Peesaamalla voittoon -Kallio ei tänään

aivan onnistunut

taktiikassaan. Surullista. Mestaruus taitaa jäädä ikuiseksi haaveeksi.

3

492

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Turo--Inkeri

      tai lisätään, että Bautista & Aspar-Aprilia on osoittautunut liian kovaksi vastukseksi Kalliolle & KTM:lle. Ja ennen kuin tuomitaan Kalliota, kantsisi muistaa myös se, että hän on SELKEÄSTI ainoa kuljettaja koko sarjassa, joka on pystynyt tarjoamaan edes jonkinlaista vastusta Aspar-tiimin (neljän pyörän) täydelliselle ylivoimalle tällä kaudella. KTM:n PITI omien puheidensa mukaan myöskin saada Asparin etumatkaa kiinni kauden mittaan, mutta kiirettä pitää jo kovasti koska 4 kisaa jäljellä, eikä sitä ole tapahtunut.

      Kumma juttu, mutta Bautista ei tunnu myöskään suostumaan tehdä yhtään ainokaista virhettä koko kaudella. Yleensä jokainen kuljettaja mokaa joskus muttei hän. Vaikea voittaa tuollaista kaveria.

      Vielä erikoisempi homma, mistä aina sattuukin löytymään se yksi kuljettaja, joka "pompsahtaa" piikkiluokan kärkeen ei-mistään, ja ajaa yhden täydellisen kauden ottaen mestaruuden. Viime vuonna Luthi (Mikan talli"kaveri" Talmacsin hyvällä avustuksella tosin!) ja tänä vuonna Bautista. Mielenkiintoista nähdä, pääseekö hän ensi vuonna mihinkään.. Luthi ei ainakaan pääse.

      No, 250cc luokassa KTM vaikuttaa kilpailukykyiseltä. Jos se on sitä myös 2007 ja Kallio sopeutuu nopeasti isompaan pyörään, on hänellä varmasti taas zänssit mestaruuteen olemassa.

      • töriset

        ei vieläkään kauheasti naurata tuo talmacsin talli"kaveruus".
        Jumalavita, luulis tollasen teon vaikuttavan jo hänenkin uraansa, luo siinä sitten taktiikoita. Jää hyvät tallipaikat saamatta.
        S*tana mikä jätkä, mut tollasia p*skahousuja näköjään löytyy jotka ei tajua kokonaisuutta, mahtoi kotarin porukka onnitella hyvästä sijoituksesta.


      • Turo--Inkeri
        töriset kirjoitti:

        ei vieläkään kauheasti naurata tuo talmacsin talli"kaveruus".
        Jumalavita, luulis tollasen teon vaikuttavan jo hänenkin uraansa, luo siinä sitten taktiikoita. Jää hyvät tallipaikat saamatta.
        S*tana mikä jätkä, mut tollasia p*skahousuja näköjään löytyy jotka ei tajua kokonaisuutta, mahtoi kotarin porukka onnitella hyvästä sijoituksesta.

        sai kunnolla köniinsä tempustaan.. tai ei ehkä fyysisesti (oikein toivoin että Kallio olisi käynyt hivauttamassa ohtaan!), mutta KTM teki selväksi ettei hänen palveluksiaan enää tulla kaipaamaan. Ja ymmärtääkseni sai melkoisen hylkiömaineen varikolla muutenkin - tiimipäälliköt eivät todellakaan katso hyvällä noin puupäisiä vetoja. Tallimääräysten ja aivottoman toiminnan välilläkin on eroja, ja Talmacsin veto edusti kyllä tuota jälkimmäistä.

        Talmacsi vei Mikalta 5 varmaa pistettä, ja Luthi otti mestaruuden 5 pisteen turvin. Se on vissiin sitä suomalaisen moottoriurheilijan tuuria!! Mutta hei, vielä tulee Mikan päivä. Hänet olisi hieno nähdä Motogp:ssä jonain päivänä.. sinne vaan on paaaaaaaaljon hankalampaa päästä Suomen, kuin esim. Epsanjan/Italian/Japanin/USA:n/Australian passilla. Toisaalta sama pätee formuloissakin, silti paikat aukeaa, jos vain taitoa ja näyttöjä on riittävästi.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      591
      4091
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3428
    3. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2979
    4. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2911
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2244
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2181
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      2107
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1945
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1940
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1889
    Aihe