpö. Minkähän takia se sai vain arvosanan "Standard" AV-comparativesin removal testissä 2011?

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1595
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      172
      1263
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1090
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      1037
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      86
      930
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      68
      861
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      44
      858
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      61
      779
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      753
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      748
    Aihe