Käytän Thunderbirdiä ensimäistä kertaa ja hieman hakoteilla.
Kun välittää eteenpäin liitteellisen viestin, lähtee mukaan alkuperäinen viesti uutena liitteenä ja lisäksi kaikki sähköpostiosoitteet, mihin edellinen on viestin lähettänyt. Millä tämän saa pois?
Jos valitsee välitä viesti viestirungossa, silloin ei kai lähde myöskään alkuperäinen liitteenä, mutta silloin jos vastaa johonkin viestiin ei alkuperäistä viestiä näe.
Mitä tuossa pitäisi tehdä?
Sitten, saako vastaanottajakenttään laitettua asetusta ettei siinä näy kenelle viesti menee. Kun lähettää monelle samaa viestiä, ei viitsi jakaa joka suuntaan kaikkien osotteita, siksi pitäisi saada pois.
Sain itse viestin, missä vastaanottajan kohdalla vain "ei julkituotuja vastaanottajia", onnistuuko thunderbirdissä?
Kun välittää eteenpäin liitteellisen viestin, lähtee mukaan alkuperäinen viesti uutena liitteenä ja lisäksi kaikki sähköpostiosoitteet, mihin edellinen on viestin lähettänyt. Millä tämän saa pois?
Jos valitsee välitä viesti viestirungossa, silloin ei kai lähde myöskään alkuperäinen liitteenä, mutta silloin jos vastaa johonkin viestiin ei alkuperäistä viestiä näe.
Mitä tuossa pitäisi tehdä?
Sitten, saako vastaanottajakenttään laitettua asetusta ettei siinä näy kenelle viesti menee. Kun lähettää monelle samaa viestiä, ei viitsi jakaa joka suuntaan kaikkien osotteita, siksi pitäisi saada pois.
Sain itse viestin, missä vastaanottajan kohdalla vain "ei julkituotuja vastaanottajia", onnistuuko thunderbirdissä?
Vastaukset
Vanhimmat
Ei vielä vastauksia
Aloittaja odottaa vastauksia. Kerro oma näkemyksesi ensimmäisenä.