mikä on sims?

babygirl

nii mikä on tää sims? kaikki puhuu vaan tollasesta typerästä pelistä. eikö lapsellisempaa ajanviettoo voi olla? mitä siinä tehään? sitä paitsi, mä käyttäisin rahani mieluummin vaatteisiin ku johonki peliin!!!

12

582

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Amber

   etkö sä tiiä mikä on the sims?! Se on maailman ainaki toiseks myydyin peli. Ja sen pelaaminen ei oo mitenkää "nössöä". Siinä ohjaillaan tavallaan sen simin elämää. Saat rakentaa sille talon, ja asua siinä. Eli siis, älä viiti tulla tänne haukkumaan tätä ihan HEMMETIN HYVÄÄ peliä!!!!!!

  • Wareman

   ei niitä pelejä rahalla hankita vaan Kazaalla.. niin, ja rumat vaatteilla koreilee

  • Ramika

   Sanoisin, että pelaamista lapsellisempaa ajanvietettä on hillua netissä arvostelemassa asioita, joista ei tiedä mitään. Ja mikäs se ikä olikaan...? 10?

  • vanilla

   Nyt jäi ihmetyttämään. Kuinka sä voit haukkua peliä typeräks, kun sä et tiedä mikä se on ja mitä siinä tehdään? Mistä sä tiedät et se on lapsellista ajan viettoa, kun sä et edes tiedä mikä se on?

   • Jensky

    TÄH? Ai että "mä käyttäisin rahani mieluummin vaatteisiin..." Jotkut saa vaatteita, jotkut pelejä. Me muut tykätään simssist, sä et. Miks edes tulit KOKO SIMS-keskusteluun, ku tää on kerta niin lapsellista???!!! Mikä sun ongelma on?! Sims on sitä paitsi TOSI järkevä peli koska se vastaa periaatteessa tavallista elämää.... Oisit voinu esittää kysymykses ilman ennakkoluuloja.


   • Phoebe
    Jensky kirjoitti:

    TÄH? Ai että "mä käyttäisin rahani mieluummin vaatteisiin..." Jotkut saa vaatteita, jotkut pelejä. Me muut tykätään simssist, sä et. Miks edes tulit KOKO SIMS-keskusteluun, ku tää on kerta niin lapsellista???!!! Mikä sun ongelma on?! Sims on sitä paitsi TOSI järkevä peli koska se vastaa periaatteessa tavallista elämää.... Oisit voinu esittää kysymykses ilman ennakkoluuloja.

    Niin, ja vaattet ei oo ajanviettoa... :)
    Jos on vapaata, ja esim telkkarista ei tuu mitään, niin voi asettua mukavasti Simssin ääreen pelaamaan. Ja varsinkin tällaselle sisustushullulle, se on nautinto! Ja mielihyvää tuotta myös ne ihanat lisäosat, joista saa mageita kamoja yms. Jatkakaa Simssin ystävät samaan malliin, ei välitetä niistä, jotka ei tajua tästä ihanasta pelistä mitään. Jätetään ne vaan nuuhkimaan uusinta muotia olevia kuteita. Ei millään pahalla... Kyllähän ihminen vaatteita tarvitsee, mutta mä tarviin myös Simssiä! ;)


  • *Chisimaio

   ...että toi viesti oli vitsi..luulisin..oikeesti toi tyyppi tuli tänne peeloilee, ja sillä on superhauskaa, kun te valitatte sille. se nauraa kotona kippurassa...toi on varmaan oikeesti joku täällä kävijä, joka pelaa oikeesti innoissaan simssiä..
   no, jos halusitte viihdyttää peeloa, niin onneksi olkoon, te onnistuitte.. :D

   • Aino

    Uskon samoin *Chisimaion kanssa.
    Tällaset viestit varmaan kannattais heti kättelyssä jättää omaan arvoonsa. Hilkulla oli, etten poistanut koko sössöä. :) Mahotonta meininkiä. :)


  • Laura

   Tartteeko sun sitten tulla mitn kyseleen...että mikä tää peli on jos sua ei kiinnosta ku haluut vaan ostaa merkki vaatteita...mee muualle tältä palstalta jos ei kiinnosta...

  • Verbaalinen Ihme

   mä ainaki purskahdin heti nauruun, ku luin ton viestin! "sitä paitsi, mä käyttäisin rahani mieluummin vaatteisiin ku johonki peliin!!!" Kyllä jotkut on hauskoja!

  • Anzki

   Huhhuh! Miten voit olla NOIN yksinkertainen ihminen?? ja lisäks hienostelija!
   Sims on pelin nimen lisäksi pelin "tyyppien" "nimi"... Mitäs sä oikeen kyselet simssistä jossei sua alkuunkaan kiinnosta???! vai vaatteita sims-pelin tilalle..hahhah...!

  • Nimimerkki124

   Sims on ihan sika hyvä peli!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Lopullinen varmistus. Suomi ja Ruotsi eivät liity Natoon

   Suomen ja Ruotsin liittyminen Natoon on estetty Erdoganin toimesta: https://www.is.fi/politiikka/art-2000008826412.html Tämä on pieni askel Erdogani
   Maailman menoa
   619
   2428
  2. Uskallatko laittaa tuntomerkkejä

   Samaan kommenttiin sekä itsestäsi, että kaivatustasi?
   Ikävä
   109
   2178
  3. Mitä tapahtui? Bachelor-Timo paljastaa, miksi suhde Sonjaan ajoi karille: "Ehkä ei kuitenkaan..."

   Rovaniemeltä kotoisin oleva Timo Harvey, 32, halusi sitoutua, löytää rakkauden ja asettua aloilleen. Kauden viimeisessä jaksossa Bachelor-Timo valitsi
   Bachelor
   13
   1516
  4. Martiinan "Ikuinen rakkaus", hah hah haaa

   Onko tämä lippisressukka nyt sitten taas se ikuinen rakkaus ? ? miksi ikiteini mara on niinkin tyhmä ja nolo ?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   153
   895
  5. Stefulla taas korkki auki?

   Tästä taitaa tulla hieno päivä 😁
   Kotimaiset julkkisjuorut
   19
   776
  6. Zaharova yllättäisi sotilaallisesti

   Venäjän ulkoministeriön tiedottaja Maria Zaharova sanoi keskiviikkona, että Venäjän vastaus Suomen Nato-jäsenyyteen tulee olemaan luonteeltaan sotilaa
   Maailman menoa
   168
   762
  7. Mies olet kaunis sisältä ja ulkoa

   Haluan sut omakseni. Sinä jos kuka kelpaat :)
   Ikävä
   78
   727
  8. Naton vastustajat pääosin kouluja käymätöntä, ja vähemmän älykästä porukkaa

   monet myös työttömiä. Paljolti samaa jengiä joka myös vastustaa koronarokotuksia, ja puolustaa venäjää. Uutiset luetaan mm. MV-lehdestä. Veikkaan ett
   Maailman menoa
   264
   679
  9. olis ihan fllirttailla sulle mies

   Katsella silmiin ja leijua sun lähellä.
   Ikävä
   47
   617
  Aihe