Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

kun ystävä pettää

minä minä

ajattelin kirjoittaa sen tänne, kun kirjoitin sen kirjoitelmana opettajalle! risut ja ruusut tervetulleita! :)

"kamala kun on kylmä" miia ajattelee, vaikka on juossut n.3 km putkeen. Miia lysähtää itkuisena lumipenkaan, ja päässä soi "miksi,miksi minä?".

Seuraavana aamuna miia herää siihen kun päätä jomottaa, hän juoksee vessaan ja oksentaa. "viina ei sovi minulle", silloin mieleen tulvii edellisillan tapahtumat. "miten minun ystäväni sen saattoi tehdä? nöyryyttää kaikkien edessä?" miia mietti. "mitähän koulussa tänään tapahtuu?"

Koulun pihalla muut oppilaat tuijotti ja hihitteli. Miia näki miten viivi alkoi lähestyä häntä ja kun pääsi tarpeeksi lähelle niin hän sanoi "anna anteeksi miia, että petin sinun luottamuksesi, en olisi saannut paljastaa..." silloin Miialle riitti, hän lähti juoksemaan sisälle kouluun, miia suuntasi loksulle ja penkoi tavarat mukaan ja lähti harppomaan tunnille..
Miia lysähti tuoliinsa ja mietti niitä aikoja kun isä oli vielä kotona, kaikki oli hyvin, kunnes virkaasuiset poliisit tuli hakemaan isän, hänet tuomittiin 6 vuoden vankeuteen 2 raa`asta murhasta.Miia kertoi asiasta vain viiville, ja viivi oli luvannut olla kertomatta kenellekkään asiasta,mutta hän paljasti sen, ja anteeksi en anna!

Kun miia pääsi tunnilta niin hän suuntasi kotiin vaikka olisikin ollut vielä ranskaa ja saksaa. kun hän pääsi eteiseen niin se potki kenkänsä jalasta ja meni olohuoneeseen,hän alkoi muistella kun meni ensimmäisen kerran isää katsomaan vankilaan, isä oli muuttunut niin paljon, laihtunut paljon. Miia olisi tehnyt mieli juosta isänsä syliin mutta silloin hän taas muisti että isä oli MURHAAJA. Miia halusi lähteä huoneeseensa tekemään läksyjä, mutta kun Miia astui huoneeseensa niin huomasi seinällä hänestä ja viivistä kuvan hän reisi sen seinältä ja heitti vaatekomeroon. samalla äiti pelmahti huoneeseen ja vouhkasi että "isä pääsee ehdolliseen vankeuteen! eikö olekkin ihanaa?!" miian silmät laajeni "NO EI TODELLAKAAN OLE, se mies on murhaaja!".. äiti näytti hölmistyneeltä mutta lähti laittamaan "juhla ateriaa". samalla miia nukahti!

Kun miia heräsi niin hän kuuli keittiöstä iloista puhetta isä,äiti ja hänen 17 vuotias veljensä! Miia päätti että ei aijo mennä heidän luokse, hän avasi ikkunan ja lähti hyiseen pakkasilmaan. Samalla Miia soitti AP:lle ja pyysi häntä tuomaan viinaa. kun AP saapui niin hän istui Miian seuraan, ja sanoi "jos mä jään tästä kiinni niin muo odottaa isot sakot!!" "et sä jää mä lupaan, oikeesti" miia sanoi. kesti epämiellyttävä hiljaisuus kunnes ap sanoo "onks kaikki kunnossa? sä olet ihan valkoinen!" silloin filmi katkesi miian päässä!

Miia heräsi 2 päivän kuluttua ja huomaa että vieressä on totinen perhe ja vielä totisempi lääkäri "oli hiuskarvan varassa että et kuollut, sinua jouduttiin elvyttää 3 kertaa, sä olit myös hengityskoneessa! "otathan opiksesi?" "otan" sanoo miia lääkärille. on jäätävä hiljaisuus, kunnes miian veli Jani kysyy "miksi sä joit ja käytit huumeitä, miks miia?"
"mun takia" viivi tuli peremmälle.
"mun takia, koska mä petin miian luottamuksen, kun mä kerroin miian isästä koko koululle, annathan anteeksi miia? olin todella idiootti!" "annan minä" miia sanoi ja hymyili..

Viikon kuluttua miia pääsi kotiin ja sai yllättävän vieraan poliisin. Miia päästi poliisin sisää, ja vei keittiöön. "tämä on sinulle, se on Ari-Pekalta (ap:lta), hän menehtyi eilen aamulla kun oli ottanut kokaiinia ja viinaa sekasin!" Miia katsoi totisin silmin poliisia ja sanoi "ei ap huumeita käyttänyt, ei voinnut!!" "Niin, kyllä hänen verensä muuta puhuu, otan osaa!" ja sitten poliisi lähti pois.

Muisto tilaisuus oli kaunis ja pieni, viivi tunsi myös AP:n ja oli myös läsnä tilaisuudessa.Kun ap haudattiin niin samana päiväni Miia ja Viivi täyttivät 16 vuotta ja ap 20 vuotta!

4

718

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • totoro90

      -yhdyssanat
      -ei puhekielisiä sanoja muuten yleiskielisen tekstin sekaan
      -opettele pisteet, pilkut ja älä käytä noin paljon huutomerkkejä
      -erisnimet kirjoitetaan isolla
      -tee kokonaisuudesta selkeämpi

      • ....

        kiitos sinulle viestistä!


    • suskilainen

      kaikki tapahtuu mun mielestäni liian nopeasti, ja muutenkin se on vähän sekava, mut idea on hyvä!

    • Minsk

      Tarina on minun mielestäni hyvä. Idea ja juoni olivat valittu yleisesetä aiheesta, siitä, kun ystävä pettää. Kyllä, tarinassa on hitonmoisesti kirjoitusvirheitä, mutta ei se mitään.

      Pääosin pidin tarinasta. Jatka samaan mallin!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2485
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2173
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      83
      1829
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1621
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1586
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1565
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1528
    8. 60
      1396
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1319
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1254
    Aihe