ns. Järjestelmän palautuksesta kysyisin:
Jos palauttaa järjestelmän sellaiseen toimivuusajankohtaan jossa se on joskus hyvin toiminut, niin menettääkö kaikki tiedot joita on koneeseen tallettanut?
Jos siis koneeni on takkuillut pari kuukautta, ja nyt palautan järjestelmän aikaan kolme kuukautta sitten, ja tässä välillä olen asentanut koneelleni kaikkea hyödyllistä, valokuvia, pelejä jne, häviääkö nuo ohjelmat järjestelmän palautuksen yhteydessä?
Jos palauttaa järjestelmän sellaiseen toimivuusajankohtaan jossa se on joskus hyvin toiminut, niin menettääkö kaikki tiedot joita on koneeseen tallettanut?
Jos siis koneeni on takkuillut pari kuukautta, ja nyt palautan järjestelmän aikaan kolme kuukautta sitten, ja tässä välillä olen asentanut koneelleni kaikkea hyödyllistä, valokuvia, pelejä jne, häviääkö nuo ohjelmat järjestelmän palautuksen yhteydessä?
Vastaukset 3
Vanhimmat
Tuolta löytyy vastaus:
http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=108&conference=4500000000000672&posting=22000000005188131
Kun palautat järjestelmän aiemman ajankohdan mukaiseen kokoonpanoon, niin tuon ajankohdan jälkeen lataamasi ohjelmat, ja tekemäsi tiedostot eivät kaikki ole käytettävissäsi.
Eli tallennukset on tehtävä erikseen esim. CD:lle etukäteen.
On verkkotallennusvaihtoehtokin. Tilapäinen varastotila ei kaikille siellä ole riittävä?
http://www.streamload.com/
Järjestelmän palautus ei tee mitään "Documents and Settings"- hekemiston tiedoille. Asennetut ohjelmat kyllä katoavat.
Siis: hakemistossa "Documents and Settings"- alla olevia tiedostoja ja alihakemistoja ei tarvitse sen kummemmin tallennella.