Kiihoittava ravintola reissu

Draq-King

Piste, luki ison talon kyljessä. Se oli ravintola, missä laskettelijät kävivät syömässä rankkojen laskettelureissujen jälkeen. Ei mitään hienoa vaatetusta ja nättejä pöytätapoja, vaan lasketteluvaatteita ja hampurilaisia. Paikka missä Piste seijaitsee, kulkee nimellä Ruka. Ravintola sijaitsee rinteen juuressa, aivan Rukan keskustan vieressä. Hyvin pieni paikka. Ravintolasta saattoi nähdä kuinka rinteillä lasketeltiin pyörein, siistein vedoin alas ravintolan edustalle, ja kuinka kauniit tytöt ottivat pipot ja kypärät pois päästään. Jotkut saattoivat avata takkiaan, toiset avasivat hiuksiaan. Joka tapauksessa ikkunan vieressä oli kiva istua ja katsella ulos.
Niin tein minäkin tänä iltana. Tulin serkkuni Kaisan kanssa Pisteelle haukkaamaan jotakin purtavaa. Me olimme lähteneet skibussilla hiukan tavallista aikaisemmin mökille vaihtamaan hiukan parempaa päälle, kello 15.15, jolloin kolme tapaamaamme kundia istuivat bussissa myös, tavalliseen tapaansa. Juttelimme heidän kanssaan niitä näitä, ja serkullani Kaisalla saattoi olla tunteita yhtä poikaa kohtaan. Jokainen kundi oli amiksessa, eikä kukaan heistä omistanut autoa karvanopilla. Ei heillä edes ollut pervoja katseita. Kaikesta huolimatta, kello oli nyt 17.15 ja olimme saapuneet takaisin Rukan keskustaan. Minulla oli päällä hiukan löysät farkut mustan vyön kera, sekä valkoinen kauluspaita kaulukset ylös nostettuina. Serkullani taas oli punaiset hiukset, todella punaista huulipunaa, musta korsettihame päällä ja verkkosukkahousut. Kaisa ja minä menimme Pisteelle ja kävelimme ikkunapöytään. Kaisa otti ruokalistan käteen ja rupesi selailemaan sitä. Minä selailin taas hyvän näköisiä tyttöjä ikkunasta. Pian Kaisa kysyi, että mitä tahdon syödä. Kuulin, mutta en reagoinut siihen mitenkään. Pian Kaisa kysyi uudelleen. Sitten käännyin vihdoin katsomaan Kaisaa, ja sain sanotuksi että syön samaa mitä hän. Ennen kun kerkesin kääntää pääni takaisin päin ikkunaa, vilkaisin ohimennen tiskille ja huomasin varmasti sillä hetkellä koko universumin ihanimman naistarjoilijan mitä maa päällään saattoi kantaa. Hyvin vaaleat, melkein valkoiset lyhyeksi leikatut ja hyvin seksikkäästi sekaisin olevat hiukset kiinnittivät huomioni aivan ensimmäiseksi. Seuraavaksi kiinnitin huomiota kasvoihin; Hyvin selvät piirteet, ja huomasin ettei naisella ollut juuri ollenkaan meikkiä. Katselin aina vain tarkemmin tarjoilijan muotoja, ihania rintoja ja lannetta. Tuijotin häntä herkeämättä, kunnes säpsähdin siihen kun naistarjoilija seisoikin edessäni ja kysyi käheällä äänellään mitä halusimme tilata. Punastelin joka kerta kun vastasin hänelle juomisista sun muista tilauksista. Olin kuin transsissa. Kun tarjoilija lähti kävelemään pois päin, tilauksemme taskussaan, katselin hänen hyvän näköistä ja muotoista takapuoltaan, joka oli aivan siinä silmieni edessä, kuin odottaen katsettani saatika sitten kosketustani. En kuitenkaan uskaltanut jäädä haaveilemaan asiaa sen kummemmin, joten käännyin äkkiä juttelemaan Kaisan kanssa sitä sun tätä. Kohta seksikäs pörröpää käveli taas meidän pöytäämme kohti, tilauksemme mukanaan. Hän antoi eteemme Pisteen hampurilais-ateriat, eikä minulla edes ollut havaintoakaan että tilasin sellaisen. Sain myös lasillisen coca-colaa.
Arvioin tarjoilijan olevan noin 20 tai 25 vuotias, minä olin vain vaivaiset 18 vuotta. Pian olimme syöneet hampurilaiset ja muut lisukkeet, ja oli laskun aika. Kaisa näytti tummatukkaiselle tarjoilijalle merkin, että lasku voitaisiin tuoda pöytään. Hän oli paljon sivistyneempi kuin minä, paljon enemmän ravintoloissa käynyt. Olin aika tavan torvi tämmöiseen. Pian tiskin takaa tuli kuitenkin tämä minun lempi tarjoilijani. -Anteeksi, mutta meillä on vähän häikkä tuolla tämän laskun kanssa. Voisitko tulla käymään tiskillä? Tarjoilija sanoi ja katsoi minuun. Punastuin, ja nyökkäsin. Kävelin tarjoilijan perässä tiskille päin, kunnes yht'äkkiä tarjoilia työnsi minut matkalla tiskille naistenhuoneeseen. Hän paiskasi minut vasten seinää, ja suuteli kiivaasti. Suutelin häntä takaisin, niin taitavasi kuin vain pystyin. Hänen huulensa olivat hyvin kuumat, kapeat mutta täyteläiset ja hänen kielensä lipaisi välillä huuliani ja oma kieleni leikki hänen omallaan. Suutelimme rajusti hetken ja pian tarjoilija otti kauluksistani kiinni ja heitti minut vessakoppiin, tuli itsekin mukana ja sulki oven. Tarjoilija suuteli minua taas niin kovaa ja rajusti, painaen päätäni seinää vasten. Hän suuteli minua tavalla millä kukaan ei ollut koskaan ennen suudellut. Tässä vaiheessa olin jo täysin kostunut, kiimoissani, ja olisin voinut minä hetkenä hyvänsä ottaa tämän kauniin naisen käsittelyyni, mutta en voinut koska jalkani meinasivat pettää alta jo pelkästä suutelusta ja intohimosta. Yht'äkkiä tarjoilija lopetti suutelemisen, olin täysin hengästynyt, ja sain juuri ja juuri henkäistyä:- "mitä ihmet.."
-"Kyllä mä näin miten katsoit mua" Tarjoilija jatkoi kiihottunut katse silmissään. Menin aivan sekaisin, en ymmärtänyt enää mistään mitään. Otin tarjoilijan työpaidan kauluksista kiinni ja repäisin paidan pois hänen päältään. Edessäni oli nyt kaksi yhtä pyöreää, kiihottavaa, kaunista, symmetristä rintaa jotka olivat suurinpiirtein 75B kokoiset, juuri käsilleni sopivat rinnat. Tartuin toiseen, kuin ajattelematta, että mitä toinen haluaisi.
-"Tosta mä tykkään" tajoilija voihkaisi ja tarttui minun vyöhöni kiinni ja avasi sen. Samassa hän sujautti kätensä housujeni sisään, ja tottakai hän tunsi kuinka märkänä olin hänen takiaan. Menin hiukan punaiseksi, mutta hän aloitti kiivaan suutelemisen huulillaan. Välillä hän teki äkkipikaisen liikkeen klitoriksellani ja minä värähdin. Värähtelin, henkäilin ja huokailin. Tilanne oli kiihoittava, jännittävä. Tarjoilija laski housuni nilkkoihin, ja pisti minut istumaan pöntölle jossa oli kansi kiinni. Hän piteli käsiäni korkealla vasten seinää etten voisi rimpuilla vastaan, ja avasi reisiäni. Edessään hän näki minun kostean, sykkivän ja vaativan alapääni vailla kiihkeää seksiä. Tarjoilija laittoi päänsä jalkojeni väliin ja nuolaisi hieman. Kiemurtelin. Pian hän nuoli ylös ja alas pitkin, nopein vedoin ja minä kiihotuin aina vain enemmän ja enemmän. Työnsin pilluani enemmän kiinni hänen naamaansa ja hän työnsi sormia sisälleni. Pian vauhti oli todella nopea, aivan kun olisin ratsastanut tämän sormien päällä, ja tunsin pistelevää, lamaannuttavaa painetta kauhkoissani ja alapäässäni. Olin saamassa elämäni orgasmia. Vielä viimeinen työntö ja lipaisu sai aikaan järisyttävän orgasmin mistä en voinut edes ikinä kuvitellakkaan. Päässäni pimeni ja tärisin kiihkon valloittamana. Hetken päästä, kun olin selvittänyt pääni, suutelin tarjoilijaa vielä viimeisen kerran. Hymyilin.
-"Ainiin. Se lasku on ihan ok" Tarjoilija sanoi, ja jatkoi: "Tässä vaihtorahat."
-"Satanen?" Kysyin ihmeissäni.
-"Mennään lopuilla joskus syömään." Sain vastaukseksi.

Lähdimme hiljaa vessasta. Minä palasin Kaisan luo, väsyneenä mutta iloisena. Juuri ennen kuin olimme lähdössä, tarjoilija loi vielä viimeisen, kiihottavan katseen minuun.

6

13125

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Drag-king

      Heii ihmiset saa tähän jotain kommentoidakkin. Jotain kommenttia, hyvää tai huonoa, ei haittaa :P

      • AIWAN

        ...


    • Vastausta kaipaava

      Oliko se kiihottava ravintola reissu vai ravintolareissu?

    • eipähän

      ole paljon lapsille kertomista...

      • n20

        hyvä tarina.. tuo loppuosa varsinkin. lisää samanlaisia!


      • Hudum
        n20 kirjoitti:

        hyvä tarina.. tuo loppuosa varsinkin. lisää samanlaisia!

        kappalejakoa ja muuta jaottelua vois vähän tarkistaa. Tarina sinänsä ihan ok


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2784
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      517
      2624
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1835
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      31
      1739
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      117
      1713
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      301
      1649
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1252
    8. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1072
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      54
      1067
    10. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      66
      1063
    Aihe